• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Nokia ٠

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
با سرویس دیتا هم میتونی به اینترنت وصل بشی. البته اینجوری خرجش خیلی بیشتره ولی دیگه نیازی به کامپوتر نخواهی داشت

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطفا یکی گوشی از نوکیا به من معرفی کنید در حد 100 هزار تومان . خودم 6030 را در نظر دارم میشه بگین قیمتش چنده و آنتن دهیش چطوره و آیا پخش مکالمه از روی بلندگو گوشی را داره یا نه ؟؟:)

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فوهنن جان چی شد !!!
فکر کنم از طریق PC Suite هم بشه !! من conect the intenet میزنم conetcted میشه ولی با موبایل که تو قسمت web میرم چیزی باز نمیکنه آیا باید از طریق موبایل هم تنظیمات خاصی انجام داد ؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از masoudmaster :
دوستان لطفا یکی گوشی از نوکیا به من معرفی کنید در حد 100 هزار تومان . خودم 6030 را در نظر دارم میشه بگین قیمتش چنده و آنتن دهیش چطوره و آیا پخش مکالمه از روی بلندگو گوشی را داره یا نه ؟؟:)

6021 فکر میکنم خیلی بهتر باشه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
6021 فکر میکنم خیلی بهتر باشه

با نظر داریوش موافقم البته نمیدونم 6021 الان حدود 100 تومن باشه یا بیشتر .. ولی 6030 هم بسیار گوشیه خوبیه .. بلندگو هم داره .. گوشی خوشدست و شیکی هم هست .. ما خونمون یه 6030 هم داریم و تا حالاش که همه جا خیلی خوب انتن داده و هیچ مشکلی هم نداشته .. قیمتش هم فک کنم حدودای 90 اینا باشه ..

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
6021 الان حدود چنده و همین طور 6030 ؟؟ به نظرم دیزاین 6030 بهتره در ضمن رادیو هم داره که 6021 نداره . بلوتوث روی 6021 به چه درد میخوره برای گوشی ای که دوربین نداره و همین طور موزیک هم پخش نمیکنه ؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
مباركه!:D (ببخشيد ديگه با تاخير بود)
خب، بالاخره انجمن طرفداران نوكيا هم راه اندازي شد.
براي همه دوستان نوكيايي تاپيك پر رونق و پر محتوايي رو آرزو مي كنم و خودم هم (كه گرايش زيادي به نوكيا از قديم! داشته ام) پيگير اخبار و اطلاعات شما خواهم بود.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از masoudmaster :
6021 الان حدود چنده و همین طور 6030 ؟؟ به نظرم دیزاین 6030 بهتره در ضمن رادیو هم داره که 6021 نداره . بلوتوث روی 6021 به چه درد میخوره برای گوشی ای که دوربین نداره و همین طور موزیک هم پخش نمیکنه ؟

بلوتوثش به درد هندزفری بی سیم میخوره که اگر احتیاجی ندارید خوب همون 6030 خوبه

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از ♂MAJID :
فوهنن جان چی شد !!!
فکر کنم از طریق PC Suite هم بشه !! من conect the intenet میزنم conetcted میشه ولی با موبایل که تو قسمت web میرم چیزی باز نمیکنه آیا باید از طریق موبایل هم تنظیمات خاصی انجام داد ؟؟

سلام . مجيد جان وقتي به اينترنت وصل ميشي (كانكت ميشي) بايد موبايلت هم از طريق بلوتوث با كامپيوتر وصل باشه . من از چند نفر پرسيدم گفتن : ما با پي سي سوئت امتحان نكرديم و هر كدوم برنامه ديگري گفتند ولي خودم تا اونجايي كه يادم مياد از پي سي سوئت استفاده كردم .:blush:
سوالت رو يبار ديگه مطرح ميكنم تا شايد چاره ديگري هم پيدا شد :
از دوستان و يوزرهاي نوكيا اگه كسي طريقه كانكت شدن به اينترنت با موبايل رو بلده لطفا راهنمايي كنه .
فكر كنم اين سوال كافي باشه مجيد جان .;) من بازم پيگيري ميكنم .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از fuhnen :
سلام . مجيد جان وقتي به اينترنت وصل ميشي (كانكت ميشي) بايد موبايلت هم از طريق بلوتوث با كامپيوتر وصل باشه . من از چند نفر پرسيدم گفتن : ما با پي سي سوئت امتحان نكرديم و هر كدوم برنامه ديگري گفتند ولي خودم تا اونجايي كه يادم مياد از پي سي سوئت استفاده كردم .:blush:
از دوستان و يوزرهاي نوكيا اگه كسي طريقه كانكت شدن به اينترنت با موبايل رو بلده لطفا راهنمايي كنه .

تکنولوژی جدید برای n80 و گوشیهای جدیدتر ایجاد شده که هم راحتتره و هم سرعتش بیشتره و هم از طریق یو اس بی قابل انجامه بهتره دوباره سراغ راه های قدیمی نباشیم. الان اگر این سیستم رو خوب بشناسیم برای بعد هم بدرد میخوره اون روش قدیمی زیاد کارایی نداشت البته روشش رو یکی قبلا توی یکی از تاپیکهای پی تی کامل توضیح داده بود

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این 6030 را به کامپیوتر هم میشه وصل کرد مه مثلا روش آهنگ بریزم و یا بک گراند ؟؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از masoudmaster :
این 6030 را به کامپیوتر هم میشه وصل کرد مه مثلا روش آهنگ بریزم و یا بک گراند ؟؟؟

شدن که میشه جای کابل داره ولی چه جوریشو دیگه نمیدونم

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این گوشی 6030 را خریدم .

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از masoudmaster :
بالاخره دیروز یک 6030 خریدم رنگ مشکی با گارانتی موبایل پلاس 93 هزار تومان شد . میخواستم بدونم میشه این لوگو IRTCI از روی صفحه حذف کرد باید کجا برم . :)[/QUOTE

مباركه !:cool:

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این گوشی که خریدم زده made in hungary میشه ساخته کجا ؟؟ و اگه جواب سوال قبلی بنده را هم بدهید ممنون میشم :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از masoudmaster :
آقا این گوشی که خریدم زده made in hungary میشه ساخته کجا ؟؟ و اگه جواب سوال قبلی بنده را هم بدهید ممنون میشم :D

یعنی ساخت مجارستان. مطمئن باش از گوشی چینی و اندولزیایی خیلی بهتره

جواب سوالتون رو هم بنده نمیدونم فکر نکنم هم بشه وگرنه همه اونهایی که تالیا دارند میزدند vodaphone

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از fuhnen :
بچه ها اگه کسی اینجا از طریق موبایل کانکت میشه را هنمایی کنه
ممنون فوهنن عزیز !!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از masoudmaster :
مبارک باشه .. نه نمیشه لوگو رو حذف کرد (تا اونجا که من میدونم) و دیگه اینکه نه هیچ مشکلی نیس این گوشی فک کنم اصلن فنلاندیش تو بازار نباشه! چن ماه پیش هم که ما خریدیم همین مجارستانی بود .. همین که چینی نیس یعنی خوبه! شک نکن:cool:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد حذف کردن لوگو بله میشه البته با خود گوشی فکر نکنم اما اگه شما mobmbi media browser(یا چیزی شبیه این!) رو نصب کنی با اون میتونی به جای اون لوگو مسخره هر چیزی بذاری حتی آرم vodafone!اگه برنامرو پیدا نکردی بگو خودم واست پیدا کنم.

بالا