• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
ممنون از زحمات دوستان که برای این شماره خیلی زحمت کشیدن بر عکس من!
و ممنون از ساسان عزیز که زحمت عکس و بنر رو کشیدم.متاسفانه سایت آپلود مشکل داشت و نتونستم!
مرسی از نظرات دوستان.
امیرجان شکسته نفسی می کنی برادر. بیشتر زحمات این چند شماره اخیر بر عهده شما گرامی بود. باز هم از زحماتت متشکزم.:)

ان شاالله اگه چیزی بلد باشیم شاید یه مطلبی هم ما نوشتیم و چاپ شد هر چند چیز زیادی بلد نیستم:دی

شهرام جان ممنون از حسن نظرتون. مطمئنا همه بچه ها ایده های زیادی دارند که میتونن در مجله نمایش بدن. منتظر مقالات شما دوست عزیز هستیم. اگر مقاله ای داشتید همینجا اعلام کنید تا سردبیر محترم مجله باهاتون هماهنگ کنند.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

خب دوستان مجله شماره 25 هم منتشر شد . من مجله رو به تاپيك مجله اينترنتي پرشين تولز انتقال دادم . دوستان براي خواندن مطالب اين شماره ميتونن به اين تاپيك مراجعه كنند.

ضمنا 4 نفر از دوستان در نظر سنجي شركت كردند . يك 20 ، يك 19 ، يك 18 و يك 17 نظر دوستان براي شماره 24 بود.
نظرسنجي اين شماره هم به روز شد . لطفا در نظر سنجي شركت كنيد. با تشكر

شاد و پيروز باشيد

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

خب شماره جدید رسید.
من ابتدا یه آفرین به خودمون بگم بخاطر شماره قبلی یعنی 24. به نظرم خوب بودیم و پر و پیمون.

از غیبتم تو شماره جدید از همکارا و خوانندگان عذرخواهی دارم . شرایط خوبی نبود و متاسفم
امیدوارم تو شماره های اینده با نظم و مطالب بهتر خدمتگذار باشیم.
یک عضو جدید هم داریم که مطمعنا هم برای خوانندگان مفید خواهد بود هم بچه های مجله. اول اسمش هم علی هستش :دی
مجله جدید رو بعدا نمره میدم. الان ندیدم.
ساسان خان من به قبلی رای نداده بودم اما الان 19/99 میدم

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
خوب این شماره رو دانلود کردم . به دلیل اینکه فقط 3 نفرتون بودید تو این شماره نمیشد انتظار داشت که مثل شماره قبلی بشه چون تو قبلی فکر کنم 7 نفر بودید . اما خوب مصاحبه با علی خیلی عالی و مفصل بود و خلاصه حال کردیم اساسی . دمتون گرم .
ویژه جام ملت ها و بررسی شرایط تیم ملی خیلی خوب بود
اون قسمت لئوناردو هم جالب بود ! چه جوگیر شده بود توی تعریف اینتر ! :دی اینتر قدرمتنده .. جیگره .. دلربا ئه ... رویا بود شد واقعیت
01143IMM658mtu.gif
:lol: :دی

حرف آخر اینکه دست همتون درد نکنه ... نمره من هم شرمنده روم به دیوار 15 هست ... :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب من با افتخار تمام به عنوان اولین نفر در مراسم شماره جدید سخنرانی میکنم.

اولا باید تشکر ویژه داشته باشم از حسام که علیرغم مشغله شخصیش کار رو رسونده و البته مشخصه که براش زحمت اساسی رو متقبل شده.
بعد از اون از همه بچه های تحریریه که برای شماره جدید زحمت کشیدند ، عرض تشکر دارم و امیدوارم که بتوانیم در شماره های آینده هم همینطور وقت بگذاریم تا بچه های بخش فوتبال از مجله خودشون لذت بیشتری ببرند.

تا یادم نرفته بگم من ایندفعه نمره 19/999 میدم
و اما خوانندگان عزیز:
در ابتدا، به همه برو بچ بخش فوتبال توصیه اکید دارم که شماره جدید رو دانلود کنند و از دست ندهند. خصوصا که حال و هوای جامعه هم ورزشیه اونم از نوع تیم ملی فوتبال.
و اینم بدونید، وقتی زحمت می کشید و دانلود می کنید و میخوانید. یه کار کوچیک دیگه هم انجام بدید که اون برای ما خیلی مهمه. اونم نظراتت شماست که مطمعنا به ما انرژی و انگیزه میده حتی اگه انتقاد باشه. دیگه خیلی بدیهی هست که ما ضعف داریم ولی اگه شما ضعف ها رو نگید ما سخت تر میتونیم اونها رو بشناسیم و برطرف کنیم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من هم تشکر می کنم از همه دوستانی که زحمت کشیدن برای این شماره و تشکر ویژه از حسام عزیز به خاطر وقتی که برای رسوندن این مجله گذاشتند با گرفتاریهای زیادی که داشتند.

دوستانی که تمایل دارند این شماره مجله رو بخونند لطفا از این پست مجله رو دانلود کنند.

از همه دوستان خواهش می کنم در نظرسنجی شماره 26 هم شرکت کنند.

اما نتایج نظر سنجی شماره گذشته : 2 نفر 18 ، 1 نفر 15 و 1 نفر پایین تر از 10

امیدوارم در شماره جدید کاستی های شماره قبل برطرف شده باشه.

شاد و پیروز باشید

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام .
من هم شماره 26 رو دانلود کردم
واقعآ دست تک تکتون درد نکنه ... آقا ساسان, امیر , جواد , میلاد , اون یکی جواد :دی و حسام ...
ترکوندید تو این شماره ...

خوب تو این شماره :
ترجمه ی بسیار عالی مطلبی که در مورد لیورپول بود خیلی خوب بود و واقعآ میدونم کار سختیه اینقدر روان ترجمه رو انجام داد و دست امیر درد نکنه .

بررسی گروه های چهارگانه جام ملت ها که آقا ساسان زحمت کشیده بود هم خیلی کامل بود انصافآ .

قسمت بخاطر ایران, بخاطر فوتبال ِ جواد هم خیلی قشنگ و احساسی بود

بررسی لیگ قهرمانان حسام هم خیلی خوب بود و اینجوری که بازی ها رو نوشته بود و توضیح داده بود خیلی جالب و خوب بود

مروری بر پرونده بهترین بازیکن سال هم خیلی عالی 3 تا بازیکن رو مورد بررسی قرارداده بود و لذت بردیم فراوان .

کالچو در رختنکن هم قسمت میلان و یووه رو فقط وقت شد بخونم و خیلی عالی بود

و اما قسمت اسطوره های این هفته خیلی سوپرایز کننده بود ... واقعآ لذت بردم وقتی دیدم در مورد ریوالدو هست . مرسی جواد جان

خلاصه یه بار دیگه ممنونم از وقتی که گذاشتید نمره من به این شماره هم 20 هست

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
26 شماره تا حالا منتشر شده؟
من کل شماره ها رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
چون تو صفحات اول گشتم لینکهای دانلودی نبود
من سه چهار تا شمارشو دارم.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مهران و نوید و البته سینا و سایر دوستان

اولا که خوبیش مال خودتونه و اینو بدونید که ما هم هدفمون رضایت شماست.
اما باور کنید جدای اینکه شما بگید خوب یا بد، انرژی بخش ترین و لذتبخش ترین زمان برای ما همون زمانیه که نظرات شما رو بخونیم.
واقعا این پست ساده ای که شاید سی ثانیه هم ازتون وقت نگیره برای ما بسیار ارزشمنده.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
خوب این شماره ی بسیار مذخرفی بود !! فقط خواستم اینو بگم تا سردبیر عزیز بیاد قربونم بره
i64777_Mehra628PT243.gif
:دی باور کنید خودش تو مجله گفته بود
i64778_Mehra628PT233.gif

حالا خارج از شوخی بریم سراغ مجله !

مقاله امیر در مورد داور زن خیلی خوب ترجمه شده بود و من اعتقاد دارم که ایشون کلآ مترجم خفنی هستن و تسلط خیلی خوبی به زبان دارن که اینقدر روان و خوب ترجمه می کنن !

برنامه ریزی و پشتکار دو عامل اساسی برای موفقیت سامورایی ها هم که اگه اشتباه نکنم آقا ساسان زحمتشو کشیده بودن خیلی خوب بود چون از همه لحاظ بررسی شده بود و کامل بود

قسمت فوتبال ما جواد محشر بود ! کلآ من با لحن و ادبیات نوشتاریش خیلی حال کردم !

آخرین امپراطور علی هم خیلی کامل بود ! واقعآ صبر و حوصله به خرج داده بود و از همه بهتر که قضاوت بی طرفی داشت !

ستاره سوخته قطبی و بررسی انتقال علی کریمی هم جالب بود ! مخصوصآ خط آخرش ! :دی

قسمت اسطوره ها هم که جواد عزیز زحمتشو می کشه مثل همیشه عالی بود ولی اگه هر کسی دیگه جز اون فیگو ِ پیگ بود بیشتر حال میداد ! :دی ( شوخی می کنم فیگو بازیکن خوبی بود اما من ازش خوشم نمیاد بنا به دلایلی که همه میدونید :دی )

icon12.gif
در آخر اینکه دست همتون درد نکنه و نمره من به این شماره 17 هست .
icon12.gif

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خوب بود دستتون درد نکنه من به این شماره نمره 18 میدم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مقاله امیر در مورد داور زن خیلی خوب ترجمه شده بود و من اعتقاد دارم که ایشون کلآ مترجم خفنی هستن و تسلط خیلی خوبی به زبان دارن که اینقدر روان و خوب ترجمه می کنن !
خیلی خیلی خیلی ممنونم.
همین جملات ساده هست که به من و مطمئنا همه اعضای مجله روحیه میده و باید اعتراف کنم که تمجید تو از مقاله قبلی خیلی تو این مقاله تاثیر مثبت داشت!باعث شده که تعهد بیشتری نسبت به کارم داشته باشم.
باز هم ممنون از حسن توجهت.
امیدوارم در آینده نزدیک با هم بیشتر آشنا بشیم و دوستان خوبی هم باشیم!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
عرض خسته نباشید به همه رفقا و تشکر بابت ابراز لطفشون. مجله به تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز منتقل شد. دوستان برای دانلود این شماره به تاپیک نامبرده مراجعه نمایید.
اما در نظرسنجی شماره 26 ، 3 تا 20 ، 1 مورد 19 ، دوتا 18 و یک نمره پایین تر از 10 داریم .
نظر سنجی شماره 27 هم گذاشته شد دوستان لطفا نظراتشون رو درباره این شماره هم اعلام کنند.

سلام

برنامه ریزی و پشتکار دو عامل اساسی برای موفقیت سامورایی ها هم که اگه اشتباه نکنم آقا ساسان زحمتشو کشیده بودن خیلی خوب بود چون از همه لحاظ بررسی شده بود و کامل بود

مهران جان خیلی لطف داری . ممنون از پیگیری و اعلام نظراتتون برای مجله.

شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام

آخرین امپراطور علی هم خیلی کامل بود ! واقعآ صبر و حوصله به خرج داده بود و از همه بهتر که قضاوت بی طرفی داشت !

آقا درود ...

قابل نداشت، امیدوارم پسندیده باشی ...

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
خیلی خیلی خیلی ممنونم.
همین جملات ساده هست که به من و مطمئنا همه اعضای مجله روحیه میده و باید اعتراف کنم که تمجید تو از مقاله قبلی خیلی تو این مقاله تاثیر مثبت داشت!باعث شده که تعهد بیشتری نسبت به کارم داشته باشم.
باز هم ممنون از حسن توجهت.
امیدوارم در آینده نزدیک با هم بیشتر آشنا بشیم و دوستان خوبی هم باشیم!
چاکرتم امیر جان به هر جهت شما بدون چشم داشت زحمت زیادی می کشید و بی انصافی هست که یه تشکر کوچولو نکرد از کارتون .
مطمئن باش من طرفدار همیشگی کارات تو مجله ی پی تی هستم ..
icon12.gif

fan for life ! :دی

ارادت فراوان ...

مهران جان خیلی لطف داری . ممنون از پیگیری و اعلام نظراتتون برای مجله.

شاد و پیروز باشید
خواهش می کنم آقا ساسان باز هم از شما تشکر می کنم واسه مقاله خوبتون و زحمات زیادی که تا الان واسه مجله کشیدید
icon12.gif

آقا درود ...

قابل نداشت، امیدوارم پسندیده باشی ...
درود فراوان علی عزیز .
کارت واقعآ عالی بوده و هست و قطعآ خواهد بود و مجددآ تشکر می کنم از وقتی که واسه مجله میذاری .

دوستان عزیز دیگه هم خیلی خوب میشد اگه میومدن و در مورد مجله نظر میدادن . قطعآ یه گوشه ای از زحمات این رفقامون تو مجله جبران میشد . امیدوارم این مجله که واسه پی تی هست رو خودمون که کاربر پی تی هستم اونو پشتیبانی کنیم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چاکرتم امیر جان به هر جهت شما بدون چشم داشت زحمت زیادی می کشید و بی انصافی هست که یه تشکر کوچولو نکرد از کارتون .
مطمئن باش من طرفدار همیشگی کارات تو مجله ی پی تی هستم ..
fan for life ! :دی

ارادت فراوان ...
مثل همیشه من الان جوگیر شدم:دی
آقا این friend request بگیر که اومد:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
خوب این شماره ی بسیار مذخرفی بود !! فقط خواستم اینو بگم تا سردبیر عزیز بیاد قربونم بره
i64777_Mehra628PT243.gif
:دی باور کنید خودش تو مجله گفته بود
i64778_Mehra628PT233.gif

قسمت فوتبال ما جواد محشر بود ! کلآ من با لحن و ادبیات نوشتاریش خیلی حال کردم !

مهران جان تا حسام بیاد من خودم قربون تو میرم. واقعا دمت گرم.

----------------
سهم خودم هم ،: مخلصم عمو /خوشحالم که مقبول بوده.
--------------------------------

خب به نظر خودم شماره خوب و خوش محتوایی بود. به ویژه که فکر میکنم در سطح خودمون و در طی دو شماره جام ملتها رو اگرچه برامون مثل همیشه ! تلخ تموم شد ولی خوب پوشش دادیم.
-------------------------------------

فکر میکنم با این جو بتونیم رو به جلو حرکت کنیم و مجله بیشتر مطرح بشه. خودم فکر میکنم که باید مجله رو بیشتر تو پی تی جا بندازیم. باید همه گیر تر بشه و یه تبلیغات اساسی تری نیاز داریم.
--------------

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

قسمت اسطوره ها هم که جواد عزیز زحمتشو می کشه مثل همیشه عالی بود ولی اگه هر کسی دیگه جز اون فیگو ِ پیگ بود بیشتر حال میداد ! :دی ( شوخی می کنم فیگو بازیکن خوبی بود اما من ازش خوشم نمیاد بنا به دلایلی که همه میدونید :دی )

مرسی مهران جان :happy:

بابا این فیگو هم دل داره به خدا:D

بالا