• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Nokia ٠

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
در مورد حذف کردن لوگو بله میشه البته با خود گوشی فکر نکنم اما اگه شما mobmbi media browser(یا چیزی شبیه این!) رو نصب کنی با اون میتونی به جای اون لوگو مسخره هر چیزی بذاری حتی آرم vodafone!اگه برنامرو پیدا نکردی بگو خودم واست پیدا کنم.
اگه لطف کنین برنامه رو بزارین ممنون میشیم

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان. گوشی من 6630 هست. چند وقتیه نرم افزارش مشکلاتی پیدا کرده. از جمله اینکه دیگه نمیتونم نرم افزار روش نصب کنم. همینطور بعضی نرم افزارهاشو هم نمی تونم uninstall کنم. (فکر کنم از بس برنامه روش نصب و پاک کردم ). حالا می خوام گوشی رو به حال اولیه اش برگردونم. از همه چیزش هم بک آپ میگیرم. ولی نمی دونم چطوری باید این کارو بکنم. آیا کدی برای این کار (چیزی مثل Reset Factory) داره؟

آیا خطری هم داره؟ آیا اگه موقع این کار کارت ممورش رو در بیارم که فایلهای روی اون پاک نشه مشکلی که نداره؟
ممنون میشم دوستان یه راهنمایی جامع بکنن.

parspal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين نوكيا چه كرده
يه سرچ كوچولو واسه اين بكن
Nokia N83
wowwwwwwwwwwwwwwwwww
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwwwwwww

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
با عرض شرمندگی از تمام اساتید که دیر به جمعتون پیوستم.
امیدوارم بتونم مشکلی هرچند کوچیک از سر راه نوکیا لاورز بردارم.
سلام دوستان. گوشی من 6630 هست. چند وقتیه نرم افزارش مشکلاتی پیدا کرده. از جمله اینکه دیگه نمیتونم نرم افزار روش نصب کنم. همینطور بعضی نرم افزارهاشو هم نمی تونم uninstall کنم. (فکر کنم از بس برنامه روش نصب و پاک کردم ). حالا می خوام گوشی رو به حال اولیه اش برگردونم. از همه چیزش هم بک آپ میگیرم. ولی نمی دونم چطوری باید این کارو بکنم. آیا کدی برای این کار (چیزی مثل Reset Factory) داره؟

آیا خطری هم داره؟ آیا اگه موقع این کار کارت ممورش رو در بیارم که فایلهای روی اون پاک نشه مشکلی که نداره؟
ممنون میشم دوستان یه راهنمایی جامع بکنن.
بهترین کار واسه شما اینه که ابتدا فایلهایی مثل عکس و... که روی مموری هستن و نمیخوای از دستشون بدی کپی کنی روی کامپیوتر و بعد مموریت رو فرمت کنی و بعد گوشی رو ریست کنی تا نتیجه بهتری بگیری.
ریست کردن هم هیچ خطری نداره، فقط حافظه گوشی رو خالی میکنه مثل دفترچه تلفن و مسیج ها و .... .
کدهای ریست گوشی هم اینا هستن : #7780#* و #7370#*
که استفاده از دومی (مستر ریست) برای بازگشت کامل به حالت اولیه توصیه میشه.

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پيوستن شما به طرفداران نوكيا رو تبريك ميگم . مطمئن باشيد انتخاب خوبي كرديد .

به اميد آن روزي كه كه همه طرفدار نوكيا بشوند و از گمراهي و عذاب آخرت نجات يابند !

parspal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از parspal :
ببين نوكيا چه كرده
يه سرچ كوچولو واسه اين بكن
Nokia N83
wowwwwwwwwwwwwwwwwww
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwwwwwww

واقعا تبريك مي گم به طرفدارهاي نوكيا كه اين همه رفتن ببينن نوكيا n83 اصلا چي هست :wacko: :eek:

اينجا رو ببينيد : http://www.mobile-review.com/news.php?year=2006&month=May&day=2#news8861

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از parspal :
واقعا تبريك مي گم به طرفدارهاي نوكيا كه اين همه رفتن ببينن نوكيا n83 اصلا چي هست :wacko: :eek:

اينجا رو ببينيد : http://www.mobile-review.com/news.php?year=2006&month=May&day=2#news8861

آقا من رفتم نگاه کردم؛
اما این سایت که روسیه و آدم چیز زیادی حالیش نمی شه! (البته یه چیزهایش که عدد و رقم بود مثل مموری 4GBمعلوم بود!! )
اما مساله اصلی اینه که فکر نمی کنم این گوشی به طور رسمی معرفی شده باشه! شما جای دیگه هم چیزی در موردش پیدا کردید؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یه مطلب دیگه:
دیروز یکی از تیترهای روزنامه ی عصر ارتباط قرار داد خبر همکاری بین دو شرکت معظم زیمنس و نوکیا بود که اعلام کرده بود دو تا غول دارند به هم می پیوندند. کسی اطلاعات بیشتری داره؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
فقط بخش مخابراتیشون نه بخش گوشی

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از ♂MAJID :
اگه لطف کنین برنامه رو بزارین ممنون میشیم
اینجا
83.gif

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واقعا اگه اين ان 83 بياد مي تركونه ! 5 مگاپيكسل هم دوربين داره .ولي چه بسا اين طرفداراي سوني گوشي براي مقايسه با اين ندارند چه براي مقايسه با اين چه بقيه گوشيهاي جديد نوكيا(ان 92 . ان 93 ....)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از fuhnen :
واقعا اگه اين ان 83 بياد مي تركونه ! 5 مگاپيكسل هم دوربين داره .ولي چه بسا اين طرفداراي سوني گوشي براي مقايسه با اين ندارند چه براي مقايسه با اين چه بقيه گوشيهاي جديد نوكيا(ان 92 . ان 93 ....)
البته این ان83 رسما معرفی نشده و احتمالا نخواهد شد چون فعلا بازار موبایل پتانسیل این گوشیرو نداره و فکر نکنم موفق بشه.این مدلا هم کاملا fake هستن

VoX

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
15
ایییول نوکیا رو عشق است
174.gif

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از kamiar :
با عرض شرمندگی از تمام اساتید که دیر به جمعتون پیوستم.
امیدوارم بتونم مشکلی هرچند کوچیک از سر راه نوکیا لاورز بردارم.
بهترین کار واسه شما اینه که ابتدا فایلهایی مثل عکس و... که روی مموری هستن و نمیخوای از دستشون بدی کپی کنی روی کامپیوتر و بعد مموریت رو فرمت کنی و بعد گوشی رو ریست کنی تا نتیجه بهتری بگیری.
ریست کردن هم هیچ خطری نداره، فقط حافظه گوشی رو خالی میکنه مثل دفترچه تلفن و مسیج ها و .... .
کدهای ریست گوشی هم اینا هستن : #7780#* و #7370#*
که استفاده از دومی (مستر ریست) برای بازگشت کامل به حالت اولیه توصیه میشه.

کامیار جان دستت درد نکنه. واقعاً ممنون

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از Ames :
کامیار جان دستت درد نکنه. واقعاً ممنون
خواهش میکنم.

راستی نظر شما در مورد جمع آوری تمام راههای تعمیر نوکیا (اشکالات عمومی و نرم افزاری) در قالب یک مرجع واحد چیه؟
حداقل فایده اش اینه که واسه ی هر اشکال جزئی افراد به مراکز خدمات موبایل نمیرن و در ضمن اطلاعات خودشون هم بالاتر میره و یه فایده ی دیگه اش اینه که طرفداران برندهای دیگه میفهمن که نوکیا چقدر یوزرفرندلی تر از دیگران است.

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
این n83 واقعا کولاک کرده صحفه lcd خیلی با حال بود کلا موبایل توپیه

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آیا انتی ویروس برای سری ان وجود داره یا نه !!!:blush: :blink:

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
چه گوشی از سری ان هستش؟
اگه توی تاپیک چارلی من پیدا نکردی دوباره بگو و مدل گوشیت رو هم بذار تا معرفی کنیم.

بالا