سلام دوستان
خب من در نبود دوستان به عنوان عضو کوچیکتر دو سه تا نکته رو توضیح بدم.
اولا تشکر میکنم که مجله رو قابل دانستید و خوندید و مهمتر اینکه نظر دادین. بهر حال طبیعی هست که تا شما دوستان ایرادات مارو از نظر چشم سوم نگید، بسیاری از ایرادات برای ما پنهان میمونه .
در مورد نظر دوست عزیزم امیر باید بگم که رفیق همونطوری که خودت هم اشاره کردی این یه نوشته بوده و خب فقط توسط امیر ما ترجمه شده. حالا این نظرات نویسنده بوده و بهرحال میتونه درست یا نادرست باشه. گاهی ضد تبلیغ اثراتی به مراتب مثبت تر از تبلیغ به جا میگذاره . و ما قصد کم کردن ارزش منچستر نبودیم و نیستم ، ممکنه تو شمار بعد یه مطلب علیه آرسنال باشه و یا در مدح منچستر و یا چلسی. اگه خاطر خوانندمون مکدر بشه که ما باختیم.
اما برسیم به دوستمون حسن یاور که من اسمشون رو نمیدونم ولی خب احتمالا یوزرشون اسمشون هست.
جدای از اینکه ایشون این صحبت ها رو کردن / من روی صحبتم با همه دوستانی هست که ممکن هست چنین نظراتی رو داشته باشند که به هرجهت محترم هست.
مورد اول اینکه ما قصد استفاده از نوشته های دیگران رو نداریم. چه کتاب و چه نوشته هایی از سایتها و جراید. بطور مثال همین کتاب روزی روزگاری نهایتا میتونه منبع چند مقاله باشه برای موضوعاتی مثل هواداران و ریشه های تاریخی و خب حالا هر موضوعی که ایشون در کتابشون برای هر کشور در نظر گرفتند. که خب کپی برداری محسوب میشه و مسائل خاص خودش رو داره. ما قصد ارائه مطلب نو رو داریم. کتاب در بهترین حالتش میتونه خمیر مایه ذهنی برای نویسنده باشه. یعنی طرف مثلا فصل ایتالیا رو بخونه و بدونه که تو این کشور اوضاع هواداران به چه شکله و یا اگه فردا کلمبیا معجزه کرد و یا تحقیر شد بدونه از کجا چشمه گرفته و از دانسته هاش تو نوشته اش بهره ببره. بنا براین ما کپی کردن نوشته های دیگران رو هر قدر هم که بزرگ و عزیز باشند در دستور کارمون قرار ندادیم. مگر حالتی که جنبه اطلاع رسانی داشته باشه . مثلا منعکس کردن یه مطلب علمی ورزشی. که خب کار همه مردم تولید علم نیست و افراد خاص خودش رو میطلبه. و مورد دیگه میتونه مقالات خارجی باشه که به عنوان ترجمه ارائه میشه.
در مورد مسائل جانبی / واضح نیست.(مستقیم و غیر مستقیم) به نظر من همه مسائل مستقیم هستند . مثلا دلالی به فوتبال ربطی نداره اما فوتبال بهش مبتلا شده. خب این الان یه موضوع فوتبالیه . اگه من اشتباه گرفتم روشن تر بیان کنید. چون ما فقط به فوتبال میپردازیم و نهایت فرصت بچه ها دنبال کردن موضوعات روز هست . حالا ممکنه دوپینگ روی میز قرار بگیره و یا انشا.. قهرمانی اسیا.
در مورد دوستانی که فکر میکنید تو پی تی هستند و میتونند کمک کنند و خوب بنویسند: ما همیشه چه تو این تاپیک و چه توی صفحه سخن سردبیر دست کمکمون رو دراز کردیم ولی کسی دستمون رو فشار نداده. الان هم من به نمایندگی از همه میگم که این مجله متعلق به همه هست و هر کس فکر میکنه میتونه تو هر زمینه ای کمک کنه بسم ا../ ما منتظر هستیم همیشه.
در پایان بازم از دوستان و عزیزان در بخش فوتبال ممنون میشیم که نظرات و دیدگاههاشون رو ارائه بدهند تا کمبود ها رفع بشوند.
سپاسگذار