• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سونی اریکسون 45 میلیون دستگاه موبایل با مارک واکمن فروخت

شرکت سونی اریکسون اعلام کرد که 45 میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه با مارک " واکمن" این شرکت در بازار های جهانی بفروش رسیده است.
به گزارش گروه ترجمه "موبنا "به نقل از سایت "سلولار نیوز"، فروش جهانی گوشی های مجهز به دوربین سایبر شات این کمپانی از مرز 13 میلیون دستگاه گذشته است.
"استیو یه" رییس شرکت سونی اریکسون تایوان گفت که این شرکت تاپایان سال جاری میلادی در تایوان 5/1 میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه عرضه می کند.
وی همچنین افزود: کمپانی همچنین قصد دارد تا سال 2008 عرضه گوشی های خود به تایوان را به 2 میلیون دستگاه و سهم خود را از بازار به 30 درصد برساند.
استیویه افزود : سونی اریکسون برخلاف موفقیت در زمینه عرضه گوشی های گران قیمت و هوشمند در فروش گوشی های ارزان قیمت موفق نبوده است.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
شرکت سونی اریکسون برنامه کاربردی جدیدی را ارائه کرده است که به کاربران امکان مشاهده تصاویر ستارگان فیلم های سینمایی را می دهد.
به گزارش گروه ترجمه "موبنا" به نقل از پایگاه اینترنتی business-standard ، این برنامه با عنوان Saawariya در بسیاری از گوشی های سونی اریکسون از جمله مدل های J110, J120, J121, K220, K320, K510 و آخرین مدل گوشی سونی اریکسون یعنی T250i قابل اجرا می باشد.
شرکت سونی اریکسون با ارائه این برنامه برای تلفن های همراه، گام بزرگی در جهت ارائه سرگرمی های تلفن همراه برای کاربران برداشته است.:)

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
شرکت تلفن همراه سونی اریکسون در هند بیشترین میزان رضایت کاربران را در سال 2007 از آن خود کرده است. ;)
به گزارش گروه ترجمه "موبنا" به نقل از پایگاه اینترنتی business-standard ، مطالعاتی که در این زمینه انجام شده نشان می دهد با وجود این که شرکت سونی اریکسون بیشترین رضایت کاربران را در هند کسب کرده است، تلفن های همراه ی موتورولا نیز به عنوان پیشرفته ترین گوشی های سال 2007 شناخته شده اند.
در بررسی میزان رضایت کاربران در هند، شرکت موتورولا در رده دوم و نوکیا در سومین مرتبه قرار دارد.
به گزارش شرکت اطلاعات بین الملل (IDC) بیشتر کاربران تلفن همراه از کیفیت بالای صدا در هنگام برقراری تماس، دوام باتری ها و نیز سهولت بر قراری ارتباط ابراز رضایت کرده اند.
از طرف دیگر حافظه داخلی و قابلیت های سرگرم کننده در تلفن های همراه دو پارامتری است که کاهش رضایت کاربران را در برداشته است.
دوربین دیجیتال، موسیقی پلی یر و رادیوی استریوی FM سه قابلیتی است که کاربران را به خرید گوشی های ارتقاء یافته وا می دارد.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جوجه رو اخر پاییز میشمارن//

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

مدل های W810، W880، S500، K810 و K800 سونی اریکسون جزو پرفروش ترین گوشی های این برند طی یک ماه گذشته در بازار تلفن همراه تهران بوده اند.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه (موبنا)،از دلایل استقبال خریداران این مدل می توان به امکانات بالا و قیمت مناسب این گوشی ها اشاره کرد.
در زمان حاضر گوشی W810 سونی اریکسون که کمتر از دو سال است وارد بازار تلفن همراه شده به بهای دو میلیون و 50 هزار ریال به فروش می رسد.
می توان از دوربین عکاسی و فیلمبرداری دو مگاپیکسلی با فوکوس خودکار، قابلیت بزرگنمایی چهار برابر، حافظه داخلی 20 مگابایت، کارت memory stick duo pro، قابلیت ارتقا حافظه جانبی تا دو گیگا بایت و مجهز به سیستم پخش صدای پلی فونیک 40 کاناله به عنوان ویژگی های فنی این گوشی اشاره کرد.
در همین حال مدل های W880 ، S500 به ترتیب به بهای سه میلیون و 200 هزار ریال، دو میلیون و 850 هزار ریال و یک میلیون و 150 هزار ریال فروخته می شود.
"رضا علیپور" یکی از فروشندگان سونی اریکسون در پاساژ علاالدین تهران به خبرنگار موبنا گفت: از میان گوشی های ذکر شده مدل S500 که کمتر از دو ماه است وارد بازار شده به دلیل داشتن ظاهری زیبا و کشویی بودن آن مورد استقبال اکثر خانم های ایرانی قرار گرفته است.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
یه سوال داشتم ... اینایی که میگن تقویت صدای سونی اریکسون جریانش چیه؟ یعنی اصلا چنین چیزی امکان داره؟ :f34r:
من یه جا رو دیدم نوشته بود تا سه برابر!:blink:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
یه سوال داشتم ... اینایی که میگن تقویت صدای سونی اریکسون جریانش چیه؟ یعنی اصلا چنین چیزی امکان داره؟ :f34r:
من یه جا رو دیدم نوشته بود تا سه برابر!:blink:
بله ممکنه

گوشی رو با برنامه far manager هک میکنن و فایلی به اسم آکوستیک رو میریزن داخل گوشی و صداش خیلی بلند میشه

ا

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
در نمایشگاه بین المللی تله کام سیتادل تلکام جدید ترین تولیدات اریکسون را به نمایش گذاشت
show2.php

شرکت سیتادل تلکام همراه با شرکت اریکسون در نمایشگاه دستاوردهای سونی اریکسون در زمینه تلفن همراه را در نمایشگاه بین المللی "تله کام 2007"عرضه کرده است.
مدیر فروش شرکت سیتادل تله کام به خبرنگار موبنا گفت: این شرکت آخرین محصولات خود را در طول برگزاری این نمایشگاه معرفی می کند.
"مهدی نادر"افزود : گوشی های مدل W850 ، W810 ، W200 ، K750، K800 و K810 از جمله محصولاتی است که در نمایشگاه تله کام به نمایش گذاشته می شوند.
وی خاطر نشان کرد : حضور در این نمایشگاه برای سونی اریکسون تنها جنبه تبلیغاتی و اطلاع رسانی داشته و تاثیر چندانی بر بازار فروش این برند در بازار ایران نخواهد داشت.
شرکت اریکسون از جمله شرکت های مخابراتی و ارتباطی است که سهم قابل توجهی از بازار گوشی تلفن همراه و همچنین پروژه های مربوط به توسعه شبکه های مخابراتی ایران را در اختیار دارد.
سیزدهمین نمایشگاه الکامپ و هشتمین نمایشگاه تله کام امروز با حضور 398شرکت نرم افزاری داخلی و 55 شرکت خارجی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران گشایش یافت.
‌تولید کنندگان داخلی و خارجی در این نمایشگاه که به مدت چهار روز برگزار می شود،آخرین دستاورد های خود در حوزه ارتباطات، فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک را به نمایش می گذارند

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
بله ممکنه

گوشی رو با برنامه far manager هک میکنن و فایلی به اسم آکوستیک رو میریزن داخل گوشی و صداش خیلی بلند میشه

ا
پویا جان ممنونم :).... شما میگین ریسکش کمه ... اما بعضیا میگن این مدل گوشی ریسکش بالاس...:(

بالاخره من چیکار کنم...بدم گوشیمو هک کننن یا نه؟؟:f34r:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

شرکت "سونی اریکسون" طرح کلی و اولیه گوشی تلفن همراه مدل Sony Ericsson PXi را که
برای چپ دست ها مناسب است ، ارایه کرده است.
به گزارش سایت اینترنتی mobilewhack ، این گوشی که توسط "بنس بوگار" طراحی شده ، دارای یک صفحه نمایش لمسی 3/3 اینچی با قابلیت کارکرد از طریق قلم سوزنی و یا نوک انگشت است.
این گوشی همانند"آیفون" از قابلیت تنظیم صفحه نمایش مناسب با چگونگی به دست گرفتن آن توسط کاربر ، برخوردار است.
درقسمت بالایی صفحه نمایش این گوشی ، یک صفحه نمایش دیگر وجود دارد که کاربر می تواند براحتی برای دستیابی به کاربردهای گوشی از آن استفاده کند.
گوشی Sony Ericsson PXi همچنین دارای یک د وربین 5مگاپیکسلی ، امکان وارد کردن دو کارت حافظه و دو بلندگوی استریو با کیفیت صدای عالی است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
البته سونی اریکسون هنوز این طرح رو ارایه نکرده...فقط یه کانسپت هست...

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
پویا جان ممنونم :).... شما میگین ریسکش کمه ... اما بعضیا میگن این مدل گوشی ریسکش بالاس...:(

بالاخره من چیکار کنم...بدم گوشیمو هک کننن یا نه؟؟:f34r:
والا من از هرکی که این کارو پرسیدم گفته مشکلی پیش نیومده فقط اگه وسط کار برق بره ممکنه براتون مشکل ساز بشه (فلش و ....) که بهتره بدید براتون انجام بدن که مسئولیتش به عهده کسی باشه که هک میکنه

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
والا من از هرکی که این کارو پرسیدم گفته مشکلی پیش نیومده فقط اگه وسط کار برق بره ممکنه براتون مشکل ساز بشه (فلش و ....) که بهتره بدید براتون انجام بدن که مسئولیتش به عهده کسی باشه که هک میکنه

تایید میشه:cool:

البته سونی اریکسون هنوز این طرح رو ارایه نکرده...فقط یه کانسپت هست...

مازی جان اگه خود سونی اریکسون معرفی کرده بود که تا حالا تاپیکش رو زده بودیم;)

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615

ای بابا جناب بیس پیچوندیا!!!:lol:

در جواب من میگی هک نکن ، بعد جواب پویا رو تایید میکنی؟!!!:lol:
حالا من به کدوم جوابت نگاه کنم!!؟؟
:wacko:

یه سوال .... الان جدیدترین گوشی از سری W کدومه؟

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
w960i که فکر کنم هنوز نیومده باشه تو تهران!!

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما چه مدل گوشی رو میخوای هک کنی؟
ریسک که داره ولی من تا حالا ندیدم گوشی رو خیر قابل استفاده کنه!!
من خودم چندین بار از این کارا انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد فقط 1 بار گوشی روشن نمیشد که با 2 هزار تومن و یک رفرش درست شد!
من میگم خودت این کار رو انجام نده چون خیلی دردسر داره بده به کسی که قبلا این کار رو انجام داده باشه...
مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد .. (آخرش اینه که ببری فلش کنن همین)

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ای بابا جناب بیس پیچوندیا!!!:lol:

در جواب من میگی هک نکن ، بعد جواب پویا رو تایید میکنی؟!!!:lol:
حالا من به کدوم جوابت نگاه کنم!!؟؟
:wacko:

یه سوال .... الان جدیدترین گوشی از سری W کدومه؟

من منظورم این بود که خودت انجام ندی...;)
مسئولیتش به عهده کسی باشه که هک میکنه....یه هو گوشیت قاطی کنه میخوای چیکار کنی؟؟

بالا