• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجلات سینمایی فیلم - دنیای تصویر - صنعت سینما - فیلم نگار - 24 و ...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نميدونم چرا هروقت من ميخوام حتماً دنيای تصوير رو بگيرم گيرم نمياد!اول ماه ميرم ميگن نيومده،وسط ماه هم خبری نيست،آخر ماه هم ميگن تموم شده!!!:wacko::(
البته بيشتر به خاطر شرح جشنشون کنجکاو بودم :(

به خودشون اگر زنگ بزنی شاید داشته باشن.
اگر به نتیجه نرسیدی بگو اسکن/عکس صفحه های مربوط به جشن رو اتچ کنم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
چون این همشهری 24 توی شیراز من سخت گیرش میاوردم و بعضا گیرم نمی اومد رفتم توی این سایت

http://hamshahrimags.com

و 12 تا شمارش رو اشتراک اش رو خریدم با هزینه پست شد 27000 تومن یعنی 1000 تومن گرونتر از خرید خود مجله ولی به نظرم بصرفه دیگه هر ماه میاد دم خونه
من الان میخوام اشتراک ه 24 رو بگیرم ولی اینجا روی لینک هاش که کلیک میکنم فیلترن همه‎شون. اینا دیگه کی هستن!
127fs1194685.gif

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
بنظر من 24 خوبه، ولی هنوز اوایلِ راهشه و نویسنده های خیلی کارکشته ای نداره
بعضی مطالبش خیلی بی ربط بودن معلوم نبود نویسنده طرف کیو داره می گیره
البته فعلا با دنیای تصویر قابل مقایسه نیست
دنیای تصویر از مترجم ها و نویسنده ها و منتقدهای حرف ای استفاده می کنه
که عمرشونو توی این راه گذاشتن

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
من الان میخوام اشتراک ه 24 رو بگیرم ولی اینجا روی لینک هاش که کلیک میکنم فیلترن همه‎شون. اینا دیگه کی هستن!
127fs1194685.gif

آره سایته فیلش تر شده

جدا خنده داره

شده مثل نمایشنامه خسیس بعضی ها یه آدم خسیس رو که می بینند گریشون می گیره و بعضی ها هم می خندند

حالا ما هم نمی دونیم گریه کنیم یا بخندیم

حالا تو خوبی ، من پولم اومد دم خونه ازم گرفته نمی دونم حالا که این فیلی شده بهشون خبر می دند من پول رو دادم یا نه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بنظر من 24 خوبه، ولی هنوز اوایلِ راهشه و نویسنده های خیلی کارکشته ای نداره
بعضی مطالبش خیلی بی ربط بودن معلوم نبود نویسنده طرف کیو داره می گیره
البته فعلا با دنیای تصویر قابل مقایسه نیست
دنیای تصویر از مترجم ها و نویسنده ها و منتقدهای حرف ای استفاده می کنه
که عمرشونو توی این راه گذاشتن

آخه میدونی سروش جان این دنیای تصویر هم دیگه یجوری شده که بعضی از نویسنده هاش واقعا لج آدم رو در میارن! مثلا خسرو دهقان, هر شماره 2 صفحه رو اشغال می کنه و رسما هیچی تحویل نمیده! فقط هر دفعه میگه : علی جان باز هم نصیحتت می کنم ..

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
attachment.php

• درباره ‌‌طلا و مس يادداشتي ازسعيد راد
  • انتخاب‌هاي ‌فرزاد ‌موتمن ده ‌فيلمي ‌كه‌ ديده‌ نشدند (خیلی با فیلمهای انتخابیش حال کردم! lady in the lake,the seventh victim,the set-up,gun crazy,prenom carmen,mad dog &glory,something wild,breathless1983,the outsiders,8femmes)
  • زنده باد كوروساوا گپ‌و‌گفت جواد طوسي و حميدرضا صدر
  • نظر خواهي از منتقدين درباره بهترين فيلم هاي سالي كه گذشت
  • گفت‌وگو با نيكي كريمي
  • گفت ‌وگو ‌با ‌نگار جواهريان به ‌بهانه نمايش عمومي طلا و مس
  • دفترچه ژانری انیمیشن
  • پرونده سریال ارتش سری

فایل های ضمیمه

• 24.jpg
    24.jpg
    55.2 KB · نمایش ها: 177

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به خودشون اگر زنگ بزنی شاید داشته باشن.
اگر به نتیجه نرسیدی بگو اسکن/عکس صفحه های مربوط به جشن رو اتچ کنم.

اگه بيزحمت اسکنشو بزاريد خيلی ممنون ميشم:blush:

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
آخه میدونی سروش جان این دنیای تصویر هم دیگه یجوری شده که بعضی از نویسنده هاش واقعا لج آدم رو در میارن! مثلا خسرو دهقان, هر شماره 2 صفحه رو اشغال می کنه و رسما هیچی تحویل نمیده! فقط هر دفعه میگه : علی جان باز هم نصیحتت می کنم ..
در مورد خسرو دهقان موافقم
بدجوری مطالبش زار می زنه، متن هاش هم دستور زبان درستی نداره
قبول دارم که بعد از جریان تعطیلی و چاپ مجدد مثل قبل نیست
اما انصافا مطالبی که می ذاره نسبت به بقیه ی مجله ها(یی که من دیدم) اوریجینال تره
مثلا تو دو تا شماره بخش از واژه تا تصویرش درباره ی فیلم های the Shining و No country for old men
خیلی جالب و خوندنی بودن. بخش معرفی فیلم های روز چه ایرانی چه خارجی، کامل و جامع هست
از مطالب قبل از توقیفش مصاحبه با آل پاچینو، زندگینامه ی نیکول کیدمن، بازیگری به سبک هالیوود و ... واقعا متفاوت بودن
در ضمن مترجم های مطالبش کارشونو بلدن، مخصوصا سعید خاموش
جمله بندی های سینمائیش فوق العاده ست
مثلا در مورد فیلم هیولای دریاچه سیاه (1954) گفته:
آخرین شمایلی که به معبد هیولاهای کلاسیکِ یونیورسال اضافه شد. شیفتگیِ مرد فلس دار و علاقه اش به جولیا آدامز عمق و معنایی فرویدی داشت.
یا تیتر مطلب در مورد فیلم سرگیجه هیچکاک اینه: معمای سربسته ی عشق و سرگشتگی
راستش نمی دونم! شاید فقط خودم به این جور چیزا اهمیت میدم!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اگه بيزحمت اسکنشو بزاريد خيلی ممنون ميشم

توی 2 پارت آپلود کردم :

http://www.4shared.com/file/X_OZs4qa/JASHNE_DONYAYE_TASVIR_1.html
http://www.4shared.com/file/GiZ-1UdP/JASHNE_DONYAYE_TASVIR_2.html

مثلا در مورد فیلم هیولای دریاچه سیاه (1954) گفته:
آخرین شمایلی که به معبد هیولاهای کلاسیکِ یونیورسال اضافه شد. شیفتگیِ مرد فلس دار و علاقه اش به جولیا آدامز عمق و معنایی فرویدی داشت.

icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif

icon12.gif
icon12.gif

icon12.gif

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
توی 2 پارت آپلود کردم :

دست شما درد نکنه خيلی لطف کردين:blush::)

فيلم اين جشناشون هميشه فروشيه؟من يادمه 7-8 سال پيش يه بار کرايه کردم ولی اين اواخر هربار سراغشو گرفتم يا اصلاً نداشتن يا فقط برای فروش بود

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

فيلم اين جشناشون هميشه فروشيه؟من يادمه 7-8 سال پيش يه بار کرايه کردم ولی اين اواخر هربار سراغشو گرفتم يا اصلاً نداشتن يا فقط برای فروش بود

خواهش ^_^
فقط دیدم جالب نیفتاده! صفحه هایی رو که نتونستی بخونی بگو که بهترش رو بذارم.
آره یادمه CD ـه جشن دنیای تصویر رو قدیم پخش می کردن و رسانه های تصویری هم حتی کرایه میداد ولی الان چند سالی میشه که خبری نیست. فکر نکنم دیگه پخشش کنن. حالا پیگیر میشم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
امروز این شماره اخیر 24 رو گرفتم.. اولین بار بود مجله شون رو میگیرم. جالبه، 160 و خورده ای صفحه تمام رنگی با جنس روغنی (؟) و کلی مطلب ریز و درشت (مثل اون ضمیمه نقاط عطف تاریخ انیمیشن تهش که cool ئه خیلی) 2000 تومن. اونوقت دنیای تصویر... ورق های کاهی سیاه و سفید با حجم مطلب پایین تر تعداد صحفات کمتر و ... 2500 تومن. خداییش این دنیای تصویر همون چیزی ئه که بهش میگن robbery!! ولی آدم معتادش که بشه نمیتونه نخره.

خوشم اومد از 24. مشتری اش شدم. ادیت: به همین مناسبت اسمش رو هم به عنوان تاپیک اضافه کردم!

Last edited:

archduke

Registered User
لایک‌ها
1
امروز این شماره اخیر 24 رو گرفتم.. اولین بار بود مجله شون رو میگیرم. جالبه، 160 و خورده ای صفحه تمام رنگی با جنس روغنی (؟) و کلی مطلب ریز و درشت (مثل اون ضمیمه نقاط عطف تاریخ انیمیشن تهش که cool ئه خیلی) 2000 تومن. اونوقت دنیای تصویر... ورق های کاهی سیاه و سفید با حجم مطلب پایین تر تعداد صحفات کمتر و ... 2500 تومن. خداییش این دنیای تصویر همون چیزی ئه که بهش میگن robbery!! ولی آدم معتادش که بشه نمیتونه نخره.

خوشم اومد از 24. مشتری اش شدم. ادیت: به همین مناسبت اسمش رو هم به عنوان تاپیک اضافه کردم!

البته این رو در نظر بگیر که 24 متعلق به همشهریه (شهرداری تهران) و دنیای تصویر متعلق به علی معلم!
ولی robbery بودن دنیای تصویر با این کیفیت رو قبول دارم. من که خیلی راحت ترک کردم. ضمنا این 24 هم اول با قیمت 1500یه جورایی robbery بود... از طرف خریدار! :D

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
شماره این ماه 24 چند مطلب فوق العاده دارد :

یک پرونده توپ درباره سریال ارتش سری ( اگر همین یک مطلب را هم داشت این شماره 24 ارزش خواند را داشت)
عناوین :
گوساله آرژانتینی، رنو 21 و ارتش سری
جنگ جهانی در سه فصل
نگاهی به شخصیت‌های ارتش سری
بریده فیلمنامه ( کسلر - راینهارت به روایت دیالوگ‌ها)
نگاه دو منتقد به این سریال
سیاست نامه
گفتگو با ناصر طهماسب گوینده نقش کسلر
گفتگو با ایرج رضایی، مدیر دوبلاژ ارتش سری و گوینده نقش آلبر
واژه نامه ارتش سری
حاشیه‌های ارتش سری : اسرار کافه کاندید

یک مطلب جالب هم درباره سینما پردیس زندگی تهران داشت

و یک مطلب 9 صفحه‌ایی و یک پوستر درباره ژانر انیمیشن به بهانه نمایش داستان اسباب بازی 3

یک پرونده 13 صفحه‌ایی درباره مسابقات تلویزیونی در ایران و خارج که نکات جالبی داشت!

لینک طرح جلد این شماره 24 :

http://www.hmg.ir/images/stories/mags/cinema/cover/l_24_05.jpg

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215

تقریبا یک سوم صفحات این شماره اختصاص به یادداشت منتقدان و افراد مختلف برای سینمای عامه پسند داره.
یک مصحابه با ریدلی اسکات و راسل کرو به بهانه اکران رابین هود.
بخش تلوزیون رو هم به فوتبال اختصاص دادن !!
راهنمای ژانر هم مربوط به کمدی هست که به نظرم خیلی قوی عمل نکردن!

در کل این شماره برای من به غیر از اون مصاحبه با ریدلی اسکات و چهار صفحه که عنوانش 40 همکاری برجسته در تاریخ سینما هست مطلب هیجان انگیزه دیگه‌ای نداره که تا مجله رو گرفتم شروع به خوندن کنم مثل خیلی از مطالب در شماره‌های قبل.

انتخاب جلد هم واقعا از چنین تیمی بعیده! عکس این مصطفی زمانی به نظرم فقط به درد مجلات زرد می‌خوره !
میشه یکی از دوستان یک بازی درست و حسابی در یک فیلم از ایشون نام ببره !!

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
دنیای تصویر کم بود حالا باید رو جلد 24 هم ببینیمش
msn-emotions-pig-005.th.gif

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

تقریبا یک سوم صفحات این شماره اختصاص به یادداشت منتقدان و افراد مختلف برای سینمای عامه پسند داره.
یک مصحابه با ریدلی اسکات و راسل کرو به بهانه اکران رابین هود.
بخش تلوزیون رو هم به فوتبال اختصاص دادن !!
راهنمای ژانر هم مربوط به کمدی هست که به نظرم خیلی قوی عمل نکردن!

در کل این شماره برای من به غیر از اون مصاحبه با ریدلی اسکات و چهار صفحه که عنوانش 40 همکاری برجسته در تاریخ سینما هست مطلب هیجان انگیزه دیگه‌ای نداره که تا مجله رو گرفتم شروع به خوندن کنم مثل خیلی از مطالب در شماره‌های قبل.

انتخاب جلد هم واقعا از چنین تیمی بعیده! عکس این مصطفی زمانی به نظرم فقط به درد مجلات زرد می‌خوره !
میشه یکی از دوستان یک بازی درست و حسابی در یک فیلم از ایشون نام ببره !!
مرسی!
من برای اولین بار خریدمش. بیشتر قسمت اولش که در مورد سینمای ایران هست رو نخوندم ولی قسمت "سینمای دنیا - راهنمای فیلم 2010 - نقد فیلم" خوب و گاها خیلی‎خوب بودن. به جز رابین‎هود مطالب‎ش در مورد آلیس، Iron man، Kick-Ass، Edge of Darkness و علی‎الخصوص Crazy Heart واقعا عالی بودن... مخصوصا من با اون یک صفحه‎ی مشکی ه قلب دیوانه واقعا حال کردم: " جایی رفتم که نباید می‎رفتم/ کسی را دیدم که نباید می‎دیدم/ کاری را کردم که نباید می‎کردم/ کسی بودم که نباید می‎بودم/ جالب است که سقوط چقدر حس پرواز می‎دهد/ برای مدتی کوتاه "

اون عکس روی جلد هم اینطور که من برداشت کردم احتمالا باید به خاطر حال کردن بسیار زیاد عوامل مجله با فیلم کیفر باشه! واقعا هم اینطور که خبرهاش میاد انگار فیلم خوبیه، وگرنه منم همون لحظه ای که مجله رو دیدم خورد توی ذوقم ولی بعد از این که اون مطالب رو خوندم کمی نظرم عوض شد!
درکل من که پایه‎ی ثابت‎ش شدم، سعی میکنم هر شماره بخرم. (اگه گیرم بیاد یا بتونم اشتراک بگیرم)

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

تشکر بابت اپلود -
راستیتش من خیلی به فیلمنامه نویسی علاقه دارم و استعداد زیادی هم دارم و برای یاد گرفتنش شروع به خواندن کتاب کردم سه تا کتاب خوندم و چند تا دیگه هم دارم میخونم

راستی اینجا کسی هستش که بطور تخصصی تو رشته های مختلف سینما باشه ;) تا بتونه منو راهنمایی کنه ؟:cool::rolleyes:

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
مرسی!
من برای اولین بار خریدمش. بیشتر قسمت اولش که در مورد سینمای ایران هست رو نخوندم ولی قسمت "سینمای دنیا - راهنمای فیلم 2010 - نقد فیلم" خوب و گاها خیلی‎خوب بودن. به جز رابین‎هود مطالب‎ش در مورد آلیس، Iron man، Kick-Ass، Edge of Darkness و علی‎الخصوص Crazy Heart واقعا عالی بودن... مخصوصا من با اون یک صفحه‎ی مشکی ه قلب دیوانه واقعا حال کردم: " جایی رفتم که نباید می‎رفتم/ کسی را دیدم که نباید می‎دیدم/ کاری را کردم که نباید می‎کردم/ کسی بودم که نباید می‎بودم/ جالب است که سقوط چقدر حس پرواز می‎دهد/ برای مدتی کوتاه "

اون عکس روی جلد هم اینطور که من برداشت کردم احتمالا باید به خاطر حال کردن بسیار زیاد عوامل مجله با فیلم کیفر باشه! واقعا هم اینطور که خبرهاش میاد انگار فیلم خوبیه، وگرنه منم همون لحظه ای که مجله رو دیدم خورد توی ذوقم ولی بعد از این که اون مطالب رو خوندم کمی نظرم عوض شد!

سلام،

بدون شک یکی از مجلات خوبه! من خیلی وقته مثلا مجله فیلم رو قبل از اینکه بخرم نگاه می‌کنم اگر مطلب جذابی داشته باشه می‌گیرمش و خیلی از مجلات دیگه ... همین شماره رو هم بیشتر شاید هم تمام مطالبشو (به غیر از بخش فوتبال !!) می‌خونم ولی خب مثل شماره‌های قبل نبود که روز اول کلی وقت بذارم برای خوندن!
کیفر هم متاسفانه هنوز نرفتم ببینم، دلیل اولش وقته و دلیل دومش هم از دوستان هر کی دیده بود می‌گفتند ضعیفه! حالا به خاطر خود فتحی هم شده باید برم ببینم.

درکل من که پایه‎ی ثابت‎ش شدم، سعی میکنم هر شماره بخرم. (اگه گیرم بیاد یا بتونم اشتراک بگیرم)

امیر شماره‌های قبل رو ( به غیر از 1 و ماه پیش که به زودی خواهد شد) کامل pdf کردن -تمام صفحات مجله- اگر دوست داشتی دانلود کن:

2 - 24
3 - 24
4 - 24

از این کارشون واقعا خوشم اومد چون هر وقت بخوام با خیال راحت شماره‌های‌ قبل رو بعد از یه مدت می‌ندازم دور ! :p

بالا