• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

شرکت "سونی اریکسون" اعلام کرد که گوشی های تلفن همراه سونی مدل k205a بزودی وارد بازار آمریکا می شود.
به گزارش سایت اینترنتی Mobilwhack ، این گوشی که تاییدیه " کمسیون فدرال مخابرات " آمریکا را نیز دریافت کرده است ، با همان نام (k205a) وارد بازار آمریکا می شود.
گوشی یاد شده دارای سیستم رادیویی دو باندی GSM 850/1900 ، قابلیت ارسال و دریافت پیامک SMS, MMS ،سیستم browsing یک آنتن داخلی و یک دوربین دیجیتال است.
این گوشی قابلیت share (مشاهده مشترک ) عکس ها و دیگر فایل ها را با سیستم مادون قرمز دارد.
Sony k205a از پورت (محل اتصال خروجی یا ورودی) استاندارد شرکت سونی اریکسون برای استفاده از شارژر و دیگر لوازم جانبی از جمله هدست برخورداراست.
این گوشی قابلیت کار با تمامی باندهای مخابراتی آمریکا را داشته و از این نظر با چند شبکه سرویس دهی تلفن همراه آمریکا مطابقت دارد، ولی تاکنون هیچ یک از شرکت های
آمریکایی برای سرویس دهی به این گوشی تلفن همراه اعلام آمادگی نکرده اند.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

به گفته برخی فروشندگان ، گوشی سونی اریکسون مدل S500 که کمتر از یک ماه است وارد بازار تهران شده با استقبال خوبی از سوی خانم های ایرانی روبرو شده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه (موبنا) به نقل از فروشندگان، چند منظوره بودن این گوشی و قابليت‌هایي از جمله انتقال و پخش موسيقي، دوربين دو مگا پيكسلي، پخش ويديو و سيستم هوشمند 3G ، علاوه بر خانم ها نظر بسیاری از جوانان و نوجوانان دوستدار موسیقی را نیز به سوی خود جلب کرده است.
در حال حاضر این گوشی به بهای دو میلیون و 700 هزار ریال در بازار تلفن همراه تهران معامله می شود.
فعالان بازار معتقدند:این گوشی به دلیل برخورداری از ظاهری زیبا و نمایش نوردهی خاصی که در حین باز و بسته کردن گوشی صورت می گیرد مورد توجه خریداران خانم قرار گرفته است.
این گوشی که به حالت کشویی(SLIDER) است در دو ترکیب رنگی سبز و زرد با وزن 94 گرم به بازار جهانی عرضه شده است.
گوشی S500 سونی اریکسون در باند های فرکانسی UMTS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 به مشترکان خدمات ارتباطی می دهد و در ابعاد (طول : 108 ، عرض : 50 وضخامت : 17میلیمتر ) ساخته شده است.
حافظه داخلی این گوشی 12مگابایت و حافظه جانبی Memory Stick Micro ((M264 مگابایت به صورت حافظه اختصاص یافته برای پردازنده گوشي است .البته جداره ای هم برای استفاده از کارت حافظه خارجیmicro sd تا دو گیگا بايت در اين گوشي تعبيه شده است.

http://www.iranmobilenews.ir

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من یه سوال دارم... میشه بگید cybershot و Vodafone یعنی چی؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من یه سوال دارم... میشه بگید cybershot و Vodafone یعنی چی؟

هردوی اینها عنوان های تجاری هستند....با این تفاوت که cybershot عنوان تجاری دوربین های نسل جدید سونی هست که اخیرا بروی گوشی های se هم منتقل شده اند ولی معنی تکنولوژی خاصی رو نمیدن مثلا هواپیمای صاعقه....
vodafone هم یه برند تجاری از یه oprator سر شناس موبایل در دنیا هستش ...مثل irancell خودمون ;)

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
------------------------------
من رو هم به عنوان کاربر جدید قبول کنید.
انشاالله من هم بتونم در حد توان به بقیه دوستان کمک کنم.
البته الان گوشی من imate jasjar هستش.ولی به زودی یه دونه p1 میخرم.1 ماه پیش به اندازه 10 دقیقه باهاش کار کردم.خیلی خوب بود
------------------------------
موفق و پیروز باشید........................

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خوش اومدی .
امیدوارم به زودی به P1 برسی و به پای هم پیر شین.

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلانم حامد،چطوری؟
بالاخره برچسبارو گرفتمو می خوام آباد کنم همه جارو!! چه خبر از بازار شیراز؟
همچنان گوشی ها با اختلاف های 40-50 تومنی با همه جا؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلانم حامد،چطوری؟
بالاخره برچسبارو گرفتمو می خوام آباد کنم همه جارو!! چه خبر از بازار شیراز؟
همچنان گوشی ها با اختلاف های 40-50 تومنی با همه جا؟
سلام.خوبی.
بازار شیراز که مثل قبله.مثل اینکه اطلس موبایل ترکونده.پی 1 رو زده 345.حالا ببینیم درسته یا نه.
کدوم بر چسب ها.آهان fashion ها؟

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
P1 345:eek::O؟؟؟؟ آخه چطور ممکنه؟ :))
نه بابا، برچسب فارسی!! 3سال مقاومت به پایان رسید

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سونی اریکسون نخستین گوشی مجهز به ویندوز خود را عرضه می کند

سونی اریکسون برای اولین بار گوشی مجهز به سیستم عامل ویندوز موبایل ارائه خواهد کرد.
پیش از این سونی اریکسون گوشی های خود را با سیستم عامل سیمبین ارائه می کرد.
به گزارش گروه ترجمه "موبنا" به نقل از پایگاه اینترنتی tech ، شرکت HTCسازنده گوشی های تلفن همراه که در تایوان مستقر است،سفارشی مبنی بر ساخت یک میلیون گوشی ویندوز موبایل از سونی اریکسون دریافت کرده است.
هنوز جزئیات بیشتری از این طرح ارائه نشده اما DigiTimes گزارش داده است که این گوشی های مجهز به ویندوز موبایل سونی اریکسون در نیمه دوم سال آینده میلادی به بازار عرضه خواهد شد.
سونی اریکسون پیش از این گوشی های خود را با نرم افزار UIQ مجهز به سیستم عامل سیمبین ارائه می داد.

چه میکنه این SE

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
عجب بابا...ترکونده ها...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یعنی چه برنامه ای؟ یکم بیشتر توضیح بدین...

Helen_Farhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای ارسال sms از طریق کامپیوتر و و همچنین ویرایش محتوای گوشی ( مانند دفترچه تلفن, ... )

armin_iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يه سوال از دوستان دارم آيا گوشي هاي جاواي سوني اريكسون داراي black list هستند و ميشه مثلا مانند گوشي هاي نوكيا از اين جور برنامه ها نسب كرد براي فيلتر كردن اس ام اس و تماس ها ؟
لطفا پاسخ بديد خيلي حياتيه فردا ميخوام برم گوشي بخرم:)
مرسي

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام
يه سوال از دوستان دارم آيا گوشي هاي جاواي سوني اريكسون داراي black list هستند و ميشه مثلا مانند گوشي هاي نوكيا از اين جور برنامه ها نسب كرد براي فيلتر كردن اس ام اس و تماس ها ؟
مرسي

به شکل متعارف خیر ...:)

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مرسي
خیر
ولی با دستکاری فایلهای سیستمی میشه این کارو کرد..
الان من یه دبلیو 800 دستمه که این جوره..!

بالا