• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

برای شماره قبلی که رای گیریش هنوز باز میمونه تا شنبه معدل حدودیه 17 بدست میاد تقریبا و دوستان اگه خواستند به مجله جدید رای بدهند صبر کنند تا اون قسمت بروز بشه.

اما مجله 28
خوب شده. با توجه به مشکلاتی که بعضی دوستان تو این روزها داشتند فکر کنم خوب هست.

نوشته علی عزیز که پیداست بسیار روش وقت گذاشته و همینطور مطلب حسام رو هم خوشم اومد. کلا از اون مدلهایی بود که من همیشه دوست دارم بی ملاحظه باشه. تعارف نیست و واقعا از دید سکو واقعیت همینه و اگر بخواهیم نون رو به نرخ روز بخوریم باید بریم یه جاهایی که این روزها خیلی هم تریبون دست میگیرند. بگذریم.
کار امیر و جواد هم طبق روال و به ترتیب : جالب و فلش بکی بود و دانسته ها رو افزایش میده.
کلا شماره مطلوبی هست و خودم نمره 18 میدم.

برای شماره نوروز باید بگم : جریان چیه / بی خیال / خبری در راه است و از این شعارهای تبلیغی.
ولی منم بشارت یه شماره خیلی خیلی خوب رو میدم و بزودی مزاحم خود شما هم خواهیم شد.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
از بین 27 نفری که مجله رو دانلود کردن کسی نظری نداشت واقعا ؟!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
ممنون از تمام دوستانی که مقالاتشون رو به موقع رسوندن برای این شماره . ضمن اینکه سردبیر عزیز بدقول ها رو قراره جریمه هم بکنند که شامل خودم هم میشه :blush:

اما در نظر سنجی شماره قبل یک 19 ، 3 تا 18 ، یک 17 و یک نمره بین 10-14 گرفتیم. از همه دوستانی که نظرشون رو اینجا میگن یا در نظرسنجی شرکت می کنند سپاسگزارم.

نظرسنجی شماره جدید هم گذاشته شد . لطفا رای بدید.

شاد و پیروز باشید

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام واقعا خسته نباشین من که با این شماره خیلی حال کردم.مخصوصا با بخش یک مشت دلار و توتی
عالی بود من نمره 20 میدم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
مطالعه کردیم. مطلب میلیاردرهای مفت خوره پرسپولیسی باحال و تاسف آور بود :(

تنوع مطالب و موضوعات رو بیشتر کنید. عکس های خاص از فوتبالیست های بیشتر بزارید

با سپاس

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جواد تو چقدر نق می زنی!!! سه صفحه میای همش آیه یاس می خونی! یه چیزی بنویس به فیض برسیم آقا این آه و افسوسا رو که هممون با خودمون حملش می کنیم آقا:دی
بسه آقا بسه! یه چیز بنویس اطلاعاتمون زیاد شه!
ممنون از همگی نسبتا خوب بود.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام . خوب من یادمه که اینجا پست دادم اما الان که اومدم نظر بقیه بچه ها رو بخونم دیدم که اصلآ پستی ندارم !
در کل خواستم خسته نباشید عرض کنم خدمت همه بچه های مجله و بگم این شماره خیلی فوق العاده بود .

در مورد اون تاریخچه ی یک نماد آرسنال باید عرض کنم من تو کل این سالها متوجه توپ جنگی در لوگو آرسنال نشده بودم و فکر می کردم چیز دیگه ای هست :lol: همش هم فکر می کردم چرا به اینا میگن توپچی اما پیش خودم گفتم شاید منظورشون توپ فوتباله :lol: تازه به خیلیای دیگه که سوال می کردن هم گفته بودم :lol: در کل دمت گرم امیر جان یک ملتی رو از گمراهی در آوردی آقا :lol:

مقاله بیشتر از یک مشت دلار جواد بی نهایت عالی بود . مخصوصآ خط آخرش که گفته شده بود مثل آماتور ها کفش آویزون می کنن و فقط ثروت و شهرت و انتخابش از محبوبیت یا منفوریت میماند . واقعآ چه پولایی جا به جا میشه تو این فوتباله ..

قسمت کارنامه نیم فصل علی عزیز خیلی خیلی کامل بود ولی راستش همشو نخوندم اما واسه ذوب و استقلال و سپاهان و پرسپولیس رو خوندم که خیلی عالی بود . مخصوصآ واسه پرسپولیس و لقب قعرنشین مدعیان !!

قسمت اسطوره ها و فرانچسکو توتی رو هم خوندم که جواد عزیز مثل همیشه زحمتشو کشیده بود و خیلی هم عالی بود . خارج از مسائل فوتبالی من این توتی رو خیلی دوست دارم چون در بعضی از مسائل سیا30 از مردم حمابت کرده بود که اگه یادتون باشه ایسنا با ایرنا یا .... گفتن واسه یه ماه خبر مربوط به رم نمیزنن و تحریمشون می کنن :lol:

دیگر حالمان را به هم زدید میلیاردهای گرامی حسام بی نظیر بود . تمام حرفاش حق بود ! واقعآ علی دایی اصلآ اشتباه کردم و مقصرم و ... کلآ تو ادبیات مغزش فکر کنم وجود نداره !! هم تو پرسپولیس هم تیم ملی ! پاراگراف آخرش خدا بود !!! واقعآ روزی خواهد رسید که دیگه نمی تونن فوتبال بازی کنن و چون هیچکاری واسه تیم نکردن و هیچکس نبودن فراموش خواهند شد که حقشون هم هست !!

فقط فکر کنم آقا ساسان هم مطلبی در مورد گیگز داشته که ظاهرآ تو مجله نیست :دی یعنی هر چی گشتم نبود
در کل تشکرات فراوان .. بنده به این شماره نمره ی 20 میدم . درسته شاید حجمش مثل قبلیا نبود اما خوب کیفیتش بسیار بالا بود و با همه قسمتاش بی نهایت حال کردم . دستتون درد نکنه
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif

Last edited:

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
از دوستان نویسنده درخواست می‌کنم اگه این مطلب جالب و قشنگ را تا حالا در مجله تون نداشتین لطفا بگذارید.

خاطرات یک جانباز جنگ تحمیلی

یکی از جانبازان جنگ تحمیلی، سالها پس از مجروح شدن به علت وضع وخیمش به ایتالیا اعزام و در یکی از بیمارستانهای شهر رم بستری شده بود.
از قضا چند روزی بعد از بستری شدن این جانباز جنگ تحمیلی متوجه می شود خانم پرستاری که از او مراقبت می کند نام خانوادگی اش مالدینی است. این جانباز ابتدا تصور می کند تشابه اسمی است، اما در نهایت نمی تواند جلوی کنجکاوی اش را بگیرد و از خانم پرستار می پرسد: آیا با پائولو مالدینی ستاره شهر تیم آ.ث. میلان نسبتی داری؟ و خانم پرستار در پاسخ می گوید: پائولو برادر من است! جانباز ایرانی در حالی که بسیار خوشحال شده بود، از خانم پرستار خواهش می کند که اگر ممکن است عکسی به یادگار بیاورد و خانم پرستار هم قول می دهد تا برایش تهیه کند، اما جالب ترین بخش داستان صبح روز بعد اتفاق می افتد. هنگامی که جانباز هموطن ما از خواب بیدار می شود، کنار تخت بیمارستان خود پائولو مالدینی بزرگ را می بیند که با یک دسته گل به انتظار بیدار شدن او نشسته است و ... باقی اش را دیگر حدس بزنید!
راستی هیچ می دانید پائولو مالدینی اسطوره میلان از شهر میلان واقع در شمال غربی ایتالیا، به شهر رم واقع در مرکز کشور ایتالیا که فاصله ای حدود ششصد کیلومتر دارد رفت، تا از یک جانباز جنگی ایرانی را که خواستار عکس یادگاری اوست، عیادت کند؟ آیا فوتبالیست ایرانی را سراغ دارید که چنین مسافتی را برای به دست آوردن دل یک جانباز، معلول، بچه یتیم، بیمار و ... بپیماید؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فقط فکر کنم آقا ساسان هم مطلبی در مورد گیگز داشته که ظاهرآ تو مجله نیست :دی یعنی هر چی گشتم نبود

اوه !

این سوتی سردبیر بود :دی

قرار بود برسه این مقاله که در آخرین دقایق نرسید، من هم یادم رفت از سخن سردبیر حذفش کنم :دی

- مهران واقعا مرسی که هر شماره میای و نظر میدی. واقعا ممنون !

یکی از جانبازان جنگ تحمیلی، سالها پس از مجروح شدن به علت وضع وخیمش به ایتالیا اعزام و در یکی از بیمارستانهای شهر رم بستری شده بود.
از قضا چند روزی بعد از بستری شدن این جانباز جنگ تحمیلی متوجه می شود خانم پرستاری که از او مراقبت می کند نام خانوادگی اش مالدینی است. این جانباز ابتدا تصور می کند تشابه اسمی است، اما در نهایت نمی تواند جلوی کنجکاوی اش را بگیرد و از خانم پرستار می پرسد: آیا با پائولو مالدینی ستاره شهر تیم آ.ث. میلان نسبتی داری؟ و خانم پرستار در پاسخ می گوید: پائولو برادر من است! جانباز ایرانی در حالی که بسیار خوشحال شده بود، از خانم پرستار خواهش می کند که اگر ممکن است عکسی به یادگار بیاورد و خانم پرستار هم قول می دهد تا برایش تهیه کند، اما جالب ترین بخش داستان صبح روز بعد اتفاق می افتد. هنگامی که جانباز هموطن ما از خواب بیدار می شود، کنار تخت بیمارستان خود پائولو مالدینی بزرگ را می بیند که با یک دسته گل به انتظار بیدار شدن او نشسته است و ... باقی اش را دیگر حدس بزنید!
راستی هیچ می دانید پائولو مالدینی اسطوره میلان از شهر میلان واقع در شمال غربی ایتالیا، به شهر رم واقع در مرکز کشور ایتالیا که فاصله ای حدود ششصد کیلومتر دارد رفت، تا از یک جانباز جنگی ایرانی را که خواستار عکس یادگاری اوست، عیادت کند؟ آیا فوتبالیست ایرانی را سراغ دارید که چنین مسافتی را برای به دست آوردن دل یک جانباز، معلول، بچه یتیم، بیمار و ... بپیماید؟

کاش این رو برای من پی ام میکردید ... !

دوستان مطالب این شکلی اگر دارند، برای من پی ام کنن، حتما استفاده میشه.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

خب شماره ویژه نوروزی مجله منتشر شد که دوستان میتونن از تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز این شماره رو هم دانلود کنند.

جا داره که همینجا تشکری داشته باشم از تمام دوستانی که در این مدت در مجله فعالیت کردند و تلاش کردند کار گروهی رو به همه دوستان در بخش فوتبال ارائه بدن.
همینطور تشکر مخصوصی می کنم از همه رفقایی که وقت گذاشتن مجله رو خوندن و نظراتشون رو در همین تاپیک اعلام کردند.

خب من تا دقایقی دیگه نظر سنجی این شماره رو هم فعال می کنم و امیدوارم دوستان نظراتشون رو در خصوص شماره 29 در نظر سنجی بالای تاپیک اعلام کنند.

ضمنا در نظرسنجی شماره 28 مجله دو نفر نمره 20 ، دو نفر 18 و دو نفر نمره 16 به مجله دادند.

شاد و پیروز باشید

Last edited:

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
از دوستان نویسنده درخواست می‌کنم اگه این مطلب جالب و قشنگ را تا حالا در مجله تون نداشتین لطفا بگذارید.

فوتبال ايتاليا از اين حيث بي نظيره
بوفون هم تا جاييكه من ميدونم در امور خيريه بسيار فعاله و روبرتو باجو هم سال گدشته جايزه صلح جهاني رو به خاطر تلاشها و كمك هايي كه در سطح جهاني داشته دريافت كرد و يا همين حركتي كه آلكس دل پيرو چند وقت پيش در واكنش به بحثي كه در مورد تمديد قراردادش به راه افتاده بود انجام داد

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
از تمامي دوستاني كه براي تهيه محله زحمت مي كشند كمال تشكر رو دارم واقعا كار سختي است و انجامش در فضاي وب به مراتب سخت تر
دست همتون درد نكنه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
به نظرم این شماره بی نظیر هست و نامبر وان

حجمش یه مقدار زیاده ولی دوستان حوصله داشته باشند و تو چند نوبت بخوانند خیلی جالب هست. یه کمی هم برای عیدتون نگه دارید :دی

امیدوارم استقبال خوبی صورت بگیره و البته نظرات منعکس بشه.

خسته نباشی هم میگم به همه دوستان خوبم که با صبر و زحمتشون برای این شماره مایه گذاشتند.

ادیت:

خوانندهای هوادار مجله@
بدون تعارف بگم / ایندفعه من یکی منتظرم بنر تبلیغی رو تو امضاهای بیشتری ببینم. :دی

Last edited:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام
به نظرم این شماره بی نظیر هست و نامبر وان

حجمش یه مقدار زیاده ولی دوستان حوصله داشته باشند و تو چند نوبت بخوانند خیلی جالب هست. یه کمی هم برای عیدتون نگه دارید :دی

امیدوارم استقبال خوبی صورت بگیره و البته نظرات منعکس بشه.

خسته نباشی هم میگم به همه دوستان خوبم که با صبر و زحمتشون برای این شماره مایه گذاشتند.

ادیت:

خوانندهای هوادار مجله@
بدون تعارف بگم / ایندفعه من یکی منتظرم بنر تبلیغی رو تو امضاهای بیشتری ببینم. :دی

چون با تو مصاحبه کرده بودن این حرفا رو می گی ؟؟
icon10.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اتچ نمی کنید ؟

بخاطر اینکه حجمش بالای 3.9 مگ هست من نمیتونم اتچ کنم. ولی از موزمار خواستیم این کار رو بکنه که ظاهرا فروم این وسط مشکل پیدا کرده و اور میده !

در اولین فرصت بعد از رفع اشکال اتچ هم خواهد شد.

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام

من چندین بار سعی کردم که آپلود کنم این فایل رو، ولی نمیدونم چرا نمیشه!
خلاصه سعی میشه که به زودی آپلود بشه

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام منم دانلود کردم فقط انتظار داشتم حداقل بچه هایی که تو 15-15 بودن بیان یه نظری بدن . به هر حال امیدوارم این کار رو بکنن .
icon12.gif

صحنه را دیدم .. :دی

قسمت اول که آقا ساسان نوشته بودند جالب بود و یاد چند تن از دوستان افتادیم که دیگه نیستن و کلی دلمان تنگ شد . مثل یوسف و پارسا و مرجان و ...
اون خاطره هم خیلی جالب بود :lol: یارو رو چه حساب اون کارو کرده نمی دونم اما فکر کنم -12 سال هستش بنده خدا :دی
---
مصاحبه با جواد خیلی عالی بود . به هر 2 نفرشون خسته نباشید میگم برای این حوصله و اطلاعات جامعی که از فوتبال دارن و خلاصه عجب مصاحبه ای رو ترتیب داده بودند ! Perfect !
icon12.gif
icon12.gif

---
پرونده ی همسران فوتبالیست ها هم قسمتی بود که باعث شد پِی ببرم که فوتبالیست شدن چقدر خوبه :دی . با تشکر از آقا ساسان عزیز
icon12.gif

---
قسمت اسطوره ها هم بسیار خواندنی بود . کلآ الکس یکی از باریکننان محبوب بنده هست . کلی حال کردم در موردش خوندم . اون قسمت مربوط به ویدئو هم جالب بود . اونجا دل پیرو با اون عظمت از این حرفا میزنه و عمل می کنه بهش اما تو ایران یارو هنوز نیومده به یه تیم گریه زاری راه میندازه و میگه عشق هواداره اما فصل بعد معلوم میشه چند بار واسه قرارداد دعوا کرده و مبلغش هم از همه بیشتر بوده و فصل بعدش هم میره تیم رقیب و کلی هم شکایت می کنه از تیم سابقش :lol:
---
قسمت کلاسیک خیلی جالب بود . دستتون درد نکنه که ما رو هم اجازه دادید تو اون قسمت باشیم . البته بنده یک افشاگری بکنم در مورد سنم که اونجا گفتم کمی اغراق کردم اما باور کنید شبیه 20 ساله ها هستم !
m141.gif

---
قسمت سبز و سفید و قرمز رو هم خوندم و کلآ به این فوتبالمون خندیدم ! خیلی عالی تحلیل شده بود . با تشکر از آقا فرزاد عزیز
icon12.gif

---
مصاحبه مجله زندگی ایده عال با دایی رو هم خوندم ! این بنده خدا هنوز هم به جمله ی در مکتب ما شکست جایی ندارد اعتقاد داره !! جل الخالق ! ولی کلآ آدم باحالیه ! حیف که مربی گری حالیش نیست :دی تشکر می کنم از ان سرباز گمنامی که اینو واسه این مجله گردآوری کرده بود
icon12.gif

---
پایان پدیده .. عجب بازیکنی بود این رونالدو .. خدا بود . با همه جاش گل میزد تو هر شرایط و تو هر بازی ...
s050.gif
در کل خیلی دلم سوخت . خبر نداشتم بیشتر به خاطر بیماریش بود که این اواخر اینجوری شده بود . قسمتی که در مورد افتخاراتش بود نشون میده که چقدر بازیکن بزرگی بود ...
s050.gif
با تشکر از علی عزیز
icon12.gif

---
ورزش حرفه ای و مصدومیت هم عالی بود ! واقعآ این مصدومیت چه ها که نمی کند آقا .. حالا ناقص شدنش به کنار اون بدبختایی که به خاطرش فوتبال رو گذاشتن کنارو بگو ...
m141.gif
باز هم تشکر از علی عزیز
icon12.gif

---
تحلیل بازی بارسلونا و آرسنال هم خیلی عالی بود . انصافآ توش اغراق هم نشده بود و همش حقایق بود . ممنون میلاد عزیز
icon12.gif

---
محبوب ترین های اروپا هم که تابلو بود سرور و سالار تیمای دنیا اوله اما بازم خوب بود که نشون داده شد :دی تا همگان ببینند . امیدوارم نویسنده مطلب پی ببرد بزرگترین تیم دنیا چه تیمی است و از دست طرفداری آن تیم سوراخ برداد . انشالله !
m141.gif

---
بررسی ثروتمندترین باشگاه ها هم عالی بود . عجب پول هایی رد و بدل میشه آقا ..:دی از همه اینا بگذریم چه حوصله ای داره این امیر ! عجب ترجمه ای ! به به ...
icon12.gif

---
قسمت لیگ قرمانان رو هم دقیق خوندم چون زیاد در جریان رقابت ها نبودم و خلاصه بیشتر در جریان قرار گرفتیم :دی باز هم تشکر میلاد جان
icon12.gif

---
با فوتبال نگاران پی تی هم جالب بود . تبریک می گم به آقا ساسان ایشالا فرزند اولشون هم مثل خودش بشه و همه مشخصات عالی ایشون و همسر محترمشون رو داشته باشه . انشالله ! وقتی فرزند عزیزشون به دنیا اومدن حمله می کنیم یه تاپیک وقایع و جشن و بزن برقص راه میندازیم :دی فقط یه زمانی باشه که فروم مینجر نباشه ! ایشان با این کارها مخالف اند :دی
m141.gif

دیگه اینکه این آقا فرزاد در کودکی چه خشن بوده اند :دی تو عکس چه اخمی کرده :دی
sarcastic_hanend.gif

حسام هم از وقتی که رپ گوش میکنه و فن امینم شده ( :lol: ) خیلی متحول شده ! :دی بنده به ایشان تبریک عرض می کنم و به بیماران قلبی هم توصیه می کنم سرگذشت زندگی ایشون رو نخونن با دیدن این سلیقه توی تیم انتخاب کردن این بشر قطعآ مشکلات فراوانی براشون پیش میاد
127fs4573872.gif
! :دی

علی آقای عزیز هم که خیلی بهش ارادت داریم . احتمالآ یه موزه راه بندازیم با عکسای قدیمی ای که داره :دی
3925.gif

آقا میلاد علی ژاوی عزیز رو هم که بهش خیلی ارادت داریم . ماشالا همه اینجا درس خونده و کالج رفته هستند جز ما !
1041.gif

اون یکی آقا جواد هم خیلی پسر گلی هستند . بی حاشیه و آقا . دیگه کم کم وقت زن گرفتنش هست :دی (الان شرط میبندم با خوندن این خط داره با چهره ی مرموزی میخنده :دی )
icon12.gif
hmm2.gif
icon12.gif

امیر جان عزیز دل رو هم که دوسش داریم فراوون و خلاصه دارم طرح رفاقت باهاش میریزم یه چند تا مطلبو واسم ترجمه کنه (به کسی نگید :دی )
icon12.gif
hmm2.gif
icon12.gif

و اما خود آقا جواد عزیز که خیلی اردات های فراوان داریم بهش کامیون کامیون ! خیلی با ادب و بی حاشیه مثل اون یکی جواد و کلآ جنتلمن بر خلاف من که جلف تشریف دارم :دی
m141.gif

--
سخن پایانی هم اینکه خوندیم اضی بودیم و کلی ذوقمرگ شدیم .
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif

در کل بدون تعارف شما ها همتون خیلی با حوصله و با پشت کار فراوان هستید که اینجوری همچنین کارایی رو انجام میدید ! البته با معرفت هم هستید چون کار بدون چشم داشت مالی هست .
icon12.gif

دم همتون گرم .
icon12.gif

تا یادم نرفته دم حاج مهدی هم گرم واسه طراحی جلد
icon12.gif
کارش حرف نداره ...
m141.gif

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891