• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجلات سینمایی فیلم - دنیای تصویر - صنعت سینما - فیلم نگار - 24 و ...

AshkanFb

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 ژانویه 2006
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
10
سن
33
بچه‌ها کسی شماره 202 دنیای تصویر رو که قرار بود ویژه‌نامه کارگردانها باشه گرفته؟ یا اصلا این شماره رو دیده؟ چون به نظر من اومد که از 201 سویچ کردند روی 203!
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
بچه‌ها کسی شماره 202 دنیای تصویر رو که قرار بود ویژه‌نامه کارگردانها باشه گرفته؟ یا اصلا این شماره رو دیده؟ چون به نظر من اومد که از 201 سویچ کردند روی 203!

درود

اون شماره ماه پیش منتشر شده بود :

شماره 202 نشریه فرهنگی هنری "دنیای تصویر" با ویژه‌نامه بهترین فیلمسازان عمر ما وارد بازار شد.

635817_orig.jpg


به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای این شماره پس از یادداشت مدیر مسئول با عنوان "آدم پیشرفت می‌کنه یا می‌پوسه!"، آمده است: مطالبی دربار سرگئی آیزنشتاین، دیویدوارک گریفیث، آکیرا کروساوا، روبر برسون، اورسن ولز، والت دیزنی، جورج لوکاس، دیوید لینچ، چارلز چاپلین، تئو آنجلوپولوس، کلینت ایستوود، آنتونی مینگلا، جیمز کامرون، نیکلاس ری، کریستوف کیشلوفسکی، برایان دی پالما، استنلی کوبریک، فرانسوا تروفو و کاستا گاوراس.

در ادامه این ویژه نامه اطلاعاتی درباره کارگردانانی چون، کریستوفر نولان، جورج کیوگر، میکل آنجلو آنتونیونی، آندری تارکوفسکی، پیتر جکسون، عباس کیارستمی، جان شلزینگر، جان وو، سیدنی لومت، پدرو آلمودوار، فرانک دارابونت، روبرتو روسلینی، نانی مورتی، میشل هانکه، الیا کازان و وونگ کار- وای منتشر شده است.

میشل گندری، روبرتو بنینی، رومن پولانسکی، آنگ لی، کارول رید، وودی آلن، آلخاندرو آمنابار، بلیک ادواردز، برناردو برتولوچی، کن لوچ، ویم وندرس، آلخاندرو گونزالس ایناریتو، دیوید کراننبرگ، الیور استون، آلن رنه، ژان پی یر و لوک داردن، سیدنی پولاک، ویتوریو دسیکا، بری لوینسون، لوک بسون، ویلیام فریدکین، کاترین بیگلو، جان استرجس، فرانکلین جی شافنر، مل گیبسون، جورج رومر، برایان سینگر، جان کارپنتر و ژان پی یر ژونه از دیگر کارگردانانی است کهدر این شماره دنیای تصویر به آنها پرداخته شده است.
 

فایل های ضمیمه

  • 635817_orig.jpg
    635817_orig.jpg
    68.4 KB · نمایش ها: 118

Film & Music

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2006
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
13
محل سکونت
Tehran
دوستان نظرتون راجع به فصلنامه سينمايي فارابي چيه؟

فصلنامه فارابی بیشتر ویژه نامه هاش خوبه و مطالب حالبی در اونا یافت میشه نظیر ویژه نامه مستند - انیمیشن - کوروساوا - ادبیات داستانی . به شخصه از ویژه نامه مستند اون خوشم اومد.
 

Film & Music

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2006
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
13
محل سکونت
Tehran
حالا که اینجا اومدم اینم بذارم

PW204-CaffeCinema.jpg


درتازه ترین شماره «دنیای تصویر» علاوه بر آخرین اخبار سینمای ایران و جهان و همچنین جداول تولید و فروش فیلم ها، پرونده ی مفصل «8 گفتگو با 8 فیلمساز» نیز منتشر شده است.
این 8 فیلمساز عبارتند از: اصغر فرهادی، علی رفیعی، مازیار میری، رضا میرکریمی، عبدلرضا کاهانی، محمدهادی کریمی، علیرضا داودنژاد و نیکی کریمی.
گزیده ای از مطالب این شماره از این قرار است:آل پاچینو در دنیای مافیا،ستارگانی که می خواهند کارگردان شوند،بر پرده ی سینماها (یکی از ما دو نفر، اخراجی ها3)
تازه های 2011 (هانا، پنج سریع، موج سوار روح، خانواده ی بزرگِ شادِ مدنا، موذی، والاحضرت، باز هم فریب خورده! شنل علیه شر، آرتور، گربه سانان آفریقایی، ریو، کُد مرجع، جیغ4، جشن مدرسه، پرش، آب برای فیل ها و...)
بر صفحه ی تلویزیون (مختارنامه، آسمان همیشه ابری نیست)
بی نظم منظم: دارکوب
راهنمای آلبوم های موسیقی (کجا به خنده می رسیم، حریص، شب جدایی)،سایه های بلند مادر (نقد فیلم «مرهم»)
پیانویی که هرگز نواخته نشد (نقد فیلم «جدایی نادر از سیمین»)،یک کمال گرای مجنون ام! (گفتگو با جک نیکلسون در هفتاد و چهارسالگی)،هنر نمی خرد ایام... (بازتاب هنرهای سنتی ایرانی در آثار سینمایی علی حاتمی)
درس های کارگردانی: نقاب سیاه مرگ (میلوش فورمن و «آمادئوس»)،فرهنگ کارگردانان (کیم کی-دوک، گای مدین، لاج کریگن،میراندا جولی،ترنس مالیک)
راهنمای کتاب (رام کننده،کشتن موش در یکشمبه، بازی در سپیده دم و رویا، معمای شکسپیر)،
101 فیلم چهار ستاره ی تاریخ سینما (توهم بزرگ، محرمانه ی لس آنجلس، تقلید زندگی، مهاجمان صندوقچه گمشده)
 

ehsan_iace

Registered User
تاریخ عضویت
11 جولای 2009
نوشته‌ها
1,413
لایک‌ها
763
همشهری 24 مرادماه را امروز خریدم

قسمتهایی که به نظرم جالب بود :

سینمای ایران : موضوع اکران فیلم خارجی
سینمای دنیا : نیمه شب در پاریس - سوپر 8
فیلم ماه : هانا
میزگردی درباره عدم ماندگاری مجریهای تلویزیونی (با حضور بیژن بیرنگ - رضا رشیدپور و خسرو نقیبی)
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
e72dxp504ot9d044ri04.jpg


«دنياي تصوير» شماره ‌٢٠٥ منتشر شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،درتازه ترين شماره «دنياي تصوير» علاوه بر آخرين اخبار سينماي ايران و جهان و همچنين جداول توليد و فروش فيلم‌ها، گزارش اختصاصي از چهل و ششمين جشنواره فيلم کن و همچنين جدول ارزشگذاري فيلم‌هاي کن ‌٢٠١١ به همراه عکسهاي اختصاصي دنياي تصوير از اين جشنواره منتشر شده است.

گزارش توليد فيلم «درخت زندگي»، کارنامه‌ي ترنس ماليک و همچنين گفتگويي با براد پيت، برداشت بلند اين شماره را شکل داده است.

گزيده‌اي از مطالب اين شماره از اين قرار است:


شهر آشنا يا غريبه! (گزارش چهارمين جشنواره‌ي فيلم شهر)،تصاويري به رنگ جزيره (گزارشي از نخستين جشنواره‌ي فيلم کيش)،تازه‌هاي ‌٢٠١١: يک چيز عاريتي، ثور، سگ آبي، پريدن از روي جارو، نيمه‌شب در پاريس، خماري، قسمت دوم، ساقدوش‌ها، پانداي کونگ‌فوکار‌٢، کشيش، دزدان دريايي کارائيب: در امواج بيگانه، درخت زندگي

بر پرده‌ي سينماها: مرهم، قصه‌ي پريا، جرم

بر صحنه‌ي تئاتر: گلن گري گلن راس، خانمچه و مهتابي، تماشاچي محکوم به اعدام

بر صفحه‌ي تلويزيون: توطئه‌ي فاميلي، ستايش

راهنماي سريال‌هاي خارجي: گمشدگان، فرار از زندان، شرلوک، بازي تاج و تخت

راهنماي کتاب: تاريخ، پاره يادداشت‌ها، آليس، شبانه‌ها، تمايز؛ نقد اجتماعي قضاوت‌هاي ذوقي

راهنماي آلبوم‌هاي موسيقي: ديگه مشکي نمي‌پوشم (رضا صادقي)، چنگ و سرود (سهيل نفيسي)، بدرود با بدرود (محمد معتمدي)، انکار (عليرضا موسوي)، بي‌واژه (محمد اصفهاني)، قلب يخي (مازيار فلاحي)

‌١٠١ فيلم چهار ستاره‌ي تاريخ سينما: («اسپارتاکوس»)

ويژه‌نامه کودکان و نوجوانان: سبد خبر، بازي به سبک ايراني (معرفي بازي‌هاي رايانه‌اي ايراني)، بازيافت انيميشني (نگاهي به استفاده مجدد از حرکات انيميشني)

زوم: اندر احوالات شگردهاي جديد فروش فيلم در ايران


پنج نکته‌ي درباره‌ي «ماشين‌ها‌٢» انيميشن جديد پيکسار

تماشاگران گُول سه‌بعدي قلابي را نمي‌خورند (مصاحبه با جفري کتزنبرگ)

خاطرات مرد اول پيکسار

بازيگري يعني بهشت روي زمين (جايزه‌ي يک عمر فعاليت هنري براي مورگان فريمن)

اينديانا جونز و جيمز باند عليه فضايي‌ها (درباره‌ي «کابوي‌ها و بيگانه‌ها» بلاک‌باستر نامتعارف تابستان ‌٢٠١١)


علي معلم در يادداشت سردبير نوشته است:«در آستانه‌ي جشن دوازدهم دنياي تصوير

از ‌١٣٧٦ تا ‌١٣٩٠ چهارده سال گذشته اما جشن دنياي تصوير که تنديس‌اش به نام و ياد هنرمند اصيل و يگانه‌ي ايران، خواجه حافظ شيراز، بنيان نهاده شده و همچون برخي جوايز نام حيوانات بر آن نيست (از قبيل خرس و شير و بز بالدار و ديگر موجودات بال‌دار و دم‌دار و سُم‌دار) امسال دوازده ساله مي‌شود، بگذريم از دو سالي که باد خشک و غبار ريز گرد زمانه نگذاشت چشم در چشم و دوش به دوش هم باشيم و همراه هم غزل‌خوان دفتر هنر شويم چه باک که در طريقت، رنجش خاطر خطاست. اکنون در آستانه‌ي برگزاري دوازدهمين جشن خرسنديم که آنچه بر تاريخ اين جشن رفته، حکايت غرورآفريني است که شاهدانش فهرست هنرمندان برگزيده‌ي اين جشن هستند. از آنان که روي در نقاب خاک کشيدند و از جوايز ريز و درشت اين سال‌ها تنها يک تنديس حافظ در خانه داشتند (همچون زنده‌ياد ساموئل خاچيکيان، مهدي فتحي عزيز، عليرضا وزل شميراني و...) تا کساني که در تداوم حق‌کشي و ناديده گرفته شدن در اين سال‌هاي ماضي، درست در زماني که بهترين آثارشان را ساختند، تنها اين تنديس حافظ بود که در دستان‌شان جاي گرفت و دستان گرم علاقه‌مندان سينماي ملي ايران که در تالارهاي برگزاري جشن تشويق‌شان کرد و بعد با ورود نوارها و لوح‌هاي مراسم به خانه‌هاي ميليون‌ها ايراني رفت تا آنها را نيز در اين ستايش همراه سازد.

و اما جشن دنياي تصوير ثمره‌ي توصيه‌ي زنده‌ياد علي حاتمي است به صاحب اين قلم. در سال‌هاي زندگي بابرکت‌اش هنگامي که حاتمي براي نخستين بار در جمعي به خاطر دلشدگان‌اش دعوت به تشويق شد در حال رفتن بر روي صحنه از دستپاچگي در حال افتادن از پلکان بود. بعد از اين مراسم علي به من گفت: «علي جان، هنرمند اين ملک سال‌هاست به جاي تشويق يا تحقير شده يا در زمانه درست از او يادي نشده، از اين رو آداب تحسين شدن و از پله‌ها بالا رفتن و سخن گفتن نمي‌داند، کاري کنيد که تشويق را ياد بگيريم». و اين بود که دنياي تصوير نه تنها در مقام نقد و نظر و تحليل و سخن‌سنجي و ذکر ايرادات، که در تشويق و تحسين و شادباش زنده‌هاي هنر پاي به راه شد تا امروز. پس اين مراسم به ياد علي حاتمي هم هست که خود غزل‌خوان حافظ بود و در کمال‌الملک اين شعر در پيش‌آگهي فيلم آمد که: گر در سرت هواي وصال است حافظا/ بايد که خاک درگه هنر شوي.

جشن دنياي تصوير براي نخستين بار در مملکت هنرپرور و هنرمند «گَز»مان، علاوه بر تحسين دست‌اندرکاران هنر و فن سينما و تلويزيون، در ستايش از صاحبان قلم و نقادان و مورخان و نويسندگان و مترجمان هم به اندازه توان پا پيش گذاشت. در حالي که در اغلب جشن‌هاي سينمايي کمتر يادي از اين فرهيختگان مي‌شود. دکتر هوشنگ کاووسي، جمال اميد، محمد تهامي‌نژاد، عليرضا وزل شميراني، سعيد خاموش، بيژن اشتري، جواد طوسي، رضا درستکار و عباس بهارلو از جمله دريافت‌کنندگان تنديس حافظ فعاليت پربار در عرصه‌ي ادبيات سينمايي کشور بودند.

جشن حافظ، به يقين تنها جشني است که با روي گشاده از چهره‌هاي جديد و هنرمندان نوآمده استقبال کرده است. در طي يازده دوره‌ي جشن بسياري از تحسين‌شدگان از جمله جوانان مستعدي بودند که در طي اين چهارده سال، خود به ستون‌هاي استواري در حرفه‌شان تبديل شدند. بسياري از بازيگران مطرح اين سال‌ها نخستين جايزه‌ي خود را از اين مراسم دريافت کرده‌اند.

از فريبرز عرب‌نيا و محمدرضا فروتن و ليلا حاتمي و امين حيايي و هديه تهراني و بهرام رادان و گلشيفته فراهاني و علي مصفا و ويشکا آسايش و پگاه آهنگراني و مهتاب کرامتي تا حامد بهداد.

جشن ما و شما طي اين سال‌ها، در ستايش از هنرمندان صاحب کرسي و شيوخ عالم سينما هم کم نگذاشته، از مسعود کيميايي و نعمت حقيقي و ناصر تقوايي و بهرام بيضايي و عزت‌ا... انتظامي و داريوش مهرجويي و سعيد پورصميمي و جمشيد مشايخي و حميده خيرآبادي و مهدي فتحي و ساموئل خاچيکيان و ناصر تهماسب تا منوچهر اسماعيلي. ستايش از بزرگان، ستايش از بزرگي است.

جشن دنياي تصوير هيچگاه به ديده حقارت به اندازه تصاوير ننگريسته، در اين سال‌ها که تلويزيون مأمن و مأواي هنرمندان بسياري بوده که هنرشان را در چهارراه ارزان‌فروشان روزمرد نفروخته‌اند دنياي تصوير نيز دست‌اندرکاران مجموعه‌هاي تلويزيوني را که ارزش کارشان ماندگار بود، قدر دانسته است. کيانوش عياري، مهدي فخيم‌زاده، حسن فتحي، محمدرضا هنرمند، بهرام بهراميان از جمله اين تحسين‌شدگان در تنديس حافظ بودند.

جشن حافظ يگانه مراسمي بوده که به ترانه در خدمت تصوير نگريسته و در اين سال‌ها چه بسيار خوانندگاني که نخست در اين جشن خواندند و ماندند از ماني رهنما و خشايار اعتمادي و مهران مديري و محمدرضا صادقي و رضا يزداني تا عليرضا قرباني.

جشن حافظ، يگانه مراسمي در ايران بوده که هيچگاه به کمدي و کمدين‌ها به ديده تحقير نگاه نکرده و پاسدار تلاش هنرمندانِ اصيلي بوده که امروز آوازه دارند و حضوري ملي و مردمي. از رضا عطاران و مهران مديري و رضا شفيعي‌جم و سيامک انصاري و بهنوش بختياري و پيمان قاسم‌خاني و حميد لولايي و مريم اميرجلايي و اردلان شجاع‌کاوه.

در طول يازده دوره گذشته، اين جشن کارگردانان و تهيه‌کنندگان اصيل اين کشور را تنها نگذاشت آن هم در دوراني که هيچکس «درخت گلابي»‌شان را لمس نکرد و «رنگ خدا»يشان را نديد و «زير نور ماه» باآنان نبود و «آواز گنجشک‌ها»يشان را نشنيد و در «مزرعه پدري»شان قدم نزد و در «چهارشنبه سوري»شان شرکت نکرد و «شوکران»شان را ننوشيد و در «تولد يک پروانه»شان حضور نيافت و با «واکنش پنجم»شان همراه نشد و

«آوازهاي سرزمين مادري»شان را نخواند و به «اشک سرما» خيره نشد و بر «کاغذ بي‌خط»شان ننوشت و

«سگ‌کشي»شان را نظاره نکرد و «خيلي دور» که نه «خيلي نزديک»شان هم نشد و بر «اتوبوس شب» سوار نشد و در «کافه ستاره» ننشست و «باران» صورت‌اش را نشست و بر «بيد مجنون» ننگريست و سوار «مرسدس» نشد و «بچه‌هاي آسمان» را ملاقات نکرد و با «عروس آتش» همدرد نشد و «شب يلدا» را با آنان نبود و

«خانه‌اي روي آب» را ننگريست، جشن حافظ با بزرگان اين سينما يکجا ايستاد و تسليم فضاهاي روشنفکري و رسمي نشد.

و اکنون ما و شما همراهان و ياران در آستانه‌ي دوازدهمين جشن سينمايي-تلويزيوني دنياي تصوير هستيم. ديده خطاپوش نداريم، که تنها متعلق به حضرت حق است، دفتر نوشته‌مان حتماً خطا و جفا داشته که بر ما ببخشايد و ببخشاييد، اما سوگند به قلم که آنچه تا امروز رفته همه از سر ارادت به فرهنگ و هنر اصيل اسلامي-ايراني‌مان بوده و هست. تا چه قبول افتد که در نظر آيد.»
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
این خبر الان خیلی قدیمی میزنه ولی اینجا کسی دست و دلش به کار نمیره ظاهرا :دی

دنياي تصوير 206 آمد

32-7.jpg

دويست و ششمين شماره ماهنامه دنياي تصوير منتشر شد. در تازه ترين شماره دنياي تصوير علاوه بر آخرين اخبار سينماي ايران و جهان و همچنين جداول توليد و فروش فيلم ها مي توان گزارش کامل دوازدهمين جشن سينمايي/ تلويزيوني «دنياي تصوير» به همراه عکس هاي اختصاصي دنياي تصوير از اين جشن را مرور كرد.
همچنين مصاحبه اي مفصل با مسعود کيميايي درباره جرم و سينما در اين شماره منتشر شده است. گزيده اي از مطالب اين شماره از اين قرار است: عصاره اسپيلبرگي! (گزارشي درباره «اسب جنگي» فيلم جديد اسپيلبرگ به همراه بيست پرسش از استيون اسپيلبرگ)، يک سرمشق براي فروش فيلم هاي ايراني، جداول توليد و فروش سينماي ايران/تازه هاي 2011: پنگوئن هاي آقاي پوپر، جودي دمدمي و تابستان لعنتي، روساي نفرت انگيز، ماشين ها2، جين اير، مونت کارلو، فانوس سبز، افراد ايکس: درجه يک، مامور باغ وحش، لري کراون، ترانسفورمرها: طرف تاريک ماه/بر پرده سينماها: جدايي نادر از سيمين، سيزده 59، اينجا بدون من/بر صفحه تلويزيون: نابرده رنج، ساختمان پزشکان، برداشت بلند: جعبه اسرارآميز داستانگويي اسپيلبرگي (داستان ساخت «سوپر8» به همراه نقد فيلم و گفت وگو با جي.جي. آبرامز)، نقد فيلم هاي«آقايوسف» و «قصه پريا»، نقاشي خودت را بکش! (مصاحبه با کيانو ريوز).
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
دنياي تصوير به شماره 207 رسيد

o5gsqij4xvtkq7emt9qo.jpg

دويست وهفتمين شماره دنياي تصوير منتشر شد. اين شماره ماهنامه دنياي تصوير با مطالبي چون: پنجاه فيلم پرفروش تاريخ سينما، تصوير دو قرن با دو بازيگر! (اسکورسيزي، دونيرو، دي کاپريو)، از آسمان افتادند!
(جست وجويي در مفهوم ستاره ها و سوپرستاره ها در ايران و جهان)، از مالکوم ايکس تا لوترکينگ و ماندلا(گفت وگو با دنزل واشينگتن)، عاقبت آقاي پاتر و دوستان (ده سال با هشت هري پاتر)، زنگوله پاي تابوت (تحليل اکران و نگاهي به وضعيت بغرنج شهرستان ها)، بر پرده سينماها: آلزايمر، ورود آقايان ممنوع، آقايوسف، شبانه روز، سوت پايان، بر صفحه تلويزيون: سقوط يک فرشته، سه دونگ سه دونگ، پنج کيلومتر تا بهشت، سي امين روز، 101 فيلم چهار ستاره تاريخ سينما: دستاورد هنري قرن بيستم (هفت سامورايي)، بهشت عشقِ فيلم ها! (قصه عامه پسند) وسترن مدرن زنانه (تلما و لوئيز)، طعم تلخ نبوغ! (آمادئوس)، پرابهت، چشمگير، زيبا (گلادياتور)، از خرس فين فينو تا لودويک (گفت وگوي اختصاصي دنياي تصوير با کو هودمن) و... منتشر شده است.
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
ویژه نامه دنیای تصویر منتشر شد

707419_orig.jpg

شماره 208 ماهنامه دنیای تصویر با معرفی و بررسی کارنامه 121 بازیگر برجسته به بازار آمد.
به گزارش خبرنگار مهر، این شماره به معرفی و بررسی کارنامه 121 بازیگر برجسته ی معاصر سینمای جهان اختصاص دارد. ویژگی این شماره علاوه بر اطلاعات جامع و مفیدی که درباره هر بازیگر گردآمده، عکس‌هایی است که برای اولین بار به چاپ رسیده و به خوانندگان دنیای تصویر و علاقمندان مشتاق این هنرمندان تقدیم شده است.

اسامی این 121 بازیگر به شرح زیر است:


خونسرد و موثر (استیو مک کوئین)، کلاسیک قدرتمند (پل نیومن)، نشانه ی تعهد (تیم رابینز)، شمایل مِهر (ریچارد گر)، منبع غنی سینما (رابرت دونیرو)، فراموش نشدنی (کیت وینسلت)، به یادماندنی (کیت بلانشت)، محبوبیت پایدار (براد پیت)، سرکش جوانمرگ (ریور فینیکس)، بچه پرروی رمانتیک (جان کیوزاک)، نابغه  نادر (جانی دپ)، لاتینی اکشن کار (سلما هایک)، از چین به هالیوود (گونگ لی)، قهرمان به یادماندنی (راسل کرو)، نماد زن مدرن (ریس ویترسپون)، از ورزش تا اسکار (هیلاری سوانک).



از دیگر بازیگران می توان به ستاره قرن 21 (لئوناردو دی کاپریو)، با آن خنده ها! (ادی مورفی)، نابغه بداهه گو (رابین ویلیامز)، بنای باشکوه بازیگری (آل پاچینو)، یک چهره خاص (اُدری توتو)، تلاطم استعداد (مگی چونگ)، وسواسی بلندپرواز (ادوارد نورتون)، کمدین کارتونی (مایک مه یرز)، اصلی و فرعی (اندی گارسیا)، پدیده متفاوت (تام کروز)، عصبیت شکننده (ایزابل آجانی)، کم ولی موثر (سیسی اسپیک)، دلقک مدرن (جیم کری)، موفق، ناموفق (شارون استون)، سرزنده و هوشمند (ووپی گلدبرگ)، خوش قیافه ی سیاستمدار (جورج کلونی) اشاره کرد.

از کودکی ستاره شد (درو باریمور)، نمونه ی زن چینی (ژانگ زی یی)، هم مثبت هم منفی (مت دیمون)، تیپ ساز (ویلم دافو)، تصویر قربانی (جنیفر جیسن لی)، متخصص کنترل احساس (کوین اسپیسی)، بازیگرِ کارگردان های معروف (امانوئل بئار)، زنِ رزمی کار (میشل یوه)، عصبیت دوست داشتنی (شون پن)، ظرافت کلام و بازی (ژولیت بینوش)، نقش از آن اوست (جودی دیویس)، عاصی دردسرساز (گری اولدمن)، پهلوان تاجر! (سیلوستر استالونه)، ناجیِ جان سخت (بروس ویلیس)، جانشین بروس لی (جت لی)، کمدین آنارشیست (جان بلوشی)، مهربان ساده دل (تام هنکس) از دیگر بازیگرانی است که در این شماره معرفی شدند.

در ادامه این شماره آمده است: سوپر آدم معمولی هند (شاهرخ خان)، ستاره متعهد (امیرخان)، بازیگر خوب، کارگردان فوق العاده (مل گیبسون)، ملکه ی سیاه (پم گریر)، روی بند خیر و شر (جف گلدبلوم)، غرق در نقش (دانیل دی لوئیس)، مهم ترین بازیگر فرانسه (ژرارد دوپاردیو)، خوش قیافه ی نچسب! (کوین کاستنر)، ستاره ی گُداری! (آنا کارینا)، مظهر موج نو (ژان پی یر لئو)، جذابیت ظرافت (اوان مک گرگور)، از پانتومیم تا سینما (جسیکا لانگ)، جسارت در پیچیدگی (ویلیام هرت)، راز شرافت (نیکلاس کیج)، معصیت و معصومیت (میشل فایفر)، سوپراستار اسپانیا (پنه لوپه کروز)، اسپانیایی چکمه پوش (آنتونیو باندراس)، قابلیت منفی بودن (جان مالکوویچ)، معصوم محبوب (میا فارو).

مرد آهنی شکننده! (رابرت داونی جونیور)، کری گرانت زمانه ی ما (هیو گرانت)، معمولی شگفت انگیز (جولیا رابرتز)، آتیه  خوش (سوفی مارسو)، سیاهپوست پرقدرت (هالی بری)، قهرمان علمی تخیلی (کیانو ریوز)، نابغه ی درک نشده (فارست ویتاکر)، کمدین سرد (بیل مورای)، کمدین ساده دل (بن استیلر)، کمدین رزمی کار (جکی چان)، ستاره ی نوجوان، ستاره ی میانسال (جودی فاستر)، از کلیشه به اندیشه (ساموئل ال.جکسون)، عجیب و منحصر به فرد (استیو بوسیمی)، توانا و قدرتمند (خاویر باردم) ازدیگر بازیگران شماره جدید دنیای تصویر است که به معرفی انها پرداخته است.

دیگر بازیگران عبارتند از به سوی رستگاری (بنیسیو دل تورو)، ستاره معاصر ما (نیکول کیدمن)، با صدای خش دار (کاتلین ترنر)، عاصی و غافلگیرکننده (ونسان کسل)، قهرمان سیاهان (دنزل واشینگتن)، جامه ی ناجور و خیاط های ماهر (مایکل کیتون)، سه بعدی (ویل اسمیت)، آشنای کوچک! (دنی دوویتو)، سرکش در چرخش (مت دیلون)، ستاره خیرخواه (آنجلینا جولی وویت)، شمشیرزن تارانتینو (اوما تورمن)، زن وودی آلنی! (دایان کیتون)، نیم قرن ستایش (داستین هافمن)، بی رقیب (مریل استریپ)، قهرمان خاص اکشن (هریسون فورد)، ستاره دهه هفتاد (فی داناوی)، اصل تراژدی (جین سیبرگ)، از جنس پل نیومن (جف بریجز)، روشنفکر عینکی (وودی آلن)، عمر دوباره (جان تراولتا)، سرد و سمپاتیک (ایزابل هوپر).

در بخش پایانی این شماره اسامی بازیگرانی چون قهرمان برگمانی (لیو اولمن)،غول جذاب (شون کانری)، شخصیت لندنی! (مایکل کین)، از مصر آمد (عمر شریف)، جادوگر باهوش سینما (جک نیکلسون)، مورد استثنایی (کاترین زیتاجونز)، فرزند خلف (مایکل داگلاس)، غول مکانیکی زیرک (آرنولد شوارتزنگر)، یاغی دماغ شکسته (لیام نیسن)، ترسیم خارق العاده نفرت (رالف فاینس)، سیمای استثنایی (آلن دلون)، کمدین موسفید (استیو مارتین)، بانوی فاصله ها (کاترین دونوو)، آهسته و آرام (رابرت ردفورد)، خستگی ناپذیر (گوئینت پالترو)، آرامش حضور (ساندرین بونر)، اندوه قهرمانی (ژان رنو) و قدبلند مقتدر (سیگورنی ویور) دیده می شود.
 

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 جولای 2007
نوشته‌ها
193
لایک‌ها
39
محل سکونت
Tehran
ویژه نامه دنیای تصویر منتشر شد

مشاهده پیوست 79164

شماره 208 ماهنامه دنیای تصویر با معرفی و بررسی کارنامه 121 بازیگر برجسته به بازار آمد.
به گزارش خبرنگار مهر، این شماره به معرفی و بررسی کارنامه 121 بازیگر برجسته ی معاصر سینمای جهان اختصاص دارد. ویژگی این شماره علاوه بر اطلاعات جامع و مفیدی که درباره هر بازیگر گردآمده، عکس‌هایی است که برای اولین بار به چاپ رسیده و به خوانندگان دنیای تصویر و علاقمندان مشتاق این هنرمندان تقدیم شده است.

اسامی این 121 بازیگر به شرح زیر است:


اوه اوه اوه!!! :eek:

ترکوندن این شماره رو! علی معلم ایندفعه با 7 RPG زده ترکونده پسر!!! هرچی بازیگر محبوب و استار به معنای واقع کلمه رو جمع کرده تو مجله. ژانگ زی یی، مگی چونگ، میشل یو (!)، جکی چان. کوین اسپیسی (
128fs4765852.gif
)، تام هنکس (
62izy85.gif
)، سیلوستر استالونه (
frantic.gif
)، آرنولد (
23t06dg.gif
)، سوپر فن همشون هستم. جت لی رو بگو!!! جت لی هم توشون هست!!!!!
154fs232528.gif


آقا من سریع برم بخرم تا تموم نشده. آقا فرزاد ممنون بابت معرفی. خیلی وقته دنیای تصویر نخریدم. علی آقا گل کاشتی.
rose3.gif
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
آقا من سریع برم بخرم تا تموم نشده. آقا فرزاد ممنون بابت معرفی. خیلی وقته دنیای تصویر نخریدم. علی آقا گل کاشتی

مخلصم علیرضا جان ..

شماره 209 مجله دنیای تصویر منشر شد

PW2091-CaffeCinema.jpg

در این شماره معرفی فیلم‌های «پل چوبی»، «بی‌خداحافظی»، «شير تو شیر»، «غیرمجاز» «زندگی خصوصی آقا وخانم میم» و همچنين مطالبي با عنوان لئوناردودی کاپریو نابغه ریاضی شد، داستین هافمن در مقام کارگردانی، خاویرباردم علیه جیمز باند، ایستوود درباره جلوی دوربین، جانی دپ در نقش دکتر سوس، تام کروز می‌خواهد ستاره بماند، فیلم زندگی استیو جابز، ادی مورفی مجری اسکار و... را می‌خوانیم.
100 عنوانی که سال آینده را تکان خواهد داد، معرفی فیلم‌های خارجی «شیوع»، «سگ‌های پوشالی»، «شب ترس»، «بران»، «شیر شاه»، «بچه‌های جاسوس 4»، «شب کوسه»، «برادر احمق ما»، «یک روز» و... پرونده‌ای برای مجموعه «قهوه تلخ»، «سقوط آزاد» و «قلب یخی» از دیگر مطالب شماره 209 دنياي تصوير است. مطلبی درباره فیلم «زندگی با چشمان بسته»، گفت‌وگو با سعید راد، گفت‌وگو با جفری راش و رسول صدرعاملی، گفت‌وگو با زنده‌یاد رضا بدیعی و... از مطالب پایانی این شماره است.
 
Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
شماره 210 مجله دنیای تصویر منتشر شد

PW210Cover.jpg

گزیده ای از مطالب این شماره از این قرار است:

موجِ تنهایی: روزهای آخر جیمز دین، شورشیِ بی دلیل سینما

پیدا شو و پنهان شو! (کنکاشی کوتاه در مفهوم شهرت نزد هنرپیشگان سینما)

طعم لذیذ بازیگری (گفتگو با رابرت پاتینسون)

معرفی و بررسی فیلم های روز جهان: پانزدهم مارس، نخبگانِ آدمکش، دلاور، تولد دوباره جانی انگلیش، چیز، سال بزرگ، سه تفنگدار، فولاد اصل، 50/50، مانیبال، فعالیت غیرعادی3، بچه دزدی، خانه ی رویایی، قصه ی دولفین

بر پرده ی سینما: یه حبه قند، مرگ کسب و کار من است، پرتقال خونی، سعادت آباد

بر صحنه ی تئاتر: ورود آقایان ممنوع، پیکره های بازیافته، اگر نرفته بودی، تراس

وُیتسک؛ داستان ناتمام، بهار و آدم برفی

راهنمای کتاب: آزادی و ضرورت؛ زیستن در ناسازه، ذِن در هنر نویسندگی، هویت جمعی؛ در شناسایی مصادیق فرهنگ، اخلاق در حوزه ی عمومی،جنگ و صلح

راهنمای آلبوم های موسیقی: نواژه، سرانجام، امیرکبیر

بی نظم منظم: نکته و جوراب!

برداشت بلند: زندگی یک حیوان سیاسی تمام عیار! (پرونده فیلم «جی.ادگار» اثر تازه ی کلینت ایستوود)

تنها گوزن زخمی می داند حرف سرب از کدام سینه می آید (درس های کارگردانی مایکل چیمینو در «شکارچی گوزن»)

بَدَلی (نقد فیلم یه حبه قند)

بازیگر، موجودی با چمدانی پر از حیله و فریب (گفتگو با آنتونیو باندراس)

فرهنگ کارگردانان: ژانگ ییمو، تام تیکور، وونگ کار-وای، گاس ون سنت، تسای مینگ-لیانگ

101 فیلم چهار ستاره ی تاریخ سینما: معماری درخشان رویاها (سرآغاز)، جسارت یک جادوی پایدار (هری پاتر و یادگاران مرگ)

ویژه نامه ی کودکان و نوجوانان: یک خبرنگار خوش قلب وسط ماجراهای جالب (همه چیز درباره ی تن تن و میلو)، سبر خبر و گزارشی از جشنواره ی کودک و نوجوان اصفهان
 

medil0ne

Registered User
تاریخ عضویت
23 اکتبر 2009
نوشته‌ها
422
لایک‌ها
75
سن
33
محل سکونت
Departed City
من چند شماره فقط از این مجله ی دنیای تصویر رو خوندم و خیلی خیلی زرد و بی محتوا دیدمش و باز از اونجایی که واقعا بدم اومده از علی معلم دیگه نرفتم بگیرم!واقعا اینطوری نباید باشه نه!؟چون کسایی رو که سلیقشون رو میخوام هم این رو میخونن .
یه نظر جمعی اگه بدین خوب میشه///
 

shasha_ara

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2006
نوشته‌ها
68
لایک‌ها
0
مثلما دنیای تصویر مجله زردی نیست. بهترین پرونده ها رو همین دنیای تصویر داره.
 

soroushX

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژانویه 2009
نوشته‌ها
419
لایک‌ها
271
مجله زرد که اصلا نیست! اما خب بگیر نگیر داره بعضی شماره هاش. چند تا شماره معمولی میده بیرون و یکیش خوب در میاد
قالب مطالبش به طرز اعصاب خرد کنی تکراری شده. هوم نقالب 18 سال پیشه. راهنمای فیلمش (بیژن اشتری) خیلی ضعیفه. چندین بار معرفی بعضی فیلم ها رو خوندم عینا نقد منتقدهایی مثل راجر ایبرت و براردینلی رو ترجمه کرده بود به اسم ریویوی خودش قرار داده بود. بعضی فیلما رو که ندیده نقد می کنه
تو بخش سینمای خاجری که خیلی به ندرت مطلب تألیفی می ذاره و 99 درصد ترجمه ست. بیشتر حالت پر کردن مجله و فرستادن واسه چاپ رو پیدا کرده
اگه دنبال یه مجله تماما حرفه ای و خوندنی می گردید، من 24 رو پیشنهاد می کنم
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,319
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
24 مجله خوبی هست ولی توی این شماره اخیرش نسبت به فیلمهای کلاسیک خیلی بی تفاوت بود، تنها مطلبی که شماره آذر ماه در مورد فیلمهای کلاسیک داشت یه پرونده 6 صفحه ای در مورد "کشتن" کوبریک بود! بررسی دوباره فیلمهای کارگردانهای مطرح معاصر هم گزینه خوبی هست که متاسفانه 24 علاقه زیادی بهش نشون نمیده، بهرحال شماره دی ماه هم منتشر شده و امیدوارم توی این شماره بیشتر به فیلمهای مطرح خارجی بها بدن...
 

medil0ne

Registered User
تاریخ عضویت
23 اکتبر 2009
نوشته‌ها
422
لایک‌ها
75
سن
33
محل سکونت
Departed City
مجله زرد که اصلا نیست! اما خب بگیر نگیر داره بعضی شماره هاش. چند تا شماره معمولی میده بیرون و یکیش خوب در میاد
قالب مطالبش به طرز اعصاب خرد کنی تکراری شده. هوم نقالب 18 سال پیشه. راهنمای فیلمش (بیژن اشتری) خیلی ضعیفه. چندین بار معرفی بعضی فیلم ها رو خوندم عینا نقد منتقدهایی مثل راجر ایبرت و براردینلی رو ترجمه کرده بود به اسم ریویوی خودش قرار داده بود. بعضی فیلما رو که ندیده نقد می کنه
تو بخش سینمای خاجری که خیلی به ندرت مطلب تألیفی می ذاره و 99 درصد ترجمه ست. بیشتر حالت پر کردن مجله و فرستادن واسه چاپ رو پیدا کرده
اگه دنبال یه مجله تماما حرفه ای و خوندنی می گردید، من 24 رو پیشنهاد می کنم

دقیقا به همین میگن زرد :دی یا اگه زرد نمیگن میگن مزخرف
۲۴ رو از شماره ی یک دارم-از سه اشتراک شدم.۲۴ الان بین مجله ها خیلی اوضاش متفاوته .فیلم خیلی ایرادات داره-صنعت سینام هم خب یه کم تو همون قالب خودش هم ایرادات داره به علاوه که اسمش روشه دیگه صنعت سینما.
مجله ی آقای معلم که به نظر من لات سینمای ایران هستش یه مجله ای بیشتر سلبریشن تینیجری یا خبرها و یادداشت های غرض ورزانه/اینطور که البته من دیدم...
 

medil0ne

Registered User
تاریخ عضویت
23 اکتبر 2009
نوشته‌ها
422
لایک‌ها
75
سن
33
محل سکونت
Departed City
24 مجله خوبی هست ولی توی این شماره اخیرش نسبت به فیلمهای کلاسیک خیلی بی تفاوت بود، تنها مطلبی که شماره آذر ماه در مورد فیلمهای کلاسیک داشت یه پرونده 6 صفحه ای در مورد "کشتن" کوبریک بود! بررسی دوباره فیلمهای کارگردانهای مطرح معاصر هم گزینه خوبی هست که متاسفانه 24 علاقه زیادی بهش نشون نمیده، بهرحال شماره دی ماه هم منتشر شده و امیدوارم توی این شماره بیشتر به فیلمهای مطرح خارجی بها بدن...

میدونید چیه؟!تو شماره های اول خیلی خیلی خیلی این بساط خوب بود.تو شماره های ۵ و ۶و ۷ و اینا به نظرم بود که دیگه اوجش بود.خیلی رو سینمای خارجی و کلاسیک زوم داشت.احساس می کنم .یعینی احساس که نه میبینم که این رویه همش نزولی بود تا این اواخر.مثلا اون شماره ها یادم میاد یه ضمیمه میذاشت برای معرفی ژانر که اصلا ادامه پیدا نکرد و چقدر عالی بود اونا.واقعا عالی بودش.بررسی کارگردان هم داشت که به نظرم سیسمش یکی در میون ایرانی و خارجی بود.
فکر میکنم بیشتر ایرانی شدنش از جبر شرایط هستش و خبرهایی که خوهی نخواهی باید گفته شه واقعا.مثلا واقعا فیلمایی مثه سعادت آباد و یه حبه قند خب باید بررسی بشن.
امیدوارم صفحه ها بیشتر شه که همش باشه با هم...
مرسی دوستان کلا...
راستی کسی مجله های توقیفی یا تعطیل شده رو میگرفته؟الان دسترسی به خرید اونها رو کسی سراغ داره؟جمعه بازاری چیزی؟مثلا هفت ؟
فصل نامه های فارابی رو هم فروشیش اگه سراغ داشتین آرشیوش می کنمشون.
مرسی
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,319
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
شماره دی ماه 24 هم منتشر شده، همچنان خبری از سینمای کلاسیک نیست، واقعا باعث تاسفه برداشتن 17 صفحه اختصاص دادن به سینمای جنگ 33 روزه و دریغ از چهار تا مطلب درست و حسابی... یه پرونده سفارشی مفصل هم آخر مجله گذاشتن به نام: سینما علیه کاپیتالیسم!
 
بالا