• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Samsung ٠

ghaemmaghami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان و طرفداران برند سامسونگ , شما میتوانید از طریق لینک زیر پایین ترین قیمت های روز تبلت های سامسونگ را داشته باشید , جالب اینجاست که در سایت آی تی بازار مثلاٌ تبلت n5100 سامسونگ رو هم نقد و بررسی و نقاط ضعف و قوتش رو بخونین هم جالبتر اینکه 22 نفر واردکننده و فروشنده روی این کالا قیمتهای رقابتی خودشون رو گذاشتن یعنی میتونید پایین ترین قیمت رو انتخاب کنید بعد با تلفن تماس همون فروشنده مستقیماٌ برای خرید بدون واسطه اقدام کنین - موفق باشید http://www.itbazar.com/SC_27_3.aspx لیست قیمت تبلت و خرید تبلت سامسونگ

sajiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
تهران نود و هشت

گیم پد بی سیم سامسونگ بالاخره به دستان ما رسید! و این خبر خوشی برای گیمرها و معتادان بازی های اندروید است. این همان چیزی است که سالها انتظارش را می کشیدند این گیم پد از طریق بلوتوث به گوشی های موبایل هوشمند متصل می شود این گیم پد که از پلاستیک فشرده ساخته شده است را شاید بتوان به سختی اولین گیم پد موبایلی خوش دست جهان دانست با این حال این گیم پد براستی بسیار عالی ساخته شده است و سازگاری خوبی با گوشی های هوشمند و طراحی خوبی دارد و گوشی شما براحتی روی ان نصب می شود. این گیم پد اما تنها با گوشی سامسونگ سازگار است و فقط با انها کار می کند. در حال حاضر ۱۳ نوع از گوشی ها و محصولات خود را معرفی کرده است که با این گیم پد سازگاری کامل دارند این لیست شامل:

Samsung Galaxy Note 3, Note II, Galaxy S4, S4 Active, S III, Galaxy Mega و تبلت Galaxy Tab 3 است با این حال پیش بینی می شود با عرضه نرم افزار از سامسونگ این گیم پد بر روی گوشی های قدیمی اندرویدی این شرکت نیز کار کند.

در تصویر نمونه می توان دید که گیم پد چند دکمه دارد. این دستگاه دارای دکمه فعال سازی بلوتوث نیز هست. استفاده کننده گان از گیم پد در نمایشگاه CES می گویند استفاده از ان بسیار مثبت بوده با این حال انها از کوچکی ۴ دکمه مکان نما گلایه کرده اند. قیمت این گیم پد ۸۰ دلار آمریکا تعیین شده است و فعلا فقط در اروپا عرضه می شود. (منبع: tehran98.com)

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان
ما پخش موبایل داریم
هر کس میخواد زنگ بزنه تا بیشتر توضیح بدم
پخش موبایل محمد
09143541978

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
داداش گلم میتونی این خبر ها رو در این بخش بگی،اینطور بهتر استقبال میشه.برا هر خبر زدن تاپیک جدا نمیتونه کمکی بهت کنه.

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
شاید تا به حال محصولات پوشیدنی مختلفی مانند ساعت هوشمند سونی و یا دستبند نایک را دیده و یا چیزهایی در مورد آن‌ها شنیده باشید، اما وقتی سامسونگ که بزرگترین کمپانی گوشی ساز دنیا است وارد این حوزه شود باید به طور کامل توجه خود را به آن متمرکز کرده و با دقت آن محصول را بررسی کنیم.

به طور حتم این محصول سامسونگ یک گجت بسیار جذاب است، بدنه فلزی که در کنار بند پلاستیکی با هم ترکیب شده‌اند ظاهری زیبا و اسپرت را به این ساعت بخشیده‌اند. در حال حاضر این ساعت با قیمت جهانی حدود 300 دلار و حدود 900 هزار تا 1 میلیون تومان در ایران به فروش می‌رسد، که در مقایسه با قیمت یک ساعت مچی معمولی خیلی گران به نظر نمی‌آید.

gear_gsm_68.jpg

gear_gsm_69.jpg

gear_gsm_5.jpg

طراحی

در قسمت جلوی ساعت شما یک صفحه نمایش 1.6 اینچی را خواهید دید که از نوع سوپر آمولد است و کیفیتی برابر 320×320 پیکسل دارد، اطراف این صفحه نمایش نه چندان بزرگ را یک قاب آلومینیومی می‌پوشاند که با 4 عدد پیچ به بند ساعت متصل هستند. یکی از قسمت‌های نامناسب در طراحی ساعت، همین پیچ‌ها هستند که ظاهر ساعت را تا حدودی خراب کرده‌اند. در قسمت خروجی این ساعت تنها یک دکمه سخت افزاری وجود دارد و آن همان دکمه پاور است که با فشردن آن صفحه نمایش ساعت روشن خواهد شد، این دکمه وظایف دیگری مانند دکمه Home را نیز انجام می‌دهد.

gear_gsm_2.jpg

gear_gsm_3.jpg

gear_gsm_4.jpg

gear_gsm_7.jpg

gear_gsm_60.jpg

بند ساعت که حالت شیاردار دارد یکی از بهترین قسمت‌ها در طراحی این محصول جدید است. کیفیت این بند بسیار خوب است و در هنگام دست کردن ساعت هیچ مشکلی با آن نخواهید داشت و کوچکترین آزاری را برای شما به همراه نمی‌آورد. دوربین ساعت بر روی بند قرار گرفته و اسپیکر ومیکروفون در قسمت قفل بند تعبیه شده‌اند، با تمام این تعریف‌ها و تمجیدها بزرگترین مشکل بند این است که به هیچ عنوان نمی‌توانید آن را تعویض کنید به همین علت در هنگام خرید دقت کنید تا رنگی از بند را انتخاب کنید که به این زودی‌ها از آن خسته نخواهید شد.

Last edited:

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298

در حالی که انتظار می رود تا دو هفته دیگر شاهد معرفی Galaxy S5 در بارسلون اسپانیا باشیم اخبار و شایعات مختلف در مورد این محصول جدید سامسونگ رونق زیادی دارد. این بار بر اساس نتایجی که در تست AnTuTu به ثبت رسیده است به نظر می آید که دو نمونه متفاوت از S5 در دست تولید باشد که با کد های SM-G900R4 و SM-G900H شناخته می شوند. برخی عقیده دارند که سامسونگ در صدد است که دو مدل جدید و متفاوت را مانند آیفون های ۵S و ۵C اپل معرفی کند. مدل G900R4 با پردازنده ۲٫۵ گیگا هرتز Snapdragon 800، سه گیگا بایت رم، گرافیک Adreno 330، دوربین ۱۶ مگا پیکسل در پشت و ۲٫۱ مگا پیکسل در جلو، ۳۲ گیگا بایت حافظه داخلی، صفحه QHD و اندروید کیت کت به امتیاز ۳۱۴۸۳ دست یافت که کمی پایین تر از Note 3 است، البته باید در نظر داشت که با توجه به رزولوشن بسیار بالاتر صفحه، بار گرافیکی بیشتری متوجه بخش محاسباتی این موبایل خواهد بود. مدل G900H هم با پردازنده ۱٫۵ گیگا هرتز ۸ هسته ای Exynos 522 سامسونگ، ۲ گیگا بایت رم، گرافیک Mali-T268، صفحه HD، دوربین و ورژن اندروید مشابه مدل دیگر و ۱۶ گیگا بایت حافظه داخلی رقم چشم گیر ۳۵۴۴۵ را به ثبت رسانده است که خبر از قدرت بالای این موبایل می دهد. البته ممکن است نتایج تست در نسخه نهایی این محصولات دستخوش تغییراتی شود.

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298

کمتر از یک هفته پیش ال جی موبایل جدیدی با نام Optimus L1 II Tri را معرفی کرد که با امکان استفاده از ۳ سیم کارت قرار است در بازار برزیل به زودی عرضه شود و احتمال دارد که در آینده به دیگر مناطق جهان نیز راه پیدا کند. این بار و به فاصله کمی نوبت به سامسونگ رسید تا با معرفی و عرضه Galaxy Star Trios پا به میدان اسمارت فون های سه سیم کارت بگذارد. گفته شده است که محصول جدید سامسونگ نیز با مشخصاتی نزدیک به موبایل سه سیم کارت ال جی و باز هم در بازار برزیل عرضه خواهد شد. موبایل Star Trios با صفحه ۳٫۱ اینچ QVGA، چیپست Qualcomm MSM7225A Snapdragon S1 با پردازنده ۱ گیگا هرتز، گرافیک Adreno 200، دوربین ۲ مگا پیکسل، ۴ گیگا بایت حافظه داخلی با پشتیبانی از کارت حافظه، ۵۱۲ مگا بایت رم، پشتیبانی از شبکه ۳G، باتری ۱۳۰۰ میلی آمپر ساعت و اندروید ۴٫۱ وارد بازار خواهد شد. گفته شده است که احتمالاً در ماه های آتی این موبایل در دیگر مناطق جهان نیز توزیع خواهد شد.

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
همه چیزش به کنار
فکر کنید با سه سیم کارت این باطری چطوری میخواد عمل کنه؟مخصوصا شبکه نسل سوم :rolleyes:

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298

بر اساس گزارش منتشر شده توسط Korea Herald، پرچم دار جدید سامسونگ Galaxy S5 صفحه ای بدون حاشیه دارد. کره ای ها از سال ۲۰۱۲ در حال کار بر روی تکنولوژی لازم برای ساخت چنین صفحه نمایشی هستند. علاوه بر این گفته شده است که در این صفحه حسگر اثر انگشت هم با سیستم خاصی گنجانده شده است و در گوشه های پایین راست و پایین چپ صفحه توانایی تشخیص اثر انگشت وجود دارد. صفحاتی با امکان تشخیص اثر انگشت در تمامی سطح احتمالاً در نیمه دوم سال ۲۰۱۴ به تولید خواهند رسید. با پیشرفت قابل توجه تکنولوژی، ضخامت این موبایل به لطف صفحه نمایش بسیار نازک آن حتی از Galaxy S4 هم کمتر بوده و مصرف انرژی کمتر و زاویه دید بهتری خواهد داشت. بر اساس تصویری که اخیراً از جعبه موبایل Galaxy S5 منتشر شده و برخی مشخصات بر روی آن ذکر شده اند صفحه این موبایل ۵٫۲۵ اینچ بوده و رزولوشنی برابر با ۲۵۶۰ * ۱۶۰۰ پیکسل خواهد داشت. انتظار می رود که پرچم دار جدید سامسونگ در ۲۴ فوریه، ۱۱ روز دیگر، در بارسلون معرفی شده و بهار آینده وارد بازار شود.

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
تا ۱۰۰سال دیگه هم سامسونگ گوشی عالی بسازه،بنده نمیخرم =))))
چون پولش نیست لعنتی :دی

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298

اخیراً نام دو تبلت معرفی نشده سامسونگ در لیست FCC با کد های SM-T530 و SM-T330 اضافه شده است که هر دو دیوایس بدون سیم کارت (Wi-Fi Only) هستند. با توجه به شایعات پیشین گمان می رود که SM-T530 همان Galaxy Tab 4 10.1 و SM-T330 هم Galaxy Tab 4 8.0 باشند. طبق روال معمول FCC اطلاعات ناچیزی از دیوایس های ثبت شده وجود دارد و فقط می توان طرح های رسم شده از این دو محصول را مشاهده کرد اما با توجه به اخباری که در هفته های گذشته در این رابطه منتشر شده است انتظار می رود این دو تبلت با مشخصاتی نزدیک به هم از جمله صفحه نمایش با رزولوشن ۱۲۸۰ * ۸۰۰، پردازنده ۴ هسته ای ۱٫۲ گیگا هرتز Snapdragon 400 و ۱۶ گیگا بایت حافظه داخلی وارد بازار شوند. گفته شده است که مدل ۷ اینچی سری Galaxy Tab 4 هم به زودی همراه با دو محصول فوق در MWC2014 بارسلون معرفی خواهد شد.

omidvar93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
اگه سوالم رو جای خوبی نپرسیدم عذرخواهی میکنم چون اصلا با سایت آشنا نیستم لطفا پاسخم رو بدید چون بدجوری محتاجم
28 اسفند گوشی سامسونگ گلکسی اس 4 GT_19500 خریدم روز اول که تو کیفم بود داشتم میرفتم سیم کارتمو پانچ کنم بذارم روش دیدم تو نمایندگی گوشی رو درآوردم دیدم تو صفحه فقط چند تا خط نشون میده شوکه شدم رفتم همونجایی که خریدم گفتن ال سی دی شکسته و باید کلا تعویض شه حالا من موندم با گوشی که هنوز سیم کارت روش نذاشتم شکسته اصلا نمیدونم چیکار کنم از چند نفر پرسیدم میگن بفروش آخه ال سی دی و تاج با هم 700 در میاد که اونم معلوم نیست اصل باشه یا نه میگن به صرفه نیست که درستش کنی چون دیگه مثل اولش نمیشه حالا شما بگین چه کنم ؟؟؟ سرم داغ کرده داغون داغونم از اول سال تحویل یه لحظه خوش نبودم دارم دغ میکنم اصلا نمی دونم چرا اینجوری شد شما میگین اصلش گیر میاد بخرم ؟؟؟ از کجا ؟؟؟ یا اینکه بفروشم ؟؟ چند میخرن ؟؟ دارم سکته میزنم خواااااااااهش میکنم جواب بدید......

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
سلام به همگی
اگه سوالم رو جای خوبی نپرسیدم عذرخواهی میکنم چون اصلا با سایت آشنا نیستم لطفا پاسخم رو بدید چون بدجوری محتاجم
28 اسفند گوشی سامسونگ گلکسی اس 4 GT_19500 خریدم روز اول که تو کیفم بود داشتم میرفتم سیم کارتمو پانچ کنم بذارم روش دیدم تو نمایندگی گوشی رو درآوردم دیدم تو صفحه فقط چند تا خط نشون میده شوکه شدم رفتم همونجایی که خریدم گفتن ال سی دی شکسته و باید کلا تعویض شه حالا من موندم با گوشی که هنوز سیم کارت روش نذاشتم شکسته اصلا نمیدونم چیکار کنم از چند نفر پرسیدم میگن بفروش آخه ال سی دی و تاج با هم 700 در میاد که اونم معلوم نیست اصل باشه یا نه میگن به صرفه نیست که درستش کنی چون دیگه مثل اولش نمیشه حالا شما بگین چه کنم ؟؟؟ سرم داغ کرده داغون داغونم از اول سال تحویل یه لحظه خوش نبودم دارم دغ میکنم اصلا نمی دونم چرا اینجوری شد شما میگین اصلش گیر میاد بخرم ؟؟؟ از کجا ؟؟؟ یا اینکه بفروشم ؟؟ چند میخرن ؟؟ دارم سکته میزنم خواااااااااهش میکنم جواب بدید......

اگر پول داری که غم نداری و میگی فدای سرم و تعویض میکنی

omidvar93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر پول داری که غم نداری و میگی فدای سرم و تعویض میکنی
خوب اگه پول داشتم که همون طور که گفتی غمی نداشتم اما برای من 1400 که دادم واسه گوشی پول کمی نبود اونم که روز اول از دست دادم حالم خیلی بده من هیچ استفاده ای از گوشی نکردم و الان دنبال راهکار میگردم اینکه ال سی دی اصل از کجا میشه گیر آورد؟ اصلا می ارزه تعمیرش کنم ؟ یا اینکه کلا بیخیالش بشم؟ کسی ال سی دی سراغ داره؟ لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بذاره ممنون

faradarou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی سامسونگ طرح اصلی گالکسی s4 19500
نو با تمام لوازم جانبی
ارزانتر از همه جا
09125939285

omidvar93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا کسی نیست به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا