• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مثلث برمودا و اسرار آن؟؟؟

veria

Registered User
لایک‌ها
0
يعني شما باور ميكني كه ميدان معناطيسي شديد بتونه اجسام رو ناپديد كنه؟

سلام
من درباره این موضوعات خیلی چیزا خوندم.
درباره جزییات این ماجرا توصیه میکنم کتاب آزمایش فیلادلفیا رو بخونید.
به طور کامل با جزییات علمی و مدارک جریان این کشتی رو گفته.
نویسنده ش یکی از فرمانده های ارشد ازمایش بوده.

veria

Registered User
لایک‌ها
0
تا حدودی میشه برمودا رو هم با این ازمایش توجیح کرد
چون اتفاقات برمودا شبیه اتفاقات بعد از این آزمایشه.

اگه حوصله داشتین کتابهای اریک فون دنیکن هم بد نیست

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
در مورد آزمایش فیلادلفیا که به نیروی دریایی آمریکا نسبت داده میشه احتمالا" بهترین مرجع همون نیروی دریایی هست.
در انتهای این صفحه این پاراگراف بوضوح بیان میکنه :
ONR has never conducted any investigations on invisibility, either in 1943 or at any other time (ONR was established in 1946.) In view of present scientific knowledge, ONR scientists do not believe that such an experiment could be possible except in the realm of science fiction.

همینطور در این صفحه اومده که:

1- but no documents have been located which confirm the event

2- The Office of Naval Research (ONR) has stated that the use of force fields to make a ship and her crew invisible does not conform to known physical laws

3- It could be said that degaussing, correctly done, makes a ship "invisible" to the sensors of magnetic mines, but the ship remains visible to the human eye, radar, and underwater listening devices​

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
از کتابهای فون دانیکن حداقل ارابه خدایان رو در جوانی خوندم - جالب و مهیج هستن و آدم رو بفکر فرو میبرن - ولی پشتوانه علمی ندارن و نمیشه بهشون استناد کرد.

arjun

Registered User
لایک‌ها
47
من تو فهم اينجور مسائل كند ذهنم - ميدان فوق العاده قوي مغناطيسي چطور ميتونه كاري كنه كه يك جسم شفاف بشه براي من مبهمه. يك توضيح مختصر ميتوني بدي؟ يعني ساختار مولكولي رو عوض ميكنه؟

سلام دوستان
ممكنه يك جايي رو به من معرفي كنيد كه بتونم يك مقاله(تحقيق) 40 صفحه اي درموردمسايل اجتماعي
پيدا كنم. ممنون

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
اولین تاپیک این بخش مربوط به همین کار هست. اونجا مطرح کنین البته با ذکر کلیدواژه های مورد نظر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام دوستان
ممكنه يك جايي رو به من معرفي كنيد كه بتونم يك مقاله(تحقيق) 40 صفحه اي درموردمسايل اجتماعي
پيدا كنم. ممنون
اولین تاپیک این بخش مربوط به همین کار هست. اونجا مطرح کنین البته با ذکر کلیدواژه های مورد نظر
منظور مازولاق عزیزاین تاپیکه ...

farid_barnard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
حرف دکارت رو قبول دارم.
برین بخونینش! متافیزیک رنه دکارت!

Last edited:

RAFIGHAN

Registered User
لایک‌ها
0
يك مطلبي هم مي خواستم به همه ي عزيزان عرض كنم و اون هم اين كه اگر در يك تاپيك مثل اين تاپيك ( كه مي خواهد مطالب را علمي بررسي كند ) ، كسي نظري دارد ( جدا از اين كه وي منبع دارد يا نه ) به نظرم بهتره كه دوستان ديگر نظر آن كاربر را بشنوند و جلوي اظهار نظر ديگران را نگيريم يا با گفتن عبارت هايي مثل ( عوام بودن مطلب ، خرافاتي و . . . ) به قول معروف « نطق طرف » را كور نكنيم . چرا ؟ چون بارها پيش آمده كه مطلبي را كه ظاهراً هيچ دليل علمي نداشته ، شنيده شده و بعد همان مطلب اساس و پايه ي موارد علمي ديگري در همان زمينه ( و حتي زمينه هاي ديگر ) شده و گاه باعث پيشرفت در يك موضوع علمي هم شده . ( نمونه ي آن هم داستان هسته ي اتم و طرز قرار گرفتن اتم ها است كه در ابتدا هيچ كس جرأت نمي كرد كه مدلي را براي اين منظور ارائه كند . تا اين كه دانشمندي به نام « تامسون » مدل الكتروني « كيك كشمشي » را ارائه كرد . اين مدل فوراً مورد بررسي و نقد بسيار قرار گرفت . هرچند اين مدل و مدل هاي بعدي كه از روي اين مدل ساخته و تكميل شد هيچ كدام درست نبودند و تمام آن ها با تحقيقات بعدي رد شدند ، اين كار باعث پديد آمدن راهي براي تحقيقات بعدي شد تا به نظريه ي ابر الكتروني رسيدند و تا آن جا كه من مي دانم آخرين مدل مدل ابر الكتروني است كه تا اين جا مورد پذيرش واقع شده است .)

بالا