• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوست عزیز
در مجله دیگه ای هم به صورت اینترنتی از جانب خود بنده ارائه شده بود/ چون خوندنش خالی از لطف نبود اینجا هم کار شد/ شاید شما اونجا دیدید. بهر حال حق چاپش دست خود بنده بوده و در حقیقت اونجا نباید کار میشد بنا به دلایلی که بماند.
میتونید در پ.خ دلایل رو دنبال کنید. :)

پیداش کردم.
نوشته جواد نصیری.
مجله پارسیان.

خیلی خوب بود که به یاد من مانده بود.

ممنون.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پیداش کردم.
نوشته جواد نصیری.

خیلی خوب بود که به یاد من مانده بود.

ممنون.

خواهش میکنم حمید جان//
---------------------------------------------------------------

خب حالا به هر ترتیبی که پای بنده به این تاپیک باز شد بد نیست که یه نظری هم خودمون بدیم که بقیه فکر نکنند خیلی از خودمون راضی هستیم.

در ابتدا از دوستانی که از مقاله هفته گذشته من استقبال کردند تشکر میکنم و انجام وظیفه بوده/ و همینطور شماره جدید.

به نظر خودم هنوز خیلی کار داریم تا به اون ایده آل مد نظر برسیم/ ولی دوستان هم باید به ما حق بدهند که تقریبا کار سختی رو از جایی شروع کردیم که شاید برای شروع خوب نبود. تازه فضای لازم و آن تایم بودن و به روز نوشتن ها رو داریم پشت سر میگذاریم و میدونیم که باید خیلی بهتر باشیم تا به شان بچه های تالار فوتبال برسیم.

آخر هم به نوبه خودم از بچه هایی که توان کمک به ما رو دارند طلب یاری میکنم/ چه در نوشتن/چه در گرافیک/و....
اگه نیایید اسم میارم که تو رودربایسی گیر کنید. جواد مخصوصا به تو میگم/ هم یووه ای / هم استقلالی/ هم جوادی و...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تشکر بابت شماره جدید و عذرخواهی از همه همکاران مجله به دلیل اینکه نتونستم در این شماره مقالات خواسته شده رو ارسال کنم.
به هر حال این چند وقت بسیار گرفتار بودم که فرصت نشد در خدمت دوستان عزیزم باشم.
اما نظرسنجی مجله شماره 19 با یک رای به نمرات 15-16-18-19 و 2 رای به نمره 17 بسته شد. ممنون از دوستانی که رای دادند .
اما نظر سنجی شماره 20 رو هم بالای تاپیک قرار دادم. لطفا دوستان نظراتشون رو درباره این شماره اعلام کنند.
ضمنا پستی که حاوی مجله بود به تاپیک اصلی مجله منتقل شد. شاد و پیروز باشید

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شماره 21 مجله فوتبال پرشین تولز
در این شماره در مورد دربی استقلال-پرسپولیس،مقاله ای برای تیم ملی،نگاهی به فروش باشگاه لیورپول.
و اما باید با افتخار اعلام کنم ساعاتی پیش توانستیم حسام(H-C) سردبیر سابق مجله را که به دلیل پاره ای از مشکلات از مجله دور بود را دوباره در کنار خود خواهیم دید و می توانیم از تجربیات و قلم او در شماره های بعدی به فیض برسیم:دی
نظر فراموش نشود!
درب های مجله نیز همچنان به روی شما باز می باشد:دی

دوستان برای دانلود این شماره مجله لطفا به تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز مراجعه نمایید

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با تشکر از همه رفقا که زحمت این شماره رو هم کشیدن.
من هم بازگشت حسام عزیز رو تبریک میگم و امیدوارم بتونیم از توانایی های ایشون بار دیگه استفاده کنیم.
ضمنا نظرسنجی هم آپدیت شد. از همه دوستان میخوام که زحمت بکشن و در نظرسنجی شرکت کنند.
نظرم رو هم بعد از خواندن مجله میگم. :)

شاد و پیروز باشید

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
فکر کنم خوب بودیم. البته هنوز خیلی با نقطه ایده آل فاصله داریم و بازم البته که کیفیت مرز نداره و همیشه میشه بهتر شد
خدمت حسام عزیز هم عرض خوش برگشتن دارم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من هم با جواد عزیز موافقم. انشا... مجله بهتر هم میشه. این شماره هم خوب بود.

شاد و پیروز باشید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوستان برای تبلیغ این مجله می توانند از بنر زیر در امضا استفاده کنند:
b58ac647c14d48b88d86.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خسته نباشید خدمت همه عزیزان.
خب به نظر من این شماره خیلی خوب بود و بازم مثل همیشه کیفیت مرز نداره.

به عنوان عضوی کوچیک از بخش فوتبال پی تی خواندن این شماره رو به همه علاقمندان توصیه میکنم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
عرض خسته نباشید به همه دوستان همکار در مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز.
من چون پست اصلی امیر عزیز رو به تاپیک اصلی مجله انتقال دادم اینجا پست ایشون رو دوباره نقل قول می کنم تا دوستان بیشتر با محتوای شماره 22 آشنا بشوند.

با درود
با شماره 22 مجله در خدمت دوستان هستیم.
f8d43f7e37f54defa5e1.jpg
خدا رو شکر در این شماره وضعیتمان خیلی بهتر از سه شماره گذشته شده است.چه از نظر محتوا و چه از نظر گرافیکی.
حتما این شماره رو دانلود کنید که مقالات بسیار زیبایی داریم که درصد زیادیش از جواد(JVD) عزیز هست که بسیار خواندنیه.همچنین مقاله ای مفصل در مورد مربیان لیگ برتر ایران داریم و چندین مقاله دیگه مثل بهترین مربی دهه ی اخیر!در مورد رم،سر الکس فرگوسن،فابیانسکی و...هم مقالات خواندنی زیبایی داریم.خلاصه اینکه برای این شماره خیلی مایه گذاشتیم:دی
امیدوارم مفید واقع شود.

اما نظر سنجی بالای تاپیک هم به روز شد ، از همه دوستان میخوام نظرشون رو حتما ثبت کنند. در شماره قبلی فقط 3 نفر به مجله نمره دادند که 2 نفر 18 و یک نفر هم 15 داده بود.

با تعریفی که بچه ها داشتند و زحماتی که کشیده شده به نظر میرسه این شماره باید یکی از شماره های خوب باشه. ضمن اینکه در پرانتز باید بگم دوستانی که در تاپیک تیم ملی می خواستند نظر من رو درباره قطبی بدونن حتما مقاله قطبی بار دیگر خداحافظی رو بخونن.

شاد و پیروز باشید

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
این شماره مجله به مراتب نسبت به شماره های اخیر از لحاظ کمی بهتر شده بود.از لحاظ کیفی هم همه دارند تلاش می کنند به مراتب بالاتری دست پیدا کنند . مطمئنا ایده ها و نظرات خواننده های مجله میتونه بیشتر به ما کمک بکنه.
شاد و پیروز باشید

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تیم فرگوسن میلیون ها مایل از قهرمانی لیگ برتر انگلستان و لیگ قهرمانان اروپا دور است
عجب ... !!!

از دست دادن رونی برای منچستر فاجعه بار است.
رفتن یه بازیکن هیچ گاه منچستر رو فلج نکرده.

با وجود رونی، فرگوسن می تواند به حداقل مقام پنجمی فکر کند
یادم نمیاد توی 15-20 سال گذشته کمتر از سوم شده باشیم. بماند که رکورد دار قهرمانی تو لیگ برتر هستیم.
حالا چه اتفاقی افتاده که باید حداقل به پنجمی فکر کنیم نمیدونم.

یکی از دلایل اصلی در نزول لیورپول نبود یک ساختار مناسب برای جایگزینی ترکیب کهنه و سالخورده.
یعنی چی ؟ یعنی منچستر اون ساختار لازم رو نداره ؟ اگه نداشت که 24 سال حضور فرگوسن همواره همراه با جام های گوناگون نبود .

در کل از یه لیورپولی(Alan Hansen) چنین مطالبی بعید نیست. هر چی باشه به رکودشون رسیدیم.

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
من اولین بار دانلود کردم بد نبود ولی چیز جالبی هم نبود(به جز طرح روی جلدش)

فکر می کنم خیلی کار داره تا یه مجله حسابی بشه ازش در اورد

از نویسندگان مهمان یا نوشته های خوانندگان می تونید بیشتر بهره بگیرید

مطالبی هم در مورد مسائلی که غیر مستقیم به فوتبال مرتبط می شه می شه کار کرد

البته منظورم این نیست مثل مجله های زرد باشید بلکه موضوعات نو

مثلا مقاله روری روزگاری فوتبال از حمید رضا صدر جالبه

یا کتابی که فردوسی پور ترجمه کرده

یا جناب سعید بی نیاز(کارشناس ارشد روانشناسی بالینی و ژورنالیست)در مورد نیمکت نشینی و بار روانی اون مقاله قشنگی نوشته بود

این ها می تونند نمونه های خوبی باشند

افراد تحصیل کرده زیاد داریم تو پی تی تو تخصص خودشون می تونند مقاله های قشنگ بنویسند یا ترجمه کنند که مستقیم یا غیر

مستقیم به فوتبال ربط داشته باشه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

خب من در نبود دوستان به عنوان عضو کوچیکتر دو سه تا نکته رو توضیح بدم.

اولا تشکر میکنم که مجله رو قابل دانستید و خوندید و مهمتر اینکه نظر دادین. بهر حال طبیعی هست که تا شما دوستان ایرادات مارو از نظر چشم سوم نگید، بسیاری از ایرادات برای ما پنهان میمونه .

در مورد نظر دوست عزیزم امیر باید بگم که رفیق همونطوری که خودت هم اشاره کردی این یه نوشته بوده و خب فقط توسط امیر ما ترجمه شده. حالا این نظرات نویسنده بوده و بهرحال میتونه درست یا نادرست باشه. گاهی ضد تبلیغ اثراتی به مراتب مثبت تر از تبلیغ به جا میگذاره . و ما قصد کم کردن ارزش منچستر نبودیم و نیستم ، ممکنه تو شمار بعد یه مطلب علیه آرسنال باشه و یا در مدح منچستر و یا چلسی. اگه خاطر خوانندمون مکدر بشه که ما باختیم. :)

اما برسیم به دوستمون حسن یاور که من اسمشون رو نمیدونم ولی خب احتمالا یوزرشون اسمشون هست.
جدای از اینکه ایشون این صحبت ها رو کردن / من روی صحبتم با همه دوستانی هست که ممکن هست چنین نظراتی رو داشته باشند که به هرجهت محترم هست.

مورد اول اینکه ما قصد استفاده از نوشته های دیگران رو نداریم. چه کتاب و چه نوشته هایی از سایتها و جراید. بطور مثال همین کتاب روزی روزگاری نهایتا میتونه منبع چند مقاله باشه برای موضوعاتی مثل هواداران و ریشه های تاریخی و خب حالا هر موضوعی که ایشون در کتابشون برای هر کشور در نظر گرفتند. که خب کپی برداری محسوب میشه و مسائل خاص خودش رو داره. ما قصد ارائه مطلب نو رو داریم. کتاب در بهترین حالتش میتونه خمیر مایه ذهنی برای نویسنده باشه. یعنی طرف مثلا فصل ایتالیا رو بخونه و بدونه که تو این کشور اوضاع هواداران به چه شکله و یا اگه فردا کلمبیا معجزه کرد و یا تحقیر شد بدونه از کجا چشمه گرفته و از دانسته هاش تو نوشته اش بهره ببره. بنا براین ما کپی کردن نوشته های دیگران رو هر قدر هم که بزرگ و عزیز باشند در دستور کارمون قرار ندادیم. مگر حالتی که جنبه اطلاع رسانی داشته باشه . مثلا منعکس کردن یه مطلب علمی ورزشی. که خب کار همه مردم تولید علم نیست و افراد خاص خودش رو میطلبه. و مورد دیگه میتونه مقالات خارجی باشه که به عنوان ترجمه ارائه میشه.

در مورد مسائل جانبی / واضح نیست.(مستقیم و غیر مستقیم) به نظر من همه مسائل مستقیم هستند . مثلا دلالی به فوتبال ربطی نداره اما فوتبال بهش مبتلا شده. خب این الان یه موضوع فوتبالیه . اگه من اشتباه گرفتم روشن تر بیان کنید. چون ما فقط به فوتبال میپردازیم و نهایت فرصت بچه ها دنبال کردن موضوعات روز هست . حالا ممکنه دوپینگ روی میز قرار بگیره و یا انشا.. قهرمانی اسیا.

در مورد دوستانی که فکر میکنید تو پی تی هستند و میتونند کمک کنند و خوب بنویسند: ما همیشه چه تو این تاپیک و چه توی صفحه سخن سردبیر دست کمکمون رو دراز کردیم ولی کسی دستمون رو فشار نداده. الان هم من به نمایندگی از همه میگم که این مجله متعلق به همه هست و هر کس فکر میکنه میتونه تو هر زمینه ای کمک کنه بسم ا../ ما منتظر هستیم همیشه.

در پایان بازم از دوستان و عزیزان در بخش فوتبال ممنون میشیم که نظرات و دیدگاههاشون رو ارائه بدهند تا کمبود ها رفع بشوند.

سپاسگذار

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
در مورد نظر دوست عزیزم امیر باید بگم که رفیق همونطوری که خودت هم اشاره کردی این یه نوشته بوده و خب فقط توسط امیر ما ترجمه شده. حالا این نظرات نویسنده بوده و بهرحال میتونه درست یا نادرست باشه. گاهی ضد تبلیغ اثراتی به مراتب مثبت تر از تبلیغ به جا میگذاره . و ما قصد کم کردن ارزش منچستر نبودیم و نیستم ، ممکنه تو شمار بعد یه مطلب علیه آرسنال باشه و یا در مدح منچستر و یا چلسی. اگه خاطر خوانندمون مکدر بشه که ما باختیم.

من هم از مجله و مترجم خرده نگرفتم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب از اونجایی که جواد جان به انتقادات و پیشنهادات به طور واضح پاسخ دادند چیزی نمی گم و فقط تاییدشون می کنم(به عنوان سردبیر مجله!)
@امیر
اگر خاطر شما به خاطر اون مقاله آزرده شده می تونی یه مقاله بنویسی و بزنی تو دهن من:دی
جدا می تونی یه جوابیه یا یه همچین چیزی بدی برای شماره بعدی.
/
از حسن یاور هم به خاطر انتقادات و پیشنهاداتشان صمیمانه سپاسگذاریم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
@امیر
اگر خاطر شما به خاطر اون مقاله آزرده شده می تونی یه مقاله بنویسی و بزنی تو دهن من:دی
جدا می تونی یه جوابیه یا یه همچین چیزی بدی برای شماره بعدی.

اگه مقاله خودت بود شاید یه جوابیه میدادم ولی جواب اون عنصر معلوم الحال! رو نه. ضمن اینکه حس و وقتش نیست.

بالا