• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجلات سینمایی فیلم - دنیای تصویر - صنعت سینما - فیلم نگار - 24 و ...

hadi68

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
27
شماره دی ماه 24 هم منتشر شده، همچنان خبری از سینمای کلاسیک نیست، واقعا باعث تاسفه برداشتن 17 صفحه اختصاص دادن به سینمای جنگ 33 روزه و دریغ از چهار تا مطلب درست و حسابی... یه پرونده سفارشی مفصل هم آخر مجله گذاشتن به نام: سینما علیه کاپیتالیسم!
من این چند وقت دنیای تصویر می‌خوندم. اما چندان راضی نبودم. دیدم اینجا از 24 زیاد تعریف می‌شه این ماه اون رو گرفتم. با اینکه به گفته شما دز کلاسیک و کلاً سینمای خارحیش کمه اما با همین شرایط هم از دنیای تصویر جلوتره. قالبی که برای معرفی فیلمهای روی پرده ایرانی و خارجی در نظر گرفته، جالبه. ولی من هم دلیلش رو نفهمیدم چرا برای 33 روز اون پرونده قطور رو منتشر کردن ولی برای ملنکولیا اون مطلب کوتاهتر رو.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
دوستان 24 توسط مؤسسه همشهری منتظر میشه و این مؤسسه هم مال دولته (حالا مستقیم یا غیر مستقیم). بعضی وقتا مجبور میشن یه سری مطالب رو بذارن که اتفاقا این شماره یکی از همون "بعضی وقتا" ست وگرنه کیه که ندونه فیلم 33 روز خیلی که پر کنه یه فیلم متسوط رو به پائینه!
اما انقدر مطالب خوب و خوندنی داره که میشه بعضی چیزا رو ندیده گرفت

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
من هم یه چند شماره‌ای از 24 رو گرفتم و به نظرم درسته مجله‌ی سر و شکل دار و خوشگل صفحه‌بندی شده ای بود، باز اون کیفیت نقدی که من انتظار داشتم نداشت. مطالب ترجمه‌ای و خبرها و مصاحبه‌ها حرف ندارن؛ ولی نقدها به هیچ وجه سطح بالا نیست. هر چند خود مجله‌ی فیلم هم دیگه از کیفیت افتاده، ولی بعد از این همه تعریف از 24 خیلی انتظارات بیشتری داشتم. البته یه سری مطالب خوبی هم داشت مثل مصاحبه با کیهان کلهر،عطاران،شادمهر راستین و... صفحه‌ی محبوب مجله برای من بخش معرفی کتاب و سایت سینمایی هستش. صفحه‌ی تازگی چه فیلمی دیدید هم فکر می‌کنم صفحه‌ی بامزه و جالبی‌یه؛ از این نظر که سلیقه و نوع فیلم‌هایی که بازیگرها و کارگردان‌های مشهور سینمای ایران می‌بینن رو مشخص می‌کنه و گاهی خنده یا شگفتی رو لبت می‌شونه از بدذوقی یا خوش‌ذوقی بعضی‌هاشون.

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
من هم یه چند شماره‌ای از 24 رو گرفتم و به نظرم درسته مجله‌ی سر و شکل دار و خوشگل صفحه‌بندی شده ای بود، باز اون کیفیت نقدی که من انتظار داشتم نداشت. مطالب ترجمه‌ای و خبرها و مصاحبه‌ها حرف ندارن؛ ولی نقدها به هیچ وجه سطح بالا نیست. هر چند خود مجله‌ی فیلم هم دیگه از کیفیت افتاده، ولی بعد از این همه تعریف از 24 خیلی انتظارات بیشتری داشتم. البته یه سری مطالب خوبی هم داشت مثل مصاحبه با کیهان کلهر،عطاران،شادمهر راستین و... صفحه‌ی محبوب مجله برای من بخش معرفی کتاب و سایت سینمایی هستش. صفحه‌ی تازگی چه فیلمی دیدید هم فکر می‌کنم صفحه‌ی بامزه و جالبی‌یه؛ از این نظر که سلیقه و نوع فیلم‌هایی که بازیگرها و کارگردان‌های مشهور سینمای ایران می‌بینن رو مشخص می‌کنه و گاهی خنده یا شگفتی رو لبت می‌شونه از بدذوقی یا خوش‌ذوقی بعضی‌هاشون.

فرید جان این شماره آخر 24 (روی جلد پرتره عطاران هست) در طول این دو سال سطح پایین‌ترین شماره‌اش بوده! مثلا به نظرم دو شماره قبل از این عالی بودن!
راستی شرمنده‌ام، من این دو هفته خیلی کار داشتم و دارم، دارم جواب‌تو کم‌کم تایپ می‌کنم تو گفتگوی آزاد ایشالا همین روزا پست می‌کنم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دنیای تصویر 211 ویژه نامه پدرخوانده منتشر شد

PW211-CaffeCinema.jpg

گزیده ای از مطالب این شماره از این قرار است:

اثری که هیچ تماشاگری پیشنهاد دیدن اش را رد نکرد (همه ی آنچه می خواستید درباره ی هر سه «پدرخوانده» بدانید!)

گنیجنه ی راز است (گفتگوی امیر قادری و علی معلم درباره ی «پدرخوانده»ها)

پادشاهی با سه پسر (داستان پیدایش «پدرخوانده»)

اگر سردمداران آمریکا شعور دون کورلئونه را داشتند، امروز دیگر جنگی در کار نبود! (گفتگو با یوسفعلی میرشکاک)

پدرخوانده «کاپولا» را ساخت! (گفتگو با مهدی فخیم زاده)

شاهدی بر مهمل بودن تئوری مولف (گفتگو با بهروز افخمی)

قدرت، سیاست، سرمایه (گفتگو با دکتر حسن عباسی درباره ی مافیا، کاپیتالیسم و «پدرخوانده»)

احترام به اندیشه های جان اف.کندی (گفتگو با جهانگیر الماسی)

اصل، تجارت است! (گفتگو با مسعود جعفری جوزانی)

دون ویتو کورلئونه مادرم بود (ماریو پوزو که بود؟)

سخت جذاب است! (واکنش به «پدرخوانده»ها)

هر چه قدرتمندتر می شوی، بیشتر فرو می روی (درباره ی «پدرخوانده»: قسمت 2 و 3)

هیچ چیز مافیا نیست و هر چیزی مافیاست! (افسانه شناسی مافیا)

48 قانون قدرت

دنیای واقعی مافیا (چهره ها، حوادث و قوانین تأثیرگذار مافیا در سه گانه ی «پدرخوانده»)

بازی قدرت («پدرخوانده» و مافیا در دنیای بازی های کامپیوتری)

من همیشه راست می گم حتی وقتی دروغ می گم! (پدرخوانده و «صورت زخمی»؛ مایکل کورلئونه و تونی مونتانا)

غسل با خون (کاپولا، پدرخوانده و دهه ی 70)

دلم می خواست کارگردان بوی اسپاگتی بده! (گفتگو با رابرت ایوانز از مدیران کمپانی تهیه کننده «پدرخوانده»)

از روزه ی کاپولا و اشتیاق اسکورسیزی تا حسرتِ ابدی لئونه و سایه ی سنگین کازان (100 نکته ی خواندنی از ساخت و تولید «پدرخوانده»)

خصوصی سازی عدالت («پدرخوانده» و الگوی اجتماع سیسیلی)

واکنش به سیاست (بزنگاه های تاریخی مناسب ساخت «پدرخوانده»ها)

شیطانِ درون ما (سیر تحول ژانر گنگستری در سینمای آمریکا)

جدول «پدرخوانده» و ...

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
^^

این ویژه‌نامه‌ی دنیای تصویر، با وجود قیمت زیاد و سیاه‌سفید‌بودن و صفحه‌بندی بدی که داره، به نظر مطالب جالب و پرمحتوایی داره. از مصاحبه با بهروز افخمی گرفته تا علی معلم و... به طور کلی هر چیزی که راجع به (به زعم خیلی‌ها) بزرگترین سه‌گانه‌ی تاریخ سینما ــ پدرخوانده دوست دارید بدونید، تو این شماره پیدا می‌شه. تازه گرفتمش و هنوز نخوندم، ولی پیشنهاد می‌کنم از دستش ندین.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
^^

- این ویژه‌نامه‌ی دنیای تصویر، با وجود قیمت زیاد و سیاه‌سفید‌بودن و صفحه‌بندی بدی که داره، به نظر مطالب جالب و پرمحتوایی داره. از مصاحبه با بهروز افخمی گرفته تا علی معلم و... به طور کلی هر چیزی که راجع به (به زعم خیلی‌ها) بزرگترین سه‌گانه‌ی تاریخ سینما ــ پدرخوانده دوست دارید بدونید، تو این شماره پیدا می‌شه. تازه گرفتمش و هنوز نخوندم، ولی پیشنهاد می‌کنم از دستش ندین.
من نمی دونم وقتی این همه منتقد خوب و با دانش مثل مجید اسلامی، امیر پوریا، سعید عقیقی و ... داریم واقعا چه اصراری هست که درباره (به اصطلاح) بهترین فیلم تاریخ سینما یک عده وبلاگ نویس و سرکرده شون بیان مطلب بنویسن. این به کنار، جهانگیر الماسی کجای جامعه سینما و سینمایی نویس هاست که باید نظرش درباره این فیلم خواسته بشه؟ بهرحال این شیوه ای که علی معلم اتخاذ کرده داره مجله ش رو به سمت نابودی می کشونه.

- بنده همین جا اعلام می کنم که پشت دستم رو داغ کردم که دیگه مجله فیلم رو نخرم. هر چند چهار پنج بار اونم هر چند ماه یکبار اینکارو کردم. قالب و فرمت مطالب مجله واقعا کهنه و از کار افتاده ست. تا صفحه 40 (شماره دی ماه) رسما هیچی نداره (جشنواره فیلم کوتاه و ... فکر نکنم مورد نظر 5 درصد از مخاطبان سینما هم باشه). بخش نمای دور و نزدیکش رو ببینید. کاملا بهم ریخته و قر و قاطی و تازه همه ش هم ترجمه اخبار سینمایی هست که با یه کلیک میشه تو اینترنت پیداشون کرد. معرفی فیلم های روزش که فقط یه سری فیلم های مستقله و بیشترش هم مربوط به سینمای کشورهای غیر آمریکایی هست. معرفی فیلم خارجیش مربوط به سوپر 8 اسپیلبرگه که مال 6 ماه پیشه. پرونده های مربوط به سیامک انصاری (که در حد برادران مارکس بالا آورده بودنش) و سریال پزشکان هم که دیگه شاهکار بودن. بهرحال نمی دونم ... شاید من اشتباه می کنم. اما اینچند شماره ای که خریدم واقعا ناامیدم کرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دویست ودوازدهمین شماره دنیای تصویر درقالب ویژه نامه ی با 132صفحه، منتشر شد

PW-212-CaffeCinema.jpg

در این شماره علاوه بر بخش های اختصاصی بیستمین سالگرد انتشار مجله، فیلم های ایرانی بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر نیز معرفی شده اند. گزیده ای از مطالب این شماره عبارتند از:

در آستانه ی بیست سالگی دنیای تصویر:

بنای مستحکم استقلال، امروز دیروز نیست، بیستمین قدم

سی فیلم جشنواره ی سی: آمین خواهیم گفت، برف روی کاج ها، بزن بریم بهشت، بوسیدن روی ماه، بی خداحافظی، بی خود و بی جهت، بیداری، پریناز، پذیرایی ساده، پل چوبی، پله ی آخر، تلفن همراه رئیس جمهور، چک، خرس، خوابم می آد، در انتظار معجزه، روزهای زندگی، زندگی خصوصی، زندگی خصوصی آقا و خانم میم، شور شیرین، گیرنده، گشت ارشاد، محرمانه ی تهران، ملکه، من و زیبا، نارنجی پوش، یک روز دیگر، یک سطر واقعیت، یکی می خواد باهات حرف بزنه، یه عاشقانه ساده.

رشد هزینه، کاهش درآمد (تحلیل فروش فیلم های ایرانی)

جای خالیِ مخاطب و ژانر (پیش اندیشی سینمای ایران در جشنواره ی فجر)

از پلنگ نایاب تا رفیق حریری! (راهنمای بیست فیلم مستند بلند بخش مسابقه ی سی امین جشنواره ی فیلم فجر)

بی نظم منظم: آخرین سهمیه ی قند و شکر عشایر!

لطیف، خشن، سیاسی، نوستالژیک (20 فیلم برتر فصل جوایز سینمایی)

آخرین تازه های 2011: اسب جنگی، مأموریت: غیرممکن- پروتکل شبح،

ما یک باغ وحش خریدیم، شبِ سال نو، فرزندان، تاریک ترین ساعت، پرستار بچه، هوگو، آلوین و سنجاب ها3: کشتی شکسته، فناناپذیران، آرتور کریسمس، پاهای شاد دو، جک و جیل، شرلوک هولمز: بازی سایه ها، سرِ وقت، گربه ی چکمه پوش، دختری با خالکوبی اژدها، عروسک ها، ماجراهای تن تن، بزرگسال جوان، جی.ادگار، سرقت برج

بر صفحه ی تلویزیون: فرات، وضعیت سفید، از یاد رفته

نه اینکه روشنفکر باشم، روشنفکر به نظر می رسم! (گفتگو با وودی آلن)

بخش ویژه ی بیست سالگی دنیای تصویر: جاده هایی که در ماه به راه افتادند (پایان های برگزیده در سینمای جهان)

این سانم آرزوست! (25 فیلم که دیدن شان، حال شما را خوب می کند)

عشق آمدنی بود نه آموختنی! (نگاهی به چند عاشقانه ی شاخص دهه ی اول قرن 21)

آخرین شاعرِ سنت های رو به فراموشی (گفتگوی علی معلم و جواد طوسی با آیدین آغداشلو و سیدضیاءالدین دری پیرامون سینمای علی حاتمی)

مثل تنهایی من و تو، خدا هم تنهاست! (تقدیرگرایی در آثار علی حاتمی)

درس های کارگردانی: واقعیت سهمگین جنگ (درس های کارگردانی استیون اسپیلبرگ: «نجات سرباز رایان»)

فرهنگ کارگردانان: دیوید او.راسل، رابرت رودریگوئز، پاول رومینف، جانی تو، کارلوس رگاداس

1001 فیلمی که باید قبل از مرگ ببینید: سفر به کره ماه، سرقت بزرگ قطار، تولد یک ملت، خون آشامان، تعصب، مطب دکتر کالیگاری، شکوفه های پژمرده، به طرف شرق، در چهاردیواری خودمان، کالسکه فانتوم

ویژه نامه ی کودکان و نوجوانان: آشنایی با فیلم های کودکانه ی جشنواره ی فجر

شعری سه بعدی در ستایش سینما (درباره ی «هوگو»ی اسکورسیزی)

کی دندان های ما را برد؟! (همه چیز درباره ی پری دندان)

زوم: اندر احوالات بیست سالگی دنیای تصویر

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
شماره بهمن ماه مجله 24 کیفیت نسبتا خوبی داشت، حداقل از شماره دی ماه که بهتر بود! ویژه نامه جشنواره فیلم فجر هم خیلی خوب و حرفه ای از کار دراومده بود...

//

بریم برای شماره اسفند و فروردین :دی (این شماره فروردین بعد عید منتشر میشه یا اواخر اسفند ماه؟)

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
شماره اسفند ماه مجله 24 پرونده نسبتا مفصل و با ارزشی برای فیلم آرتیست تهیه کرده، بهرحال با توجه به این که این فیلم جوایز اصلی اسکار را درو کرد خوندن این پرونده خالی از لطف نیست. در کل کیفیت مجله بهتر شده!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دنیای تصویر 213 منتشر شد

767292_orig.jpg

در آستانه رسیدن بهار و نوروز 1391، دویست و سیزدهمین شماره دنیای تصویر منتشر شد.
به گزارش خبرنگار مهر، در این شماره علاوه‌بر گزارش کامل مراسم اسکار 2012، می توانید مطلب جامعی درباره مسیر زندگی حرفه ای اصغر فرهادی را نیز بخوانید. از دیگر بخش های این شماره، بررسی سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر و فیلم‌های ایرانی به نمایش درآمده در این جشنواره، از نگاه منتقدان و نویسندگان دنیای تصویر است.

برخی از مطالب این شماره عبارتند از:جداول فروش و تحلیل جامع آماری سینمای ایران در سال1390، اسکار آمریکایی با شکلات فرانسوی (گزارش هشتادوچهارمین مراسم اسکار و گزارش ویژه ی فصل جوایز 2012-2011) یادداشت های یک سرخورده  اسکار (درباره  فیلم نئو-صامت "هنرمند") تقدیر یک جدایی (اصغر فرهادی از "ماشین نشین ها" تا "جدایی نادر از سیمین").

در بخش ویژه آمده است: سی امین جشنواره فیلم فجر از نگاه منتقدان و نویسندگان سینمایی: دور هم بودیم اما خوش نگذشت!، نهنگی با دلِ خالی!، باران های نیامده، نیمه  پُر لیوان خالی!، مثبت منفی ناامیدانه، زیستن با میگرن، فیلم خوب کم داشت!

بهار بعضی و پائیز برخی! (یادداشتی بر عملکرد بازیگران در سی امین جشنواره فیلم فجر)، تازه های 2012: خیلی پرسروصدا و فوق العاده نزدیک، خاکستری، زیرزمین: بیداری، مرد روی لبه، دیو و دلبر (سه بُعدی)، معجزه بزرگ، قسم، بانوی آهنین، یکی برای پول، درونِ شیطان، قاتی پاتی، زن سیاهپوش، قاچاق، جدایی، جنگ های ستاره ای، اپیزود اول: شبح تهدید (سه بُعدی)، مسگر خیاط سرباز جاسوس، وقایع شمار، خانه  امن، دُم قرمزی ها، سروصدای لذت بخش.

بانوی آهنین سینما! (گفتگو با مریل استریپ، بزرگ ترین هنرپیشه زن زنده ی دنیا)، راهنمای سریال های خارجی: مردان دیوانه، ماوراءالطبیعه، بخش آی تی، واقعه، بر صفحه ی تلویزیون: شوق پرواز، شیدایی، تا ثریا، مباحث نظری: واهمه های بی نام و نشان (تصویر طبقه ی متوسط در سینمای ایران)، چقدر سینما رو می شناسین؟ (پرسش و پاسخ از تاریخ سینما، از آن روزها تا امروز) از دیگر مطالب این شماره است.

در بخش چهره ها آمده است: حمید کاشانی، عرفان ابراهیمی، جواد عزتی، ماندانا سوری، سما خانی، امین ایمانی، علی زندی، مونا احمدی، شادی احدی فر، سهیلا گلستانی.

در راهنمای کتاب می خوانیم: اینجا جنایت رخ نمی دهد! (کودک 44)، آشناییِ دیرهنگام (در سنگر آزادی)، تاریخ، حال ما را عوض خواهد کرد؟ (قمر در عقرب)، برای دوستداران حرفه ای سینما (تایخچه  تحلیلی کمیک استریپ)، نویسنده ای که سکوت می‌کند (احضار روح)1001 فیلمی که باید قبل از مرگ ببینید: یتیمانِ طوفان، دکتر مابوز قسمت های 1 و 2، مادام بوده  خنده رو، نانوک شمال، نوسفراتو، سمفونی وحشت، هکسان، زنان احمق، مهمان نوازی ما، چرخِ فلک، دزدِ بغداد.

در بخش ویژه نامه  کودکان و نوجوانان آمده است: از ملانصرالدین تا اسفندیار (به مناسبت درگذشت استاد احمدیه)، دمت گرم آقای عظیمی!! (گفتگو با بهرام عظیمی)، از عکس برگردون های دوران کودکی تا پرده سبز (گفتگو با امیر و کامران سحرخیز پیرامون جلوه های ویژه)، سبد خبر، بازی و سرگرمی و...

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
شماره اردیبهشت ماه مجله 24 فقط طرح جلد زیبایی داره! به نظر من نسبت به 2-3 شماره اخیر افت کرده، همچنان از سینمای کلاسیک خبری نیست و در کل مطالبش خیلی سطحی شده! مثل اینکه خط مشی مجله بیشتر پیگیری سینمای روز هالیوود در کنار جریان اصلی سینما و برنامه های تلویزیون ایران هست...

فایل های ضمیمه

• IMAGE634706049450723750.jpg
    IMAGE634706049450723750.jpg
    81.2 KB · نمایش ها: 122

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام

الان بهترین مجله ای که میشه توی بازار پیدا کرد چیه ؟

میخوام بیشتر مطالبش هالیوودی و غیر هالیوودی باشه و کمتر به سینمای داخلی اشاره داشته باشه
هس همچین چیزی ؟

حرفه ای ها الان چی میخونن ؟

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
چرا 1-2 ماهه که دنيای تصوير منتشر نميشه؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
چرا 1-2 ماهه که دنيای تصوير منتشر نميشه؟

منتشر شده !

ماه پیش ویژه نامه سینمای حادثه ای بود این هم از این ماه :

دویست و پانزدهمین شماره دنیای تصویر منتشر شد

PW215Cover-CaffeCinema.jpg

دویست و پانزدهمین شماره دنیای تصویر منتشر شد. در این شماره علاوه بر معرفی و بررسی فیلم های روز سینمای ایران و جهان و سریال های تلویزیون، جداول تولید و فروش، و آخرین اخبار، می توانید گزارش تولید فیلم تحسین شده ی «فرزندن» همراه با نقد فیلم و گفتگو با جورج کلونی، بازیگر و الکساندر پین، کارگردان آن را نیز بخوانید.

از دیگر بخش های این شماره، ویژه نامه مفصل و کاملی درباره ی مارتین اسکورسیزی یکی از بزرگ ترین کارگردانان دنیاست. در این بخش علاوه بر زندگی نامه، فیلمشناخت، مصاحبه و مرور بر مهتمرین فیلمهای اسکورسیزی، می توانید از تماشای عکسهایی که کمتر دیده اید لذت ببرید.

برخی از مطالب این شماره از این قرارند:

یادداشت های سردبیر

مهلکه ی اکران عید! (تحلیلی بر وضعیت اکران فروردین ماه 1391)

تازه ترین جدول تولید و فروش فیلم های ایرانی

گفتگو با تیم برتون به بهانه فیلم جدیدش: سایه های تاریکی

بازار داغ دنباله سازی در هالیوود

به غریزه ات اعتماد کن (گفتگو با رابرت دونیرو درباره ی بازیگری)

اسطوره ها و جنگ فقر و غنا («بازی های گرسنگی»، پدیده ی پرفروش 2012)

تازه های 2012: خانه ی پدری من، 21 خیابان جامپ، عشقِ سفر، رفته، دنیای محرمانه ی آرییتی، سفر2: جزیره ی مرموز، دیدز خوب، هزار کلمه، گوست رایدر: روح انتقام، بچه ی اکتبر، لوراکسِ دکتر سوس، جان کارتر، این یعنی جنگ، بازی های گرسنگی، اقدام متهورانه، خانه ی سکوت

بر پرده ی سینماها: قلاده های طلا، گشت ارشاد، انتهای خیابان هشتم

بر صفحه ی تلویزیون: چک برگشتی، سیر و سرکه، دست بالای دست، فراموشی

راه ناتمام (نقد فیلم قلاده های طلا)

برداشت بلند: برداشت تازه ای از مفهوم عشق و خانواده («فرزندان» اثر الکساندر پین)

مردی که در پنجاه سالگی بالغ شد! (گفتگو با جورج کلونی)

آدم ها و چشم اندازها (گفتگو با الکساندر پین، کارگردان «فرزندان»)

مباحث نظری: ژست؛ زبان بدن و جهان (دریچه ای به مفهوم «ژست» در سینما)

گفتگو: فیلم هایم همانی است که هستم! (گفتگوبا ابوالقاسم طالبی)

چقدر سینما رو می شناسین؟ (پرسش و پاسخ از تاریخ سینما/ قسمت دوم)

1001 فیلمی که باید قبل از مرگ ببینید: اعتصاب، حرص، شرلوک جونیور، آخرین خنده، هفت شانس، جویندگان طلا، شبح اپرا، رزمناو پوتمکین، رژه ی بزرگ، متروپولیس، طلوع

بخش ویژه: ویژه نامه مارتین اسکورسیزی

اهمیت مارتین بودن!

منتقدی عاشق که فیلمساز شد! (چرا مارتین اسکورسیزی، که بزرگ ترین کارگردانِ زنده ی دنیاست، یک مؤلف نیست؟)

از کودکی تا کودکی! (زندگی نامه ی مارتین اسکورسیزی)

وقتی فیلم می سازم، تماشاگر هستم! (سینما به روایت اسکورسیزی)

فللینیِ سینمای آمریکا (گفتگوی قدیمی راجر ایبرت با اسکورسیزی)

از پائین شهر تا نوستالژی سینما (راهنمای فیلم های مارتین اسکورسیزی)

کلیدهای دنیای یک عاشق سینما (سینمای مارتین اسکورسیزی از A تا Z)

بررسی فیلم های مهم اسکورسزی: مردِ تنهایِ خدا (راننده تاکسی)، امشب، شبِ تو نیست (گاو خشمگین)، سلطانِ یک شبه یا احمقِ همه ی عمر! (سلطان کمدی)، در قواره ی پدرخوانده (رفقای خوب)، تقابل مادی گرایی و معنویت (کوندون)، زخم ها می توانند هیولا خلق کنند (جزیره ی شاتر)، افزایش ایمان مخاطب با نورِ سینما (هوگو)، قانون اسلحه و آمریکای پس از یازده سپتامبر (مرحوم)، وقتی قانون تبهکار می سازد! (نگاهی به فیلم های مارتین اسکورسیزی) و...

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
منتشر شده !

ماه پیش ویژه نامه سینمای حادثه ای بود این هم از این ماه :

اتفاقاً کمتر از 24 ساعت بعد خريدمش!متأسفانه تو شهر کوچولوی ما دنيای تصوير کمه و زود هم تموم ميشه.پريروز هم که خريدمش آخريش بود!

آقا فرزاد:

شما احياناً رشته تحصيليتون تئاتر يا همچين چيزيه؟خيلی تو اين مسائل واردين...من چند تا سئوال در اين زمينه دارم منظورم از لحاظ تحصيل هست ميخوام ببينم شما ميتونی منو راهنمايی کنی؟

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
سلام بر کوئن عزیز

بابا کجای این طرح جلد باحاله.من که بدترین طرح جلد ۲۴ میدونمش.ضمن این‌که واقعا دیگه داره خیلی بد می‌شه ۲۴.
اصلا به قول شما از اون پرونده‌های سینمای کلاسیک دیگه خبری نیست.شده مثه این سایتای شایعات هنرمندان و اینا!
فقط مونده خبر عروسی و رفاقت سلنا گومز و جاستین بیبرو بزنه :دی

ارادتمند همگی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شماره 216 مجله دنياي تصوير منتشر شد

179097_448265151860058_1620239796_n.jpg

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
45409080772337068175.jpg

دويست و سي و يکمين شماره دنياي تصوير منتشر شد. در اين شماره علاوه بر آخرين اخبار سينماي ايران و جهان و جداول فروش فيلم‌هاي روز، مي‌توانيد گزارش کامل شصت وششمين جشنواره‌ي کن را همراه با تصاوير اختصاصي دنياي تصوير بيابيد.

از ديگر بخش‌هاي خواندني اين شماره، ميزگردي با موضوع «چالش‌هاي سينماي ايران در بازتاب زندگي معاصر ايراني» و با حضور حسن فتحي، فريدون جيراني، عليرضا رئيسيان و علي معلم است. بررسي و طبقه‌بندي مهم‌ترين فيلم‌هاي سال 2012 از «زير متوسط» تا «بهترين‌ها»، از ديگر بخش‌هاي خواندني دنياي تصوير 231 است.

بالا