• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
یک گوشی تلفن همراه ناشناخته از شرکت "سونی اریکسون" که گفته می شود نمونه اولیه گوشی های مدل W890 Walkman Phone می باشد، دریک سایت حراجی در لهستان دیده شده است.
به گزارش سایت اینترنتی slashphone ، ظاهرا گوشی یاد شده نمونه جدید مدل W880 –از نوع گوشی های دارای قطرکم – می باشد.
گوشی سونی اریکسون W890 Walkman که دارای قاب فلزی است ، از یک دوربین 2/3 مگا پیکسلی با فوکوس خودکار، سیستم بلوتوث ، صفحه نمایش QVGA – 2 اینچی برخورداراست.
گوشی یاد شده که با قطری معادل 12میلیمترساخته شده است ، دارای سیستم جهانی ارتباط از راه دور تلفن همراه UTMS ویک دوربین دوم - که در قسمت پشتی قراردارد و برای تماس های ویدویی بکار می رود- می باشد.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
در جریان باشید که یک گوشی اسلایدی تاچ اسکرین با طراحی نا متعارف قراره معرفی بشه.شاید مثل این:

2119636-76a

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چه طرحیه.
اصلا جالب نیست....

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
مدیر فروش شرکت سیتادل تلکام هیچگونه تبلیغاتی برای توزیع گوشی های ایرانی صورت نگرفته است

مدیر فروش شرکت سیتادل تلکام توزیع کننده گوشی های سونی اریکسون به خبرنگار موبنا گفت: تا کنون جایگاه مشخصی برای گوشی های ساخت ایران در ویترین های فروشگاه های تلفن همراه تعریف نشده است.
"مهدی نادر" به خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه موبنا گفت:تا کنون برای آشنایی این گوشی ها با مصرف کنندگان ایرانی ، هیچ گونه تبلیغاتی صورت نگرفته و نظر سنجی مشخصی در این زمینه انجام نشده است.
وی با اشاره به قیمت گوشی های ساخت ایران تصریح کرد: هیچ گونه منبع و مرجع موثقی برای مراجعه مصرف کنندگان به منظور آگاهی از قیمت این گوشی ها وجود ندارد و این یکی از کمبود های مشخص در خصوص گوشی های ساخت داخل است.
او با اشاره به گوشی های متفرقه موجود در بازار تلفن همراه که مجهز به امکانات روز است، خاطر نشان کرد: غالبا مصرف کنندگان متمایل به خرید گوشی هایی هستند که از امکانات و تجهیزات بالایی برخوردار است.
همچنین تا زمانی که گوشی های با برند های معروف جهانی در بازار تلفن همراه وجود دارد گوشی های ساخت داخل به ندرت مورد استقبال قرار می گیرند.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
دیروز بعد از مدتها تحقیق و بررسی در مورد گوشیهای موزیکال موجود در بازار بالاخره W950i خریدم.
happy093.gif

250 تومن خریدم باورتون میشه؟ از علا الدین.واقعا مفته
yahoo.gif

تا حالا که خیلی باهاش حال کردم.مخصوصا با صفحه تاچ.
کیبردش هم به نظر من مشکلی نداره.(به جز شماره گیری اصلا ازشون استفاده نمیکنم )
البته برای من که تا حالا با گوشیهای جاوای SE بیشتر کار کردم کمی سخت هست که به سیمبین عادت کنم.
راستی اینم بگم که تمام اوازمش توش بود.کیفش هم بود.
یه نکته جالب هم اینکه از هر دفترچه راهنما و CD نصب دو سری گذاشته بودن
candy.gif

مشکلاتم رو تو تاپیک W950i مطرح می کنم ممنون میشم جواب بدین.( ماه رمضونی ثواب داره:blush:)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دیروز بعد از مدتها تحقیق و بررسی در مورد گوشیهای موزیکال موجود در بازار بالاخره W950i خریدم.
happy093.gif

yahoo.gif

البته برای من که تا حالا با گوشیهای جاوای SE بیشتر کار کردم کمی سخت هست که به سیمبین عادت کنم.
candy.gif

مشکلاتم رو تو تاپیک W950i مطرح می کنم ممنون میشم جواب بدین.( ماه رمضونی ثواب داره:blush:)

مبارکه!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
happy093.gif

yahoo.gif

candy.gif

مبارک باشه...قیمتش خیلی خوبه...:)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

شركت "اريكسون" اعلام كرد که سيستم پرسرعت High-Speed Packet Access، با باند فركانسي 6/2 گيگا هرتز را راه اندازی و ارایه می کند.
این سیستم به منظور استفاده از سرويس فوري و امن براي شركت هاي اپراتوري ارايه كننده سرويس هاي پهن باند به مشتركان تلفن هاي همراه، راه اندازي مي شود.
به گزارش سايت اينترنتي slashphone، امتيازهاي استفاده از باند فركانسي 6/2 گيگاهرتز در زمان حاضر جهاني شده و ارايه سيستم HSPA از سوي شركت اريكسون با باند فركانسي ياد شده درحقيقت پشتيباني از آن گروه از شركت هاي اپراتوري است كه بازارهاي جديدي را ايجاد مي كنند.
" اولف اوالدسون" معاون شركت اريكسون گفت: راه اندازي اين سيستم حركتي است در حمايت از بلند پروازي شركت اريكسون در زمينه ارايه سيستم پهن باند موبايل در هرمكان و هر زمان براي هرگونه وسيله و هرجمعيتي كه امكان دارد.
در زمان حاضر فن آوري سيستم HSPA در باندهاي فركانسي مختلف از جمله باندهاي 850 ، 1700 ، 1800 ، 1900 و 2100 مگاهرتز ارايه مي شود و راه اندازي باند 900 مگا هرتز نيز بزودي عملي خواهد شد.
راه اندازي تجاري شبكه ها و وسايل مورد نياز براي ارايه سيستم HSPA با باند فركانسي 6/2 گيگا هرتز قرار است در ماه هاي آخر سال 2008 ميلادي انجام شود

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
show2.php

تلفن همراه جدید سونی اریکسون K800 با رنگ مشکی و مجهز صفحه نمایشگر TFT 262 به بازار عرضه شد.
به گزارش گروه ترجمه "موبنا" به نقل از سایت pr-gb، صفحه نمایشگر TFT 262 دارای یک هزار رنگ است و تصاویر را با وضوح فوق العاده ای نمایش می دهد.
دوربین 2/3 مگاپیکسلی این گوشی با زوم 16 برابر خودکار، برطرف کننده نور قرمز در چشم و تنظیم نور سفید است.
دوربین این گوشی همچنین مجهز به فلاش اتوماتیک Xenon است و به کاربر امکان عکس برداری در تاریکی مطلق را نیز می دهد.
این گوشی دارای یکی از بهترین دوربین های تلفن همراه است که تا کنون به بازار عرضه شده است.
از دیگر ویژگی های این گوشی نسل سومی سه بانده می توان به قابلیت های دسترسی به شبکه اینترنت با سرعت بالا، بلوتوث، اینفرارد و پورت USB اشاره کرد

خبره مربوط به 1 سال قبله؟؟!! :eek:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
آخ ببخشید حواسم نبود
K800 الان اومده آخه!!! :D

شرمنده edit کردم

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

شرکت سونی اریکسون سرویس بلوتوث ویژه ای، موسوم به HCB-105 را طراحی کرده است که در هنگام رانندگی کاربرد زیادی دارد.
به گزارش گروه ترجمه "موبنا" به نقل از پایگاه اینترنتی techgadgets ، HCB-105 یک دستگاه جیبی است و با استفاده از هندزفری این دستگاه، کاربر می تواند هنگام رانندگی در جاده با کمترین خطر حواس پرتی از گوشی استفاده کند.
باتری این دستگاه از نوع لیتیوم- پلیمر، با ظرفیت 900 میلی آمپر ساعت،مناسب برای 25 ساعت مکالمه و 700 ساعت حالت آماده بکار می باشد.
دستگاهCB-105 دارای آداپتور CLA-61 برای شارژ در ماشین می باشد.
شرکت سونی اریکسون این دستگاه را در فصل اول سال 2008 به بازار عرضه خواهد کرد.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

مدیر عامل شرکت"پارس کامتل" از ورود اولین گوشی پنچ مگاپیکسلی سونی اریکسون (مدل K850) به بازار ظرف دو ماه آتی خبر داد.
"حسین پاینده" مدیرعامل شرکت پارس کامتل توزیع کننده رسمی گوشی های سونی اریکسون با اعلام این خبر به خبرنگار"موبنا" گفت: گوشی K850 جزو جدیدترین محصول سونی اریکسون به شمار می آید که دارای دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی است .
وی درعین حال درباره قیمت آن گفت :تا ورود این گوشی به بازار نمی توان به صورت مشخص درمورد قیمت آن اظهار نظر کرد.
گوشی K850 سونی اریکسون از ماه ژوئن سال 2007 میلادی به بازار جهانی تلفن همراه معرفی شده است.
این گوشی دارای صفحه نمایش لمسیTFT ،حافظه داخلی 40 مگابایت، حافظه جانبی Memory Stick Micro (M2)/microSD است.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تا 2 ماه دیگه؟ بهتون قول میدم تا هفته اینده بدون گارانتی اش پشت ویترین مغازه های علاالدین هنرنمایی بکنه...

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
تا 2 ماه دیگه؟ بهتون قول میدم تا هفته اینده بدون گارانتی اش پشت ویترین مغازه های علاالدین هنرنمایی بکنه...

درسته...آخه با گارانتی ممکنه همین قدر طول بکشه
این ماله شرکت پارس کامتل بود ... از سیتادل خبری نیست
هرچند که دیگه با گارانتی و بی گارانتی فرق نمیکنه.......

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
كاهش چشمگير سود شركت سوني اريكسون

خبرگزاري فارس : بي بي سي از كاهش چشمگير سود و فروش شركت سوني اريكسون طي سه ماه سوم 2007 ميلادي خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس ، انتشار اين خبر موجب كاهش 25 درصدي ارزش سهام سوني اريكسون شده است و ارزش سهام اين شركت به پايين ترين .رقم خود طي سه سال و نيم اخير رسيده است . بر اساس اين گزارش ، درآمد سوني اريكسون طي سه ماه سوم امسال با 36 درصد كاهش به كمتر از 876 ميليون دلار رسيده است . كاهش ارزش سهام سوني اريكسون موجب افزايش ارزش سهام ساير شركتهاي رقيب از جمله نوكيا ، آلكاتل ، زيمنس و وودافون شده است .
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8607250247

بالا