• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقا من اومدم یه خسته نباشی بگم. حیف که 4-5 شماره آخر نخوندم. امیدوارم شماره جدید بتونم بیام دانلود کنم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام به همه.

خب شماره 46 منتشر شد. از تاپیک اصلی میتونید دانلود کنید.

امیدوارم بخونید و خوشتون بیاد، شماره نسباتا خوبی شد. مصاحبه با خودم ! و یک سری مقاله خوب و کامل داریم.

دوستانی که مایل هستن عکس زیر رو در امضاشون قرار بدن :

09955906991892400044.jpg

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درود و خسته نباشید خدمت دوستان

اقا مصاحبه خیلی خوب شده بود
واقعا لذت بردم من نمره مصاحبه کننده و شونده رو از 10 نمره 10 میدم
بسایر لذت بردم

کلا شماره خوبی بود
و البته همون جور که حسام عزیز هم در اول مجله گفته مشخص بود که قرار بوده چیزهای بیشتری داشته باشه این شماره ولی نرسیده

و دوست دارم نقد و نظر نسبت به مطلب خودم هم باشه
گرچند که واقعا قلمم ضعیف هست و خودم الان وقتی خوندمش دیدم اصلا خوب حسمو نشون ندادم

پایدار باشید

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقا یک مدیری لطفا این پست مجله رو منتقل کنه به تاپیک اصلی !

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خب مصاحبه خیلی خوب بود
در کل خوب بود
خوشمان امد

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با عرض معذرت بابت تاخیر .
پست مجله به تاپیک اصلی منتقل شد . نظرسنجی هم به روز شد .
نظر سنجی قبلی رکورد خوبی به جا گذاشت و دو تا رای داشت :D . یکی 19 و یکی 18

• Like
Reactions: JVD

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام به همه کاربران بخش فوتبال و خوانندگان مجله فوتبال پرشین تولز

بعد از سپری شدن حدود 4 ماه از آخرین شماره ای که آنلاین کردیم (شماره 47)، تا الان موفق نشدیم شماره جدیدی رو بعلت مشغله های مختلف آنلاین کنیم و احتمالا دیگه هم نمیتونیم !

شروع این کار در شهریور 1388 بود که تا پایان اسفند 1390 هم انجام شد و فکر میکنم بهترین تجربه کار گروهی بود که تا الان در این فروم انجام شده.
در کل فکر میکنم تجربه خیلی خوبی بود برای همه ماها. الان این متنی رو که دارید میخونید رو بنده (حسام) بعنوان سردبیر نوشتم و میخوام الان اسم ببرم از اعضای مجله. کاربران زیر اعضای فعلی مجله هستن :

Bhrzk : آقا بهروز عزیز، مدیر کل فعلی فروم پیشنهاد این مجله رو داد. اون روزهای اول بهروز این مجله رو آماده کرد و شماره اول رو هم تقریبا تمام کارهاش رو انجام داد، ولی خب از شماره های بعدی کمی کم رنگ تر شد، بهرحال کلا این کار ایده بهروز بود.

Sasan s : مدیر بخش فوتبال که در واقع آغاز به کار مجله فوتبال تا جایی که خاطرم هست برمیگرده به یک ماه بعد از مدیرشدن آقا ساسان در بخش که محیطی رو فراهم کردن که بشه پیشنهاد داد و البته روی این پیشنهاد هم فکر بشه. خودشون از اولین شماره تا آخرین شماره پای ثابت مجله بودن که واقعا جای تقدیر و تشکر داره.

f@rzad : آقا فرزاد عزیز اون موقعها کاربر فعال بخش سینما و فوتبال با هم بودن ! اون زمان همکار بخش نداشتیم که بعدا ایشون همکار شدن و الان هم که مدیر. ایشون هم مثل رفیقشون آقا ساسان از اول پای ثابت این مجله بودن و جزو قدیمی ها مجله هستن. بوده روزهایی که بسیار مشغله داشتن ولی همیشه کار رو رسوندن و زحمت کشیدن.

miladali : دیگر عضو همیشه ثابت مجله ! گرچه پدر ما رو در آورد از بس درباره بارسا نوشت، ولی خب روزهایی بود که شدید مشغول کنکور بود ولی باز مقاله میداد. فکر میکنم بعد از شماره اول یا دوم اومد و تا الان ثابت مونده.

JVD : دیگه همه جواد رو میشناسیم. بعد از اینکه به فروم اومد خیلی سریع شد جزو بهترین های بخش، این اتفاق به مجله فوتبال هم سرایت کرد و ایشون شدن یکی از بهترین های مجله فوتبال. در مقطعی هم برای چند شماره جواد سردبیر مجله بود و واقعا زحمت کشید و که شخصا بهش خسته نباشید میگم.

RuDiger : امیر احمدی ! عجیبترین عضو مجله ! :دی. اون روزهای اولی که اومده بود شدیدا حاشیه داشت ولی یادمه با یک پیشنهاد فوق العاده اومد. در واقع پیشنهاد انجام مصاحبه در مجله کار امیراحمدی بود که در همون شماره های اول هم خودش این کار رو انجام میداد، بعدش دیگه انداخت گردن من. امیراحمدی هم در مقطعی که واقعا مجله داشت تموم میشد قبول کرد سردبیر بشه و به جرأت میگم اگر امیراحمدی نبود، مجله خیلی وقت پیش تعطیل شده بود.

ARMF : علی آقای عزیز که ورژن پرسپولیسی همون جواد هست یه جورایی :دی. ایشون هم بسیار زحمت کشیدن برای مجله و همیشه مقالات مفصل و بسیار کاملی رو تحویل میدادن، که واقعا از نظر کیفی سطح بالا بود. خیلی ممنون !

Roby : ایشون هم در شماره هایی که حضور داشتن بسیار زحمت کشیدن. مقالات معمولا مفصل و کاملی رو تحویل میدادن و به قول معروف اطلاعات فوتبالیشون رو همیشه به رخ میکشیدن ! :دی از ایشون هم بسیار سپاسگذار هستیم که علیرغم داشتن مشغله های مختلف قبول کردن در مجله فعالیت کنن.

Mori.54 : آقای مرتضی عزیز که زحمت کاریکاتورها رو در مجله کشیدن. کاری که همه میدونیم بسیار زمان بر هست، ولی بدون داشتن هیچ چشمداشتی این کار رو برای مجله انجام میدادن، واقعا ممنون.

////////////////////

خب اعضای فعلی رو گفتیم، ولی باید یادی هم بکنیم از اعضای سابق مجله و اشخاصی که کمک کردن به ما در تهیه مجله تا به امروز :

J_2006_n : دیگر جواد بخش که از قضا مثل اون یکی جواد یوونتوسی هست و البته کلا شباهت های بیشماری دارن :دی. این آقا جواد هم مدت زیادی عضو ثابت مجله بود و معمولا مقالاتی که در مورد اسطورها بود و بیوگرافی ها بود رو ایشون تهیه میکرد. وقت میذاشت واقعا و نوشته های کاملی میداد. گرچه اون مقاله ای که درباره دل پیرو داشت با همه فرق میکرد :)دی) ولی بهرحال واقعا زحمت کشید.

Flint Lockwood : شماره های نسباتا زیادی رو خدمت آقا مهدی عزیز بودیم، ایشون بعنوان طراح در کنار مجله بود و هنوز هم که هنوزه تا شماره آخر هم از لوگوی که ایشون طراحی کرده بود استفاده میکردیم. یک شماره رو حتی مهدی قبول کرد که صفحه چینی کنه و در واقع از یک شماره ای که قالب ما کلا عوض شد هم زحمت اون قالب رو مهدی کشیده بود. کلا رفت ولی کلی آثار فاخر از خودش بجا گذاشته بود.

Hamid2day : آقا حمید عزیز هم مدیر گالری عکس مجله بود. بله ! ما یک زمانی گالری عکس و آرشیو اینها هم داشتیم که برخی آثارش هنوز هم موجود هست و در واقع ایشون کلی میگشت و عکسهای خوب پیدا میکرد برامون که واقعا شخصا ازش ممنون هستم.

Hamed731 : آقا حامد سپاهانی هم گرچه اون اولا با من اصلا رابطه خوبی نداشت (یعنی من هم نداشتم :دی) ولی خب بعدش کلی با هم رفیق شدیم و حامد هم معمولا تمام نوشته های ما درباره تیم های اصفهانی در خصوص لیگ ایران رو زحمتش رو میکشید. انصافا نشد من یکبار ازش بخوام و نه بگه، مرسی حامد !

Yousef : گرچه این اواخر رابطه مجله و یوسف اصلا خوب پیش نرفت و کلی بحث و دعوا کردیم و شدیدا از دست همدیگه ناراحت شدیم و اینها، ولی خب یوسف هم جزو کاربرانی بود که هر وقت ما ازش مقاله خواستیم نه نگفت. یادمه ویژه نامه جام جهانی هم حتی مقدمش رو یوسف نوشت و کلی نوشته های مختلف در برهه های زمانی مختلف به ما داد. ممنون !

NAKOOT : آقا شهرام عزیز. ایشون هم مدت بسیار کوتاهی در خدمتش بودیم و جلد اصلی رو طراحی میکرد. شماره ویژه جام جهانی و شماره ای که روی جلد مورینیو بود رو آقا شهرام طراحی کرد. گرچه اون موقع اصلا من رو نمیشناخت ولی خب بعد از اینکه پیشنهاد دادم لطف کردن و قبول کرد کار رو که اون موقع خیلی کمکون کرد. مرسی !

هری : یک شماره به ما کمک کرد و یک مقاله خاص هم نوشت که باز خورد خیلی خوبی داشت ("نوشیدن آب پرتقال با گرگ های کثیف" یا یک همچین چیزی :دی). ولی خب بعدش دیگه کلا غیب شد. مرسی هری جان.

Live For What? : مدیر عزیز من در بخش سینما ! علی آقا از همون شماره اول کلی به ما لطف داشت. اون مقاله اولین شماره که برای تیم میلان نوشت و بعدش هم ما هر چه خواستیم نه نگفت و تو دورانی که کلا فروم نمیومد هم اومد مصاحبه کرد و ... . شاید اینجا رو نبینی رئیس ! ولی خب، خیلی ممنون !

Radiohead : یکی از چراغ خاموش ترین کاربران فروم :دی. ایشون هم دیگر مدیر عزیز ما در بخش سینما بودن، با توجه به اینکه کلا بغیر از جاهایی که همیشه میرفت، تو تاپیک های مختلف و کارهای مختلف، کم تر حضور پیدا میکرد ولی وقتی ازش مقاله خواستم قبول کرد و فرستاد و قبل از جام جهانی هم یک مصاحبه انجام داد و تا الان چندبار گفتم، از نظر خودم بدون شک بهترین مصاحبه ای بود که تو این مجله انجام شد. مرسی !

و De Monarch : جدا از تمام اتفاقاتی که افتاد ... پارسا جزو کسانی بود که تقریبا از شماره های اول حضور ثابت داشت و اگر اون اتفاقات نمیفتاد شاید همین الان هم بود. وظیفه اصلی پارسا پیدا کردن مطالب خاص و ترجمه و نوشتن مقالات بود که از بهترین اونها میتونم به دو سری مقاله ای که درباره تاریخچه لوگوها نوشته بود نام ببرم. اینجا رو دیگه نمیبینی احتمالا، ولی خب ممنون !

دوستان دیگه ای هم بودن که مقالاتی دادن مثل علیرضا جگوار، مرجان، علیرضا ادیسون و ... که دیگه واقعا یادم نیست دقیقا تو کدوم شماره ها بودید :دی. عذرخواهی من رو بپذیرید.

در آخر، مجدد تکرار میکنم کار گروهی خیلی خوبی بود. واقعا لذت بخش بود در کنار هم کار کردن و ساختن یک مجموعه، البته امیدوارم بقیه هم مثل من راضی بوده باشن. فکر میکنم برای بخش فوتبال هم مفید بودیم و داشتن چنین تاپیک و چنین کاری به کیفیت های بخش فوتبال هم اضافه کرد.

در آخر امیدوارم شما کاربران هم بعنوان خوانندگان (اگر بودید)، از مجله راضی بوده باشید، واقعا سعی کردیم شماره به شماره رو به جلو بریم، ولی باز اگر شماره هایی عقب گرد داشتیم، عذرخواهی میکنم.

از طرف کل اعضای مجله فوتبال پرشین تولز
امضا !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خسته نباشید
یکی از قوی ترین نشریاتی که دیده بودم
حیف بود
اما خوب خاطره ش می مونه
واقعا خسته نباشید

اما حیف شد:(

Last edited:

Prince of Darkness

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
از کجا می توان این مجله را تهیه کرد ؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من هم جا داره به همه بچه های مجله خسته نباشید بگم که واقعا کار بزرگی رو انجام دادند و از تک تکشون تشکر می کنم :happy:

حسام جان از همه دوستان تشکر کرد غیر از خودش که واقعا زحمات زیادی را برای مجله کشید و جا داره از همینجا یک تشکر ویژه ازشون بکنم و بگم حسام جان واقعا خسته نباشی :heart::happy:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

تجربه کار گروهی، در شرایط محترمانه و منصفانه، همیشه تجربه جذابیه. من بسیار خوشحالم که این تجربه رو در مجله فوتبال پی تی داشتم. جا داره از ساسان عزیز بابم دعوتم به مجله سپاس ویژه داشته باشم. و بعد از همه رفقایی که کنار هم این شماره های آخر رو زندگی کردیم. از تک تکشون و از تک تک عزیزانی که وقت گذاشتن و مجله رو دانلود کردن، خوندن و به ویژه نظر دادن... خاطره بسیار دلچسبی بود که امیدوارم به شکلی، دوباره تکرار بشه...

یه سپاس ویژه هم دارم از یه کاربر ویژه که مدتیه حضور کمرنگش اذیتمون میکنه... از مهران عزیز که به جرات، پای ثابت مشتریهای متعهد مجله بود و همیشه نظراتش راجع به مطالب منتشر شده به جا بود و راهگشا...

ازهمه بخاطر نقاط ضعف کارهام در مجله پوزش میخوام و دوباره سپاسگزارم...

پاینده باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
واقعیت این هست که این اتفاق برای ما تلخی خاصی داشت ولی یه جورایی ناگزیر هم بودیم.
الان نمیدونم که دقیقا چی بگم ولی اون چیزی که دقیقا توی ذهنم و قلبم وجود داره اینه که روزگاری که شاید خیلی هم دور نباشه این مجله حیات دوباره ای خواهد داشت. نمیخوام بگم که این قضیه نمایشی هست نه ! ولی حس میکنم همه اعضا یه جورایی دوست داشتند که ای کاش شرایط طوری بود که هنوز ادامه میدادیم و خب مشخصه که همیشه شرایط یه جور نخواهد بود و این نتیجه گیری من هست که فکر میکنم دوباره یه روز مجله احیا بشه.
فکر میکنم این عدم بقا و حیات در این مقطع زمانی که شاید طول هم بکشه دیگه لزوم داشت ولی بازم میگم که البته شاید بخاطر امیدواری زیادی خودم هست: یه روز دوباره مجله نفس خواهد کشید . شاید اون روز هر کدوم از ماها نباشیم و شاید همگی نباشیم و شاید هم که همگی باشیم / شاید با انرژی های تازه تر و دوستان جدید و شاید با یه عالمه راهکار و روزنه امیدواری و رشد و توسعه و ... //
از حسام سردبیر تا خودم که دارم این جملات رو مینویسم و سایر بزرگان مجله واقعا دیگه به خداحافظی رسیده بودیم و چی بگم خدا نگهدار مجله فوتبال پرشین تولز.

من به شخصه از کسانی که قبل از حضورم در مجله بودند و کار رو استارت کردند تشکر میکنم و از همه دوستانی که در ادامه همکار شدیم کمال تشکر خالصانه رو دارم. واقعا تیم خوبی بودیم /خیلی خوب / واقعیت داشت که گاهی و بسیار زیاد با مشکلات مختلف برخورد داشتیم ولی محصول مشترک دل و فکر و احساسمون رو رها نکردیم. ما همدیگه رو به جلو هل دادیم و این زیبا بود و نتیجه رو هر بار زیبا تر کرد. از سردبیرانم بخاطر کاستی ها معذرت میخوام و توی اون چند شماره که سردبیر بودم از همه دوستان بخاطر شرایطی که حتما یادشونه عذر میخوام .

خوانند های خوبی هم داشتیم دستشون درد نکنه که ما رو تحمل کردند.

این مجله حاصل کار گروهی بود از علاقمندان به یه ورزش گروهی. خروجی هر چی که بود (چه عالی و چه ضعیف) الان دیگه اصلا مهم نیست. مهم اینه که ما عین یه تیم واقعی فوتبال هرچی تو توان داشتیم توی زمین گذاشتیم و الان نتیجه هرچی بوده باشه ما افسوس نخواهیم خورد چرا که نهایت توان رو بکار بردیم. خسته نباشید به همه .

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام و درود
اول از همه حرف مهم تر:خیلی خیلی خسته نباشد...واقعا خیلی مجله ی خوبی بود و از همین جا از همه ی کسانی که واسه ی این مجله زحمت کشیدند تشکر میکنم...
من از وسطای این مجله شروع به خوندن کردم و هر روز که مقاله ها ی جدید رو می خوندم علاقه ام به این مجله بیشتر می شد...چونکه می تونستم با اخلاق و روحیات دوستان آشنا بشم و از نبودن توی همچون گروه با طراوتی افسوس می خوردم...راستش اصلا انتظار نداشتم که خداحافظی و پایان این مجله رو ببینم و منتظر جدید ها بودم...
و خیلی دلم گرفت...راستش من که عضو این گروه نبود وقتی نوشته های دوستان رو می خوندم بغضم گرفته بود..و ادامه ندادن و فعال نبود شما یعنی فعال نبودن فروم....یعنی مرگ اینجا...من نمی خوام این انجمن فوتبالی ها هم دچار این مشکل بی حالی و افسردگی بشه...

من باز هم از این تریبون از دوستان خواهش می کنم به خاطر ما بازدید کننده ها هم که شده بازم سر کارتون بر گردید و زیبایی و طراوت رو به این فروم برگردونید..

بازم از همتون متشکرم....خسته نباشید
b%20%284%29.gif

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
درود
پی امی رسید در بر دارنده این خبر که اینجا از ما تشکر شده است!
در هر حال با اینکه من خیلی وقت بود شماره های این مجله رو دانلود نمیکردم و دنبال نکرده بودم مطالب رو اما این دلیل نمیشه که از شنیدن این خبر که دیگه این کار (موقت یا دائم فرقی نداره) به پایان خودش رسیده ناراحت نشم.
به نظر من ایراداتی توی کار بود که مثل حفره های امنیتی به اصل کار ضرر میرسوند
من فعالیتم رو توی تاپیک منچستر کم کردم فقط به خاطر اینکه پستی از من پاک شده بود که یکم و واقعا یکم به آرسنال تیکه انداخته بودم!
کاری در درست یا غلط بودن این قانون ندارم که در تاپیک های هواداری باید در مورد تیم خودمون حرف بزنیم نه حریف، اما اعتقاد دارم که اگر این قانون در تالار فوتبال حکم فرما بود باید در مجله هم حکم فرما میشد. به راحتی تمامی قوانین هواداری توی مجله زیر پا گذاشته میشد. یعنی من میتونستم به جای اینکه در تاپیک منچستر به تیمی تیکه بندازم، بیام و نه تنها در حد یک تیکه بلکه بدترش رو در مجله نثار تیم های دیگه میکردم!
حالا از نظر من این قانون ایراد داشت و ممکنه از نظر شما ایراد نداشته باشه. به هر حال نفس انجمن های گفتگو همین هست که هر کسی نظر و عقیده خودش رو بتونه آزادانه بگه.
حالا مهم نیست. من که فراموشش کردم.
این مجله خوبیهاش خیلی بیشتر از این مورد بود که بخوام فقط روی این موضوع زوم کنم.
به هر حال خسته نباشید به همه دوستان میگم و امیدوارم در دیگر کارهای گروهی که در طول زندگیشون انجام میدن هم موفق باشن
اگه حرفی زدم و انتقادی کردم و کسی از دستم ناراحت شد عذرخواهی میکنم و امیدوارم همینطور که این مجله به خاطره تبدیل شد، مشکلاتی که اینجا پیش اومد هم به خاطره تبدیل بشه.
شاد باشید و شاد زی!

farhikhteh

Registered User
لایک‌ها
6
خدا رو هزاران هزار مرتبه شکر و سپاس می گویم که در این مجله پیتی تخته شد . عوامل بسیار بسیار ناشی و غیرحرفه ای که عملا چیزی از مقاله و چگونگی دراوردن مجله نمی دونستند . باز هم خدا رو شکر می گویم که دیگه سر و کله این مجله غیر حرفه ای باز نمی شه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خدا رو هزاران هزار مرتبه شکر و سپاس می گویم که در این مجله پیتی تخته شد . عوامل بسیار بسیار ناشی و غیرحرفه ای که عملا چیزی از مقاله و چگونگی دراوردن مجله نمی دونستند . باز هم خدا رو شکر می گویم که دیگه سر و کله این مجله غیر حرفه ای باز نمی شه

عجب!!!!!!

بالا