• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مثلث برمودا و اسرار آن؟؟؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از amirhoman :
نظر شخصي ندين و نقل و قول هم نكنين لطفا. فقط اگه مدرك كامل دارين لينك بدين يا رفرنس معرفي كنين

اگر اينجا واقعا يك محيط علمي خالص و جدي بود و همه اعضاش هم از نظر سطح علمي همپايه بودن شايد فرمايش شما مجال ظهور پيدا ميكرد ولي عملا اينگونه نيست بنابراين سختگيري هم موردي نداره!
اينجا تاپيكهاي كاملا بيربط به علم و دانش و پستهاي بيربطتر از گفتگوي آزاد هم هست و خلاصه همينجوريه ديگه - يك كمي از گفتگوي آزاد كلاسش بالاتره! اگر يكي رفرانس معتبر براي حرفهاش نياره نميشه مجبورش كرد (بنظر من نبايد هم اينكار رو كرد). اگر هم آورد آيا ديگران اينقدر سطح علمي بالا دارن كه بتونن اون مرجع رو تعيين اعتبار كنن!

نبايد اعتبار علمي رو به چماقي تبديل كنيم كه ديگران جرات اظهار نظر نداشته باشن مبادا توسط بقيه بازخواست بشن و از بيان عقيده شون بترسن كه شايد اشتباه باشه و تحقير بشن.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mazoolagh :
اگر اينجا واقعا يك محيط علمي خالص و جدي بود و همه اعضاش هم از نظر سطح علمي همپايه بودن شايد فرمايش شما مجال ظهور پيدا ميكرد ولي عملا اينگونه نيست بنابراين سختگيري هم موردي نداره!
اينجا تاپيكهاي كاملا بيربط به علم و دانش و پستهاي بيربطتر از گفتگوي آزاد هم هست و خلاصه همينجوريه ديگه - يك كمي از گفتگوي آزاد كلاسش بالاتره! اگر يكي رفرانس معتبر براي حرفهاش نياره نميشه مجبورش كرد (بنظر من نبايد هم اينكار رو كرد). اگر هم آورد آيا ديگران اينقدر سطح علمي بالا دارن كه بتونن اون مرجع رو تعيين اعتبار كنن!

نبايد اعتبار علمي رو به چماقي تبديل كنيم كه ديگران جرات اظهار نظر نداشته باشن مبادا توسط بقيه بازخواست بشن و از بيان عقيده شون بترسن كه شايد اشتباه باشه و تحقير بشن.
مازولاق جان ، حرف دل ما رو زدي ، من ميخواستم اينو بگم گفتم الان ميريزن سرم كه برو بابا حرف با دليل و مدرك علمي بيار. خيلي از اين اظهار نظرت خوشم اومد. :)

meli

Registered User
لایک‌ها
23
به نقل از mazoolagh :

دستت درست آخه بگو بابا جان مثلث برمودا اگه می خواست کسی مدرک معتبر ازش داشته باشه که همه رو قورت نمی داد.
اگر منم می خواستم مدرک معتبر به شما ها نشون بدم که قورتیده بودم عمو :lol: :blink:

terrorist

Registered User
لایک‌ها
0
من ديگه الان شك ندارم كه احتمالآ اون اطراف يكي از پايگاه هاي مخفي ارتش آمريكاست يه 20 - 30 سال ديگه معلوم مي شه ;)

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از terrorist :
من ديگه الان شك ندارم كه احتمالآ اون اطراف يكي از پايگاه هاي مخفي ارتش آمريكاست يه 20 - 30 سال ديگه معلوم مي شه ;)

اگر قراره اين داستانها جلوي نيروهاي نظامي غيرآمريكايي رو بگيره كه از اسرار نظامي آمريكاييها سر درنيارن كه مسلما بي تاثير هست! پس براي عوام خلق شده و جلوي عوام رو گرفتن هم كه ارزشي نداره.

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
بابا شما ها چرا اين طوري مي كنيد..
اين تاپيك زده شده تا راجب اين موضوع بحث بشه...
مهم اينه كه يه روزي بالاخره براي خودش يه داستاني داشته و فكره همه رو به خودش مشغول كرده بوده...
حالا هم منو و امثال من دلشون خواستهاين تاپيك رو بزنند بيان توش اون چيزي رو كه فكر مي كنند اتفاق افتاده رو توضيح بدند...
اگه فكر مي كني كه نظرت با موضوع تاپيك همخوني داره بيا تو اگر هم ميبيني كه فقط مي خواي چرت و پرت بگي و اسم بقيه رو بزاري خرافاتي همون بهتره كه خفه شي و پست من رو كوت نكني ديگه .
برام جالبه بدونم همه اين هايي كه اين موضوع رو خرافات و ما رو خرافاتي ميدونند خودشون چه دليلي دارند كه اين موضوع رو نقض مي كنند ؟
و براي بيشتر جالبه كه بدونم اگه دست هر كدوم از اين ها يه بيليط مستقيم به برمودا بديم مدومشون فلانش رو دارند كه برن اونجا... :hmm:
شرمنده اگه اين طوري مينويسم بد جوري از حرف هاي بعضي از بچه ها قاطي كردم... .

يه موضوعي هم در رابطه با جن ها نوشته بودم هر كي فكر مي كنه ميتونه براش دليلي بياره اينجا مطرح كنه... .
اگه نه هم همون خفه بمونه... :happy:

terrorist

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
اگر قراره اين داستانها جلوي نيروهاي نظامي غيرآمريكايي رو بگيره كه از اسرار نظامي آمريكاييها سر درنيارن كه مسلما بي تاثير هست! پس براي عوام خلق شده و جلوي عوام رو گرفتن هم كه ارزشي نداره.
نه بابا ولي فقط مقاماي عالي رتبه نظامي چن تا كشور خبر دارن مثل انگليس... به نظر من اين كه خيلي وقتا هواپيماها و قايقاي نظامي غيب مي شن يكم مشكوكه. پس چرا خيلي از قايق هايي كه از اونجا رد مي شن رو قورت نمي ده؟

terrorist

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Gt_Max :
بابا شما ها چرا اين طوري مي كنيد..
اين تاپيك زده شده تا راجب اين موضوع بحث بشه...
مهم اينه كه يه روزي بالاخره براي خودش يه داستاني داشته و فكره همه رو به خودش مشغول كرده بوده...
حالا هم منو و امثال من دلشون خواستهاين تاپيك رو بزنند بيان توش اون چيزي رو كه فكر مي كنند اتفاق افتاده رو توضيح بدند...
اگه فكر مي كني كه نظرت با موضوع تاپيك همخوني داره بيا تو اگر هم ميبيني كه فقط مي خواي چرت و پرت بگي و اسم بقيه رو بزاري خرافاتي همون بهتره كه خفه شي و پست من رو كوت نكني ديگه .
برام جالبه بدونم همه اين هايي كه اين موضوع رو خرافات و ما رو خرافاتي ميدونند خودشون چه دليلي دارند كه اين موضوع رو نقض مي كنند ؟
و براي بيشتر جالبه كه بدونم اگه دست هر كدوم از اين ها يه بيليط مستقيم به برمودا بديم مدومشون فلانش رو دارند كه برن اونجا... :hmm:
شرمنده اگه اين طوري مينويسم بد جوري از حرف هاي بعضي از بچه ها قاطي كردم... .

يه موضوعي هم در رابطه با جن ها نوشته بودم هر كي فكر مي كنه ميتونه براش دليلي بياره اينجا مطرح كنه... .
اگه نه هم همون خفه بمونه... :happy:
با منم بودي؟ :(

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از terrorist :
نه بابا ولي فقط مقاماي عالي رتبه نظامي چن تا كشور خبر دارن مثل انگليس... به نظر من اين كه خيلي وقتا هواپيماها و قايقاي نظامي غيب مي شن يكم مشكوكه. پس چرا خيلي از قايق هايي كه از اونجا رد مي شن رو قورت نمي ده؟
اون قايقهاي محلي ميدونن كه از كجا بايد برن و از كجا نبايد برن و دنبال فضولي نيستن! واسه همين هم غرق نميشن.

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من كه همه اينا دلايل نظامي داره , من شنيدم كه آمريكا با ماهواره هاي جاسوسيش مي تونه ببينه كه كسي تو خونش داره الان روزنامه چي مي خونه :f34r: اگه با يكي از اون ماهواره ها نگاه مي كرد تا الان فهميده بود . حتما زير سر خودشه :eek: :hmm:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از shshshsasasa :
به نظر من كه همه اينا دلايل نظامي داره , من شنيدم كه آمريكا با ماهواره هاي جاسوسيش مي تونه ببينه كه كسي تو خونش داره الان روزنامه چي مي خونه :f34r: اگه با يكي از اون ماهواره ها نگاه مي كرد تا الان فهميده بود . حتما زير سر خودشه :eek: :hmm:
با همه اين حرفها دليل نميشه كه ماهواره هاي جاسوسي آمريكا بتونن به اون قسمت تسلط داشته باشن!

meli

Registered User
لایک‌ها
23
اگه می گفتین دیده شدن اون بشقاب پرنده توی آسمون ایران و مکزیک
کار این آمریکایی ها بوده من قبول می کردم اما گم شدن این همه آدم خیلی غیر منطقیه

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام بچه ها
این تاپیک چرا دیگه ادامه پیدا نکرد؟
ببینین من نمی خوام با حرف هام نه کسی رو ناراحت کنم نه نظرم رو به کسی تحمیل کنم
حالا این قضیه برمودا یا خرافات یا واقعیت ممکنه favorite خیلی ها باشه
من خودم به شخصه واقعا به این پدیده علاقه مندم
حالا دوستانی که می گن این قضیه خرافاته یه دلیل و مدرک علمی بیارن که این پدیده خرافاتیه
ببینین اثبات و انکار یه قضیه هر دو تاش باید با دلیل باشه
فقط اثبات که دلیل نمی خواد انکار هم باید با دلیل همراه باشه
بعد هم این که یه سری از دوستان می گن این مسئله برای سر کار گزاشتن مردم و ... بوده
خوب حالا چندین و چند نفر، نویسنده و ... همه یک نظر باید مردم رو سر کار بزارن؟
یه نوشته ای بود در مورد برمودا (نوشته می گم حالا می تونه داستان - تخیل - خرافات - ندونسته علمی و ... باشه) بودکه من خودم چند جا خوندم در مورد یه پروازی که 10 دقیقه از رادار خارج شده بود و ساعت همه خدمه پرواز و مسافرین 10 دقیقه عقب افتاده بود و ... احتمالا خیلی هاتون باید شنیده باشین
این قضیه رو من رو واقعیت اتفاق افتادنش هیچ مدرک رسمی ندارم ولی برام خیلی جالب بود که حداقل ذهنم رو یه مقدار مشغول کرد
من میگم بیاین دوباره اینجا در مورد برمودا و مسائل اون بحث کنیم و هر کسی نظرش رو با ذکر دلیل بیان کنه
حالا یا قانع می شیم یا نمی شیم
بعد هم اینکه در پایان بگم که نظر و علاقه هر کس در هر بازه زمانی برای خودش قابل احترامه
بگین دیگه
بحث کنیم
ببینیم به کجا می رسیم
موفق باشید

demon_da

Registered User
لایک‌ها
0
شايد سياست دولتي واسه جذب توريست بوده باشه! امپرياليسمه ديگه! اون منظقه الان توريستي شده.
گاز متان هم هم تو برمودا و هم تو ميامي هست و دليل نميشه.
2-3 سال پيش ولي يه هواپيما گم شد تو همون منطقه اتفاقا" تو اخبار سراسري ايران هم گفت كه "برمودا 2 باره قرباني گرفت"!!! منبعشون هم فك كنم FoxNews بود.
زماني هم كه 5-6 ساله بودم 3-4 تا كشتي گم شدن و ديگه خبري نشد ازشون.
اينا همه عجيبه ولي عجيبت تر اينكه هيچ خبري از خوانواده و بازماندگانشون نيست و هيچ سايتي كوفتي نزدن و معلوم نيست هويت قربانيا.
مي دونيم كه كار يه مشت خرافاتي هم نيست چون الان بيشتر از 30 ساله كه اين قضيه ادامه پيدا كرده اگرم هست دولتيه!

Hedieh _15

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام من تا به حال به اين جا سر نزدم و اصلا اين 4صفحه رو نخوندم (بغير از صفحه اخر )معلممون يك تحقيق جامع در باره اين موضوع بهمون داده (البته اشي كه خودمون براي خودمون پختيم ) ازتون كمك مي خوام تا نمره ي كامل بگيرم البته اين طور كه از سياست در اينجا صحبت مي شه فكر نمي كنم به اين درخواست كمكم پاسخي داده بشه (ازتون خواهش مي كنم چون هر چي سرچ مي كنم چيزي بدرد بخوري گير نمي اورم)

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام بچه ها
این تاپیک چرا دیگه ادامه پیدا نکرد؟
ببینین من نمی خوام با حرف هام نه کسی رو ناراحت کنم نه نظرم رو به کسی تحمیل کنم
حالا این قضیه برمودا یا خرافات یا واقعیت ممکنه favorite خیلی ها باشه
من خودم به شخصه واقعا به این پدیده علاقه مندم
حالا دوستانی که می گن این قضیه خرافاته یه دلیل و مدرک علمی بیارن که این پدیده خرافاتیه
ببینین اثبات و انکار یه قضیه هر دو تاش باید با دلیل باشه
فقط اثبات که دلیل نمی خواد انکار هم باید با دلیل همراه باشه
بعد هم این که یه سری از دوستان می گن این مسئله برای سر کار گزاشتن مردم و ... بوده
خوب حالا چندین و چند نفر، نویسنده و ... همه یک نظر باید مردم رو سر کار بزارن؟
یه نوشته ای بود در مورد برمودا (نوشته می گم حالا می تونه داستان - تخیل - خرافات - ندونسته علمی و ... باشه) بودکه من خودم چند جا خوندم در مورد یه پروازی که 10 دقیقه از رادار خارج شده بود و ساعت همه خدمه پرواز و مسافرین 10 دقیقه عقب افتاده بود و ... احتمالا خیلی هاتون باید شنیده باشین
این قضیه رو من رو واقعیت اتفاق افتادنش هیچ مدرک رسمی ندارم ولی برام خیلی جالب بود که حداقل ذهنم رو یه مقدار مشغول کرد
من میگم بیاین دوباره اینجا در مورد برمودا و مسائل اون بحث کنیم و هر کسی نظرش رو با ذکر دلیل بیان کنه
حالا یا قانع می شیم یا نمی شیم
بعد هم اینکه در پایان بگم که نظر و علاقه هر کس در هر بازه زمانی برای خودش قابل احترامه
بگین دیگه
بحث کنیم
ببینیم به کجا می رسیم
موفق باشید

کاملا با حرف شما موافقم...من هم از جمله افرادی هستم که خیلی زیاد به این مبحث علاقه دارم:)
اگه مطلبی بدونم که بدرد میخوره رو حتما میگم...

شايد سياست دولتي واسه جذب توريست بوده باشه! امپرياليسمه ديگه! اون منظقه الان توريستي شده.
گاز متان هم هم تو برمودا و هم تو ميامي هست و دليل نميشه.
2-3 سال پيش ولي يه هواپيما گم شد تو همون منطقه اتفاقا" تو اخبار سراسري ايران هم گفت كه "برمودا 2 باره قرباني گرفت"!!! منبعشون هم فك كنم FoxNews بود.
زماني هم كه 5-6 ساله بودم 3-4 تا كشتي گم شدن و ديگه خبري نشد ازشون.
اينا همه عجيبه ولي عجيبت تر اينكه هيچ خبري از خوانواده و بازماندگانشون نيست و هيچ سايتي كوفتي نزدن و معلوم نيست هويت قربانيا.
مي دونيم كه كار يه مشت خرافاتي هم نيست چون الان بيشتر از 30 ساله كه اين قضيه ادامه پيدا كرده اگرم هست دولتيه!

متاسفانه در چندین پست اینجا شده مباحث سیاسی...واقعا چه دلیلی داره که بگیم کار مقامات یه کشور هست...؟برای جذب توریسیت؟خوب وقتی واقعیت داره....پس چه دلیلید اره که تبلیغ نکنن؟
این همه دانشمند های دنیا دارن روش کار میکنن...ماهواره های فضایی دارن عکس میگیرن...یعنی همش واسه جذب توریسته...به هر حال من کاری ندارم به این حرف ها..این مسائلی که میگین شخصا بنظر من مناسب اینجا نیست...که به سیاست کشور ها بپرداریم...بجاش کمی مطالب علمی معرفی کنیم...تاریخچه اون رو بررسی کنیم:)
مسلما این مثلث برمودا واقعیته محضه...ولی آیا تا حالا کسی فکر کرده که چرا بهش میگن مثلث برمودا؟من نمیدونم...و دنبال مطلبی با این عنوان هم میگردم...فکر نکنم در این تاپیک کسی این بحث رو کرده باشه:)

بد میگم؟:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بالا