یک پیشنهاد دیگر برای رونق گرفتن بیشتر مجله دارم:
برای هر مقاله -اگر شد- نظر سنجی جداگانه طراحی کنیم, حالا اشکالی ندارد اگر به صورت نموداری نباشد, همین که هر کاربر به مقاله مورد نظرش در همین تاپیک از صفر تا 10 نمره می دهد ارزیابی خوبی نهایتا برای گردانندگان مجله خواهد داشت.
حالا من شروع می کنم و در خصوص مقاله امپراتوری پروس در شماره 39 مجله نکاتی رو عرض می کنم:
.......
در مجموع من به این مقاله از 10 نمره 9 می دهم.
سلام دوستان عزیزم
.......
در مورد مطلب آقا ساسان که در مورد حواشی انگشت مقدس !! و مرحوم دهداری بود بگم که مثل همیشه خوب و عالی نوشته شده بود و واقعآ شاید بنده به طور کلی حرکت این بازیکنا رو حمایت کنم اما خوب فرهنگ عمومی چیز دیگری رو میگه و منش امثال مرحوم دهداری یه جورایی بسیار زیبا بود و از هر نظر و سلیقه ای کاملآ قابل احترام . یاد ایشون گرامی
........
نمره بنده هم والا خیلی کم هست راستش ... یعنی شماره های دیگه اینقدر خوب بوده که انتظارات ِ همه خواننده های مجله رو بالا برده . با توجه به شرایط روم به دیوار نمره ی 14 !
اما یه توضیحی درباره نوشه خودم بدم:
استارتش از اون شبی خورد که توی نود درباره ناهنجاری ها بحث شد و رایی که ملت به گزینه فقر فرهنگی دادند. خب حرفها درست بود ولی نظر شخصیم که برگرفته از دید خودم بود با توجه به همه چیزهایی که تو این سالها دیده بودم و روندی که شاهد طی شدنش بودم ؛ متفاوت بود. احساس من این بود که این مشکلات از جای دیگه ای بوده و کلا نتیجه گیری با عقل من جور نبود. یعنی تصور میکردم سطحی نگاه شده بود . این شد یه بخش قضیه و بخش دیگه اش این بود که تضادهایی سالها منو تو بن بست میبرد. اینکه تو رسانه ها حرفهایی زده میشد که بهش عمل نمیشد یا اگر کسی عمل میکرد بهش لقب عقب افتاده و امل میدادند. در حالی که گیر ما همینجاها بود . خلاصه کنم خیلی حرفهایی داشتم و همه اینها مفهوم بود که هرچی هم نوشتم نشد و نشد که کل خواسته ذهنیم رو بنویسم. احساس مینم باید اینها درک و تجربه شده باشه تا دقیق جا بیافته. / فرداش توی تاپیک نود کلی افکار مختلف دیدم و وقتی خواستم نظرم و بنویسم شاید دها خط نوشتم و دیدم نمیشه ! و نیز شاید کسی حوصله این روده درازی ها رو نداشته باشه. تصمیم گرفتم تو مجله بنویسم که شاید اینطوری خواننده خاص خودش رو جذب کنه. مرسی که خواندی و نظر دادی. جدی میگم که در این مورد برداشت افراد و ذهنیت ها برام مهمه مخصوصا این حرفها. امیدوارم که یه روزی فوتبال واقعا نجات پیدا کنه.
اما درباره مقاله بهروز عزیز: من یه توضیحاتی بدم درباره سیستم 3-5-2 : تا جایی که به خاطر دارم این سیستم از اواخر دهه 80 همه گیر شد و صاحب اصلی این سیستم هم تیم آلمان بود که با بهترین اجرا در سال 90 قهرمان جهان هم شد. حتی به خاطر دارم خود آلمانها حتی تا جام جهانی 86 با سیستم 4-4-2 قدیمی بازی میکردن. اما آلمان حتی تا سال 96 هم 3-5-2 بازی کرد ولی بعدا بنا به ضعف های این سیستم کم کم این سیستم بی استفاده شد . حتما همونطور هم که می دونید تا 2-3 سال پیش امیر قلعه نویی سیستم مورد علاقش 3-5-2 بود. در ایران به غیر از قلعه نویی خیلی از مربیان مثل پروین هم از این سیستم استفاده میکردن البته چون پیستونهای قابلی نداشتیم کلا این سیستم تبدیل شده بود به 5-3-2 !!
از الزامات اصلی سیستم 3-5-2 داشتن دو پیستون فوق العاده انرژیک و قوی بود که باید طی 90 دقیقه طول زمین رو برای کمک به خط دفاع و حمله طی می کردن . بهترین بازیکن پیستون این سیستم به نظر من اندریاس بره مه بود که این سیستم رو به تکامل رسوند. با این توضیحات فکر می کنم کمی تقسیم بندی پوشش ها در سیستم 3-5-2 که به اون در مقاله اشاره شده تغییر میکنه. نقطه ضعف اصلی 3-5-2 از دست دادن کمربند میانی زمین بود علیرغم داشتن 5 هافبک .
از این موضوع گذشته این مطلب هم بسیار آموزشی نگارش شده بود و از عکسها و گراف ها برای رساندن مطلب به نحو ساده و گیرایی استفاده شده بود.
تاکتیک های مدرن فوتبال آقا بهروز هم بسیار خواندنی بود . من زیاد اهل مباحث فنی نیستم و نظر خاصی نمی تونم در موردش بدم
ممنون ساسان خان از اطلاعات تکمیلی
همچنین ممنون از لطف شما .
البته همین الانم فکر کنم قلعه نوعی همین 3-5-2 رو استفاده می کنه . جالب اینکه دفاع سه نفره دوباره داره مد میشه که بارسلونا داره ازش استفاده می کنه . البته سیستم بارسلونا 3-4-3 هست که به ندرت استفاده میشه . معمولا به عنوان یک تغییر سیستم هست تا سیستم پایه .
به هر حال دفاع 4 نفره فوتبال رو درگیرانه تر می کنه و دفاع سه نفره اون رو سریعتر .
اما به نظرم برای اینکه فوتبال و کمک کنند باید از این خط قرمز ها گذشت و اونطوری هست که تاثیر بزرگ و دائمی ثبت میشه / چرا که این خط قرمز ها متاسفانه بجا نیست.