• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از Sony Ericsson!! :
:D :D .... بهش میگن کرادل....یه جور پایه هست برای سری P سونی که وقتی وصل میشه به کامپیوتر میزارنش رو اون و همون طور هم که میبیند هم میتونه هم زمان به pc وصل باشه هم هندزفری یا شارژر بهش بخوره
fast port داره پس فکر کنم به بقیه سونی اریکسون ها هم بخوره.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
چرا اینجا خلوت شده؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
DCU-60 همونه که رو خود گوشی هست دیگه

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ایول.من نمی دونستم.مرسی

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
چرا سونی اریکسون اینقدر بد قول شده برای P990 .گوشی های نوکیا مثل N73وN93 خیلی بعد از اون معرفی شدن و به بازار اومدن.
سونی هنوز گوشی با دوربینی که قابلیت زوم اپتیکال باشه به بازار نداده وحتی معرفی نکرده.نا سلامتی سونی هست.به نظره من یا باید منتظر یه سری گوشی توپ باشیم یا .....

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از hamed1297 :
چرا سونی اریکسون اینقدر بد قول شده برای P990 .گوشی های نوکیا مثل N73وN93 خیلی بعد از اون معرفی شدن و به بازار اومدن.
سونی هنوز گوشی با دوربینی که قابلیت زوم اپتیکال باشه به بازار نداده وحتی معرفی نکرده.نا سلامتی سونی هست.به نظره من یا باید منتظر یه سری گوشی توپ باشیم یا .....

جدا داره با اين بدقوليش شورشو در مياره
ولي خب سوني اركسونه و گ وشيهاي محشرش:cool:
هرچقدر طول بكشه تحمل ميكنيم:happy:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از hamed1297 :

جدا داره با اين بدقوليش شورشو در مياره
ولي خب سوني اركسونه و گ وشيهاي محشرش:cool:
هرچقدر طول بكشه تحمل ميكنيم:happy:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بابا ایول به طرفدار

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hamed1297 :

سیاست سونی با نوکیا فرق داره. مثلا هنوز n80 جا نیوفتاده که خبرهایی مبنی بر n83 با دوربین 5 مگاپیکسلی میشنویم!! ولی سونی-اریکسون تا آخرین لحظه همه چیزیش مخفی هست;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
سیاست سونی با نوکیا فرق داره. مثلا هنوز n80 جا نیوفتاده که خبرهایی مبنی بر n83 با دوربین 5 مگاپیکسلی میشنویم!! ولی سونی-اریکسون تا آخرین لحظه همه چیزیش مخفی هست;)

قضیه رو سیاسی نکنید! نوکیا از وقتی سیمبین 9 نهایی شد دیگه مشکلی برای گوشیهای جدید نداره و بدون تاخیر میده به بازار. سونی اریکسون هم حتما درگیر سیستم عامل جدیدشه و هنوز موفق نشده. اینو خوبه بدونید که چقدر گوشی اسمارت هزینه و کار بیشتری میخواهد از گوشی جاوا. فعلا منتظر باشید!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
قضیه رو سیاسی نکنید! نوکیا از وقتی سیمبین 9 نهایی شد دیگه مشکلی برای گوشیهای جدید نداره و بدون تاخیر میده به بازار. سونی اریکسون هم حتما درگیر سیستم عامل جدیدشه و هنوز موفق نشده. اینو خوبه بدونید که چقدر گوشی اسمارت هزینه و کار بیشتری میخواهد از گوشی جاوا. فعلا منتظر باشید!

به به . آقا داریوش. صفا آوردین:D این طرفا؟
نه عزیزم m600 که خیلی دیرتر از p990 معرفی شده بود الان اومده با همین سیستم عامل;) تا چند روز دیگه هم p990 میاد;)
همون اصلی هم که گفتم در مورد سیاست دو شرکت صادقه.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
Who missed me?
tooth.gif

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :

داريوش خان ممنون از اينكه اخبار محبوب ترين برند دنيا رو در اين انجمن دنبال مي كنيد :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
به به . آقا داریوش. صفا آوردین:D این طرفا؟
نه عزیزم m600 که خیلی دیرتر از p990 معرفی شده بود الان اومده با همین سیستم عامل;) تا چند روز دیگه هم p990 میاد;)
همون اصلی هم که گفتم در مورد سیاست دو شرکت صادقه.

گذری رد میشدم دیدم حرف سیاسی در وکردید! البته دوستامن شما طرفهای ما میان
عجب فکر میکردم p990 سیستمش فرق کنه. پس احتمالا صبر کردن n73 و n93 موجش رد بشه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
داريوش خان ممنون از اينكه اخبار محبوب ترين برند دنيا رو در اين انجمن دنبال مي كنيد :D

مگه اخبار نوکیا رو هم توی این انجمن میزنید؟

من اینجا گاهی برای اینکه از برندهای سطح پایین و تولیداتشون خبردار بشم یک سری میزنم

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :

من اینجا گاهی برای اینکه از برندهای سطح پایین و تولیداتشون خبردار بشم یک سری میزنم

انشاا... ما هم به موقش خدمت میرسیم.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
یادمه یه زمانی سونی رو مسخره میکردن که فقط دنبال دوربین هست و هی مگاپیکسلشو میبره بالا و میگفتن که مثل سامسونگ و ال جی هست. اتفاقا حالا که میبینیم نوکیا بدجوری از افتاده تو این خط! دوربین 5 مگاپیکسلیشم که شایعه شده! احتمالا دیده سامسونگ و ال جی و پنتک دارن مگا پیکسلی کار میکنن حول کرده!! :D البته سامسونگ 7 مگاپیکسلی هم داره و میخواد بالاترش رو هم بده. احتمالا نوکیا N86 مگاپیکسلش بالاترهم باشه! :D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :

نه اشتباه گرفتی! منظور اخبار برند محبوب سونی اریکسون بود:happy:
محبوب بودن با پرفروش بودن فرق میکنه;)

بالا