• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Nokia ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من فکر کردم اینجا رو زدین برای صحبت در مورد نوکیا...

نگو هیچ بحث و حرفی ندارین ....2-3 نفر هم بیشتر نیستین مجبورین در مورد راهنمایی کاربران سونی با هم تبادل نظر کنید!!!

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
من فکر کردم اینجا رو زدین برای صحبت در مورد نوکیا...

نگو هیچ بحث و حرفی ندارین ....2-3 نفر هم بیشتر نیستین مجبورین در مورد راهنمایی کاربران سونی با هم تبادل نظر کنید!!!
اصلا هم اين طور نيست !:p هنوز 24 ساعت نميشه كه اين تاپيك رو زدم :p كمي صبر كنيد جناب سوني اريكسون
مطمئنم كه اينجا طوري گرم ميشه كه اينجا رو ميكنيم مركز پروپگاندا نوكيا !
من با ياري تمامي يوزر ها و طرفداران نوكيا اين تاپيك رو راه ميندازم (به كوري چشم يوزر هاي سوني :p )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از fuhnen :
اصلا هم اين طور نيست !:p هنوز 24 ساعت نميشه كه اين تاپيك رو زدم :p كمي صبر كنيد جناب سوني اريكسون
مطمئنم كه اينجا طوري گرم ميشه كه اينجا رو ميكنيم مركز پروپگاندا نوكيا !
من با ياري تمامي يوزر ها و طرفداران نوكيا اين تاپيك رو راه ميندازم (به كوري چشم يوزر هاي سوني :p )

:p :p دوست عزیز....فکر نمیکنم انقدر بکار بردن کلمه به کوری چشم فلانه و فلان صحیح باشه...من که توهینی نکردم به شما....شما هم بهتره که از ادبیات بهتری استفاده کنید

در مورد صبر کردن هم باشه صبر میکنیم ولی اونجوری که آمار نشون میده 4-5 نفر اینجا بیشتر نیستین:p

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
:lol: خطر اعتیاد! ایول! منکه بدم نمیاد :D // راستی حالا که بحث اسمارت مووی شد .. برای آنلاک کردن مبدل اسمارت مووی برای کامپیوتر وقتی ران میکنم برنامه رو و میرم توی قسمکت آنلاک یه کد رجیستر میخواد .. بعد یه کدی میزنم و اوکی میکنم یه قسمت میاد که خودش یه کدی رو ساخته و میگه با اون فعال میشه ولی وقتی دوباره میرم تو قسمت رجیستر و همون کد رو میدم دوباره صفه ساختن کد میاد و یه کد جدید میده! چجوریاس!؟ کجای کارو اشتباه میرم!؟

اینجوری نیست!
اگر اشتباه نکنم اینجوریه که از مبدل روی پی سی تون یک کدی رو میگیری بعد میری تو برنامه روی موبایل که کرک شده است میری قسمت unlock convertor اون کد رو میدی یک کد رجیستری بهت میده که وارد کانورتور روی کامپیوتر میکنی .
یعنی کد اصلی رو برنامه روی موبایل باید به شما بده توی option نگاه کن

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان عزیز مهمان حبیب خداست حتی اگر از کفار باشه
یک داستانی رو میگم. شب قبل از حمله مسلمونها به مکه ابوسفیان اومد توی اردوی مسلمونها و با پیامبر صحبت کرد . بعتد ابوسفیان گفت س چرا نمیریزید منو بکشید گفتند نه شما الان مهمون مایی باشه تا فردا صبح! که البته صلح کردن و مکه به خوبی و خوشی با گل و شیرینی فتح شد

نتیجه موبایل ریوویی:

بگذارید سونی اریکسونیها هم بیایند اینجا باهاشون مثل یک مهمان عزیز برخورد کنید فتح نزدیکه دیگه با این موبایلهای سری N و سری E نوکیا سونی اریکسون دوام چندانی نداره حتی سری w و سری K سونی هم داره از توجه ها خارج میشه حتی مدل w950 هم دیگه چندان حرارتی نداره . چند وقتی بیشتر سونی اریکسون مهمون ما نیست بگذارید این چند روزه رو از زندگی لذت ببرند و حداقل در این تاپیک که میزبانی نوکیاست حرمت مهمان را نگه دارید باقی بماند برای فردا صبح و بقیه تاپیکها!

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من اولین سوال رو در این تاپیک شروع می کنم !!!:p (البته با اجازه دوستان ):D
میخام با موبایل به اینترنت وصل بشم آیا امکانش هست ؟!!(فکر کنم بشه این کارو کرد ولی من .... نمیدونم ...):D

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از ♂MAJID :
میخام با موبایل به اینترنت وصل بشم آیا امکانش هست ؟!!(فکر کنم بشه این کارو کرد ولی من .... نمیدونم ...):D

چرا كه نشه ؟:D در نوكيا امكانات تموم نميشه :lol: :lol:
فقط كافيه كه شما اول گوشيتونو به كامپيوتر از طريق يو اس بي وصل كنيد و ...:)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از DariushAgah :
بگذارید سونی اریکسونیها هم بیایند اینجا باهاشون مثل یک مهمان عزیز برخورد کنید

جالبه خیلی خوب دارید با بستن وصله به سونی ها (((کفار)))مهمان نوازی میکنید

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از fuhnen :
چرا كه نشه ؟:D در نوكيا امكانات تموم نميشه :lol: :lol:
فقط كافيه كه شما اول گوشيتونو به كامپيوتر از طريق يو اس بي وصل كنيد و ...:)
خب بعد از وصل کردن چی کار کنم !!! تو کدوم قسمت باید برم که به اینترنت وصل شه ؟؟؟:blush:

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در خطاب به يوزر ها و طرفداران سوني :
يه مورد ديگه هم اضافه كنم تا اطلاع ثانوي يوزر هاي سوني ميتونن تو اين تاپيك پست بدن .
بله همون طور كه داريوش جان گفتند ما مهمان نوازيم (البته تا حدي) مثل شما نيستيم ! تا دلتون خواست پست بزنيد (البته تا اصلاع ثانوي و توهين نكردن به يوزر هاي محترم نوكيا)

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از ♂MAJID :
خب بعد از وصل کردن چی کار کنم !!! تو کدوم قسمت باید برم که به اینترنت وصل شه ؟؟؟:blush:

راستشو بخاي من خودم اين كارو با كمك يكي از دوستام حدود يه سال پيش كردم دقيق يادم نمياد ولي تا اونجايي كه يادمه با نرم افزار نوكيا پي سي سوئيت هم در ارتباط بود .
حالا من فردا اينو يا از كسي ميپرسم يا هم بالاخره يكي از يوزر هاي نوكيا كمك ميكنه .:cool:
امشبو بيخيال شو ! كول باش :cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از ♂MAJID :

توی ان 80 با گوشیهای قدیمی تر خیلی قضیه فرق فکوله! متاسفانه من کار نکردم ولی فکر میکنم بعد از وصل شدن به یو اس بی کامپیوتر میشه اینترنت رو به راحتی شیر کرد. توی کاتالوگش نگاهی بکنید ببینید چی نوشته
دنبال:
UPnP technology
بگردید

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از alireza_juve :
جناب ایکس پلاد ( هر وقت اسمتو میبینم یاد ضبط ماشین ایکس پلاد سونی میفتم که میخواستم بخرم و نشد!) نوکیا نه نیاز به شربت داره نه شیرینی! انجمنش هم به زودی و به کوری چشم دشمنان اسلام و مسلمین رونق میگیره! .. شاید نگاه شما هم به امار انجمن منحرف! سونی هست که امار سونی رو 10 برابر نوکیا نشون میده! خودت هم میدونی همچین چیزی تا مدتها توی خواب هم اتفاق نمیوفته که سونی بتونه حتی به اندازه سامسونگ هم یوزر پیدا کنه چه برسه نوکیا! :D :cool:

خب خدا رو شکر. حالا که شما هم خونه زندگی دار شدید، دیگه وقتشه که هر کی بره در خونه ی خودش بازی کنه!
در ضمن اون ایکس ش بزرگه، مال من P ش. پس لطفن یادش نیفت که من اصلن راضی نیستم.

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از xPlod :
خب خدا رو شکر. حالا که شما هم خونه زندگی دار شدید، دیگه وقتشه که هر کی بره در خونه ی خودش بازی کنه!
در ضمن اون ایکس ش بزرگه، مال من P ش. پس لطفن یادش نیفت که من اصلن راضی نیستم.

ببخشيد منظورتون رو نفهميدم ؟؟!!:blink:

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون از راهنماییتون!!! داریوش جان و فوهنن عزیز:blush:

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشيد الان ديگه اول صبحه نميشه به جايي زنگ زد و پرسيد بزار تا فردا ببينيم چي ميشه !
ميدونم راهنماييم كامل نبود ولي دارم سعي ميكنم در اين تاپيم تا اونجايي كه ميتونم راهنمايي كنم .

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
كاربران عزيز و يوزر هاي نوكيا :
تاپيكمون ديگه تقريبا تو 24 ساعت دوم . اميدوام امروز تا حدي مشكلاتتون حل شده باشه (كه نشده) ولي عجله نكنيد زمان علاج هر چيز است . در روزهاي آينده تاپيك گرمي رو پيش بيني ميكنيم !

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از fuhnen :
ببخشيد الان ديگه اول صبحه نميشه به جايي زنگ زد و پرسيد بزار تا فردا ببينيم چي ميشه !
ميدونم راهنماييم كامل نبود ولي دارم سعي ميكنم در اين تاپيم تا اونجايي كه ميتونم راهنمايي كنم .
من عجله ندارم !! :D منتظر میمونم :D !!:p

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
بحث با این سونی هارو تموم کنیم اصلا" در حد بحث نیستن

یه سوال دارم.وقتی میخوام از کامپیوتر با موبایل اس ام اس بفرستم اول میگه باید رو گوشی یه برنامه نصبکنه
اما تا میاد نصب کنه گوشی یه سکیوریکی ارور میده .
جریان چیه ؟؟

بالا