• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجلات سینمایی فیلم - دنیای تصویر - صنعت سینما - فیلم نگار - 24 و ...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
37
محل سکونت
Tehran
attachment.php


شماره آخر 24 هم چند روزی میشه که اومده. یک سالگیشون هم هست و روی همین حساب چند صفحه ای راجع به این یک سال و بررسی بقیه مجله های مرتبط با سینما دارن. پرونده کارگردانشون برای فینچر هست و فیلم ایرانی هم نرگس. چه زود یه ساله شد! همین مدتی پیش بود که شماره اولش رو بیرون دادن..

//

کسی اگر این شماره های مجله فیلم رو داشته باشه خریدارم :

21
29
175
203
215
218
222
230
231
232
 

فایل های ضمیمه

  • img004.jpg
    img004.jpg
    85.4 KB · نمایش ها: 324

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 جولای 2006
نوشته‌ها
3,856
لایک‌ها
184
مصاحبه با علی معلم و حرف هاش در مورد مجله فیلم هم خیلی جالب بود. من یکی دوبار بیشتر فیلم نخوندم ولی یه جورایی با حرف هاش موافقم (شبه روشنفکری و چپ زدگی و ...). جدا از اینکه خیلی خشک و رسمی حال و هوای اون مجله که من اصلا دوست ندارم.

البته به دنیای تصویر هم ایراد وارده و معلم کمی زیادی از خود راضیه. مثلا، قیمت و جنس کاغذ هاش...
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
جديدترين «دنياي تصوير» شماره 199 منتشر شد

538.jpg

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،درتازه‌ترين شماره دنياي تصوير علاوه بر آخرين اخبار سينماي ايران و جهان و همچنين جداول توليد و فروش فيلم‌ها، پرونده‌اي درباره‌ي فيلم «جايي»، جديدترين اثر سوفيا کاپولا به همراه مصاحبه‌اي با اين فيلمساز منتشر شده است.

گزيده‌اي از مطالب اين شماره از اين قرار است:

افت 5 ميلياردي فروش در پَس و حذف يارانه‌ها در پيش! (تحليلي بر فروش سال 89)

خالق سبک تازه‌اي از کمدي (به بهانه‌ي درگذشت بليک ادواردز)

پادشاه انگليسي، پيشتاز نامزدهاي جوايز گلدن گلاب

توني اسکات-دنزل واشينگتن: زوج توقف‌ناپذير

امپراتوري تبهکاران (سريال تلويزيوني مارتين اسکورسيزي)

از سوپرقهرمانان تا مبارزان و کابوي‌ها (آنچه که مي‌خواهيد درباره‌ي فيلم‌هاي پرسروصداي 2011 بدانيد!)

من قطاري ديدم که سينما مي‌برد! (قطارهاي سينما)

بر پرده‌ي سينماها: عصر روز دهم، طبقه سوم، آدمکش، نفوذي، خواب‌هاي دنباله‌دار، دردسر بزرگ، خاطره، آناهيتا

بر صحنه تئاتر: آنفولانزاي خوکي، حضرت والا، کافه مک‌ادم

يکي به ما شوک بدهد! (نقد فيلم آدمکش)

آخرين تازه‌هاي 2010: قوي سياه، وقايع‌نگاري نارنيا: سفر داون تريدر، هري پاتر و يادگاران مرگ: قسمت اول، مضحکه، عشق و ديگر داروها، توقف‌ناپذير، واريته، توريست، راه جنگجو، گيرافتاده، سه روز بعدي، نيلوفر، افق، تندتر

جهل و جهالت (ريخت‌شناسي فيلمفارسي در **** نگره‌اي سينماي ايران)

برداشت بلند: نوايي از جايي مرا مي‌خواند (داستان توليد «جايي» اثر سوفيا کاپولا)

به سينماي انديشه تعلق دارم (گفتگو با سوفيا کاپولا)

مباحث نظري: چه دريايي که خاموش است! (درس‌هايي که از سينما نياموختيم 2: خاموشي دريا)

تکنولوژي صدا و تصوير: بي‌همگان به سر شود بي‌تکنولوژي به سر نمي‌شود! (نمايش خانگي و تکنولوژي‌هاي جديد هاي‌تک)

فرهنگ کارگردانان: گيلرمو دل‌تورو، لوک و ژان پي‌ير داردن، مارک دورنفورد-مي، برونو دومون

101 فيلم چهار ستاره‌ي تاريخ سينما: کابوي نيمه‌شب، مَش، نقاشي ديواري آمريکايي

راهنماي کتاب: همزاد دوربين (برناردو برتولوچي: مصاحبه‌ها)، يونايتدِ نفرين‌شده، زندگينامه‌ي آيزايا برلين، سانست پارک

راهنماي آلبوم‌هاي موسيقي: پنجيا، خاطرم در آتش است، تمام تو

ريشه‌ها: رفتي و نمي‌شوي فراموش (هنر سير و سفر در سينما 9)

ويژه‌نامه‌ي کودکان و نوجوانان:

قصه‌ي قصه‌ها: فيلمي که به شما مي‌چسبه! (نگاهي به فيلم «هري پاتر و يادگاران مرگ:قسمت اول»)

سرزمين عجايب: نگاه نکن، به سنگ تبديل مي‌شي ها! (درباره‌ي موجودي اساطيري به نام «مدوسا»)

جزيره‌ي گنج: سينمادرماني (درباره‌ي فيلم «خواب‌هاي دنباله‌دار»)

زمان بازي: گريم سالي بخيه‌دار! (شخصيت انيميشن «کابوس قبل از نيمه‌شب کريسمس»)

زوم: اندر احوالات سيمرغ جشنواره


در بخش‌هاي از يادداشت سردبير علي معلم آمده است:«حذف سينماي ايران از گفتمان جدي جامعه

به ميمنت و مبارکي و به يُمن برخي مسائل ذي‌مدخل در حوزه‌ي سينما، مي‌شود گفت سينماي متفاوت ايران عملا دو سه سالي است از جامعه عقب افتاده و در کوره‌راه‌هاي سرگرمي اخته راه گم کرده است. علت هم متأسفانه آنگونه که بعضي مي‌گويند مبتني بر يک عامل نيست. حوادث سريع و صريح اجتماعي-سياسي، نظارت و مميزي نامعقول و غيرقانوني، دخالت بيش از حد نهادهاي غيرمرتبط با سينما در اين حوزه، بي‌انگيزگي و افت انگيزه‌هاي فيلمسازان و تهيه‌کنندگان، جذب نيروهاي حرفه‌اي به جريان فيلمسازي سفارشي در تلويزيون، رشد قارچ‌گونه‌ي شرکت‌هاي دلالي ويدئويي و ورودشان به جريان توليد، نفوذ سرمايه‌هاي ناپاک به جريان توليد، اغتشاش و ضعف جمعيت‌ها و صنوف اصلي سينما، حذف حمايت‌هاي فرهنگي از جريان توليد فيلم‌هاي انديشمند، تسلط سينماداران بر توليدکنندگان، انباشت جريانات انحصارطلب در جريان توليد و اکران و سينما و نمايش خانگي، کم‌سوادي و سياسي‌کاري توأمان سينماگران و مديريت نامنسجم در بخش فرهنگ و هنر، علل متفاوت اين معضل امروز است. سينماي ايران در ميانه‌ي راه سرگرم‌سازي انديشمندانه و سفارشي‌سازي گير افتاده و اکنون سرگرمي را تنها در دنباله‌رَوي از سهل‌ترين الگوها مي‌بيند و در کار ساخت فيلم سفارشي هم آب بسيار مي‌بندد.

اينگونه است که ديگر دست‌اندرکاران سينما،جايگاه برتر اجتماعي خود را ندارند،هنرپيشگان کافه‌چي و مغازه‌دار که صرفاً براي بازي به رقم چک‌شان نگاه مي‌کنند، از نظر افتاده‌اند و فيلمسازان تهي از شخصيت هر چه هر که بخواهد مي‌سازند و مي‌گويند. سينماي ايران اگر به جايگاه شايسته‌ي خود در هرم اجتماعي نرسد، به زودي انکار خواهد شد.

و جشنواره‌ي فجر که در راه است

در آستانه‌ي بيست و نهمين جشنواره‌ي فيلم فجر همچنان اميدوار به آينده‌ي سينماي ايران هستيم و هنوز چراغ سينماي ايران با جشنواره‌ي فجر روشن مانده است، هر چند آسمان کم‌فروغ سينما مدت‌هاست حضور ستاره‌هاي درخشان را به نظاره ننشسته است. شور و شوق روزهاي نخستين دوره‌ي اين جشنواره در سال‌هاي شصت، امروز به خاطراتي دور تبديل شده، روزهاي صف و انتظار براي تولد سينماي انديشمند، ديدن عشاق سينه‌چاک سينما که ساعت‌ها انتظار و بحث و گفتگو، خسته‌شان نمي‌کرد، اشتياقي که حتي با سينماي کم‌کنش تارکوفسکي هم کم نمي‌شد و با سينماي عارفانه‌ي آن روزها هم آرام و قرار نمي‌گرفت. آيا جشنواره باز هم مي‌تواند مشتاقان سينما را از خانه‌هاي ماهواره‌زده و در خود فرومانده به صحنه‌ي اجتماع بکشد؟ کاش مي‌دانستيم که سينما هنر تجمع است و ما امروز سخت منفرديم!


نسل جوان و جشنواره

هر سال موقع برگزاري جشنواره‌ي فجر که مي‌شود مطبوعات و اهل رسانه تنها به آدم‌هاي صاحب‌اسم و رسم کار دارند. اگر عده‌اي از نسل پيش فيلم داشتند که جشنواره خوب است اگر نه فقدان نام حال آنها را مي‌گيرد. اين در حالي است که در جشنواره‌هاي جهاني همه منتظر ظهور استعدادهاي جديد در جريان فيلمسازي هستند و سعي مي‌کنند آنها را کشف کنند. اين اپيدمي نام‌ها (که برخي مواقع اثرشان بسيار نااميدکننده هم از کار درمي‌آيد) يک روزي بايد برطرف شود. دوستان! همه‌ي کساني که امروز نام‌هاي مشهوري هستند روزي با يک اثر خوب در جشنواره‌اي کشف شده‌اند. به عوض اين تکرار «کسوت» و پيش و پس آن به جلو و آينده فکر کنيد. اين

«سهراب»نوازي کار دست‌مان داده است!



جاني دپ، ستاره‌ي آرام سينما

وقتي سال‌ها پيش مارلون براندو، جاني دپ را به عنوان يک بازيگر استثنايي به همگان معرفي کرد و او را استعداد آينده‌ي سينما دانست، مي‌شد حدس زد که اين غول بازيگري سينما، پربيراه نمي‌گويد. امروز و در گذر از سال‌ها جاني دپ آرام‌آرام و بدون حاشيه، به يک بازيگر موثر و محبوب تبديل شده. آرامش شخصيتي، نگاه آرام و نافذ، طبيعت کودکانه و صلح‌طلب و زندگي بي‌جنجال اين مرد خانواده‌دوست، هم در دل تماشاگران کودک و نوجوان راه يافته (با دزدان دريايي کارائيب، چارلي و کارخانه‌ي شکلات‌سازي و اين اواخر آليس در سرزمين عجايب) هم در دنياي بزرگسالان به جايگاه مفخم و صاحب سبکي دست يافته. اين اواخر زوج مشترک او و آنجلينا جولي در فيلم توريست يکي از جذاب‌ترين ترکيب‌هاي سينمايي را به منصه‌ي ظهور رسانده است. اينکه يک بازيگر دوربين را خيره‌ي حضور خود کند، اتفاقي است که در جهان سينما، کم رخ مي‌دهد. توريست هم در پختگي شخصيتي جاني دپ بازيگر و هم در شمايل مردم‌پسند او يک اتفاق خوش است. ادوارد دست‌قيچي آن روزها اکنون از مرز افسانه‌هاي پاک کودکي به جهان جذاب ميانسالي رسيده است.»

 

فایل های ضمیمه

  • 538.jpg
    538.jpg
    126.5 KB · نمایش ها: 14

medil0ne

Registered User
تاریخ عضویت
23 اکتبر 2009
نوشته‌ها
422
لایک‌ها
75
سن
33
محل سکونت
Departed City
attachment.php


شماره آخر 24 هم چند روزی میشه که اومده. یک سالگیشون هم هست و روی همین حساب چند صفحه ای راجع به این یک سال و بررسی بقیه مجله های مرتبط با سینما دارن. پرونده کارگردانشون برای فینچر هست و فیلم ایرانی هم نرگس. چه زود یه ساله شد! همین مدتی پیش بود که شماره اولش رو بیرون دادن..

//

خیلی پسندیدم این شماره رو -یه متن کوتاهیم اینجا نوشتم در موردش ...که البته انتقاده!
 

vorujax

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 فوریه 2011
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
ببخشید پابرهنه وارد میشم.
از بین همه این مجلات، برای کسی که بیشتر به معرفی و نقد و برسی فیلم های خارجی علاقه داره؛ کدوم رو توصیه میکنید؟
ممنون
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
دویستمین شماره دنیای تصویر منتشر شد

PW200-CaffeCinema.jpg

كافه سينما: دویستمین شماره دنیای تصویر به صورت ویژه‌نامه‌ای با 160 صفحه منتشر شد. در این شماره، به مناسبت نوزدهمین سالگرد انتشار مجله، مطالبی متفاوتی از نویسندگان، همکاران و خوانندگان دنیای تصویر به صورت مجموعه‌ای بسیار خواندنی گردآوری شده است. همچنین اسامی 70 برنده‌ی بلیت شرکت در دوازدهمین جشن سینمایی دنیای تصویر نیز ذکر شده است.

درتازه‌ترین شماره‌ی دنیای تصویر علاوه بر جدول فروش سینمای ایران و آخرین اخبار سینمای جهان، می‌توانید مشخصات فیلم‌های ایرانی برگزیده‌ی بیست ونهمین جشنواره فیلم فجر را پیدا کنید. همچنین می‌توانید گزارش بسیار خواندنی و کاملی درباره‌ی بازار سینمای جهان را بخوانید. پرونده‌ای درباره‌ی سینمای زنده‌یاد علی حاتمی، از دیگر بخش‌های این شماره است. علاقمندان به ادبیات سینمایی می‌توانند از خواندن داستان کوتاهی از ریموند کارور در این شماره لذت ببرند. همچنین در بخش زوم نیز می‌توانید کاریکاتور ویژه‌ی سالگرد مجله از جمال رحمتی را ببینید.

گزیده‌ای از مطالب این شماره از این قرار است:

یادداشت‌های ویژه‌ی دویستمین شماره از 30 تن از نویسندگان و مدیران دنیای تصویر، «بهترین‌ها» از نگاه شما (نتایج نظرخواهی از خوانندگان دنیای تصویر)، برندگان کارت شرکت در جشن دنیای تصویر، هیچ آدابی و ترتیبی مجو... (منتخبی از نوشته‌های خوانندگان دنیای تصویر) یک مرد جنگی به از... (تحلیلی جامع بر اکران سال 89 و مقایسه آن با سال 88)، سیمرغ 29 (معرفی بخش‌های بیست ونهمین جشنواره‌ی فیلم فجر، فرمانروایی «پادشاه انگلیسی» بر اسکار آمریکایی (معرفی نامزدهای جوایز اسکار سال 2011)، راهنمای آلبوم‌های موسیقی، بر صحنه تئاتر، تازه‌های 2011: شهامت، سفرهای گالیور، تو از کجا می‌دونی، مبارز، فصل جادوگر، قدرت کانتری، فوکر کوچولوها، یوگی خرسه، سخنرانی پادشاه، ترون: میراث و... زنده‌باد مرد مرده (نقد فیلم عصر جمعه)، سینمای کشورها: اقتصاد راکد، سینمای رشد یافته! (گزارشی کامل و خواندنی از بازار فیلم جهان)، کشورهایی که سینما نداشتند و حالا دارند! (درآمدی بر سینمای عرب)، فرهنگ کارگردانان، ادبیات سینمایی: این همه آب نزدیک خانه (قصه‌ای سینمایی از ریموند کارور)، مشاهیر و سینما: همه‌ی زندگی من بازی و دروغ بود (ثریا و سینما)، همان که لایزال است! (نقدهای سینمایی خورخه لوئیس بورخس نویسنده‌ی برجسته‌ی ادبیات)، 101 فیلم چهار ستاره‌ی تاریخ سینما: تهیه‌کننده‌ها، راشومون، زوم: اندر احوالات دویست!
 

donfidelio

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
شماره دهم مجله 24 رو من چون تهران نبودم نتونستم تهیه کنم، این شماره ای که راهنمای فینچر رو داشت، یک صفحه ای توش بود مربوط به ارزش گذاری فیلمهای فینچر توسط منتقدای ایرانی(همون ستاره دادن و اینا...) اگه پرونده نولان هم همچین قسمتی داشته ممنون میشم یکی از دوستان اون صفحه رو برام اسکن کنه یا عکس بگیره و اینجا بذاره. فقط همون صفحه ای که متتقدا ستاره دادن به فیلمهاش.
 

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 دسامبر 2007
نوشته‌ها
319
لایک‌ها
13
شماره دهم مجله 24 رو من چون تهران نبودم نتونستم تهیه کنم، این شماره ای که راهنمای فینچر رو داشت، یک صفحه ای توش بود مربوط به ارزش گذاری فیلمهای فینچر توسط منتقدای ایرانی(همون ستاره دادن و اینا...) اگه پرونده نولان هم همچین قسمتی داشته ممنون میشم یکی از دوستان اون صفحه رو برام اسکن کنه یا عکس بگیره و اینجا بذاره. فقط همون صفحه ای که متتقدا ستاره دادن به فیلمهاش.

سلام ...

والا اسکن که امکانش برام نبود ولی چون مجلات دم دستم بود براتون با موبایل عکس گرفتم ... الان شبه و چون چراغ اتاقم روشنه احتمالا یه کم سفیدی تو عکس ها باشه به خاطر نور چراغ هست ... پیشاپیش به خاطر بعضی ناخوانایی ها معذرت می خوام .

//

راستی شماره جدید 24 هم اومده ... گویا ویژه جشنواره فجر هست و عکس بهرام رادان روی جلد هست . هنوز فرصت نکردم بخونمش .
 

فایل های ضمیمه

  • F1.jpg
    F1.jpg
    234.1 KB · نمایش ها: 36
  • F2.jpg
    F2.jpg
    192.8 KB · نمایش ها: 29
  • N1.jpg
    N1.jpg
    240.2 KB · نمایش ها: 26
  • N2.jpg
    N2.jpg
    247.2 KB · نمایش ها: 29

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,319
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
این جدولهای ارزش گذاری بیشتر از اینکه عیار فیلمهای یه کارگردان خاص رو نشون بده عیار بعضی منتقدهای ایرانی رو نشون میده.

//

شماره جدید 24 پرونده ويژه کارگردان خارجی داره یا نه؟
 

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 دسامبر 2007
نوشته‌ها
319
لایک‌ها
13
این جدولهای ارزش گذاری بیشتر از اینکه عیار فیلمهای یه کارگردان خاص رو نشون بده عیار بعضی منتقدهای ایرانی رو نشون میده.

//

شماره جدید 24 پرونده ويژه کارگردان خارجی داره یا نه؟

داره ...در مورد فیلمهای اقای رضا میرکریمی مطلب نوشته شده .
 

donfidelio

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
آقا دستت درد نکنه، لطف کردی.
خیلی جالبن سلیقه منتقدای ایرانی. بعضیا پرت میزنن کاملا...
 

medil0ne

Registered User
تاریخ عضویت
23 اکتبر 2009
نوشته‌ها
422
لایک‌ها
75
سن
33
محل سکونت
Departed City
24 به نظرتون بهتر نیست که بخش خارجیش سنگین تر بشه...
شما به نظرتون معرفی کارگردانایه ایرانی نسبت به خارجی ها چند به چند باید باشه
من که می گم هر ده تا کارگردان خارجی یه ایرانی!
و 60 به 40 هم مطالب خارجی باشه...
 

Davood_Military

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2008
نوشته‌ها
258
لایک‌ها
146
محل سکونت
تهران
سلام دوستان
من زیاد این مجلات سینمایی رو مطالعه نمی کنم برای همین یک سوال دارم.
خب نقد فیلمی که در مجلات صورت می گیرد اساسا نقد فیلمهایی که جدیدا تولید شده چه داخلی چه خارجی!
و متاسفانه فیلمهای جدید، اکثرا فیلمهای شاخصی نیستند.
و حالا سوالم:
کدام یک از این مجلات فیلمهای قدیمی تر ( خارجی ) را هم نقد می کنند؟ دوستان منظورم این نیست که مثلا فلان مجله پرونده فلان کارگردان رو چاپ کرده فیلمهای قدیمی کارگردان هم دوباره به نقد کشیده باشه.
مثلا فیلمی که متعلق به سال 2006 باشه هم در نقدهای این مجله باشه.
ممنون می شوم اسم مجله و احیانا تاریخ نشر مجله رو اگر در دسترس دارید بیان کنید.
 

tanin008

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2008
نوشته‌ها
341
لایک‌ها
48
و متاسفانه فیلمهای جدید، اکثرا فیلمهای شاخصی نیستند.​

کی گفته فیلمای جدید اکثرا شاخص نیستند؟ سالی حداقل 20 فیلم قابل ستایش تو دنیا ساخته می شه
البته منتقدا اکثرا چون جوونیشونو همش فیلمای قدیمی دیدن و با اونا بزرگ شدن، همش می گن فیلمای قدیمی بهترن!

اما اگه از طرفدارای فیلمای قدیمی هستی و میخوای نقد اون فیلما رو بخونی، بهتره بری سراغ کتابهای چاپ شده در این مورد، چون مجلات برای به روز بودن و جلب مشتری بیشتر شاید چند صفحه ای رو به بررسی فیلمای قدیمی اختصاص بدن، ضمن اینکه فیلمای قدیمی رو که تا حالا 100 نفر نقد کردن و در موردش نوشتن، مطلب جدید نوشتن زیاد معنا نداره، دنبال کتاب برید بهتره​
 

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
7,235
لایک‌ها
18,128
سن
39
محل سکونت
اصفهان
میگم این چه رویه ی بدیه که دنیای تصویر دنبال میکنه .... مخصوصا توی بخش سینمای جهان ..... کلا انقد دیر میاد که اکثر مطالبش بیات شده هستن .
 

tanin008

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2008
نوشته‌ها
341
لایک‌ها
48
خوب دیگه توی عصر اینترنت دیگه هفته نامه مطالبش بیاته، چه برسه به دنیای تصویر که ماهنامه هست. یه زمانی بخش تازه ها واقعا تازه بود و منبع دیگه ای جز این مجله نبود، یادش به خیر
ولی الان دیگه این بخش از مجله رو نباید با این دید خوند که یه فیلم جدید(به این معنی که برای اولین بار متوجهش می شیم) رو توضیح بده، همین که یه معرفی جمع و جور از فیلمهای یه ماه اخیر رو می ده، خودش سرگرم کننده اس.​
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
دويست و يكمين شماره ماهنامه سينمايي تخصصي دنياي تصوير منتشر شد

61839465039958929187.jpg

در تازه‌ترين شماره دنياي تصوير علاوه بر آخرين و كامل‌ترين جداول توليد و فروش سينماي ايران در سال 1389 و آخرين اخبار سينماي جهان، مي‌توانيد گزارش مفصلي از كليه جوايز سينمايي جهان در سال گذشته را بخوانيد. مرور فيلم‌هاي بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر از نگاه نويسندگان و منتقدان دنياي تصوير، از ديگر بخش‌هاي اين شماره است. همچنين مي‌توانيد در بخش گزارش ويژه دانستني‌هاي بسيار خواندني و جالبي از ناپديد شدن مخترع دوربين سينما گرفته تا حذف مافيا از پدرخوانده را بخوانيد!
گزيده‌اي از مطالب اين شماره از اين قرار است:
تقديم تاج و تخت اسكار به پادشاه (گزارش كامل اسكار 83 به همراه مروري بر چهار فيلم برتر اسكار : "سخنراني پادشاه"، "شبكه اجتماعي"، "شهامت" و "قوي سياه")
خرس‌هاي آلماني در دست ايرانيان (شصت‌ويكمين جشنواره فيلم برلين)
بي‌نظم منظم: دست تو سفره، مشت تو صورت!
تازه‌هاي 2011: (عقاب، مكانيك، فقط باهاش برو، جاستين بيبر: هرگز نگو هرگز، حريم، من شماره چهارم هستم، نومئو و ژوليت، مامان بزرگ‌ها: پدر و پسر مثل هم، هم‌اتاقي، مراسم، زنبور سبز ، دوراهي، ناشناخته و...)


يك تَن و صَد خنجر ("جرم" كيميايي)
اكشن، لاي صخره، بي‌حركت! ("127 ساعت" تازه‌ترين فيلم دني بويل چگونه ساخته شد؟)
فرار از گولاگ استالين (همه چيز درباره پيتر وير و اثر جديدش: "مسير بازگشت") فرهنگ كارگردانان: ميشائيل هانكه، هوشيائو شين، مري هارون، تاد هينز، اسپايك جونز. 101 فيلم چهار ستاره تاريخ سينما: كمدي غيرمحتمل (مأمور بانك)، دو ساعت سرگرمي ناب (مكاني در آفتاب)
بر صحنه تئاتر: درهاي باز، درهاي بسته (مروري بر چند اثر برگزيده جشنواره بيست‌ونهم تئاتر فجر)
زوم: اندر احوالات شليك توپ سال تحويل با برنامه هفت!
در بخشي از يادداشت علي معلم در اين شماره آمده است:
بيست‌ونهمين جشنواره فيلم فجر هر چه بود به گفته دوست و دشمن و منافق(!) خالي نبود. هر چه نبود تصوير شفافي بود از حقيقت سينماي ايران. همانطور كه هست، همانطور كه هستيم. و اين خصلت اين سال بود شايد. از اين بابت بايد شكرگزار بود كه دوستان مسئول و برگزاركننده به هر شكلي توانستند روز روشني بسازند كه همه چيز عيان باشد و اين خود هنري است. و اما دستاوردها و از دست‌داده‌هاي سينما و سينماگران در اين دوره.
وي در بخش «دستاوردها» نوشته است: اندكي تنوع به اضطرار موقعيت متلّون. امسال محصولات سينماي ايران همه بر گرده نوع خاصي از فيلمسازي نمي‌چرخيد كه خود موهبتي است. هم فيلم فلسفي داشتيم، هم اجتماعي تلخ‌نگر، هم اميدوار ساده‌دلانه، هم كمدي سرخوشانه، هم بفرموده داشتيم هم نفرموده! هم سياه و سفيد بود و هم زيادي رنگي و هم رنگ‌پريده. اين خود مزيت سينماي ما در اين جشنواره بود.
وي در بخش ديگري از اين قسمت نوشته‌اش آورده‌ است: شكست سينماي دولتي و پيروزي سينماي مستقل طليعه عصر نويني براي دست?اندركاران سينماي ملي است اگر قدر دانسته شود.
معلم در بخش «از دست‌رفته‌ها» هم نوشته است: «فاعليت در برخورد با مسائل و وجود قهرمان خوندار تقريباً نيست و نابود شده است. جز مورد عجيب كيميايي (جرم) اغلب فيلم‌ها منفعل بودند حتي آثاري كه به ظاهر قهرمان داشتند و اين براي جامعه ما ناگوار است كه از پرورش و ستايش قهرمان خالي شده است. خودزني اجتماعي وفور پيدا كرده است، طبقه متوسط و پائين و بالاي جامعه در آثار مطرح، دائم در معرض نقد بيهوده و فاقد شناخت قرار گرفته بودند. اين همه تلخ‌نگري و چوب به خود زدن براي يك جامعه جوان مثل كشور ما زهر است.»
 

فایل های ضمیمه

  • 61839465039958929187.jpg
    61839465039958929187.jpg
    89 KB · نمایش ها: 118

tanin008

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2008
نوشته‌ها
341
لایک‌ها
48
این شماره کی اومد بیرون؟
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
شماره 203 نشریه فرهنگی هنری دنیای تصویر منتشر شد

644602_orig.jpg


به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای این شماره فیلم های "برف روی کاجها"، "بوسیدن روی ماه"، فیلم ویدئویی " به فاصله یک نفس"، "سبب من"، " مادر پاییزی"، مجموعه تلویزیونی " ساختمان پزشکان" و... معرفی شدند. در ادامه نیزگفتگو با ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره فیلم شهر به چاپ رسیده است.

در ادامه این شماره می خوانیم، جودلاو در آنا کارنینا، جولین مور در نقش سارا پیلین، بازگشت آرنولد، کن 64، تقدیر از برتولوچی و حضور بزرگان، وودی آلن جلو و پشت دوربین، تقابل مجدد جان تراولتا و نیکلاس کیج، یادداتشی به بهانه درگذشت سیدنی لومت، سوفیا الهام بخش کاپولا، آقای کمدی در دنیای انیمیشن، همکاری دوباره میشل فایفر و تیم برتون، پنج فیلم محبوب تیم برتون و....
مطلبی به بهانه نمایش چهارمین قسمت دزدان دریایی کارائیب و احیای سینمای "دزدهای دریایی"، بزرگان سینما در قاب تلویزیون، معرفی فیلم های "وکیل لینکلن"، "نبرد: لس آنجلس"، "پل"، "شنل قرمزی"، "دفتر تنظیم"، "رنگو"، "خاطران یک بچه ترسو"، "ساکر پانچ" و...، فروش هفتگی فیلم های خارجی و... از مطالبی شماره 203 نشریه فرهنگی هنری دنیای تصویر است.

در ادامه این شماره آمده است: معرفی نمایشهای "خانمچه و مهتابی"، "عجایب مخلوقات"، "درس"، مطالبی درباره مجموعه های تلویزیونی "پایتخت"، " موج و صخره"، "راه درو"، "بچه ها نگاه می کنند"، "رنگو" چگونه ساخته شد، گفتگو با جانی دپ و گور وربینسکی، بحثی در معنا شناسی واژه مخاطب فیلم، گفتگوهایی با وودی آلن، جودی فاستر و مل گیبسون و آنتونی هاپکینز.

گفتگوهایی با امیر حسین آرمان، حدیثه تهرانی، سحر قریشی، پندار اکبری، رزیتا حفیظ، نیلوفر شهیدی، الناز حبیبی، سامیه لک، یادداشتی درباره فیلم های "جدایی نادر از سیمین"، نگاهی به پرسونای زنان در فیلم های ایرانی، مطلبی با عنوان پدرخوانده هندی، مباحث تخصصی فیلمبرداری، 101 فیلم چهار ستاره تاریخ سینما، آنتنیونی از نگاه مارتین اسکورسیزی، من کلاه قرمزی، بیست و چند سال دارم، محبوب ترین شخصیت های دنیا و گزارشی هفتمین جشنواره بین المللی پویا نمایی تهران از مطالب پایانی این شماره است.
 

فایل های ضمیمه

  • 644602_orig.jpg
    644602_orig.jpg
    82.7 KB · نمایش ها: 116
بالا