Amir_Ghost
Registered User
بچه باز چیـــه؟ بی تربیت..بگو LGBTخدایی چرا اینقدر بچه باز تو مترو زیاده
بچه باز چیـــه؟ بی تربیت..بگو LGBTخدایی چرا اینقدر بچه باز تو مترو زیاده
بچه باز یعنی کسی که به زیر سن قانونی گرایش داره و جرمه و انحرافهبچه باز چیـــه؟ بی تربیت..بگو LGBT
اینم فشار بدی میره تو لیست LGBT فرقش اینه LGBTقبلا خودش جرم بوده !!!! حالا نیست وگرنه اروپا تلاش های زیادی برای قانونی کردن بچه بازی کرده خبر نداری تو جز بورس راجع به هیچی نظر نده همونو گرفتی دستت ملت بدبخت و بی پول شدن بعدشم من از نونی جماعت دفاع نمیکنم قنبل مبارکت برای خروجه نه دخول حالا دیگه دخول هم شده قانونی ربطی به من نداره چند روز پیش دیدم یکی از همین نونی ها الان همورئید داخلی گرفته چی بگم...بچه باز یعنی کسی که به زیر سن قانونی گرایش داره و جرمه و انحرافه
LGBT انحراف نیست . گرایشه مثل اینکه من فسنجون دوست دارم و شما دوست نداری
احساس میکنم توی یک روستای دور افتاده صحبت میکنماینم فشار بدی میره تو لیست LGBT فرقش اینه LGBTقبلا خودش جرم بوده !!!! حالا نیست وگرنه اروپا تلاش های زیادی برای قانونی کردن بچه بازی کرده خبر نداری تو جز بورس راجع به هیچی نظر نده همونو گرفتی دستت ملت بدبخت و بی پول شدن بعدشم من از نونی جماعت دفاع نمیکنم قنبل مبارکت برای خروجه نه دخول حالا دیگه دخول هم شده قانونی ربطی به من نداره چند روز پیش دیدم یکی از همین نونی ها الان همورئید داخلی گرفته چی بگم...
کل فیلم و سریالا شدن LGBTیعنی همشون نونی شدن نونی بودن رو عادی جلوه میدن تا تو هم نون بدی گوه زدن به walking dead با این قضیه...اصلا میدونی چیه؟خوشم نمیاد به نونیا فکر کنم هر کی خواست بره بشه گی و لز و بچه باز
اینش برای هیشکی اهمیت نداره . قرار نیست هرکسی خوشش بیاد . اینکه خوشت بیاد یا بدت بیاد موضوع شخصی خودته و به هیچکسی مربوط نیستاصلا میدونی چیه؟خوشم نمیاد به نونیا فکر کنم هر کی خواست بره بشه گی و لز و بچه باز
حالا تو نون میدی تقصیر من چیه ؟ چیکار کنم واست ؟ میگن فحشو بنداز وسط صاحبش برش میداره،بهنامتو که من زدم ترکوندشم شماها مثل بچه مودبا باهاش حرف میزدید سر قضیه بایدن ترتیبشو دادم خودمم یه ماه بن شدم اون موقع تو درگیر بورس قرص شیوه های آدم کشی بودیاحساس میکنم توی یک روستای دور افتاده صحبت میکنم
اینش برای هیشکی اهمیت نداره . قرار نیست هرکسی خوشش بیاد . اینکه خوشت بیاد یا بدت بیاد موضوع شخصی خودته و به هیچکسی مربوط نیست
ولی توهین کردن به بخشی از جامعه شخصی نیست و نشونه بی فرهنگیه
مرحوم بهنام هم اینطوری فکر میکرد
حالا تو نون میدی تقصیر من چیه ؟ چیکار کنم واست ؟ میگن فحشو بنداز وسط صاحبش برش میداره،بهنامتو که من زدم ترکوندشم شماها مثل بچه مودبا باهاش حرف میزدید سر قضیه بایدن ترتیبشو دادم خودمم یه ماه بن شدم اون موقع تو درگیر بورس قرص شیوه های آدم کشی بودی
امروز shit خوردن در عمریکا قانونی شه میگن عنِ دیگه یکی دوست داره یکی ندارهبه سلیقه احترام بزار
همینی که میگی غیر قانونیه،قانونی خواهد شد ،بایدن خودش پدو هست،چون میگن بچه باز به کسی میگن که بزور فلان کنه خودت برو سرچ کن،ولی اگه خودش راضی باشه اشکال نداره
اینو بهت بگم تو اینچا نشستی چهارتا شر و ور مینویسی من به اندازه موهای سرت دوست اسپانیایی،فرانسوی و آلمانی دارم که حداقل روز دو ساعت باهاشون حرف میزنم راجع به همه چیز،فقط 800نفر خارجی تو ادلیست استیمم دارم که Voice و هم تصویری باهاشون صحبت کردم خودشونم از این قضیه عاصی شدن حالا تو خاورمیانه ای وسط دهات آباد ایران فاز روشنفکری گرفتی، که بعید میدونم تو دهات آباد شما بدونید استیم چیه اصلا، سعی کن اینچیزایی که تو مغزت شیاف شده رو نریزی بیرون
طرف میگفت خدا رو شکر تو برزیل بدنیا نیومدم وگرنه گی میشدم،اون وقت تو نشستی شعر نوشتی
Ted Cruz's father: LGBT activists will try to legalize pedophilia
بچه بازی (پدوفیلی) هیچ ربطی به lgbt نداره اینو تو مخت فرو کنبچه باز چیـــه؟ بی تربیت..بگو LGBT
مبارزاتم بعد از اینهمه سال در پی تی جواب داده. دیگه کسی با تهرانی ها خصومت ندارهتو این تاپیک افتک چقدر پست داشته تازه نصفش هم پاک شده
نهفکر کنم اینجا محل شهادت افتک ارجینال بوده
Xdبچه بازی (پدوفیلی) هیچ ربطی به lgbt نداره اینو تو مخت فرو کن
این ک گفتی چی چی هه؟بچه باز چیـــه؟ بی تربیت..بگو LGBT
بنده خدا شهید شد، نمیتونه جوابتو بده.این ک گفتی چی چی هه؟
بنده خدا هوموفوبیا شدیدی داشت شاید قربانی مترو بودهبنده خدا شهید شد، نمیتونه جوابتو بده.
این کاربر زنده است و نزد بچه های پاتوق ماست و خیار سالادی میخورهبنده خدا شهید شد، نمیتونه جوابتو بده.