• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجلات سینمایی فیلم - دنیای تصویر - صنعت سینما - فیلم نگار - 24 و ...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام،

بدون شک یکی از مجلات خوبه! من خیلی وقته مثلا مجله فیلم رو قبل از اینکه بخرم نگاه می‌کنم اگر مطلب جذابی داشته باشه می‌گیرمش و خیلی از مجلات دیگه ... همین شماره رو هم بیشتر شاید هم تمام مطالبشو (به غیر از بخش فوتبال !!) می‌خونم ولی خب مثل شماره‌های قبل نبود که روز اول کلی وقت بذارم برای خوندن!
کیفر هم متاسفانه هنوز نرفتم ببینم، دلیل اولش وقته و دلیل دومش هم از دوستان هر کی دیده بود می‌گفتند ضعیفه! حالا به خاطر خود فتحی هم شده باید برم ببینم.

امیر شماره‌های قبل رو ( به غیر از 1 و ماه پیش که به زودی خواهد شد) کامل pdf کردن -تمام صفحات مجله- اگر دوست داشتی دانلود کن:

2 - 24
3 - 24
4 - 24

از این کارشون واقعا خوشم اومد چون هر وقت بخوام با خیال راحت شماره‌های‌ قبل رو بعد از یه مدت می‌ندازم دور ! :p

ایول.. من نمیدونستم اسکن کاملش رو میذارن. خیلی خوبه اینطوری.
راستی این شماره آخر یه خوبی داشت اونم اینکه دفترچه ژانری که هر دفعه میخواست کنده بشه!! تبدیل شده به بخشی از خود مجله و دیگه هی در حال جدا شدن نیست!!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام،

بدون شک یکی از مجلات خوبه! من خیلی وقته مثلا مجله فیلم رو قبل از اینکه بخرم نگاه می‌کنم اگر مطلب جذابی داشته باشه می‌گیرمش و خیلی از مجلات دیگه ... همین شماره رو هم بیشتر شاید هم تمام مطالبشو (به غیر از بخش فوتبال !!) می‌خونم ولی خب مثل شماره‌های قبل نبود که روز اول کلی وقت بذارم برای خوندن!
کیفر هم متاسفانه هنوز نرفتم ببینم، دلیل اولش وقته و دلیل دومش هم از دوستان هر کی دیده بود می‌گفتند ضعیفه! حالا به خاطر خود فتحی هم شده باید برم ببینم.

امیر شماره‌های قبل رو ( به غیر از 1 و ماه پیش که به زودی خواهد شد) کامل pdf کردن -تمام صفحات مجله- اگر دوست داشتی دانلود کن:

2 - 24
3 - 24
4 - 24

از این کارشون واقعا خوشم اومد چون هر وقت بخوام با خیال راحت شماره‌های‌ قبل رو بعد از یه مدت می‌ندازم دور ! :p
Snow جان خیلی‎خیلی ممنونم، دارم دانلود می‎کنم
flowerysmile.gif

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
ایول.. من نمیدونستم اسکن کاملش رو میذارن. خیلی خوبه اینطوری.
راستی این شماره آخر یه خوبی داشت اونم اینکه دفترچه ژانری که هر دفعه میخواست کنده بشه!! تبدیل شده به بخشی از خود مجله و دیگه هی در حال جدا شدن نیست!!

آخه نکته خیلی خوبش اینجاست که اسکن نیست، به قولی That's TruePDF ! با کیفیت عکس‌های قابل قبول! خدایی خیلی حال دادن.

Snow جان خیلی‎خیلی ممنونم، دارم دانلود می‎کنم
flowerysmile.gif

چاکریم
animesweat.gif.html

pppdar

Registered User
لایک‌ها
0
آخه میدونی سروش جان این دنیای تصویر هم دیگه یجوری شده که بعضی از نویسنده هاش واقعا لج آدم رو در میارن! مثلا خسرو دهقان, هر شماره 2 صفحه رو اشغال می کنه و رسما هیچی تحویل نمیده! فقط هر دفعه میگه : علی جان باز هم نصیحتت می کنم ..

گل گفتی . چقدر هم خودخواه و متکبر ه انگار از دماغ فیل نزول اجلال فرموده اند . تو همین شماره اخیر دنیای تصویر ببینید چقدر ضد و نقیض به هم بافته .حتی یه فارسی نویسی درست هم بعد از این همه سال قلم زنی بلد نیست .این همه به این و اون نیش و کنایه می زنه ...بابا مگه تو کی هستی ؟! جواد طوسی نوشته در محضر شمیم بهار تلمذ کرده .ولی کجاست نشانه ای از دانش وی . خالی بندی و دروغ بافی و ...مالی اون جا که از امید و ایمان علی معلم می نویسه . در فشانی و آسمان و ریسمان بافتنش اون جا که از ابتذال در سینما ایران می گوید....آوخ... که از این اراذل و اوباش کوچه قلمستان.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
انصافا این شماره دنیای تصویر از تمام شماره های چاپ شده بعد از توقیفش بهتر شده
مخصوصا بخش گزارش جشنواره کن که جالب از آب در اومده

pppdar

Registered User
لایک‌ها
0
سلام،

2 - 24
3 - 24
4 - 24

ممنون ، گرچه من تمام شماره هاشو خریده ام ، ولی خب به این شکلش کاربرد های خاص خودشو داره .

pppdar

Registered User
لایک‌ها
0
انصافا این شماره دنیای تصویر از تمام شماره های چاپ شده بعد از توقیفش بهتر شده
مخصوصا بخش گزارش جشنواره کن که جالب از آب در اومده

یه مطلبی هم داره در باره غلام حسین ساعدی ، نوشته علی اشتری ، ای کاش این ناپرهیزی مطبوعاتی را با یاری چند تا آدم استخوان دار که صلاحیت بیشتری داشتند انجام می داد.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
04245IMM1.JPG

شماره دوم سری جدید مجله نافه که شماره اولش کلی سر و صدا کرده بود هم چند روزی میشه که اومده. دو ماهنامه ادبی/فرهنگی هست با کلی مطلب سینمایی. اسکن چند صفحه ایش رو این پایین گذاشتم. دیگه مطالب مرتبط با موسیقی,ادبیات,شعر,هنرهای تجسمی,تئاتر و غیره بماند.

کیوسک (راجع به مجله و ویژه نامه های سینمایی خارجی)
یادداشت های سینمایی (از همه جا,از همه چیز)
سینما و روانکاوی (روانی اثر آلفرد هیچکاک 50 ساله شد)
نقدهای سینمایی (ناحیه 9,دموکراسی تو روز روشن,کیفر)
گفتگو (اصغر فرهادی,کیانوش عیاری)
سینمای امروز جهان (بهترین بخش سینمایی مجله که با نوشته هایی از دیوید بوردول و کیم نیومن همراه هست)
سینمای امروز ایران (گفتگو با علیرضا سجادپور,بررسی ابتذال در سینمای ایران)
سریال ایرانی (پرانتز باز)
تاریخ سینمای ایران (خشت و آینه)
سینمای مستند (کامران شیردل)
کارتون (مری و مکس)

Amir Star

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
1
PDF شماره ی آخر 24 رو کسی داره ؟

اگه هست بذارین لطفا .

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
PDF شماره ی آخر 24 رو کسی داره ؟

اگه هست بذارین لطفا .
PDF هر شماره حدودا دو ماه بعد از انتشارش روی سایتش قرار میگیره... بهرحال اگه عجله داری که شماره 6 اش را بخونی من دارمش و اگه آدرس بدی میتونم تقدیمت کنم;)

Amir Star

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
1
قروبون داداش با معرفتم برم !

مرسی عزیز ، گفتم اگه پ د ف اش بود می خواستم .

مرسی

superaryan

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان شاید سوالم بنظرتون خنده دار بیاد ولی میخواستم بپرسم که این اسکن کردن PDF مثلا مجله دنیای تصویر از نظر حقوقی ایرادی نداره؟! البته میدونم این مسائل تو ایران رعایت نمیشه ولی تو دنیای تصویر نوشته که قابل پیگرد حقوقی هست و از این حرفها. اگه مشکلی نداره که منم اسکن کنم بذارم :)

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
دوستان شاید سوالم بنظرتون خنده دار بیاد ولی میخواستم بپرسم که این اسکن کردن PDF مثلا مجله دنیای تصویر از نظر حقوقی ایرادی نداره؟! البته میدونم این مسائل تو ایران رعایت نمیشه ولی تو دنیای تصویر نوشته که قابل پیگرد حقوقی هست و از این حرفها. اگه مشکلی نداره که منم اسکن کنم بذارم :)
فکرنکنم ایراد خاصی داشته باشه.

--
شماره جدید 24 (مرداد ماه) نسبتا خوبه. توصیه میشه. (کلا به نظرم بخش معرفی فیلم 24 بهتر از دنیای تصویر ه. هرچند اگه بخش معرفی فیلم دنیای تصویر رو ازش بگیریم دیگه چیزی براش نمیمونه)

Last edited:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
فکرنکنم ایراد خاصی داشته باشه.

--
شماره جدید 24 (مرداد ماه) نسبتا خوبه. توصیه میشه. (کلا به نظرم بخش معرفی فیلم 24 بهتر از دنیای تصویر ه. هرچند اگه بخش معرفی فیلم دنیای تصویر رو ازش بگیریم دیگه چیزی براش نمیمونه)

مشکل 24 این است که معلوم نیست ماهنامه است یا دو شماره در یک ماهه است؟

دیګر اینکه شماره های قبل اش را بصورت کامل pdf نمی کند و روی سایت اش نمی گذارد

دیگر اینکه برای سینمای ایران و سریال های ایرانی ببیش از حد صفحه در نظر می گیرد و مطالب سینمای خارجی اش کم است و چندان جذاب نیست

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
مشکل 24 این است که معلوم نیست ماهنامه است یا دو شماره در یک ماهه است؟

دیګر اینکه شماره های قبل اش را بصورت کامل pdf نمی کند و روی سایت اش نمی گذارد

دیگر اینکه برای سینمای ایران و سریال های ایرانی ببیش از حد صفحه در نظر می گیرد و مطالب سینمای خارجی اش کم است و چندان جذاب نیست
تا اونجایی که اطلاع دارم ماهنامه است.

به نظر من که مجله خوبی ه و به زودی جایگزین دنیای تصویر میشه. از این تنوع مطالبش خیلی خوشم میاد و همینطور تنوع منتقدین و نویسندگانش. تو این شماره حتی مزدک میرزایی هم مطلب داشت!
دنیای تصویر رو همه با بخش معرفی فیلمش میشناسند و بخشهای دیگه اش جز ترجمه مطالب خارجی چیز دیگری نیست. هر چند گاهی اوقات چند صفحه ای نقد و بررسی هم توش پیدا میشه. تنوع نویسندگانش هم نسبت به 24 کم ه. مثلا بخش معرفی فیلمش رو اکثرا یه نفر مینویسه. اما تو 24 چند نفر فیلمهای مختلف رو معرفی میکنند. در کل به نظرم 24 حالت روزنامه ای هست و از تمام کادر صفحه به نحو احسن استفاده میکنند و مطالب متنوع و جذاب زیادی توش هست.

david-a26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان
یه مجله ای که بیشتر به سینمای خارجی میپردازه معرفی کنید

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
attachment.php

- نامتعارف ترین ستاره اصیل عصر ما (برد پیت)
- میزگردی با چهار فیلمساز یک نسل
- سینما, هنرمند را برده مردم می کند (احمد شاملو و سینما)
- بر صحنه تئاتر (منهای 2,نبرد و مده آ,کالیگولا)
- کاریکاتورهای سینمایی
- معرفی و بررسی فیلمهای روز سینمای ایران و جهان
- ویژه نامه کودک و نوجوان

و ...

فایل های ضمیمه

• img010.jpg
    img010.jpg
    34.5 KB · نمایش ها: 193

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
علیرضا جان، مطالب این شماره بدرد بخور هستن یا نه؟

بالا