سلام منم دانلود کردم فقط انتظار داشتم حداقل بچه هایی که تو 15-15 بودن بیان یه نظری بدن . به هر حال امیدوارم این کار رو بکنن .
صحنه را دیدم .. :دی
قسمت اول که آقا ساسان نوشته بودند جالب بود و یاد چند تن از دوستان افتادیم که دیگه نیستن و کلی دلمان تنگ شد . مثل یوسف و پارسا و مرجان و ...
اون خاطره هم خیلی جالب بود :lol: یارو رو چه حساب اون کارو کرده نمی دونم اما فکر کنم -12 سال هستش بنده خدا :دی
---
مصاحبه با جواد خیلی عالی بود . به هر 2 نفرشون خسته نباشید میگم برای این حوصله و اطلاعات جامعی که از فوتبال دارن و خلاصه عجب مصاحبه ای رو ترتیب داده بودند ! Perfect !
---
پرونده ی همسران فوتبالیست ها هم قسمتی بود که باعث شد پِی ببرم که فوتبالیست شدن چقدر خوبه :دی . با تشکر از آقا ساسان عزیز
---
قسمت اسطوره ها هم بسیار خواندنی بود . کلآ الکس یکی از باریکننان محبوب بنده هست . کلی حال کردم در موردش خوندم . اون قسمت مربوط به ویدئو هم جالب بود . اونجا دل پیرو با اون عظمت از این حرفا میزنه و عمل می کنه بهش اما تو ایران یارو هنوز نیومده به یه تیم گریه زاری راه میندازه و میگه عشق هواداره اما فصل بعد معلوم میشه چند بار واسه قرارداد دعوا کرده و مبلغش هم از همه بیشتر بوده و فصل بعدش هم میره تیم رقیب و کلی هم شکایت می کنه از تیم سابقش :lol:
---
قسمت کلاسیک خیلی جالب بود . دستتون درد نکنه که ما رو هم اجازه دادید تو اون قسمت باشیم . البته بنده یک افشاگری بکنم در مورد سنم که اونجا گفتم کمی اغراق کردم اما باور کنید شبیه 20 ساله ها هستم !
---
قسمت سبز و سفید و قرمز رو هم خوندم و کلآ به این فوتبالمون خندیدم ! خیلی عالی تحلیل شده بود . با تشکر از آقا فرزاد عزیز
---
مصاحبه مجله زندگی ایده عال با دایی رو هم خوندم ! این بنده خدا هنوز هم به جمله ی در مکتب ما شکست جایی ندارد اعتقاد داره !! جل الخالق ! ولی کلآ آدم باحالیه ! حیف که مربی گری حالیش نیست :دی تشکر می کنم از ان سرباز گمنامی که اینو واسه این مجله گردآوری کرده بود
---
پایان پدیده .. عجب بازیکنی بود این رونالدو .. خدا بود . با همه جاش گل میزد تو هر شرایط و تو هر بازی ...
در کل خیلی دلم سوخت . خبر نداشتم بیشتر به خاطر بیماریش بود که این اواخر اینجوری شده بود . قسمتی که در مورد افتخاراتش بود نشون میده که چقدر بازیکن بزرگی بود ...
با تشکر از علی عزیز
---
ورزش حرفه ای و مصدومیت هم عالی بود ! واقعآ این مصدومیت چه ها که نمی کند آقا .. حالا ناقص شدنش به کنار اون بدبختایی که به خاطرش فوتبال رو گذاشتن کنارو بگو ...
باز هم تشکر از علی عزیز
---
تحلیل بازی بارسلونا و آرسنال هم خیلی عالی بود . انصافآ توش اغراق هم نشده بود و همش حقایق بود . ممنون میلاد عزیز
---
محبوب ترین های اروپا هم که تابلو بود سرور و سالار تیمای دنیا اوله اما بازم خوب بود که نشون داده شد :دی تا همگان ببینند . امیدوارم نویسنده مطلب پی ببرد بزرگترین تیم دنیا چه تیمی است و از دست طرفداری آن تیم سوراخ برداد . انشالله !
---
بررسی ثروتمندترین باشگاه ها هم عالی بود . عجب پول هایی رد و بدل میشه آقا ..:دی از همه اینا بگذریم چه حوصله ای داره این امیر ! عجب ترجمه ای ! به به ...
---
قسمت لیگ قرمانان رو هم دقیق خوندم چون زیاد در جریان رقابت ها نبودم و خلاصه بیشتر در جریان قرار گرفتیم :دی باز هم تشکر میلاد جان
---
با فوتبال نگاران پی تی هم جالب بود . تبریک می گم به آقا ساسان ایشالا فرزند اولشون هم مثل خودش بشه و همه مشخصات عالی ایشون و همسر محترمشون رو داشته باشه . انشالله ! وقتی فرزند عزیزشون به دنیا اومدن حمله می کنیم یه تاپیک وقایع و جشن و بزن برقص راه میندازیم :دی فقط یه زمانی باشه که فروم مینجر نباشه ! ایشان با این کارها مخالف اند :دی
دیگه اینکه این آقا فرزاد در کودکی چه خشن بوده اند :دی تو عکس چه اخمی کرده :دی
حسام هم از وقتی که رپ گوش میکنه و فن امینم شده ( :lol: ) خیلی متحول شده ! :دی بنده به ایشان تبریک عرض می کنم و به بیماران قلبی هم توصیه می کنم سرگذشت زندگی ایشون رو نخونن با دیدن این سلیقه توی تیم انتخاب کردن این بشر قطعآ مشکلات فراوانی براشون پیش میاد
! :دی
علی آقای عزیز هم که خیلی بهش ارادت داریم . احتمالآ یه موزه راه بندازیم با عکسای قدیمی ای که داره :دی
آقا میلاد علی ژاوی عزیز رو هم که بهش خیلی ارادت داریم . ماشالا همه اینجا درس خونده و کالج رفته هستند جز ما !
اون یکی آقا جواد هم خیلی پسر گلی هستند . بی حاشیه و آقا . دیگه کم کم وقت زن گرفتنش هست :دی (الان شرط میبندم با خوندن این خط داره با چهره ی مرموزی میخنده :دی )
امیر جان عزیز دل رو هم که دوسش داریم فراوون و خلاصه دارم طرح رفاقت باهاش میریزم یه چند تا مطلبو واسم ترجمه کنه (به کسی نگید :دی )
و اما خود آقا جواد عزیز که خیلی اردات های فراوان داریم بهش کامیون کامیون ! خیلی با ادب و بی حاشیه مثل اون یکی جواد و کلآ جنتلمن بر خلاف من که جلف تشریف دارم :دی
--
سخن پایانی هم اینکه خوندیم اضی بودیم و کلی ذوقمرگ شدیم .
در کل بدون تعارف شما ها همتون خیلی با حوصله و با پشت کار فراوان هستید که اینجوری همچنین کارایی رو انجام میدید ! البته با معرفت هم هستید چون کار بدون چشم داشت مالی هست .
دم همتون گرم .
تا یادم نرفته دم حاج مهدی هم گرم واسه طراحی جلد
کارش حرف نداره ...