noisymind
Registered User
- نوشتهها
- 2,994
- لایکها
- 1
عجب فکر میکردم p990 سیستمش فرق کنه
پس اگه میدونستی چرا میگی به خاطر سیستم عاملش موندن!
عجب فکر میکردم p990 سیستمش فرق کنه
به نقل از noisymind :نه اشتباه گرفتی! منظور اخبار برند محبوب سونی اریکسون بود:happy:
محبوب بودن با پرفروش بودن فرق میکنه
به نقل از DariushAgah :هیچ فرقی نمیکنه! مثل اینه که بگید سفر به جزابه محبوبترین فیلم تاریخ سینماست! خوب اگر محبوبترین باشه حتما پرفروش هم هست!
تاپیکتون هم مال خودتون بای
به نقل از noisymind :شما که تو کار ماشین هستید:
پیکان و پراید هم پرفروشن ولی دلیلی بر محبوبیت نمیشه. مثلا همین تایتانیک با این فروشش دلیلی بر محبوبیتش میشه؟! الان رو نمیگم حتی همون موقع که اوج فیلم بود مثلا رو گوشیت آهنگ یا عکس تایتانیک میذاشتی ببینی مردم چه جوری نگات میکنن!!
حالا بودین شام!
به نقل از se-k750i :نمیدونم چرا اینا اینجورین تا 4 کلام حرف حساب میشنون نمیتونن تحمل کنن و زود میزارن میرن
حالا یکی نیست بگه تو که میگی سونی برند سطح پایینه و نوکیا سطح بالا میای اینجا چه کار ؟ برو با نوکیا خوش باش)
به نقل از Sony Ericsson!! :تو پستهای صفحه قبل اسم نوکیا شنیده بود اومده بود به خیال خودش از برند سطح بالاش دفاع کنه.....
بابا بچه ها رعایت کنید....اسم این عتیقه نوکیا رو نیارین اینجا که آین بساط ها هم پیش نیاد دیگه تو همون انجمن طولانی و پر از طرفدار!!! خودشون حرف میزنن دیگه....
به نقل از dead_chatter :بچه ها میگم خیلی دارین یکم شلوغ میکنین.نوکیا هم یه شرکته مثل شرکتهای دیگه.ما طرفدار سونر اریکسون هستیم اما نباید دشمن نوکیا باشیم.من خودم تو موبایلهای ارزون قیمت یه مدت دنبال 6670 بودم و میخواستم بگیرم.قرار نیست این همه همدیگرو مسخره کنین.من گفتم یه مدت نبودم بیام احتمالا وضع بهتر شده دیدم نخیر....
به نقل از dead_chatter :بچه ها میگم خیلی دارین یکم شلوغ میکنین.نوکیا هم یه شرکته مثل شرکتهای دیگه.ما طرفدار سونر اریکسون هستیم اما نباید دشمن نوکیا باشیم.من خودم تو موبایلهای ارزون قیمت یه مدت دنبال 6670 بودم و میخواستم بگیرم.قرار نیست این همه همدیگرو مسخره کنین.من گفتم یه مدت نبودم بیام احتمالا وضع بهتر شده دیدم نخیر....
سونی جان ناراحت نباش کمکم خودشون می فهمن کدوم برند پر فروشتر وبهترهبه نقل از Sony Ericsson!! :بابا مگه نمیگن سونی برند سطح پایین هست خب برن همون برند سطح بالا رو بچسبن دو دستی که در نره....مجبور نیستن برای یه برند سطح پایین بیان اینجا.....
به نقل از pooya007 :مژده
منم آخر كوتاه اومدم و رفتم w810 گرفتم خيلي گوشي خوش دستيه همه چيزش عاليه
بلندي و كيفيت صداش نسبت به w800 خيلي بهتر شده
فقط يه مشكل!!!
please help
نمي دونم چي شده هرچي عكس ميگيرم اصلا save نمي كنه
عكس رو كه ميگيرم مينويسه saving ولي وقتي تموم شد هيچي ذخيره نمي كن