توی سایت www.irmob.com هستبه نقل از h_1222 :سلام دوستان.
کسی نرم افزاری رو میشناسه که application و game های جاوا رو قبل از اینکه تو گوشی نصب کنم تو PC ببینم و باهاشون کار کنم؟؟؟
مرسی
عزیز من بزار بیاد باهاش عکس بگیرن بعد مقایسش کنبه نقل از hamed1297 :اقا عکسها ترکونده ها.k800 دیگه چیه
noisyجان هرچي گشتم تاپيكي بااين عنوان پيدانكردم :hmm:به نقل از noisymind :عکسهاتونو در تاپیک عکس موبایل بذارید تا علاوه بر ما , بقیه هم ببینن بفهمن دوربین سونی چه میکنه!
noisyجان هرچي گشتم تاپيكي بااين عنوان پيدانكردم :hmm:به نقل از noisymind :عکسهاتونو در تاپیک عکس موبایل بذارید تا علاوه بر ما , بقیه هم ببینن بفهمن دوربین سونی چه میکنه!
به نقل از mamad k750i :خیلی ممنون سونی جان
یه سوال دیگه
این چیه؟
به نقل از Sony Ericsson!! :.... بهش میگن کرادل....یه جور پایه هست برای سری P سونی که وقتی وصل میشه به کامپیوتر میزارنش رو اون و همون طور هم که میبیند هم میتونه هم زمان به pc وصل باشه هم هندزفری یا شارژر بهش بخوره
به نقل از mamad k750i :به گوشی هایه دیگه نمیخوره اخه ما تو خونه 6 تا سونی ارکسون داریم به هم چین چیزی خیلی احتیاج داریم
اگه منظورتون کنترل های irDA ست که به تلویزیون و ضبط و اینا بخوره نه، همچین چیزی وجود نداره. اما خود گوشی از طریق یه رابط بلوتوث می تونه برای سیستم عامل ویندوز نقش یک ریموت رو بازی کنه.به نقل از neman addin :سلام
من نرم افزار مبدل گوشی به ریموت کنترل می خواستم برای w800 اصلا چنین نرم افزاری هست
با تشکر