• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مترو و حواشی

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بچه باز چیـــه؟ بی تربیت..بگو LGBT
بچه باز یعنی کسی که به زیر سن قانونی گرایش داره و جرمه و انحرافه:rolleyes:
LGBT انحراف نیست . گرایشه مثل اینکه من فسنجون دوست دارم و شما دوست نداری :p

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
بچه باز یعنی کسی که به زیر سن قانونی گرایش داره و جرمه و انحرافه:rolleyes:
LGBT انحراف نیست . گرایشه مثل اینکه من فسنجون دوست دارم و شما دوست نداری :p
اینم فشار بدی میره تو لیست LGBT فرقش اینه LGBTقبلا خودش جرم بوده !!!! حالا نیست وگرنه اروپا تلاش های زیادی برای قانونی کردن بچه بازی کرده خبر نداری ;) تو جز بورس راجع به هیچی نظر نده همونو گرفتی دستت ملت بدبخت و بی پول شدن بعدشم من از نونی جماعت دفاع نمیکنم قنبل مبارکت برای خروجه نه دخول حالا دیگه دخول هم شده قانونی ربطی به من نداره چند روز پیش دیدم یکی از همین نونی ها الان همورئید داخلی گرفته چی بگم...
کل فیلم و سریالا شدن LGBTیعنی همشون نونی شدن نونی بودن رو عادی جلوه میدن تا تو هم نون بدی گوه زدن به walking dead با این قضیه...اصلا میدونی چیه؟خوشم نمیاد به نونیا فکر کنم هر کی خواست بره بشه گی و لز و بچه باز:rolleyes:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اینم فشار بدی میره تو لیست LGBT فرقش اینه LGBTقبلا خودش جرم بوده !!!! حالا نیست وگرنه اروپا تلاش های زیادی برای قانونی کردن بچه بازی کرده خبر نداری ;) تو جز بورس راجع به هیچی نظر نده همونو گرفتی دستت ملت بدبخت و بی پول شدن بعدشم من از نونی جماعت دفاع نمیکنم قنبل مبارکت برای خروجه نه دخول حالا دیگه دخول هم شده قانونی ربطی به من نداره چند روز پیش دیدم یکی از همین نونی ها الان همورئید داخلی گرفته چی بگم...
کل فیلم و سریالا شدن LGBTیعنی همشون نونی شدن نونی بودن رو عادی جلوه میدن تا تو هم نون بدی گوه زدن به walking dead با این قضیه...اصلا میدونی چیه؟خوشم نمیاد به نونیا فکر کنم هر کی خواست بره بشه گی و لز و بچه باز:rolleyes:
احساس میکنم توی یک روستای دور افتاده صحبت میکنم
bav3_154fs759111.gif

اصلا میدونی چیه؟خوشم نمیاد به نونیا فکر کنم هر کی خواست بره بشه گی و لز و بچه باز:rolleyes:
اینش برای هیشکی اهمیت نداره . قرار نیست هرکسی خوشش بیاد . اینکه خوشت بیاد یا بدت بیاد موضوع شخصی خودته و به هیچکسی مربوط نیست
sharmandegi.gif

ولی توهین کردن به بخشی از جامعه شخصی نیست و نشونه بی فرهنگیه
sharmandegi.gif

مرحوم بهنام هم اینطوری فکر میکرد
bav3_154fs759111.gif

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
احساس میکنم توی یک روستای دور افتاده صحبت میکنم
bav3_154fs759111.gif

اینش برای هیشکی اهمیت نداره . قرار نیست هرکسی خوشش بیاد . اینکه خوشت بیاد یا بدت بیاد موضوع شخصی خودته و به هیچکسی مربوط نیست
sharmandegi.gif

ولی توهین کردن به بخشی از جامعه شخصی نیست و نشونه بی فرهنگیه
sharmandegi.gif

مرحوم بهنام هم اینطوری فکر میکرد
bav3_154fs759111.gif
حالا تو نون میدی تقصیر من چیه ؟ چیکار کنم واست ؟ میگن فحشو بنداز وسط صاحبش برش میداره،بهنامتو که من زدم ترکوندشم شماها مثل بچه مودبا باهاش حرف میزدید سر قضیه بایدن ترتیبشو دادم خودمم یه ماه بن شدم اون موقع تو درگیر بورس قرص شیوه های آدم کشی بودی
امروز shit خوردن در عمریکا قانونی شه میگن عنِ دیگه یکی دوست داره یکی نداره:Dبه سلیقه احترام بزار
همینی که میگی غیر قانونیه،قانونی خواهد شد ،بایدن خودش پدو هست،چون میگن بچه باز به کسی میگن که بزور فلان کنه خودت برو سرچ کن،ولی اگه خودش راضی باشه اشکال نداره
اینو بهت بگم تو اینچا نشستی چهارتا شر و ور مینویسی من به اندازه موهای سرت دوست اسپانیایی،فرانسوی و آلمانی دارم که حداقل روز دو ساعت باهاشون حرف میزنم راجع به همه چیز،فقط 800نفر خارجی تو ادلیست استیمم دارم که Voice و هم تصویری باهاشون صحبت کردم خودشونم از این قضیه عاصی شدن حالا تو خاورمیانه ای وسط دهات آباد ایران فاز روشنفکری گرفتی، که بعید میدونم تو دهات آباد شما بدونید استیم چیه اصلا، سعی کن اینچیزایی که تو مغزت شیاف شده رو نریزی بیرون
طرف میگفت خدا رو شکر تو برزیل بدنیا نیومدم وگرنه گی میشدم،اون وقت تو نشستی شعر نوشتی
Ted Cruz's father: LGBT activists will try to legalize pedophilia

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حالا تو نون میدی تقصیر من چیه ؟ چیکار کنم واست ؟ میگن فحشو بنداز وسط صاحبش برش میداره،بهنامتو که من زدم ترکوندشم شماها مثل بچه مودبا باهاش حرف میزدید سر قضیه بایدن ترتیبشو دادم خودمم یه ماه بن شدم اون موقع تو درگیر بورس قرص شیوه های آدم کشی بودی
امروز shit خوردن در عمریکا قانونی شه میگن عنِ دیگه یکی دوست داره یکی نداره:Dبه سلیقه احترام بزار
همینی که میگی غیر قانونیه،قانونی خواهد شد ،بایدن خودش پدو هست،چون میگن بچه باز به کسی میگن که بزور فلان کنه خودت برو سرچ کن،ولی اگه خودش راضی باشه اشکال نداره
اینو بهت بگم تو اینچا نشستی چهارتا شر و ور مینویسی من به اندازه موهای سرت دوست اسپانیایی،فرانسوی و آلمانی دارم که حداقل روز دو ساعت باهاشون حرف میزنم راجع به همه چیز،فقط 800نفر خارجی تو ادلیست استیمم دارم که Voice و هم تصویری باهاشون صحبت کردم خودشونم از این قضیه عاصی شدن حالا تو خاورمیانه ای وسط دهات آباد ایران فاز روشنفکری گرفتی، که بعید میدونم تو دهات آباد شما بدونید استیم چیه اصلا، سعی کن اینچیزایی که تو مغزت شیاف شده رو نریزی بیرون
طرف میگفت خدا رو شکر تو برزیل بدنیا نیومدم وگرنه گی میشدم،اون وقت تو نشستی شعر نوشتی
Ted Cruz's father: LGBT activists will try to legalize pedophilia
https://cdn-tehran.wisgoon.com/dlir-s3/1053500x349_1475160795804623.jpg

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
از وقتی صندلی های مترو برچسب زدن به خاطر کرونا درگیری ها هم زیاد شده بر سر صندلی :D
من هر روز با مترو میرم میام حتی کتک کاری هم شاهد بودیم :p

انواع اقسام گدایی ها و انواع آدم ها رو میبینی

بالا