مثلث برمودا رازي در آسمان و دريا
در غرب اقيانوس اطلس، در آن سوي سواحل جنوب شرقي ايالات متحده ، ناحيه اي وجود دارد كه به شكل مثلث است . اين ناحيه از برمودا در شمال آغاز ميشود و تا قسمت جنوبي فلوريدا امتداد مييابد ، سپس از سمت شرق با گذشتن از جزاير باهاما و پورتوريكو،به طول جغرافيايي 40 درجه به سمت غرب كشيده ميشود و دوباره به برمودا باز ميگردد.
اين ناحيه كه به مثلث برمودا معروف است ،در ليست رازهاي ناشناخته جهان به مكاني اضطراب انگيز وباور نكردني به ثبت رسيده است . در اين مكان بيش از صدها هواپيما وكشتي بدون آنكه كوچكترين اثري از آنان باقي بماند ، ناپديد شدهاند .اغلب اين حوادث از سال 1945 به بعد روي داده است ،و در طول 26 سال اخير بيش از 1000نفر در اين ناحيه از جهان جان خود را از دست داده اند ، بي آنكه حتي اثري از جسد يكي از آنها يا نشانه اي از بقاياي هواپيماهاو كشتيهاي ناپديد شده باقي مانده باشد .
----------------------------------------------------------------
حتما تا به حال نام مثلث برمودا را شنیدهاید. در طی چندین سال مکررا گزارشات مشکوک ناپدید شدن کشتیها یا هواپیما ها از این منطقه مخابره میشد. مثلث برمودا در واتقع مثلثی فرضی است که بین برمودا، پرتوریکو و ميامی کشیده شده است. شهرت این منطقه به سال 1945 بازمیگردد. هنگامی که گزارش مفقود شدن پنج هواپیمای بمب افکن چلنجر به مرکز هوایی Lauderdale مخابره شد. بلافاصله هواپیما نیروی دریایی برای کمک به این 5 بمب افکن برخاست اما بعد از 23 ثانیه پرواز ناگهان از صفحه رادار محو شد. و از این لحظه به بعد سیل گزارشات مختلف در باره نابودی و گم شدن ناگهانی کشتی ها و هواپیماها به در طول چندین سال از این منطقه دریافت شد.
در آخرین گزارشاتی که از خلبانان به برج مراقبت میرسید: در خواست کمک فوری بود. انها عنوان میکردند عقربه قطبنما و سایر تجهیزات الکترونیکیشان از کار افتاده است. انها مرتبا التماس میکردند که برج مراقبت مسیر را برایشان روشن کند چون آنها معمولا جلوی خود را نمیدیدند. در پایان پیام معمولا خلبان اظهار میکرد یک ساحل سفید روبروی خود میبیند.
بر اثر مرور زمان سیل شایعات در باره این منطقه قوت گرفت. شایعاتی از قبیل وجود یک هیولای عظیم الجثه در انجا، وجو معبری به جان دیگر، وجو یک نیروی مغناطیسی قوی در انجا و .... که اکثرا زائده تخیل مردم و منجمله روزنامهنگاران بود.
تا این که فکر کنم یک سال پیش بود که در اخبار اعلام شد که دانشمندان پی به دلیل علمی ناپدید شدن کشتی ها در مثلث برمودا پی بردند. انها با عکسبرداری هوایی و ماهواره ای از منطقه پی به وجود گسلها و دهانههایی آتشفشانی بزرگی در منطقه بردند که از آنها گاز متان بیرون میآمد.
جریان این گاز مکررا از دهانه این آتشفشان های ادامه داشته و موجب به ساطع شدن گاز از کف آب میشود. سقوط هواپیماها هم احتمالا به علت وجود گاز متان به نسبت زیاد در هوای اطراف هواپیما بوده و باعث توهم خلبان میشود. و موجب بیهوشی و یا گاه مرگ او میگردد. شاهد این مدعا هم وجود کف سفید رنگ در ساحل بر اثر خروج حباب های متان است که خلبانها بارها به آن اشاره کردند.
----------------------------------------------------------------------------
اين مثلث برمودا هنوز يک راز بزرگه گاز متان و آتشفشان ممکنه باشه اما علت اصلي نيست هنوز کسي نتونسته اونجا رو ببينه تصاوير ماهواره اي هم منطقه ي متلث شکلي رو نشون ميدن که تقريبا به صورت يه خشکيه که وسطش يه حالتي مانند گرداب بشدت عظيم وجود داره اون چيزي که به چشم من اومد اما اکثر مراجع و همونطور کتابي که دوستومون نام برد گواه اينه که اون برمودا همون خضر جزيره اي که محل زندگي امام زمان در زمين هست باشه ( امام زمان در آسمان زندگي نميکنن بر خلاف خيال عامه ي مردم) و عمرا کسي تا ظهور امام زمان نميتونه راز برمودا رو بفهمه يه همچين چيزايي هم در احاديث و قرآن در مورد خضر هست که اين گفته ها رو تصديق ميکنه برمودا هنوز يه راز سر به مهره آخرين هواپيما در سال ۲۰۰۲ که يک هواپيماي تک موتوره بود طعمه ي برمودا شد پس برمودا هنوزم هست
-----------------------
تصاویر کشتیهایی که در زمانهای مختلف در برمودا ناپدید شدند اولین 1780 میلادی و آخرین سال 1999 میلادی
http://www.bermuda-triangle.org/html/lost_ships.html
تصاویر هواپیماهای گرفتار در برمودا اولی 1942و آخری همین سال 2002
http://www.bermuda-triangle.org/html/lost_aircraft.html
تئوری های انیشتن در مورد متلث برمودا
http://www.bermuda-triangle.org/html/theories.html
و یه خبر دیگه تا حالا 500 گروه تلاش کردند که بتونن وارد این برمودا بشن که همه از بین رفتن یک گروه ژاپنی بود که یک وسیله ساخته بودن که بتونن وارد برمودا بشن که این وسیله در مقابل امواج خیلی قوی بود اما در آخرین لحظه گزارش کردند که ما از بین رفتیم یا یه همچین چیزی اونام مردن
منبع: iEARN