سلام بچه ها
این تاپیک چرا دیگه ادامه پیدا نکرد؟
ببینین من نمی خوام با حرف هام نه کسی رو ناراحت کنم نه نظرم رو به کسی تحمیل کنم
حالا این قضیه برمودا یا خرافات یا واقعیت ممکنه favorite خیلی ها باشه
من خودم به شخصه واقعا به این پدیده علاقه مندم
حالا دوستانی که می گن این قضیه خرافاته یه دلیل و مدرک علمی بیارن که این پدیده خرافاتیه
ببینین اثبات و انکار یه قضیه هر دو تاش باید با دلیل باشه
فقط اثبات که دلیل نمی خواد انکار هم باید با دلیل همراه باشه
بعد هم این که یه سری از دوستان می گن این مسئله برای سر کار گزاشتن مردم و ... بوده
خوب حالا چندین و چند نفر، نویسنده و ... همه یک نظر باید مردم رو سر کار بزارن؟
یه نوشته ای بود در مورد برمودا (نوشته می گم حالا می تونه داستان - تخیل - خرافات - ندونسته علمی و ... باشه) بودکه من خودم چند جا خوندم در مورد یه پروازی که 10 دقیقه از رادار خارج شده بود و ساعت همه خدمه پرواز و مسافرین 10 دقیقه عقب افتاده بود و ... احتمالا خیلی هاتون باید شنیده باشین
این قضیه رو من رو واقعیت اتفاق افتادنش هیچ مدرک رسمی ندارم ولی برام خیلی جالب بود که حداقل ذهنم رو یه مقدار مشغول کرد
من میگم بیاین دوباره اینجا در مورد برمودا و مسائل اون بحث کنیم و هر کسی نظرش رو با ذکر دلیل بیان کنه
حالا یا قانع می شیم یا نمی شیم
بعد هم اینکه در پایان بگم که نظر و علاقه هر کس در هر بازه زمانی برای خودش قابل احترامه
بگین دیگه
بحث کنیم
ببینیم به کجا می رسیم
موفق باشید
کاملا با حرف شما موافقم...من هم از جمله افرادی هستم که خیلی زیاد به این مبحث علاقه دارم
اگه مطلبی بدونم که بدرد میخوره رو حتما میگم...
شايد سياست دولتي واسه جذب توريست بوده باشه! امپرياليسمه ديگه! اون منظقه الان توريستي شده.
گاز متان هم هم تو برمودا و هم تو ميامي هست و دليل نميشه.
2-3 سال پيش ولي يه هواپيما گم شد تو همون منطقه اتفاقا" تو اخبار سراسري ايران هم گفت كه "برمودا 2 باره قرباني گرفت"!!! منبعشون هم فك كنم FoxNews بود.
زماني هم كه 5-6 ساله بودم 3-4 تا كشتي گم شدن و ديگه خبري نشد ازشون.
اينا همه عجيبه ولي عجيبت تر اينكه هيچ خبري از خوانواده و بازماندگانشون نيست و هيچ سايتي كوفتي نزدن و معلوم نيست هويت قربانيا.
مي دونيم كه كار يه مشت خرافاتي هم نيست چون الان بيشتر از 30 ساله كه اين قضيه ادامه پيدا كرده اگرم هست دولتيه!
متاسفانه در چندین پست اینجا شده مباحث سیاسی...واقعا چه دلیلی داره که بگیم کار مقامات یه کشور هست...؟برای جذب توریسیت؟خوب وقتی واقعیت داره....پس چه دلیلید اره که تبلیغ نکنن؟
این همه دانشمند های دنیا دارن روش کار میکنن...ماهواره های فضایی دارن عکس میگیرن...یعنی همش واسه جذب توریسته...به هر حال من کاری ندارم به این حرف ها..این مسائلی که میگین شخصا بنظر من مناسب اینجا نیست...که به سیاست کشور ها بپرداریم...بجاش کمی مطالب علمی معرفی کنیم...تاریخچه اون رو بررسی کنیم
مسلما این مثلث برمودا واقعیته محضه...ولی آیا تا حالا کسی فکر کرده که چرا بهش میگن مثلث برمودا؟من نمیدونم...و دنبال مطلبی با این عنوان هم میگردم...فکر نکنم در این تاپیک کسی این بحث رو کرده باشه
بد میگم؟