• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
مرجان جان واقعیت این هست که ما الان از بی نازنین و بی تیتر و کلا این سری فونت استفاده میکنیم.
دلیل این قضیه تا حالا این بوده که فونتی استفاده کنیم که همه داشته باشند. چون بعضی فونتها وجود داره که کارایی بهتری میتونه داشته باشه به لحاظ تنوع ولی خب مثلا اگر اون کسی که مجله رو میگیره اون فونت رو نداشته باشه ممکنه تو همون فایل پی دی اف اون کلمات به شکل کارکتر هایی غیر حروف مثل علامت سوال و .. بیافته.

ولی خب اینم قابل بررسی هست و خودمون هم دوست داریم فونتهای متنوع استفاده کنیم. ایشا.. بکار ببندیم ! :دی
مرسی که نظر دادی.
همینطور سایر دوستان.

دارم به این فکر میکنم که اگر همیشه همراهان اظهار نظر کنند چقدر بهتر میشه به کار بهبود داد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
در مورد شماره 43 :

پنچل و کارا مطلب کاملی بود فقط کاش در مورد بازیکنان خارجی فعلی و وضعیتشون بیشتر مانور میداد .
فوتبال منهای ایتالیا هم فکر میکنم عاشقان ایتالیا رو برد به دهه 80 و 90 و یادآور شکوه و عظمت ایتالیا تو اون دوران ...
توهم بزرگی یه مطلب بسیار کامل و عالی بود . بخواهم توضیح بدم زیاد میشه همینو بگم که واقعا عالی بود . به همه جنبه ها پرداخته . نمره :98 از 100
گزارش های فوتبالی هم که قبلا گفتم نظرمو ، اونم خیلی ریز و دقیق بررسی کرده بود .
مطلب کهکشانی ها (رئال) هم مطلب خوبی بود ، بیشتر جنبه فنی رو بررسی کرده بود .

شماره 44:

مطلب مربیان داخلی و تقسیم بندیشون یه نگاه اجمالی به شیوه های مربیگری داشت مطلب جمع و جور و خوبی بود .
مطلب توتی هم خوب بود . مناسبت هم داشت ...
مصاحبه ، مثل همیشه عالی ...
گرگهای بیمار ؛ دیگه خیلی دوز ایتالیایی تو این دو شماره رفته بالا ....
معجزه قرمز ، در حد یه مطلب مختصر خوب بود .
شروع دوباره ، خیلی خوبه که اینجور مطالب پزشکی تو مجله باشه ، پیشنهاد برای مطلب بعدی : مینیسک زانو (تو تمام ورزشها اتفاق میوفته)
یک ملک و دو مدعی ، اینم خوب بود کاش به جنبه های فنی دروازه بانهای فعلی هم اشاره بیشتری میشد و از این نظر مقایسشون میکرد .
بهترین پاسور ها ... اگه در مورد معیار انتخاب و مرجع انتخاب کننده بیشتر توضیح داده میشد خوب بود .

کاریکاتورها هم مثل همیشه خیلی خوبه .

من یه بار پیشنهاد دادم که از اخبار فوتبال هم مطلب بگذارید گفتید خیلی شکل جالبی نداره و تو تاپیک ها بهش میپردازن . هنوز سر حرفم هستم ، اگه چند صفحه رو به اخبار فوتبال اختصاص بدید ، قسمت جالبی میشه . البته نظرم فقط روی فوتبال خارجی هست و علی الخصوص باشگاههای اروپا . از گوشه و کنار مطالب جالبی پیدا میشه که در حد چند صفحه یه کم مجلتونو زرد تر میکنه !

همه مطالبی که میذارید خوبه ولی مشکلش اینجاست که خیلی شور و حرارت تو مطالب نیست . مخلوطی از مطالبی که میگذارید و مطالبی با سبک متفاوت تر یه شکل جدید به مجله میده .حالا این بخش اخبار میتونه یه حالت طنز داشته باشه و بعد از هر نقل قول یه جواب طنز بهش داده بشه یا سبک دیگه ای .

قبلا هم گفتم نظر شخصی من اینه که مطالب کوتاه تر و تعدادش بیشتر بشه . البته شاید مستلزم این باشه که مجله ماهی منتشر بشه . دو هفته واقعا زمان کمیه .

این نظر من درباره جو کلی و خط سیر مجله بود شاید بقیه(چه خواننده و چه اعضای مجله) مخالف و موافق باشن . هر چی اکثریت بگه ...

در پایان ، خسته نباشید
g1%20%2816%29.gif

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود و سپاس ...

از همه رفقایی که مجله رو نه فقط دانلود میکنن، بلکه میخونن و نه فقط میخونن و ما رو از نظراتشون آگاه میکنن... آرزوی همه ما بهتر شدن مجله هست، شماره به شماره... نظرات شما، قطعا کار سازه و به ما کمک میکنه تا ایرادهامون رو ببینیم و تا سرحد توان در رفع اونها کوشا باشیم...

ارادتمند همگی، حتی اون عزیزی به هر شماره نمره زیر 10 میده... :lol:

باز هم سپاس

پاینده باشید...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
شماره 44:

من یه بار پیشنهاد دادم که از اخبار فوتبال هم مطلب بگذارید گفتید خیلی شکل جالبی نداره و تو تاپیک ها بهش میپردازن . هنوز سر حرفم هستم ، اگه چند صفحه رو به اخبار فوتبال اختصاص بدید ، قسمت جالبی میشه . البته نظرم فقط روی فوتبال خارجی هست و علی الخصوص باشگاههای اروپا . از گوشه و کنار مطالب جالبی پیدا میشه که در حد چند صفحه یه کم مجلتونو زرد تر میکنه !

همه مطالبی که میذارید خوبه ولی مشکلش اینجاست که خیلی شور و حرارت تو مطالب نیست . مخلوطی از مطالبی که میگذارید و مطالبی با سبک متفاوت تر یه شکل جدید به مجله میده .حالا این بخش اخبار میتونه یه حالت طنز داشته باشه و بعد از هر نقل قول یه جواب طنز بهش داده بشه یا سبک دیگه ای .

قبلا هم گفتم نظر شخصی من اینه که مطالب کوتاه تر و تعدادش بیشتر بشه . البته شاید مستلزم این باشه که مجله ماهی منتشر بشه . دو هفته واقعا زمان کمیه .

این نظر من درباره جو کلی و خط سیر مجله بود شاید بقیه(چه خواننده و چه اعضای مجله) مخالف و موافق باشن . هر چی اکثریت بگه ...

سلام

محسن جان، به سهم خودم از وقتي كه گذاشتي و مجله را نقد كردي بسيار سپاسگذارم و دوم اين كه از نوشته ات لذت بردم.

مطمئنا انتقادات و پيشنهادات شما مورد توجه همه دوستان تحريريه قرار خواهد گرفت.

درخصوص كاريكاتور هم ضمن تشكر از اين كه به بنده روحيه‌ي ادامه‌ي كار مي ديد! اگر هر نوع ايده اي داريد (نه بصورت كلي حتي اگر وارد جزئيات هم بشيد خوب هست و نهايتا بين دوستان تحريريه رويش بحث مي كنيم) همين جا عنوان كنيد تا بيشتر از اين بتوانيم به پويايي و تنوع مجله خودتون كمك كنيم.

نهايتا:

خوشحالم كه علاوه بر شما مرجان عزيز و دوستان ديگري هم بودند كه در خصوص اين مجله اظهار نظر كردند (همه ما مجله فوتبال پي تي رو براي استفاه‌ي شما تهيه مي كنيم و در وهله اول رضايت شماست كه بايد تامين شود)

اميدواريم همه دوستان پس از ديدن مجله - كه در خواست مي كنم با دقت و حتي وسواس ديده شود- با ارايه نظرات خود (انتقاد، ارايه راه حل هاي پيشنهادي و ...) در جهت بهبود كمي و كيفي مجله به ما و بقيه دوستان تحريريه مجله كمك كنند.

من هم در پست بعدي به عنوان "يك خواننده" نظراتم رو در مورد شماره‌ي اخير عرض مي كنم.

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
شماره 44:

مقاله اول: اول شخص مفرد (ساسان):

مطلب كلي از نظر محتوا و اين كه مساله‌ي روز فوتبال است خوب انتخاب شده و پرداخت خوبي هم در مجموع دارد.

نمره: 9 از 10

مقاله دوم: The King Roma Is Not Dead! (حسام)

انتخاب مطلب (فرانچسكو توتي) كه واقعا از اسطوره هاي به ياد ماندني حال حاضر فوتبال دنياست، خوب است و در اين نوشته به صورت مختصر و مفيد ويژگي هاي اين بازيكن و برتري خاص او ذكر شده است.

يك ايراد نگارشي: چند جا از ضمير اشاره به صورت محاوره اي "اون" استفاده شده كه بهتر بود به سياق كلي نوشته "او" نوشته مي شد. (در صورت استفاده از "اون" بايد كل نوشته به صورت محاوره اي باشد.)

نكته ديگر: صفحه 14 سطر دوم كلمه "كاپيتانمان" نوشته شده است؛ در مقاله هايي از اين دست مرسوم نيست كه از ضمير جمع استفاده بشود چون خواننده نهايتا مي‌داند كه نويسنده يك هوادار رم است.

قسمت: "... آكيليس(آشيل) فيلم تروي را يادتان هست.."، دوبار تكرار شده است.

نمره: 8 از 10

مصاحبه (ليلي رز- مصاحبه كننده: JVD):

در متن نوشته شده خيلي زياد از :دي استفاده شده كه نمي دانم چه لزومي دارد؟ (شايد براي بيان بهتر احساس به خواننده است) ولي به هر حال در نوشته هاي رسمي از اين كدها استفاده نمي شود. (اين فقط نظر من است)

كليت مصاحبه خيلي خوب بود و باعث شد كه با دوست عزيزمون "ليلي رز" كه پزشك هستند بيشتر آشنا شويم و خود مصاحبه هم با شيوه‌ي شيرين و غير خسته كننده اي دنبال شده بود.

اما نهايتا بهتر بود كه قدري خلاصه تر باشد.

يك مقدار ايرادهاي نگارشي هم در اين متن وجود داشت. مثلا: صفحه 32 سطر 7: "... ريشه به تيشه ..." درستش "تيشه به ريشه" است.

نمره: 8.5 از 10

مقاله سوم: اين گرگ هاي بيمار (حسام)

با توجه به نوشتن مقاله اي در خصوص توتي، نوشتن مقاله اي ديگر در خصوص باشگاه رم يك مقدار اصل تنوع را مخدوش كرده است.

نمره: از آنجا كه فرصت پيگيري اخبار آ. اس. رم را نداشته ام عملا نمي توانم نمره بدهم. (با عرض پوزش)

مقاله چهارم: معجزه قرمز (JVD)

با توجه به اهميت دربي 74 و فرصت كم تا بيرون دادن اين شماره نوشته‌ي قابل قبولي بود.

در برخي جاها (دو سه مورد) رگه هايي از طرفداري از استقلال ديده مي شود كه بهتر است اصل بي طرفي رعايت گردد، ولي در مجموع نوشته‌ي مفيد و خوبي بود.

نمره: 7 از 10

كاريكاتورها: از نمره دادن معذورم!

مقاله پنجم: پارگي رباط صليبي (ساسان)

موضوع خوبي است؛ خيلي ها دوست دارند بدانند اين رباط صليبي چيست كه انقدر فوتباليست هاي ما را گرفتار مصدوميت هاي طولاني كرده است؟

فقط عنوان نشده كه اين مقاله تاليف است يا ترجمه؟

نمره: 10 از 10

مقاله ششم: يك ملك و دو مدعي (ARMF)

مطلب خيلي خوبي انتخاب شده است. مشكل دروازه باني كه از مسايل روز فوتبال ماست.

كيفيت فني و نگارشي نوشته در مجموع بسيار خوب است.

نمره: 9 از 10

آخرين مطلب: عكس هاي بهترين پاسورهاي اروپا

نمره: 10 از 10

گرافيك، روي جلد و صفحه آرايي (H-C و JVD)

نمره: 8.5 از 10

پ.ن: با اجازه‌ي مدير مسؤول و سردبير عزيز مجله، بنده اينجا يك مقدار سنت شكني كردم و نظرات و نمراتم را نوشتم! نمره‌ي نهايي ام را هم در همين قسمت نظر سنجي داده ام.

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یه چیزی هم اشاره کنم
من بعضی از مطالب رو تا نصفه می خونم!
جسارتا بعضی از مقاله ها به شدت طولانی هستن!و این واقعا خسته کننده س

یه پیشنهاد
می دونم واس یورو خیلی زوده ولی از الان شروع کنید هر شماره در مورد یکی از تیم ها صحبت کنید خیلی خوبه
تاریخچشون؛ستاره های نامدار گذشتشون و بازیکن های حال حاضر و روند کاریشون برای یورو

اگر میشه هلند دلنشین منم در اولویت باشه
و در مورد تیم های محبوب یورو ؛ با هوادارای بخش صحبت کنید و بخواهید در رسای عشقشون به تیم مورد علاقشون چیزی بنویسن یا مصاحبه ی کوتاه انجام بشه
:)

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اگر میشه هلند دلنشین منم در اولویت باشه
و در مورد تیم های محبوب یورو ؛ با هوادارای بخش صحبت کنید و بخواهید در رسای عشقشون به تیم مورد علاقشون چیزی بنویسن یا مصاحبه ی کوتاه انجام بشه

نمیشه اولویت به ترتیب حروف الفبا یا پر افتخار ترین تیم که همشون میشه ایتالیا
ugly005.gif

یک پیشنهاد هم بدم :
یکی دریمون بیوگرافی مربیان هم بزارین فک کنم خوب باشه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نمیشه اولویت به ترتیب حروف الفبا یا پر افتخار ترین تیم که همشون میشه ایتالیا
ugly005.gif

یک پیشنهاد هم بدم :
یکی دریمون بیوگرافی مربیان هم بزارین فک کنم خوب باشه

به ترتیب دوست داشتنی بودن انتخاب میشه که هلند از همه دوست داشتنی تره:)
اصن اسم هلند میاد ادم قلبش قشنگ تر می زنه:)

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دوست عزیز پرافتخارترین تیم یورو آلمان هستا!جهت اطلاع گفتم :happy:
بعله میدونم:دی
منظورم حروف الفبا از اول و اخره:دی

به ترتیب دوست داشتنی بودن انتخاب میشه که هلند از همه دوست داشتنی تره:)
اصن اسم هلند میاد ادم قلبش قشنگ تر می زنه:)

قلبم دیگه نمیزنه
whitehair.gif
:دی
منم با هلند موافقم هر چی باشه بعضی از بازیکناشو دوس داشتم:دی

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

مصاحبه (ليلي رز- مصاحبه كننده: JVD):

در متن نوشته شده خيلي زياد از :دي استفاده شده كه نمي دانم چه لزومي دارد؟ (شايد براي بيان بهتر احساس به خواننده است) ولي به هر حال در نوشته هاي رسمي از اين كدها استفاده نمي شود. (اين فقط نظر من است)

كليت مصاحبه خيلي خوب بود و باعث شد كه با دوست عزيزمون "ليلي رز" كه پزشك هستند بيشتر آشنا شويم و خود مصاحبه هم با شيوه‌ي شيرين و غير خسته كننده اي دنبال شده بود.

اما نهايتا بهتر بود كه قدري خلاصه تر باشد.

يك مقدار ايرادهاي نگارشي هم در اين متن وجود داشت. مثلا: صفحه 32 سطر 7: "... ريشه به تيشه ..." درستش "تيشه به ريشه" است.

درود بر mori گرامی. اول از همه ممنون از لطف شما. در مورد دو ایرادی که گرفتید ؛ در مورد ریشه به تیشه و یا درستش تیشه به ریشه کاملا حق با شماست و البته این مورد یک اشتباه کاملا لپی بوده! من چند بار متن مصاحبه رو مرور کردم که غلط املایی نداشته باشه ولی چند مورد بوده که متاسفانه از دستم در رفته گویا. گاهی حساسیت زیادی هم دردسر ساز میشه! در مورد دوم که استفاده از :دی بوده ، من هم با شما موافقم که در یک متن رسمی و یا حتی نیمه رسمی نباید از این علائم و کدها استفاده بشه. ولی ظاهرا نتونستیم توی این مصاحبه خودمون رو از فضای فرومی جدا کنیم. در کل حق با شماست.

ممنون از تذکراتتون

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام

يك ايراد نگارشي: چند جا از ضمير اشاره به صورت محاوره اي "اون" استفاده شده كه بهتر بود به سياق كلي نوشته "او" نوشته مي شد. (در صورت استفاده از "اون" بايد كل نوشته به صورت محاوره اي باشد.)

خب من این رو خودم تازه الان فهمیدم و موقع نوشتن مطلب اصلا حواسم نبود. درست هست حرف شما.

نكته ديگر: صفحه 14 سطر دوم كلمه "كاپيتانمان" نوشته شده است؛ در مقاله هايي از اين دست مرسوم نيست كه از ضمير جمع استفاده بشود چون خواننده نهايتا مي‌داند كه نويسنده يك هوادار رم است.

خب دقیقا این مطلب هواداری هست !

قسمت: "... آكيليس(آشيل) فيلم تروي را يادتان هست.."، دوبار تكرار شده است.

این مورد عمدا نوشته شده ! یکبار دیگه هم سر یک مقاله پرسپولیس بود فکر میکنم این کار رو کردم. یک جور خلاقیت هست دیگه ! :دی
یکم از آخرای مجله رو اولش میذاریم، از بچه های بخش سینما هستیم بهرحال :دی

//////////////////

من فکر میکنم شماره خوبی شد !
انصافا مطلب تخصصی درباره پارگی رباط صلیبی کم پیدا میکنید در مجلات و روزنامه های ورزشی !

درباره استفاده بیشتر از عکس و کارهای گرافیکی و اینها هم بگم این حرف هم درست هست، باید ظاهر رو بیشتر بهش رسید. ولی خب ما هم یک محدودیتی داریم به نام "حجم" ! مسلما یک فایل 10 مگی رو اینجا کسی دانلود نمیکنه !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود بر شما

حاصل تلاش بروبچه های مجله که اینبار دیگه واقعا وضعیت غایبهامون از همه تیمهای لیگی در مقاطع مختلف هم بدتر بود پیش روی شماست.
شرایطمون خوب نبود و از این مسئله حتی با خودمون هم حرف نزدیم که موج منفی به کار ندیم. ما حصلش شماره بدی نشد و همونطور که تو سخن سردبیر گفتم با سیلی صورتمون رو سرخ کردیم.

از انتقادات و پیشنهادات شما هم سپاسگذاریم و هر شماره میریم برای بهبود نسبی.210 دانلود برای شماره قبل واقعا و قلبا میگم برای ما افتخاریه که از توجه شماست. شما هم قدری صبور باشید و ما رو تنها نذارید تا بهبود کامل که نمیشه گفت ولی تا سطح خوب.

یه نکته دیگه رو هم اینجا یاداور بشم . ما اول فرودین شماره نداریم. برای همین فاصله دو شماره آینده رو بیشتر کردیم که خلاء زیادی بوجود نیاد. شماره بعدی میشه هفته آخر اسفند و شماره بعدیش نیمه دوم فروردین نود و یک.

خب از این شماره بگم که چه مطالبی داریم
کار خدا بی حکمت نیست. مرتضی جان شماره قبل یه مقاله از مبحث ملی و کارلوس کی روش تهیه کردند که تو شلوغی کار و غفلت من جا موند! خب خوشبختانه این شماره که کمبود هایی داشتیم عصای دست شد. مطلب جالبیه و فکر کنم برای تک تک ما هوادارا باید الگو بشه حداقل تا جایی که از دستمون میاد.
زدیم تو کار کولینا دوست داشتنی که چندی پیش هم بنا به مناسب خاصش مطرح شده بود
لیگ انگلیس رو هم یه مرور داشتیم.
ولی بحث اصلیمون در این شماره بحث داخلی بود. از پلی آف آسیایی گرفت تا انتخابات فدارسیون و تیم ملی و برنامه ریزی و خلاصه همه چیز رو از نگاه خودمون بررسی کردیم.
امیر هم عکسهای مناسبت داری با این روزها تهیه کرده که نمیگم چیه. :دی خودتو ببیند جالبه.
کاریکاتور هم که طبق روال از گل های کار ماست.
خدا کنه چیزی یادم نرفته باشه.

شماره خوبی هست بهرحال و تقدیم میگردد.

بنر رو در صورت تمایل به حمایت میتونید توی امضا قرار بدید

و مجله رو از تاپیک اصلی مجله دانلود کنید.
اردتمند

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اهم اهم
من خوندم

با تشکر از دوستان
اگر اجازه بدهید به جای تعریف تمجید انتقاد کنم
1_همچنان مطالب بسیاااااااااار طولانی!
2_درسته در مورد تیم ملی حرف زدید اما غیر از عکس کارلوس سه عکس دیگه جلد گول زنک بود!اگر عکس تیم ملی بود یه چیزی!
3_اقا بحث ملی هست درست
اما ببخشید شما دربی رو نمیایید به صورت تصویری در مورد گل هاش صحبت کنید اما این بازی که حتی بازی گروهی هم نیست این جوری نقد میشه!

من چند وقته می خوام به عنوان نویسنده مهمان چند تا متن بنویسم و بهتون بدم اما وقتی می بینم مطالبتون اینقدر طولانی هست پشیمون میشم چون عمرا نوشته من به دو صفحه برسه

پیشنهاد
یک قسمت بگذارید به عنوان خاطرات فوتبالی!
مثلا بگیم چند سال پیش در چنین روزی این شد اون شد!
و یه قسمت در مورد اسطوره ها و در موردشون صحبت کنید!

با تشکر

ببخشید اگر تیز و برنده بود نقدم:)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اهم اهم
من خوندم

با تشکر از دوستان
اگر اجازه بدهید به جای تعریف تمجید انتقاد کنم
1_همچنان مطالب بسیاااااااااار طولانی!
2_درسته در مورد تیم ملی حرف زدید اما غیر از عکس کارلوس سه عکس دیگه جلد گول زنک بود!اگر عکس تیم ملی بود یه چیزی!
3_اقا بحث ملی هست درست
اما ببخشید شما دربی رو نمیایید به صورت تصویری در مورد گل هاش صحبت کنید اما این بازی که حتی بازی گروهی هم نیست این جوری نقد میشه!

من چند وقته می خوام به عنوان نویسنده مهمان چند تا متن بنویسم و بهتون بدم اما وقتی می بینم مطالبتون اینقدر طولانی هست پشیمون میشم چون عمرا نوشته من به دو صفحه برسه

پیشنهاد
یک قسمت بگذارید به عنوان خاطرات فوتبالی!
مثلا بگیم چند سال پیش در چنین روزی این شد اون شد!
و یه قسمت در مورد اسطوره ها و در موردشون صحبت کنید!

با تشکر

ببخشید اگر تیز و برنده بود نقدم
smilingsmiley.gif

چند تا نکته من به نمایندگی از دوستان مجله عرض کنم. البته قطعا سردبیر عزیز مجله جهت توضیحات کلی رویه‌ی مجله خواهند آمد:

1- معمولا آن چه که در نشریات مختلف چاپ می شود شامل چند دسته یا چند سبک مختلف از نوشتار هستند؛ شامل نوشته های بلند و تحلیلی, نوشته های کوتاه یک پاراگرافی، نوشته های چندسطری که نوع نگارش همه اینها می تواند مختلف باشد یعنی کاملا با لحن جدی یا برخی با لحن ظنز آمیز و یا نیش های انتقادی که اینها بسته به ذوق نویسنده و عنوان و سوژه‌ی مورد نظر متغیر خواهد بود. بنابراین حاصل کلام این که اگر چه در حال حاضر نوشته های مجله قدری بلند است ولی این یک سبک از نوشته است که معمولا در همین حد می باشد. اما موافقم که بهتر این است که از همه‌ی سبک های نگارشی مرسوم در مجلات استفاده کنیم تا تعادل رعایت شود. بدون تردید یکی از پایه های رضایتمندی بیشتر مخاطبان همین تنوع سبک ارایه‌ی کار با توجه به سلایق مختلف است که مجموعا می تواند کار را دلنشین تر کند.

2- انتخاب عکس های روی جلد مرتبط با مقاله‌ی اول است که اشاره به مشکلات اساسی فوتبال ملی از زبان کارلوس کی روش داشته و در میان نکات مد نظر سر مربی تیم ملی بحث به کار گیری بازیکن هایی با همت بالا و غیرتمند مطرح شده است در نتیجه از تصاویر علی کریمی، جواد نکونام و مهدی رحمتی که به عنوان بازیکن هایی متعصب و متعهد نزد همگان شناخته شده اند، استفاده شده است. در نتیجه این عکس ها به تعبیر شما "گول زنک" نیستند!

3- موافقم که می شد بخشی از روی جلد مجله به تصویری مرتبط با مقاله‌ی "صندلی فوتبال" اختصاص داده می شد و همینطور تصویری از "کولینا" داور بازنشسته‌ی ایتالیایی. ولی به هر حال این طور به نظر می رسد که به اعتقاد گرافیست و سردبیر مجله مقوله‌ی ملی اهمیت بیشتری داشته است. چون انتخاب تصاویر روی جلد با نظر مستقیم این دوستان انجام می شود.

4- پرداختن به بازی های استقلال و پرسپولیس همیشه جذابیت های خودش را داشته و دارد ولی این بازی برای همه‌ی ما با خاطرات تلخ زیادی که از کشورهای عربی و به ویژه فوتبال عربستان داشته ایم از حساسیت ویژه ای برخوردار بوده؛ در نتیجه به اعتقاد من جا داشته که در خصوص این برد شیرین هم در مجله بیشتر صحبت بشود. لابد شما هم با من هم عقیده اید که این طور بازی ها چندان اهمیتی از جنبه‌ی رنگی و حسایت های پیرامون آن ندارند بلکه واقعا بحث فوتبال ملی و اقتدار آن در آسیا است که اولویت دارد.

در آخر:

بدون تردید دوستان ما از نوشته های مهمان استقبال خواهند کرد؛ مخصوصا نوشته هایی که سریعا می روند سر اصل مطلب و کوتاه تر هستند.

و نهایتا در مورد پیشنهاداتی که لطف کردید و ارایه کردید: به نظر شخصی من که پیشنهاد های خوبی است و قابلیت طرح در مجله را دارد. حتما در گروه تحریریه با دوستان مطرح می کنیم.

باز هم از این که وقت گذاشتید و مجله را مطالعه کردید به نوبه خودم ممنونم. همیشه از این کارها بکنید.

این را هم در آخر عرض کنم که به هر ترتیب مجله فوتبال پرشین تولز بدعتی شیرین و جذاب و یک کار خود جوش از سوی تعدادی از کاربران تالار فوتبال فورم محبوب مان بوده که مسلما بدون ایراد هم نیست اما در گذر زمان در حال بهتر شدن است و برای بهتر شدن نیازمند یاری همه مخاطبان اصلی مجله است.

سرافراز باشید

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درود بر شما که پاسخ دادید
اما چند نکته در جواب شما باید عرض کنم
1_اگر عکس ها باب ملی بودن داره پس عکس علی کریمی باید با لباس تیم ملی بود!
درسته اینها نکات ریزی هستند ولی چون طی روند این مدت مجله وقتی عکس های مجزا زده میشه یعنی در مورد هر کدوم مطلب هست الان شما اومدید 4 تا عکس مجزا زدید بعد همه ش مربوط به یه مقاله س!
برداشت من اینه که می شد عکس رو جور دیگری کار کرد!

2-بنده عرض کردم جنبه ملی اون بازی رو قبول دارم
نمی خوام زیاده روی کنم!
اما مقاله ای که برای دربی نوشته شده بود بیشتر در مورد هدر رفتن 2_0 استقلال بود تا به دست اوردن 3 گل پرسپولیس!
جسارت می کنم و عرض می کنم جوری نسبت به این بازی با دقت آنچنانی نقد و بررسی شده بود که یا فینال جام باشگاهها بوده انگاری یا مقاله ای در یک نشریه هواداری هستش!

موفق باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مرجان! ممنون که نظر دادی. تیز و تند بودن یا نرم بودن تاثیری نداره عزیز. نفس عمل همه هست که سپاس // سعی میکنم توضیحات مفیدی از جانب خودم بدم. البته توضیحات خوبی رو آقا مرتضی فرمودند و من سعی میکنم اونها رو دیگه تکرار نکنم .

مطلب طولانی نیست واقعا. حداقل این شماره!/ نمیشه مطالب دم بریده و بی سرانجام و بی مقدمه باشه. توجه کنید به قالب پابلیشر و پی دی اف مجله. اندازه صفحه ما کوچیک هست و ممکنه مطلب زیاد به نظر بیاد.
مثلا همین دو پست اخر شما توی مجله میشه دو صفحه! به همین راحتی. در نظر بگیر که دو صفحه توی ورد با 14 بی نازنین تایپ کنی میشه حدود سه صفحه و نیم تو مجله با عکس میشه 4 صفحه. پس طولانی نیست/ ضمن اینکه بعضی مطالب به لحاظ اهمیت میطلبه طولانی باشه. مثل همین نوشته این شماره کتیبه معمار یا فدراسیون.
//
شما مطلب داشته باشید و بنویسید حتما استقبال میشه. کمیت هم درجه اهمیتش خیلی پایین هست. ما همیشه سعی کردیم کیفیت مهم باشه.
//
در مورد دربی توضیح بدم کامل ! هم شما و سایرین رو به این مسئله و واقعیت آشنا کنم . درواقع شفاف سازی کنم.

ما اینجا روزنامه مانند عمل نمیکنیم. بخاطر شرایط خاص شخصی و غیر حرفه ای مطبوعاتی ای که داریم نمیتونیم مسائل روز رو پوشش بدیم. از الان ما برنامه شماره بعدی رو داریم حالا ممکنه تو این فاصله فوتبال ایران بترکه! خب ما دیگه نمیرسیم اون رو کار کنیم و میره برای شماره بعد . رو همین حساب معمولا خبری نیستیم چون هر خبری بدیم سوخته و کهنه هست. طبق روال گذشته مثلا چون اون بازی با مجله فاصله خیلی کمی داشت نمیشد که پوشش بدیم.
و از قبل تو برنامه نبود. میخواستیم شماره بعدش دربی رو کار کنیم. / اخرش من که وظیفه سردبیری رو داشتم تصمیم گرفتم چون روز تعطیل هست و تو اون فصله ممکنه سایرین که وظایف دیگه ای برای مجله دارند، نرسند بنا براین خودم اگر فرصت کنم ردیفش کنم.
وقتی نتیجه بازی اونطور در اومد دیگه 100 در100 تصمیم گرفتم که اینکار رو بکنم . تمام کارای مجله که تموم شد ، ساعت 3 شب این قضیه (مطلب دربی) توی فرصت کم انجام شد، که به رنگی بودن متهم نشیم که شدیم. / ما نوشته هامون قبلا هم اینوطوری بوده به غیر از تیم ملی ایران برای هیچ تیمی جو و شو و هیجان ویژه نداشتیم/ بنده توی اون نوشته طبق نوشته های گذشته سعی کردم نگاه به نوع و عملکرد تیم ها داشته باشم.
همون موقع تصمیم به این شد که شماره بعد کامل پوشش بدیم و پیشاپیش هم اعلام کردیم ولی باز علیه این قضیه جبهه گیری شد و اجازه داده نشد بعد از ماجرا قضاوت بشه.
این شماره هم نوشته ویژه ای از دنیزلی و دربی و کلا پرسپولیس داشتیم که به خاطر مشکلاتی که نویسنده براش وجود داشت و مقصرش هم خود ایشون نبود ، مطلب نرسید! / توی صفحه سخن سردبیر هم توضیح دادم. هم این شماره و هم شماره قبل. حالا این واقعیت ها بود. قضاوت با شما.
///
کم کاری ناخواسته و پیش امده در مورد دربی دلیل خوبی برای ما نبود که بخواهیم این اشتباه رو با یه کم کاری دیگه جبران کنیم. ولی الان چون بحث رنگی پیش اومده خب مشخصا میشه ما رو متهم کرد و دفاعی هم شخصا براش ندارم جز گفتن جریان واقعی که شرح دادم. اگه میخواستیم بازی استقلال و الاتفاق کمرنگ کنیم میشد همون اشتباهات داوری که میبینه اینور یه پنالتی سوتی داده میگه بذار برای جبران یکی از اونها رو اخراج کنم!
//
بحث فینال یا غیر فینال جام باشگاهها نیست. پارسال هم ما برای همه برد های نمایندگان ایران سعی کردیم بهترین انعکاس مثبت رو داشته باشیم و برای باختها هم هر رنگی بود فقط تاسف بود و بس.

سه تا پیشنهاد داشتید که ممنونم
اولی بنا به وجود تاپیک مشابه تو بخش چندان مورد اقبال شاید نباشه ولی توی مجله مطرح خواهد شد.
دومی پیشنهاد عالی ای هست و من خودم همچین برنامه ای رو هر روز صبح از رادیو ورزش گوش میدم. ولی قبول بفرمایید که یه آرشیو خیلی قوی میخواد از گذشته و ما نداریم! این بین اگه رویدادی جا بیافته باز ممکنه به غرض داشتن متهم بشیم.
سومی هم پیشنهاد عالی هست. ولی ما قبلا این بخش رو داشتیم. حدود فکر کنم ده شماره چنین مطلب تهیه میشد از سوی جواد جان (داداش :دی) ولی خب بنا به بازخورد غیر مثبت ایشون دست از کار کشیدند! شاید همین نظر شما اون روز میتونست ما رو موفق کنه که جواد رو منصرف کنیم.

در مورد عکس روی جلد. مرتضی جان توضیح خوبی دادند . ولی این نظر آخر شما رو در مورد اینکه بهتر بود از پیرهن ملی برای کریمی استفاده میکردیم رو قبول دارم.
بقیه موارد هم که پاسخی ندادم مورد تایید هست / ایشا.. بکار بگیریم.
ممنون

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درود بر تو
ممنون از توضیح کاملت

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
درود بر شما که پاسخ دادید
اما چند نکته در جواب شما باید عرض کنم
1_اگر عکس ها باب ملی بودن داره پس عکس علی کریمی باید با لباس تیم ملی بود!
درسته اینها نکات ریزی هستند ولی چون طی روند این مدت مجله وقتی عکس های مجزا زده میشه یعنی در مورد هر کدوم مطلب هست الان شما اومدید 4 تا عکس مجزا زدید بعد همه ش مربوط به یه مقاله س!
برداشت من اینه که می شد عکس رو جور دیگری کار کرد!

2-بنده عرض کردم جنبه ملی اون بازی رو قبول دارم
نمی خوام زیاده روی کنم!
اما مقاله ای که برای دربی نوشته شده بود بیشتر در مورد هدر رفتن 2_0 استقلال بود تا به دست اوردن 3 گل پرسپولیس!
جسارت می کنم و عرض می کنم جوری نسبت به این بازی با دقت آنچنانی نقد و بررسی شده بود که یا فینال جام باشگاهها بوده انگاری یا مقاله ای در یک نشریه هواداری هستش!

موفق باشید

ُسلام علیکم ! :دی

این قسمت روی جلد چون مستقیم به من مربوط میشه یک توضیحی بدم. در مورد عکس علی کریمی کاملا حق با تو هست، ولی حقیقتا من بیشتر از 1 ساعت دنبال یک عکسی گشتم که سایزش بزرگ باشه و بتونه مثلا توی اون تیکه فقط صورتش و یکمی پایین تر رو بذاریم (مثل سه عکس دیگه) که پیدا نکردم متاسفانه و عکس های بزرگی که بود معمولا از دور عکاسی شده بود و به کار نمیومد برای همین عکسی با پیراهن پرسپولیس گذاشتم !

اما در مورد گول زدن هم اینطور نیست. ببین توی اون کادری که هر 4 نفر هستن ما یک نوشته داریم بعنوان کتبیه معمار که اگر دقت کنی اون رنگ سبز زیرش از کیروش شروع شده و تا رحمتی هم ادامه داره، پس هر چهار نفر رو در بر میگیره و روش به مشکی نوشته کتیبه معمار. تیترهای دیگه هم که اصلا سفید هستن و پایین.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
اول معذرت میخوام بابت تاخیر در به روز رسانی نظرسنجی مجله.
دوم در شماره 44 ، 6 نمره 18 ، 2 نمره 16 ، 2 نمره 10-14 و 2 نمره پایین تر از 10 داشتیم که از همه دوستانی که در نظرسنجی شرکت کردند و یا نظراتشون رو در تاپیک گفتند سپاسگزاریم.
نظرسنجی شماره 45 فعال شد . لطفا نظرتون رو درباره این شماره رو هم اعلام کنید.

شاد و پیروز باشید

بالا