من که از طرفدارای نوکیام! فقط هم از گوشی های نوکیا تا الان استفاده کردم!اين تاپيك رو زدم كه طرفداران نوكيا جمع شوند اگه كسي سوالي داشت بهش كمك بشه .
از تمامي طرفداران نوكيا ميخوام .... كه تاپيك رو گرم كنيد ديگه !
خيلي از طرفداران نوكيا يا يوزر هاي نوكيا هستند كه سوالي دارند يا مشكلي ... لطفا سوال خود را دراين قسمت مطرح كنيد .
جناب ايكس پلود نظر شما چيه ؟
حکایت اینه که روی آوردنِ کاربرا به اندروید اشتباهه!!! اندروید اصلا بهینه نیست نمونه ش هم سی پی یوهای چهار و هشت هسته ایه!!!حکایتش مثل غرور کاذب آدمیه که هر چی هم سرت بیاد بازم می خوای سر غرورت بمونی با این که می دونی اشتباهه
آقا یه سوال
تو مارکت symbian belle بازی HD و نرم افزار هست؟چون تو سایتای مختلف نیس پرسیدم!
سلام لطفا لینک دانلود این برنامه رو بزارید ما هم استفاده کنیمای کاش نوکیا سمت مایکروسافت نمی رفت و خودش رو به این روز نمی انداخت
به هر حال این فروخته شدن نوکیا به مایکرسافت ، این برنامه ای بوده که از مدتهاپیش طراحی شده بود
مدیران رده بالایی نوکیا مایکروسافتی بودند و نگذاشتند نوکیا سمت اندروید بره و به فروش بالایی برسه
به هر حال این هدف اصلی مدیران مایکروسافتی نوکیا بود که سهام نوکیا کلی افت کنه و خیلی راحت مایکروسافت بتونه بخرتش
حالا که می بینید، تنها به قیمت 7 میلیارد دلار به مایکروسافت فروخته شد ، در حالی که مایکروسافت اسکایپ را 8 میلیارد دلار خرید بود
به هر حال من به عنوان یکی از طرفداران متعصب و قدیمی نوکیا از این اتفاق بسیار متاسفم
خب asphalt 6 تو سایتای بازی مئبایل برای سیمبین belle پیدا میشه منظورم بازیایی بو جز اون بازیا بود دوسته عزیز
سلام لطفا لینک دانلود این برنامه رو بزارید ما هم استفاده کنیم
کسی میدونه توی گوشی نوکیا 1800 چطور میشه موزیک ریخت؟