• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب این هم شماره چهلم !

خیلی خوب نشد، مطالب کم هست در واقع بعد از یک ماه ! تقصیر من بود کلا خیلی کم بودم این مدت. حالا بخونید ببینید چجوری هست ! بهروز هم مقاله داده ! :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

با تشکر از حسام عزیز شماره 40 مجله به تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز منتقل شد. لطفا دوستانی که تا الان مجله رو دانلود نکردند از اون تاپیک مجله رو دانلود کنند.

نظرسنجی مجله هم فعال شد ، لطفا در نظر سنجی هم شرکت کنید.

در نظرسنجی شماره 39 ،1 نمره 20 ، 4 نمره 19 ، 3 نمره 18 و یک نمره پایین تر از 10( مشتری همیشگی مجله :دی) کسب شد ؛نکته مثبت افزایش تعداد شرکت کنندگان در نظر سنجی هست که از همه این رفقا تشکر ویژه دارم.

شاد و پیروز باشید

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان عزیزم
متاسفانه بنده یک مدتی نبودم و چندین شماره از مجله رو از دست دادم که الان دارم همشون میخونم و نظرم رو هم در موردشون خواهم داد .
شماره 40 .
اول در مورد سخن سردبیر عرض کنم که خیلی ناراحت شدم که دیدم حسام همچنان میمونه و مطمئننآ شما هم همینطور :دی (البته شوخی می کنم)(شایدم نه!:دی)(مخلص حسام هم هستیم :دی)
در مورد مطلب آقا ساسان که در مورد حواشی انگشت مقدس !! و مرحوم دهداری بود بگم که مثل همیشه خوب و عالی نوشته شده بود و واقعآ شاید بنده به طور کلی حرکت این بازیکنا رو حمایت کنم اما خوب فرهنگ عمومی چیز دیگری رو میگه و منش امثال مرحوم دهداری یه جورایی بسیار زیبا بود و از هر نظر و سلیقه ای کاملآ قابل احترام . یاد ایشون گرامی
مطلب چشام سیاهی میره ئه جواد عزیز هم از اونایی بود که کم یافت میشه و بسیار جذاب نگارش شده . اینو جدی میگم واقعآ عالی بود . دقیقآ خوندمش و خوب از اینکه به قول معروف محافظه کارانه (!!) نبود بسیار لذت بردم .
تاکتیک های مدرن فوتبال آقا بهروز هم بسیار خواندنی بود . من زیاد اهل مباحث فنی نیستم و نظر خاصی نمی تونم در موردش بدم
عکس های استادیوم ها که امیر عزیز فکر می کنم زحمتش رو کشیده بودن هم خیلی جالب بود . مخصوصآ اون عکسه ورزشگاه شهر لیدز . واقعا در زمان های قدیم چه قدر همه خوشتیپ بودن انصافآ . نه مثل الان که هر چی گیرشون میاد بپوشن
در آخر هم ممنون از همه ی عزیزانی که برای این شماره زحمت کشیدن
نمره بنده هم والا خیلی کم هست راستش ... یعنی شماره های دیگه اینقدر خوب بوده که انتظارات ِ همه خواننده های مجله رو بالا برده . با توجه به شرایط روم به دیوار نمره ی 14 !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

مهران جان اول تشکر بخاطر اینکه اینقدر دقیق هستی همیشه رو مجله و بابت نمره هم خوشحال کننده هست. چرا که همین ها برای ما انگیزه میشه.

اما یه توضیحی درباره نوشه خودم بدم:
استارتش از اون شبی خورد که توی نود درباره ناهنجاری ها بحث شد و رایی که ملت به گزینه فقر فرهنگی دادند. خب حرفها درست بود ولی نظر شخصیم که برگرفته از دید خودم بود با توجه به همه چیزهایی که تو این سالها دیده بودم و روندی که شاهد طی شدنش بودم ؛ متفاوت بود. احساس من این بود که این مشکلات از جای دیگه ای بوده و کلا نتیجه گیری با عقل من جور نبود. یعنی تصور میکردم سطحی نگاه شده بود . این شد یه بخش قضیه و بخش دیگه اش این بود که تضادهایی سالها منو تو بن بست میبرد. اینکه تو رسانه ها حرفهایی زده میشد که بهش عمل نمیشد یا اگر کسی عمل میکرد بهش لقب عقب افتاده و امل میدادند. در حالی که گیر ما همینجاها بود . خلاصه کنم خیلی حرفهایی داشتم و همه اینها مفهوم بود که هرچی هم نوشتم نشد و نشد که کل خواسته ذهنیم رو بنویسم. احساس مینم باید اینها درک و تجربه شده باشه تا دقیق جا بیافته. / فرداش توی تاپیک نود کلی افکار مختلف دیدم و وقتی خواستم نظرم و بنویسم شاید دها خط نوشتم و دیدم نمیشه ! و نیز شاید کسی حوصله این روده درازی ها رو نداشته باشه. تصمیم گرفتم تو مجله بنویسم که شاید اینطوری خواننده خاص خودش رو جذب کنه. مرسی که خواندی و نظر دادی. جدی میگم که در این مورد برداشت افراد و ذهنیت ها برام مهمه مخصوصا این حرفها. امیدوارم که یه روزی فوتبال واقعا نجات پیدا کنه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

یک پیشنهاد دیگر برای رونق گرفتن بیشتر مجله دارم:

برای هر مقاله -اگر شد- نظر سنجی جداگانه طراحی کنیم, حالا اشکالی ندارد اگر به صورت نموداری نباشد, همین که هر کاربر به مقاله مورد نظرش در همین تاپیک از صفر تا 10 نمره می دهد ارزیابی خوبی نهایتا برای گردانندگان مجله خواهد داشت.

حالا من شروع می کنم و در خصوص مقاله امپراتوری پروس در شماره 39 مجله نکاتی رو عرض می کنم:

.......

در مجموع من به این مقاله از 10 نمره 9 می دهم.

مرتضی جان شرمنده شدم من همین الان این نظر محبت آمیز شما رو دیدم. اول ممنون که با صحبتهاتون مقاله رو تکمیل کردید :)
دوم درباره نظر دادن درباره مقاله ها هم موافقم . حالا حتی اگر نمره هم نبود همین ریز شدن و اشاره به نقاط قوت و ضعف مقاله میتونه به نویسنده مطلب کمک کنه تا با سلایق دوستان و همینطور احیانا ضعف های نوشتاریش آشنا بشه.
بابت امتیاز بالایی هم که دادید ممنونم.

سلام دوستان عزیزم
.......
در مورد مطلب آقا ساسان که در مورد حواشی انگشت مقدس !! و مرحوم دهداری بود بگم که مثل همیشه خوب و عالی نوشته شده بود و واقعآ شاید بنده به طور کلی حرکت این بازیکنا رو حمایت کنم اما خوب فرهنگ عمومی چیز دیگری رو میگه و منش امثال مرحوم دهداری یه جورایی بسیار زیبا بود و از هر نظر و سلیقه ای کاملآ قابل احترام . یاد ایشون گرامی
........
نمره بنده هم والا خیلی کم هست راستش ... یعنی شماره های دیگه اینقدر خوب بوده که انتظارات ِ همه خواننده های مجله رو بالا برده . با توجه به شرایط روم به دیوار نمره ی 14 !

سلام از ماست عمو مهران گل . نظر لطفته دوست عزیزم. اتفاقا من توی مقاله هم اشاره کردم که من هم این برخوردهای تند و تیز رو نمی پسندم . دلیلش هم اینه که معمولا توی فوتبال ما ستاره ها به خاطر سرشاخ شدن با مربی از تیمها طرد شدن و این باعث شده که فرصت های افتخار آفرینی رو از دست بدیم. از طرف دیگه وقتی رفتار بازیکنان تازه به دوران رسیده امروز رو می بینیم متوجه میشیم چقدر خوب بود اون مردان متکی به نظم و اخلاق امروز از بین ما نرفته بودن . بگذریم
درباره نمره این شماره هم بالاخره همین که ضعف هامون را به ما گوشزد می کنید بی نهایت ازت متشکرم. واقعا کمیت این شماره پایین بود. ولی بچه هایی که مقاله داده بودن مطالب خوبی رو پوشش داده بودند. باز هم ممنون

و اما شماره 40

اما یه توضیحی درباره نوشه خودم بدم:
استارتش از اون شبی خورد که توی نود درباره ناهنجاری ها بحث شد و رایی که ملت به گزینه فقر فرهنگی دادند. خب حرفها درست بود ولی نظر شخصیم که برگرفته از دید خودم بود با توجه به همه چیزهایی که تو این سالها دیده بودم و روندی که شاهد طی شدنش بودم ؛ متفاوت بود. احساس من این بود که این مشکلات از جای دیگه ای بوده و کلا نتیجه گیری با عقل من جور نبود. یعنی تصور میکردم سطحی نگاه شده بود . این شد یه بخش قضیه و بخش دیگه اش این بود که تضادهایی سالها منو تو بن بست میبرد. اینکه تو رسانه ها حرفهایی زده میشد که بهش عمل نمیشد یا اگر کسی عمل میکرد بهش لقب عقب افتاده و امل میدادند. در حالی که گیر ما همینجاها بود . خلاصه کنم خیلی حرفهایی داشتم و همه اینها مفهوم بود که هرچی هم نوشتم نشد و نشد که کل خواسته ذهنیم رو بنویسم. احساس مینم باید اینها درک و تجربه شده باشه تا دقیق جا بیافته. / فرداش توی تاپیک نود کلی افکار مختلف دیدم و وقتی خواستم نظرم و بنویسم شاید دها خط نوشتم و دیدم نمیشه ! و نیز شاید کسی حوصله این روده درازی ها رو نداشته باشه. تصمیم گرفتم تو مجله بنویسم که شاید اینطوری خواننده خاص خودش رو جذب کنه. مرسی که خواندی و نظر دادی. جدی میگم که در این مورد برداشت افراد و ذهنیت ها برام مهمه مخصوصا این حرفها. امیدوارم که یه روزی فوتبال واقعا نجات پیدا کنه.

جواد جان راستیتش من این مقالتون رو خوندم یه کمی سردر گم شدم. شاید برمیگرده به اینکه یه جاهایی باهاتون کاملا موافق بودم و یه جاهایی هم هم نظر نبودم. :دی
مثلا من درک نکردم چرا در قسمتی از مقاله به این اشاره شده که باشگاهها نقش کمتری نسبت به سایرین در بحثهای اخلاقی دارند ؟! توضیحات بعدی هم به این ابهام اضافه کرد وقتی که در ادامه گفته بودید اونها گرفتار درآمد زایی هستند !! خب اینها با هم در تضاد نیستن . باشگاه به نظر من مسوول اصلی رفتار بازیکنان هست حالا چه راحت پول در بیاره چه اصلا درآمدی نداشته باشه. یه جورایی اینجا من گیج شدم و یا در اول مقاله به نظرم خیلی تند به برنامه های تلویزیونی مشخصا 90 برخورد شده بود. به هر حال برنامه تلویزیونی همیشه وجه خبرسازی هم داره ولی نه انقدر که یدفعه بیاد بشه یکی از متهمان اصلی ( البته من نظر شخصیم اینه و ممکنه درست نباشه ) . الان همه حتی ما و بچه های کوچیکی هم که نود رو میبینند می دونند باید مواظب حرف زدنشون با عادل باشن چون ممکنه از حرفهاشون یک سوژه دندونگیر برای عادل بوجود بیاد و پای خیلی ها گیر بشه. حالا به نظرت اونهایی که راس کار هستند باید مواظب رفتارشون باشن یا عادل باید بی خیال سوتی های آقایون بشه؟ اگر فوتبالی ها همونطور که در ادامه مطلبتون اشاره داشتید اخلاقی رفتار کنند و اخلاق ساز باشند فکر می کنید عادل باز هم میتونه از این سوژه ها استفاده کنه ؟ یا میره میگرده دنبال سوژه های والاتری که قطعا باعث پیشرفت برنامه خودش هم خواهد شد؟!!
به هر حال مطلبتون بسیار چالشی و تفکر آمیز بود و شخصا فکر می کنم فارغ از اختلاف نظرها به نظرم بسیار خوب و تکمیل بود. فقط اگر بعضی جاها سخن به درازا نمی کشید شاید بهتر می شد. :)

اما درباره مقاله بهروز عزیز: من یه توضیحاتی بدم درباره سیستم 3-5-2 : تا جایی که به خاطر دارم این سیستم از اواخر دهه 80 همه گیر شد و صاحب اصلی این سیستم هم تیم آلمان بود که با بهترین اجرا در سال 90 قهرمان جهان هم شد. حتی به خاطر دارم خود آلمانها حتی تا جام جهانی 86 با سیستم 4-4-2 قدیمی بازی میکردن. اما آلمان حتی تا سال 96 هم 3-5-2 بازی کرد ولی بعدا بنا به ضعف های این سیستم کم کم این سیستم بی استفاده شد . حتما همونطور هم که می دونید تا 2-3 سال پیش امیر قلعه نویی سیستم مورد علاقش 3-5-2 بود. در ایران به غیر از قلعه نویی خیلی از مربیان مثل پروین هم از این سیستم استفاده میکردن البته چون پیستونهای قابلی نداشتیم کلا این سیستم تبدیل شده بود به 5-3-2 !!
از الزامات اصلی سیستم 3-5-2 داشتن دو پیستون فوق العاده انرژیک و قوی بود که باید طی 90 دقیقه طول زمین رو برای کمک به خط دفاع و حمله طی می کردن . بهترین بازیکن پیستون این سیستم به نظر من اندریاس بره مه بود که این سیستم رو به تکامل رسوند. با این توضیحات فکر می کنم کمی تقسیم بندی پوشش ها در سیستم 3-5-2 که به اون در مقاله اشاره شده تغییر میکنه. نقطه ضعف اصلی 3-5-2 از دست دادن کمربند میانی زمین بود علیرغم داشتن 5 هافبک .

از این موضوع گذشته این مطلب هم بسیار آموزشی نگارش شده بود و از عکسها و گراف ها برای رساندن مطلب به نحو ساده و گیرایی استفاده شده بود.

شاد و پیروز باشید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اما درباره مقاله بهروز عزیز: من یه توضیحاتی بدم درباره سیستم 3-5-2 : تا جایی که به خاطر دارم این سیستم از اواخر دهه 80 همه گیر شد و صاحب اصلی این سیستم هم تیم آلمان بود که با بهترین اجرا در سال 90 قهرمان جهان هم شد. حتی به خاطر دارم خود آلمانها حتی تا جام جهانی 86 با سیستم 4-4-2 قدیمی بازی میکردن. اما آلمان حتی تا سال 96 هم 3-5-2 بازی کرد ولی بعدا بنا به ضعف های این سیستم کم کم این سیستم بی استفاده شد . حتما همونطور هم که می دونید تا 2-3 سال پیش امیر قلعه نویی سیستم مورد علاقش 3-5-2 بود. در ایران به غیر از قلعه نویی خیلی از مربیان مثل پروین هم از این سیستم استفاده میکردن البته چون پیستونهای قابلی نداشتیم کلا این سیستم تبدیل شده بود به 5-3-2 !!
از الزامات اصلی سیستم 3-5-2 داشتن دو پیستون فوق العاده انرژیک و قوی بود که باید طی 90 دقیقه طول زمین رو برای کمک به خط دفاع و حمله طی می کردن . بهترین بازیکن پیستون این سیستم به نظر من اندریاس بره مه بود که این سیستم رو به تکامل رسوند. با این توضیحات فکر می کنم کمی تقسیم بندی پوشش ها در سیستم 3-5-2 که به اون در مقاله اشاره شده تغییر میکنه. نقطه ضعف اصلی 3-5-2 از دست دادن کمربند میانی زمین بود علیرغم داشتن 5 هافبک .

از این موضوع گذشته این مطلب هم بسیار آموزشی نگارش شده بود و از عکسها و گراف ها برای رساندن مطلب به نحو ساده و گیرایی استفاده شده بود.

ممنون ساسان خان از اطلاعات تکمیلی :p
همچنین ممنون از لطف شما .

البته همین الانم فکر کنم قلعه نوعی همین 3-5-2 رو استفاده می کنه . جالب اینکه دفاع سه نفره دوباره داره مد میشه که بارسلونا داره ازش استفاده می کنه . البته سیستم بارسلونا 3-4-3 هست که به ندرت استفاده میشه . معمولا به عنوان یک تغییر سیستم هست تا سیستم پایه .
به هر حال دفاع 4 نفره فوتبال رو درگیرانه تر می کنه و دفاع سه نفره اون رو سریعتر .

تاکتیک های مدرن فوتبال آقا بهروز هم بسیار خواندنی بود . من زیاد اهل مباحث فنی نیستم و نظر خاصی نمی تونم در موردش بدم

ممنون از وقتی که گذاشتید .
هدف ما هم این هست که بتونیم با مبانی فوتبال آشنا بشیم تا موقع دیدن فوتبال فارغ از لذت دیدن و هیجانش واقعا نحوه پیاده سازیش رو درک کنیم . فکرر می کنم این کمی به فرهنگ فوتبال کمک کنه .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ممنون ساسان خان از اطلاعات تکمیلی :p
همچنین ممنون از لطف شما .

البته همین الانم فکر کنم قلعه نوعی همین 3-5-2 رو استفاده می کنه . جالب اینکه دفاع سه نفره دوباره داره مد میشه که بارسلونا داره ازش استفاده می کنه . البته سیستم بارسلونا 3-4-3 هست که به ندرت استفاده میشه . معمولا به عنوان یک تغییر سیستم هست تا سیستم پایه .
به هر حال دفاع 4 نفره فوتبال رو درگیرانه تر می کنه و دفاع سه نفره اون رو سریعتر .

خواهش می کنم بهروز جان محبت داری.انجام وظیفه بود :)
البته همونطور که خودتون هم در مقاله اشاره داشتید این 4-4-2 فعلی یک مدل مدرن هست که قابلیت تغییر به سیستم های زیر مجموعه اش رو به سادگی و در وقت مقتضی در اختیار تیم قرار میده.
دفاع سه نفره نیاز به ابزار خاصی داره مثلا همین بارسا هم داره دست به عصا به سمت این سیستم میره و کاملا باهاتون موافقم که 3-4-3 بیشتر یک تغییر سیستم هست تا یک سیستم پایه

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

ساسان جان راستش اول بگم که قبول دارم گاهی حرف به درازا میره و حتی گاهی نمیشه مغز مطلب رو برسونم. ضعف دارم توش :دی
اما دو سه تا نکته شما اشاره داشتید: ممنونم که وقت گذاشتید
این که سهم باشگاهها رو کمتر میدونم فقط مربوط به شرایط حال هست اونم در مملکت ما وگرنه حرف شما در حالت ایده آل کاملا صحیحه. اما چرا من در این زمان بهش مقصر اصلی نمیگم ، بخاطر اینکه : ببینید از نظر من برای کار کردن در باشگاه نیاز اولیه پول هست. یه باشگاه چه طوری میتونه کار فرهنگی انجام بده؟ یا در مورد جزئی رفتار بازیکن هاش؛ آیا صرف اینکه یه قرارداد با بندهای زیاد وجود داشته باشه که برای رفتار بازیکن هنجارها رو چاروب بندی کنه کافیه؟ من فرض رو براین میگیرم که یه بچه با استعداد پیدا کردیم که فوقالعاده بی ادبه؟ خب اون چارچوب ایا میتونه این ادم رو به راه راست و یا خیلی رویایی به الگو تبدیل کنه؟ یا اینکه بدتر ***** میشه و یاغی تر؟ مسلما نه و نیاز به کار داره. تا اینجا این دو مورد مهم هست و اضافه کنید که چقدر مسئولیت های ریز و درشت فرهنگی برای باشگاه میشه یادآور شد که شاید خیلی از جاهای دنیا و تو بالاترین سطوح داره اجرا میشه. خب برای همه اینها چیا نیازه؟ زیر ساخت و امکانات سخت افزاری و بعد ادمهای اینکاره و همکاری با سازمان ها و .... الی آخر. همه اینها هزینه داره که در هرم کلی و اصلی شاید یه کارهای جزئی باشه ولی بسیار مهم و اثر گذار. یعنی یه کلاس ساده و یه روانشناسی ساده که مثلا بگیم یک میلیون هزینه بخواد (البته مثال) میتونه از یک ابرو ریزی که مثلا ممکنه 100 میلیون به باشگاه و ابروش لطمه بزنه جلوگیری کنه. درست مثل یه بیمه نامه فرهنگی در نظر بگیرید . (تا اینجا همه اینو قبول داریم فکر کنم) اما مشکل اینه که وقتی باشگاههای ما اونقدر تو انزوا و فقر قرار گرفتند که حتی پول ندارند حقوق کارمندهای ساده باشگاه از نظافت چی گرفته تا حسابدار و وکیل و ... رو بدهند آیا برگزاری این شرایط و استقرارش واقعا ممکنه؟ شاید گفته بشه وظیفه شون هست و باید اینکار و بکند اما من اینو امروز روز با این قوانین دست و پا گیر دولتی - مجلسی اصلا وظیفه نمیدونم چرا که محال هست. یعنی تو بعد اقتصادی که مبنای انجام هر کاری هست مشکل وجود داره و نمیذاره باشگاهها برسند به زخم هاشون. یعنی وظیفه ای هست که برای انجامش هیچ راهکاری نیست و دستها زیر سنگه! پولش نیست و نمیشه پولش رو قانونی بدست اورد پس وظیفه یه جورایی میره رو هوا
قطعا اگر باشگاهها بتونند درامد زا بشوند مطمعن هستم که هم این برنامه های فرهنگی عملی میشه و هم توجه به پایه ها و ایجاد سخت افزار ها برای امور مختلف و و و

اما در مورد انتقادم به نود ،نود یه مثال بود البته و روی اصلی من تی وی و رسانه میلی ! هست. به طور کلی فکر میکنم باید توجه کرد که تلویزیون باید یه سوزن به خودش بزنه و یه جوالدوز به دیگران. با توجه به همون بخش اقتصادی که گفتم گیر و گرفت های قانونی هست ؛ فکر میکنم بزرگترین بدهکار فوتبال تلویزیون هست و این در حالی هست که این بدهکار نه تنها بدهی خودش رو به روی خودش نمیاره ( چون کسی زورش بهش نمیرسه) بلکه هر روز به مشکلات و بدبختیهای فوتبال لبخندی میزنه که فوتبال دردش بگیره. ببینید چرا یه بار نود نمیاد بگه آقای صدا و سیما حق این باشگاهها بیشتر از این حرفهاست پولشونو بدید بذارید خودشون رو درست کنند. ( دقیقا هر بار کوچکترین اشاره ای میشه هر مجری ای که بوده مانع از ادامه حرف شده بخاطر مسائل خاص و اداری و سیاسی و بازرگانی خودشون) خب با این وضع من فکر نمیکنم تلویزیون بطور کلی صلاحیت بررسی این مشکلات رو داشته باشه. چرا نباید تیم های ما بازیهاشون رو به شبکه های خارجی بفروشند تا پول بدست بیارند؟ (چون اونوقت رسانه میلی باید سماق بمکد!) و ....
در حیث اخلاقی تلویزیون و نود قبول دارم که نباید بهانه دست تی وی و برنامه هاش داد / ولی حرف من این هست که مثلا اگر فلان بازیکن فحش داد تو زمین با توجه به همه بدبختی ها میشه کاری کرد جز اینکه انجام میشه. اینجا چی میشه؟ هر کی با یه میکروفن میدود جلوی یارو میگه چرا فحش دادی ؟ تو قداست فوتبال و خراب کردی؟ تو روزنامه و تی وی ابروی طرف رو میبرند و میزاند سینه دیوار ! صرفا برای چی/ واقعا اینها دلشون برای فوتبال میسوخت که اینکارا ور کردند؟ مسلمه که نه . فکر خودشون هستند و ایجاست که روزنامه نگار و مجری ما میخواد ادای هم صنف های خودش تو خارج رو دربیاره ولی توجه نمیکنه که حتی لحن ها چقدر فرق داره و جنبه ها و ادبیات ها و... / فردای روز همین ادمها میان میگن اگر فلانی نابود نمیشد ...... ولی یکی نمیگه با انصاف ها فلانی رو کی خراب کرد؟ // برنامه های تلویزیون ما الان کلا به سمتی رفته که هر کدومشون انگار دنبال مدرک جرم میگردند و تا یه چیزی میشه میگن اینهاش! اول من پیداش کردم. اینها اینها.... و این نگاه دلسوزانه نیست. اگر واقعا دلسوزانه بود میشد اومد و گفت اقا فلان اتفاق افتاده متاسفیم (دلسوزانه نه تمسخرانه) بریم ببینیم مقصر کیه. اقای مدیر باشگاه چرا اینطوری شد. چون که فلان طور بود. و بعد همینطور مشکل رو دنبال کرد تا رسید به اینکه بابا آب از چشمه گل آلوده و مشکل اینه که فلان ارگان و نهاد داره لای کار فوتبال میذاره که اینطوری شده. خلاصه اش این که به درد فوتبال میخندند نه اینکه دردش رو دنبال کنند و مشکل رو پیدا کنند. اینو نمیشه با خارج مقایسه کرد چرا که اونها این مراحل رو حداقل 70-80 سال قبل ما گذروندند و اون موقع ما فوتبالی نداشتیم که بخواهیم از جایی چیزی یاد بگیریم چرا که تا همین صد سال پیش که انگلیس ها تو کاخهای تهران فوتبال بازی میکردند پیرمرد های ما اون کار و کفر و بت پرستی میدونستند. تلویزیون و بقیه رسانه ها باید درک کنند که ما عقب هستیم و باید حالا حالا ها کمک کنیم تا به جایی برسیم که بخاهیم مثل خارجی ها از کارها و نقص ها ایراد بگیریم.

ببخشید بازم زیاد چونه زدم. :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
داش جواد من از مطالبت استفاده می کنم . خودم هم کم فک نمی زنم :دی
اما درباره باشگاهها : من درباره همین پرسپولیس محبوب خودم مثال می زنم دیگه خودت بقیه تیمها رو برو توی بحرش
آقا اول فصل اعلام میشه ما سقف قرارداد داریم 350 تا . داد همه در میاد که ما نمیتونیم بازیکن خوب بخریم که با 350 تا !! بعدش هم میریم قرارداد می بندیم با شیث رضایی کم کم همین 350 تا رو میدیم بهش ، بعد میایم توی رسانه ها میگیم پول نداریم -- آی دولت به دادمون برس که داریم از دست میریم.
اونوقت به قول شما پول حقوق 300 تومن ماهانه آبدارچیمون رو هم نداریم ولی ... ولی 350 تا داریم بدیم به شیث و امثال اون. اینجاست که من باشگاه رو محکوم میکنم اگر تو پول فرهنگ سازی و آبدارچی رو نداری چه جوری پول قرارداد حداقل 350 میلیونی رو داری؟!! این از این

درباره 90 : جواد جان باهات موافقم من هم عقیده دارم که چاقو دسته خودش رو نمیبره. در بهترین حالت عادل یک فوتبال شناسی هست که تریبونش تی وی هست . اکی؟ پس اول باید تریبونش رو حفظ کنه تا بتونه حرفی بزنه. اگر تریبونش رو از دست بده اونوقت دیگه حتی نمیتونه همین تاثیر رو هم داشته باشه. حالا ببینیم رسانه ملی چه خط قرمزهایی داره ، به غیر از موارد امنیتی ، بعضی موارد مالی هم جزو خط قرمزهاست. این صحبتتون که مثلا عادل توی تی وی بیاد بگه آی آقای تی وی شما دارید حق فوتبال رو میخورید غیر قابل انجامه. ضمن اینکه وظیفه عادل هم این نیست . این وظیفه سازمان لیگ ، فدراسیون و حتی خود باشگاهها هست.
به خارجیها اشاره کردی ، تا همین چند وقت پیش NBA با اون عظمتش بازیهاش لغو شده بود به خاطر اعتراض بازیکنان حرفه ای نسبت به دستمزدها یا نزدیکتر به بحث خودمون همین لیگ ایتالیا و اسپانیا که امسال با وقفه برگزار شد البته با تصمیم اتحادیه بازیکنان. هرجا که نگاه میندازی می بینی که حق گرفتنیه ولی توی ایران همه منتظرن حقشون رو دو دستی بهشون بفرما بزنن. مثلا کی توی سازمان لیگ جرات داره جلوی تی وی در بیاد ؟!
کدوم رییس باشگاهی هست که جرات داشته باشه تا حق تلویزیونیش رو تمام و کمال نگیره وارد بازیها نشه ؟
یه اصطلاحی توی کارمون داریم که میگیم واحد ممیزی کننده نباید زیربخش واحد ممیزی شونده باشه . چون وقتی میخواد ممیزی کنه واحد بالاسریش چنان میزنه پس کلش که دیگه بلند نشه. حالا حکایت فردوسی پوره که اگه بخواد مجموعه خودش رو ممیزی کنه با کله میره به قعر اعماق فراموشی.

مخلصیم. شاد باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اختیاری دارید آقا / چونه ما کجا و فک محبوبان کجا. هر دو میجنبند اما این کجا و آن کجا :دی شعر در جا سروده شد / مخلصیم.

حکایت چاقو و دستش درسته. منم عرض میکنم اگر کسی قرار ایراد بگیره اول باید ایراد خودشو بگیره. شرایط صدا و سیما که دیگه مشخصه همینجوری عادل لبه تیغ هست چه برسه که ایراد بگیره و چه برسه به این سازمان که کلا خودش رو بهشت میدونه / اما به نظرم برای اینکه فوتبال و کمک کنند باید از این خط قرمز ها گذشت و اونطوری هست که تاثیر بزرگ و دائمی ثبت میشه / چرا که این خط قرمز ها متاسفانه بجا نیست. نه اینکه امروز به فلان مدیر که چرا دکتر نداشت تیمت و فردا بازیکن که چرا دعوا کردی و فدراسیون چرا مربی رو میبره تو هتل اپارتمان!
درد اینه که همه سیاسی فکر میکنند . مثلا یه روزنامه نمیاد 4 روز فشار بیاره آقا این سیما داره ظلم میکنه چون میدونه فردا کلکش رو میکنند.
البته منکر موضوعاتی که جای بحث داره و بحث میشه نمیشم. از بهترین هاش مقابله با تقسیم تیم ها بود مثلا که یه فاجعه بزرگ رو جلوگیری کرد .

پول بازیکن ها به نظر من زیادنیست. ما اگه بخواهیم با خودمون رقابت کنیم میشه کمترم داد ولی مثلا همین ایمان مبعلی واقعا امثال رفت امارات که پیشرفت کنه یا پول بگیره؟ شاید بشه با رقم های کمتر عده ای بازیکن ها رو حفظ کرد. مثلا من باشم به کیانوش رحمتی فقط حق بیمه میدم و قرارداد بی قرارداد چون جایی نمیتونه بره :دی تو ایران فوقش این دست بازیکنی بیشتر از 70-80 تا حتی نمیارزه! ولی خب مثلا یکی مثل اندو و یا امثالش رو نمیشه با این پولها تو ایران نگه داشت. یعنی یه جورایی این هزینه ها اجباری هست برای مقابله با خارجی ها و تازه تو فوتبال ما کمتر از خیلی جاها هم هست. البته نظر نهایی در این مورد رو میشه وقتی داد که قانون مالی فیفا اجرا بشه که هر تیم بتونه فقط به اندازه دارایی و درامدش هزینه کنه. الان شاید من برای همین ترکیب استقلال از 100 میلیون تا 500 میلیون متفاوت حق بدم به بازیکن ها ولی همین رقم ها برای بعضی هاشون خیلی هم زیاده برای بعضی هم کم.
برای مثال اروپا و ان بی ای راسش مخالفت دارم. بهر حال اونها از یه شرایط خیلی خوب با ساز و کار های تثبیت شده میخواند هی بهتر بشند. مثلا تو ایتالیا رفتند به سوی شرایط بازیکن ها برای بعد از بازنشستگی و تسهیل شرایط زندگی در اون دوران ولی ما داریم درباره قسط های عقب افتاده قرارداد مصاحبه میشنویم! به طور کلی من هیچوقت در باره ساختارهای مختلف ایران و جاهای دیگه مقایسه ندارم مگر در موارد عینا مشابه انسانی اونم بسته به شرایط فرهنگی.
ولی فکر میکنم تا اجازه ندهند که باشگاهها رو پاشون بایستند و این قانون های دست و پا گیر و از جلوشون جمع نکنند باشگاههای ما نمیتونند خودشون رو درست کنند و از نظر من ایراد گرفتن صرف (از سوی تی وی و رسانه ها ) فقط تضعیف موجودیت فعلی هست و نه تنها چیزی و درست نمیکنه بلکه بقیه چیزها رو هم خراب میکنه. یعنی یه کاری داری یهو یه کار غیر منتظره میزاره جلو پات.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من با صحبت هات موافقم خیلی . اما این یه نکته :

اما به نظرم برای اینکه فوتبال و کمک کنند باید از این خط قرمز ها گذشت و اونطوری هست که تاثیر بزرگ و دائمی ثبت میشه / چرا که این خط قرمز ها متاسفانه بجا نیست.

اون موقع شما فرداش توی روزنامه میخونی که عادل فردوسی پور بر اثر سانحه رانندگی درگذشت :D ... دیگه خطرات عبور از خط قرمز ها رو که شما بهتر از من می دونی .
تو یه مصاحبه از عادل می خوندم که ازش پرسیده بود , چه جوری خط قرمز هارو رعایت می کنی ؟ یا چه جوری به مهمانهایت میگی که از خط قرمز ها فراتر نروند ؟
جواب داد که یا مجبورم توی صحبتشون بپرم یا با اشاره و اینا میفهمونم که ...

خلاصه یعنی اینکه شما برای اجرای یه کارا ملزم به رعایت خیلی چیزا هستی . حالا عادل چون محبوبیت مردمی داره خیلی وقت ها پا فراتر میگذاره .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

با تشکر از جواد عزیز ( سردبیر جدیدمون ) شماره 41 مجله به تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز منتقل شد. لطفا دوستانی که تا الان مجله رو دانلود نکردند از اون تاپیک مجله رو دانلود کنند.

در نظرسنجی شماره 40 ،1 نمره 18 ، 1 نمره 17 ، 1 نمره 16 ، 1 نمره 15 ، 2 نمره بین 10-14 و 2 نمره پایین تر از 10 کسب شد . همینجا از تمام دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردند تشکر می کنیم.

همچنین باعث خوشحالیه که دوستان بعد از مطالعه این شماره نظراتشون رو در خصوص این شماره همین جا اعلام کنند.
شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

خب... در آستانه شماره چهل و دوم مجله فوتبال پرشین تولز، دیدن فضای سوت و کور این تاپیک بسیار دلسرد کننده است. نه اینکه گردانندگان مجله فقط و فقط از این تاپیک برای ادامه مسیرشون انگیزه بگیرن، که اینجا بی تردید یکی از مهم ترین عوامل انگیزشی اونهاست. اینکه بدونن حاصل زحماتشون دیده میشه و اگر نه اظهار نظر، بلکه درحد یه رای ناقابل به کلیت مجله، برای مخاطبین اصلی شون که کاربران بخش فوتبال سایت هستن، قابل ارزش و توجهن...
اینکه این متن رو مینویسم رو به حساب دلنوشته بذارید. هیچکدوم از ما نه از این راه کسب درآمد میکنیم و نه چیزی بدست میاریم. اما ادامه میدیم بخاطر احترام به این سایت و کاربران فوتبالیش. بعد از این هم به خواست خدا همین خواهد بود. اما در این سونامی خبر و مطلب و تحلیلی و مقاله، چه در رسانه های دیداری و گفتاری، چه نوشتاری و اینترنتی، این مجله ویژه اعضاء این فوروم هست و بس...
اگر گرمش کنید، بهتر و پربارتر میشه. برای شخص من، همیشه حضور کسی مثل مهران عزیز که هرچند گهگاه ،اما با علاقه در باره مقاله ها نظر میداد (و معلوم بود که اونها رو میخونه) باعث دلگرمی برای ادامه مسیر بوده و هست.
ما رو نقد کنید... ازمون ایراد بگیرید... به چالش بکشید... ما میخوایم بهتر بشیم و این بدون حضور شما رفقا امکان پذیر نیست...

پاینده باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
عرض ادب مجدد

بسیار خب! ساعاتی به شروع نیم فصل دوم فوتبالمون باقی مانده و شماره 42 هم رونمایی شد.

به عنوان یک پیش زمینه میتونم خدمتتون عرض کنم که شماره قابل قبولی هست از نظر خودم.
مطالب جالبی داریم از پرسپولیس و دنیزلی ! و همینطور استقلال و آینده! ساسان جان، علی آقا و فرزاد جان به همراه جواد داداش ! (که این شماره نویسنده افتخاری ما بود) هم نوشته های جالبی ارائه کردند که فکر میکنم رضایتتون رو جلب خواهد کرد. طرفدارای کاریکاتورهای آقا مرتضی هم به هیچ عنوان این شماره رو از دست ندهند.

بخوانید و امیدوارم لذت ببرید. نظر یادتون نره لطفا!

و من ا.. توفیق

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

ضمن عرض خسته نباشید به تمام همکاران مجله ، شماره 42 به تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز منتقل شد. لطفا دوستان از اون تاپیک مجله رو دانلود کنند.

در نظرسنجی شماره 41 ،2 نمره 19 ، 3 نمره 18 و 1 نمره پایین تر از 10 کسب شد . بار دیگر از تمام دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردند تشکر می کنیم.

دفعه پیش که دوستان نظر خاصی درباره مجله ندادند ،باعث خوشحالیه اینبار بعد از مطالعه این شماره نظراتتون رو در خصوص مجله اعلام کنید.

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مجدد درود

خب خوشبختانه موفق شدیم با همت و تلاش دوستان شماره جدید رو هم درست در زمان مقرر خدمتتون ارائه کنیم.
شماره خوبی شده:

مطلبی داریم از روبی جان که پیشکسوت همه ایتالی دوستان فروم هستند. یه نوشته پر احساس که البته دنباله دار هست و تا یکی دو شماره دیگه ادامه خواهد داشت.
یک نوشته خوب دیگه داریم از علی آقا در مورد دوپینگ . بسیار مطلب کاملی هست و بسیار هم صرف انرژی براش شده که خیلی ازشون ممنونم.
آقا ساسان هم مطلبی جالب دارند از خارجی های تاریخ لیگ ایران.
نویسنده مهمان این شماره هم یک رئالی هست از نوع با سابقه اش! نمیگم کیه :دی
و ضمن اینکه کاپتان ما هم پنبه گزارشگرا رو زده. (بدجور دیگه اینها رفتند رو مخ!)
و کاریکاتور های اقا مرتضی هم که جدا حرف نداره. این شماره هم برامون چندتا هنرمنمایی داشتند که شخصا واقعا با کارهاشون حال میکنم!

بهر حال زحمت کشیده شده براش و امیدوارم که بخوانید و مقبول واقع بشه و ....

و آخر راستش خیلی برام سنگین هست.
واقعیت اینه که بگم و ما رو از نظراتتون آگاه کنید.

دیگه این قصه تکراری شده و شاید برای آخرین بار این حرفها رو از روی احساسی که تصور دارید عرض میکنم.
از بین بچه های مجله کسی حرفی نمیزنه ولی این یه احساس مسئولیت و وظیفه ای هست که حالا بنده (به عنوان یک عضو که حالا شده یه جواریی نماینده سایرین) حس میکنم.

هیچ توضیح اضافه ای نمیبینم که بخواهم روده درازی کنم ولی فقط در حد چند تا جمله عرض کنم که این خیلی دلسرد کننده هست که من (نوعی) وقتی میخوام شماره جدید رو بیارم تو بخش باید برم و تاپیک مجله رو از صفحه دوم بخش پیدا کنم! واقعا دلسرد کننده هست ولی با این حال هر کدوم از همراههای مجله برای شماره بعد مثل یه وظیفه واجب می آیند و باز کار میکنند و نمیذارند که این روال متوقف بشه. دلسرد میشیم ولی مایوس نمیشیم. این برامون خوش آیند نیست ولی کم کم داره میشه یه افتخار!!!
سوال من اینه که این زحمات واقعا لایق هیچ انتقاد و پیشنهاد یا پاسخ مثبت و منفی ای نیست!
گله دارم (یم) دیگه . بهرحال.
بگذریم.

امیدوارم خوشتون بیاد. عمری باشه وعده بعدی میشه نیمه بهمن.

بنر :
34835884742870663027.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آقا جواد کوتاهی از ماست دیگه ، میایم میخونیم و میریم نظرم نمیدیم :happy:
معمولا مصاحبه ها رو میخونم ، کاریکاتورها هم که جدیدا آقا مرتضی زحمت کشیده واقعا رونق و رنگ و آب جدید داده به مجله .
من یه توصیه کلی دارم و اینکه بجای مثلا 5 تا مطلب داشته باشیم 10 تا باشه و مختصر تر . یه سری مطالب کوتاه و جذاب ... خلاصه اینکه مطالب کوتاه تر به مقالات و مطالب بلند اضافه بشه .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

البته جسارته ولی خب محسن جان به واقع که کوتاهی میکنی برادر :دی /
صحبت ما هم همینه که مثلا همین کار شما( یه پست چند خطی / یا حتی چند کلمه ای) کلی بازخورد خوب برای ما بحساب میاد. حالا هر چه قدر هم که انتقاد داشته باشه و یا دلگرمی. شاید وقتی که شما گذاشتی دانلود کردی و مرور کردی شده مثلا فلان دقیقه ولی این پست بی شک شاید زیر یک دقیقه! این یه دقیقه برای ما خیلی دوست داشتنی هست.
بهرحال این مجله مال این بخش هست و مال این دوستان فوتبال دوست مثل خود شما که رونق میدهند به بخش. مطمعنا یه روز فوتبال پی تی کلا پاک بشه این مجله هم نیست دیگه (کسی نمیره این مجله رو مثلا تو یه فروم دیگه ادامه بده که :دی) . بچه های مجله هم از بین خود دوستان بخش هست و به عشق رفقاشون که خواننده ها باشند کار میکنند. بهرحال امیدوارم نظر توجه و لطف شما و سایرین رو از این به بعد دیگه داشته باشیم. کلی روحیه است حتی اگر فقط ایراد گرفته بشه که خودمون هم میدونیم کم نیست ایرادات ولی خب پله به پله باید خوب بشیم.
--------------

در مورد نظراتت باز تشکر /
بله مصاحبه خیلی خوب هست ولی خب یه بسترهایی لازم داره که همیشه مهیا نیست ولی خب همیشه تلاش میکنیم در اولین فرصت ها این کار و انجام بدیم.
در مورد طولانی بودن مطلب ها ؛ خب باید بگم قبول دارم ولی اینم باید حق داد که گاها نوشته ها میطلبه که خیلی کامل و جامع کار بشه. خب چون ما زیاد تو کار خبر نیستیم ( چون خبرها زود کهنه میشه و همه هم تو سایتها میخونند ) یه مقداری نوشته های خلاصه کم پیش میاد. ولی حرفت رو قبول دارم. اتفاقا یه پروژه هایی تو ذهن داریم که کم کم به عمل میرسونیم. اونها خیلی کوتاهتر هست و خیلی هم جالب و دوست داشتنی. امید داریم با اون طرح ها این خواسته ها هم اجرایی بشه.

پ.ن: آقا مرتضی هم واقعا کارش درست و من افسوس میخورم که همچین هنرمندی رو مدتها از وجودش بی خبر بودیم .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
فقط خواستم از همه رفقا که زحمت تهیه مطالب این شماره رو کشیدند تشکر کنم. مانند شماره های گذشته دوستان می تونن مجله رو از تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز دانلود کنند.
نظرسنجی این شماره رو هم فعال کردم.

شاد و پیروز باشید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بله آقا ، کوتاهی از ماست . بنده خودم اعتراف کردم :happy:
من همون دیشب مطلب آقا فرزاد رو خوندم . خیلی خوب و جمع و جور بود . خیلی تیز بینانه جملات این چند سال گزارشگرهای فوتبالی گردآوری شده بود و کلی رفتیم تو هپروت خاطرات این چند سال . من به این مطلب 18.5 از 20 میدم . میتونست یه بخش کوچیک دیگه به این مطلب اضافه بشه ؛ اینکه گزارش خوب چه ویژگیهایی داره و مردم چه نوع گزارشی رو دوست دارن . چون بقیه مطالب رو نخوندم نمیتونم نمره ای به مجله بدم .

بالا