به نقل از farbod_123 :بحث با این سونی هارو تموم کنیم اصلا" در حد بحث نیستن
اين قسمت تائيد و تاكيد ميشه .
به نقل از masoudmaster :دوستان لطفا یکی گوشی از نوکیا به من معرفی کنید در حد 100 هزار تومان . خودم 6030 را در نظر دارم میشه بگین قیمتش چنده و آنتن دهیش چطوره و آیا پخش مکالمه از روی بلندگو گوشی را داره یا نه ؟؟
به نقل از DariushAgah :6021 فکر میکنم خیلی بهتر باشه
به نقل از masoudmaster :6021 الان حدود چنده و همین طور 6030 ؟؟ به نظرم دیزاین 6030 بهتره در ضمن رادیو هم داره که 6021 نداره . بلوتوث روی 6021 به چه درد میخوره برای گوشی ای که دوربین نداره و همین طور موزیک هم پخش نمیکنه ؟
به نقل از ♂MAJID :فوهنن جان چی شد !!!
فکر کنم از طریق PC Suite هم بشه !! من conect the intenet میزنم conetcted میشه ولی با موبایل که تو قسمت web میرم چیزی باز نمیکنه آیا باید از طریق موبایل هم تنظیمات خاصی انجام داد ؟؟
به نقل از fuhnen :سلام . مجيد جان وقتي به اينترنت وصل ميشي (كانكت ميشي) بايد موبايلت هم از طريق بلوتوث با كامپيوتر وصل باشه . من از چند نفر پرسيدم گفتن : ما با پي سي سوئت امتحان نكرديم و هر كدوم برنامه ديگري گفتند ولي خودم تا اونجايي كه يادم مياد از پي سي سوئت استفاده كردم .:blush:
سوالت رو يبار ديگه مطرح ميكنم تا شايد چاره ديگري هم پيدا شد :
از دوستان و يوزرهاي نوكيا اگه كسي طريقه كانكت شدن به اينترنت با موبايل رو بلده لطفا راهنمايي كنه .
فكر كنم اين سوال كافي باشه مجيد جان . من بازم پيگيري ميكنم .
به نقل از masoudmaster :این 6030 را به کامپیوتر هم میشه وصل کرد مه مثلا روش آهنگ بریزم و یا بک گراند ؟؟؟
به نقل از masoudmaster :بالاخره دیروز یک 6030 خریدم رنگ مشکی با گارانتی موبایل پلاس 93 هزار تومان شد . میخواستم بدونم میشه این لوگو IRTCI از روی صفحه حذف کرد باید کجا برم . [/QUOTE
مباركه !
به نقل از masoudmaster :آقا این گوشی که خریدم زده made in hungary میشه ساخته کجا ؟؟ و اگه جواب سوال قبلی بنده را هم بدهید ممنون میشم
بچه ها اگه کسی اینجا از طریق موبایل کانکت میشه را هنمایی کنهبه نقل از fuhnen :سلام . مجيد جان وقتي به اينترنت وصل ميشي (كانكت ميشي) بايد موبايلت هم از طريق بلوتوث با كامپيوتر وصل باشه . من از چند نفر پرسيدم گفتن : ما با پي سي سوئت امتحان نكرديم و هر كدوم برنامه ديگري گفتند ولي خودم تا اونجايي كه يادم مياد از پي سي سوئت استفاده كردم .:blush:
سوالت رو يبار ديگه مطرح ميكنم تا شايد چاره ديگري هم پيدا شد :
از دوستان و يوزرهاي نوكيا اگه كسي طريقه كانكت شدن به اينترنت با موبايل رو بلده لطفا راهنمايي كنه .
فكر كنم اين سوال كافي باشه مجيد جان . من بازم پيگيري ميكنم .
مبارک باشه .. نه نمیشه لوگو رو حذف کرد (تا اونجا که من میدونم) و دیگه اینکه نه هیچ مشکلی نیس این گوشی فک کنم اصلن فنلاندیش تو بازار نباشه! چن ماه پیش هم که ما خریدیم همین مجارستانی بود .. همین که چینی نیس یعنی خوبه! شک نکنبه نقل از masoudmaster :آقا این گوشی که خریدم زده made in hungary میشه ساخته کجا ؟؟ و اگه جواب سوال قبلی بنده را هم بدهید ممنون میشم