• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Nokia ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ریوو Nokia E70 هم در سایت gsmarena منتشر شد. این گوشی رو واقعا میپسندم فقط متاسفانه امککاناتش در ایران کاربردی نداره و پول آدم بابت امکاناتی که نمیتونی استفاده کنی میره. اما خوانده این ریوو خالی از لطف نیست. صفحه نمایش عالی با کیفیت رنگ(16 میلیون رنگ) و رزولوشن بالا دوربین دومگاپیکسلی با فیلم برداری خوب سیمبین باطری قوی کیبرد کامل و...
http://www.gsmarena.com/nokia_e70-review-96.php

در این ریوو از آنتن دهی این گوشی هم تعریف و تمجید شده تا یکی دیگر از محصولات نوکیا در زمینه آنتن دهی کاملا متفاوت از سایر برند ها مورد تایید قرار بگیرید . اینهم برای اونهایی که ادعا میکنند آنتن دهی همه گوشیها یکجوره و توی خارج از کشور هم اصلا بحثی در این مورد صورت نمیگیره! البته وقتی زیر آنتن مخابرات ایستاده باشید اینطور هست ولی هر چی دور تر بشید این تفاوتها بیشتر مشخص میشه

Nokia E70 provides very good sound during calls and there aren't any noises and distractions in the signal. The network signal is strong and reliable, too.

gsmarena_029.jpg

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
ریوو Nokia E70 هم در سایت gsmarena منتشر شد. این گوشی رو واقعا میپسندم فقط متاسفانه امککاناتش در ایران کاربردی نداره و پول آدم بابت امکاناتی که نمیتونی استفاده کنی میره. اما خوانده این ریوو خالی از لطف نیست. صفحه نمایش عالی با کیفیت رنگ(16 میلیون رنگ) و رزولوشن بالا دوربین دومگاپیکسلی با فیلم برداری خوب سیمبین باطری قوی کیبرد کامل و...
http://www.gsmarena.com/nokia_e70-review-96.php

در این ریوو از آنتن دهی این گوشی هم تعریف و تمجید شده تا یکی دیگر از محصولات نوکیا در زمینه آنتن دهی کاملا متفاوت از سایر برند ها مورد تایید قرار بگیرید . اینهم برای اونهایی که ادعا میکنند آنتن دهی همه گوشیها یکجوره و توی خارج از کشور هم اصلا بحثی در این مورد صورت نمیگیره! البته وقتی زیر آنتن مخابرات ایستاده باشید اینطور هست ولی هر چی دور تر بشید این تفاوتها بیشتر مشخص میشه

Nokia E70 provides very good sound during calls and there aren't any noises and distractions in the signal. The network signal is strong and reliable, too.

gsmarena_029.jpg

heyf ke polam nemirese !:f34r:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
قیمت گوشی E70 به گفته سایت گوشی شاپ
500 هزار تومان .
در ضمن شما آقا یا خانم فن هن فکر نمی کنم نشان و پرچم نژاد پرستی خیلی چیز جالبی باشد ؛ اگر بدانید هیتلر مسئول مرگ پنجاه میلیون انسان بیگناه است شاید آواتارتان را عوض کنید . این گستاخی من را ببخشید .

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Ahmad reza :
قیمت گوشی E70 به گفته سایت گوشی شاپ
500 هزار تومان .
در ضمن شما آقا یا خانم فن هن فکر نمی کنم نشان و پرچم نژاد پرستی خیلی چیز جالبی باشد ؛ اگر بدانید هیتلر مسئول مرگ پنجاه میلیون انسان بیگناه است شاید آواتارتان را عوض کنید . این گستاخی من را ببخشید .

:D :D :D :lol: :lol: :lol:
نظر جالبی بود عزیزم ! ولی اگه در مورد هیتلر و ... بخواهید پست بزنید نتیجه خوبی نخواهد داشت .
در ضمن من خودم فاشیست هستم ! نیازی به توصیه شما ندارم . :p

westlife659

Registered User
لایک‌ها
101
hi hitler:D

سلام به همگي دوستان عزيز.
آقا منم يه گوشي در پيت 7610 دارم.
از هيچي بهتره.

راستي اين تاپيك چرا اينقدر خلوت هست.
ولي انجمن طرفداران سوني اريكسون هر روز يه پست زده.:blink:
بچه ها دست در دست هم نهيم و نوكياي خويش كنيم آباد:D

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا فوهنن کجایی !! هنوز مسافرتی ؟؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از westlife659 :
hi hitler:D

سلام به همگي دوستان عزيز.
آقا منم يه گوشي در پيت 7610 دارم.
از هيچي بهتره.

راستي اين تاپيك چرا اينقدر خلوت هست.
ولي انجمن طرفداران سوني اريكسون هر روز يه پست زده.:blink:
بچه ها دست در دست هم نهيم و نوكياي خويش كنيم آباد:D

:cool: نوکیا اباده دوست عزیز .. گول اون تاپیک یا انجمن! منحرف رو نخور .. معلومه که بحث درباره اهنگ و عکس و دوربین و ماکرو و اینجور جینگول بازیا! همیشه ظاهرا جذابیت بیشتری ممکنه پیدا کنه اونم تو مملکت اسلامی ما که انقدر بیکار ریخته که بشه 30 ساعت هم اهنگ با گوشی گوش داد یا از فاصله دو سانتی با دقت تمام از یه ملخ در حال پرش عکاسی کرد! //

smnzzkhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یکی از دلایلی که اینجا سوت و کوره اینه که بیشتر نوکیا دار ها گوشی سیمبین دارن و کسانی که گوشی سیمبین دارن معمولا از گوشی بیشتر سر در میارن و برای همین کمتر سوال میکنن و بیشتر خودشون دنبال راه حل میگردن!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مگه اونجا چی میگن!؟
m600 اومد؟ نیومد!؟ خیلی قشنگه!!!
یکسر برید ببینید چی میگن!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بالاخره N73 اومد!
خدا کنه زودتر قیمتش به 400 تا 500 برسه!
:rolleyes:

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
بالاخره N73 اومد!
خدا کنه زودتر قیمتش به 400 تا 500 برسه!
:rolleyes:
درایوش جان منم بهت تبریک میگم ایشالا پای هم پیر شین !!!

بالا