• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب شماره سی و نهم با یک هفته تأخیر آنلاین شد !

یک مقاله خیلی خوب داریم در مورد فوتبال ملی آلمان که فکر نمیکنم تا الان مقاله خوبی در این مورد رفته باشیم. آقا ساسان زحمتش رو کشیدن و بهرحال جالب بود.

مقالات دیگه ای هم داریم در مورد بازی یووه - اینتر و منچستر - سیتی و چند مقاله دیگه. امیدوارم بخونید و خوشتون بیاد و البته نظر هم بدید.

ضمنا من در سخن سردبیر هم توضیح دادم، یک کاریکاتوری داریم از آقا فرگوسن که در جهت تقدیر هست کلا !! امیدوارم دیگه سر این داستان بوجود نیاد !

با تشکر !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

با تشکر از حسام عزیز شماره 39 مجله به تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز منتقل شد. لطفا دوستانی که تا الان مجله رو دانلود نکردند از اون تاپیک مجله رو دانلود کنند.
نظرسنجی مجله هم فعال شد ، لطفا در نظر سنجی هم شرکت کنید.
در نظرسنجی شماره 38 ، 4 نمره 19 و یک نمره پایین تر از 10 کسب شد که همین جا از تمام دوستانی که در نظرسنجی شرکت کردند تشکر می کنم.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد
این شماره نشون داد که مجله روی غلتک افتاده. دو تا مقاله خوب از علی عزیز داشتیم. اولی با موضوع انگشت اتهام بود که به نظر من نوشته ای بود متفاوت که به راحتی در هر روزنامه ورزشی میتونه چاپ بشه و باعث اعتبار اون روزنامه یا مجله بشه.
دومی هم نگاهی بود به جام حذفی که به نظر من اینگونه موضوعات خبری سختی های خاص خودش رو داره که البته علی عزیز با نوشته موجز و همینطور کامل خودشون به وضعیت تیمها اشاره داشتند.
مقاله بوی خون هم یک مقاله کاملا دلی بود که سوز هواداران یووه رو در جریان کالچو پولی به خوبی نشون میده و این هنر داش جواد عزیز رو می رسونه.
کاریکاتورهای مرتضای گل هم جلوه تازه و نویی به مجله داده که همینجا از قبول زحمت از ایشون تشکر می کنم. با توجه به اینکه مرتضی عزیز نظرات کارشناسی خیلی خوبی هم در سطح فروم میدن قطعا منتظر مقالات کارشناسانه ایشون هم هستیم.

در نهایت از همه دوستان بابت این تلاش جمعی سپاسگزارم . امیدوارم در شماره های بعدی روند رو به رشدمون رو ادامه بدیم.:)

شاد و پیروز باشید

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
واقعا خسته نباشید.
من با اینکه از المان اصلا خوشم نمیاد ولی واقعا از مقاله پروس خوشم اومد. اون عکسهای قدیمی شاهکار بود .
انگشت اتهام هم خیلی عالی نوشته شده بود.
کاریکاتورها هم جالب بود . فقط آقای فرگوسن زیاد شبیه نشده بود ولی کار خیلی جالبی بود.
کار شادی پیراهن هم خیلی خیلی جالب بود. من ایندفعه 18 دادم.
باز هم متشکر

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
فعلا دو مقاله امپراطوري پروس و انگشت اتهام رو خوندم كه طبق معمول از سبك نوشتاري ساسان عزيز خيلي خوشم اومد هرچند كه محتواش بيشتر باب ميل دوستان آلماني هست. اما با همه اين آمار و ارقام ها نهايتا ايتاليا از لحاظ قهرماني در جام جهاني بهترين تيم اروپا و تيم دوم دنياست . ;)

انگشت اتهام هم بسيار موشكافانه نوشته شده بود فقط موندم چه مملكتيه كه صغير و كبير در باب اينكه بايد كار زيربنايي بشه بايد فرهنگ سازي بشه بايد اصولي كار كنيم و از اين حرفها موافقند اما در عمل نه كار زيربنايي انجام ميشه نه فرهنگي ساخته ميشه و نه بر پايه اصول و شايستگي كاري پيش ميره بلكه روز به روز زيربنا ها خراب تر ، فرهنگ مون مبتذل تر و شايستگي ها بي اهميت تر ميشه

نااميديهاي ما را پاياني نيست:(

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
با تشكر از مرتصي عزيز
كاريكاتور ها هم واقعا از لحاظ كار هنري عالي بودند . از بچگي دوست داشتم اين هنر رو وياد بيگيرم حتي يه مدت يادمه كاريكاتور هاي عبداالهي ( اگه اسمشون رو اشتباه نگفته باشم) رو ميزاشتم جلوم و سعي مي كردم با تقليد از اونها كاريكاتور بكشم . الان كه حدود 20-25 سال از اون موقع مي گذره هنوز هم كه هنوزه اين علاقه پابرجاست و اين افسوس ماندگار
متاسفانه الان هم ديگه اينقدر مشغله ها زياد شده كه فرصتي براي يادگيري اين هنر عالي رو ندارم
هميشه از اين خصيصه كاريكاتور خوشم ميومد كه در يك زمان كوتاه ( برخلاف نقاشي و رمان نويسي) ميشه نظرت و عقيده ات رو به تصوير بكشي و حتي در بسيار مواقع مجبور نيستي براي توضيح تفكرت حتي يك كلمه بنويسي . مثل بسياري از كاريكاتور هاي بدون شرح كه گاهي يك دنيا سخن رو در يك تصوير ساده بيان مي كنه
و متاسفم كه اين هنر ارزشمند كه ابزار قدرتمندي براي نقد هست مثل خيلي هنرها و رسانه هاي ديگه در اين مرز بوم به يك هنر و رسانه بي بو و خاصيت تبديل شده

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
انگشت اتهام هم بسيار موشكافانه نوشته شده بود فقط موندم چه مملكتيه كه صغير و كبير در باب اينكه بايد كار زيربنايي بشه بايد فرهنگ سازي بشه بايد اصولي كار كنيم و از اين حرفها موافقند اما در عمل نه كار زيربنايي انجام ميشه نه فرهنگي ساخته ميشه و نه بر پايه اصول و شايستگي كاري پيش ميره بلكه روز به روز زيربنا ها خراب تر ، فرهنگ مون مبتذل تر و شايستگي ها بي اهميت تر ميشه

نااميديهاي ما را پاياني نيست:(

درود بر روبی بزرگوار

سپاس بابت توجه و نکته سنجی شما

من هم همیشه همین رو از خودم پرسیدم... علی الحساب، جوابی که بهش رسیدم اینه : "در شرایط فعلی، برای گردانندگان فوتبال، منافعی هست که حاضر به چشم پوشی از اونها نیستن" ... پس تا اطلاع ثانوی، تغییری ایجاد نخواهد شد...

پاینده باشید

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مقاله امپراتوری پروس خیلی خوب بود.ممنون از ساسان عزیز

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
کاریکاتورهای مرتضای گل هم جلوه تازه و نویی به مجله داده که همینجا از قبول زحمت از ایشون تشکر می کنم. با توجه به اینکه مرتضی عزیز نظرات کارشناسی خیلی خوبی هم در سطح فروم میدن قطعا منتظر مقالات کارشناسانه ایشون هم هستیم.

ممنون از محبت شما ساسان عزيز، من كار خاصي نكردم در مقابل زحمت خيلي بيشتري كه همه دوستان تحريريه و تصويريه! اين مجله ارزشمند تا كنون (سي و هشت شماره بسيار خوب) كشيده بودند. من فقط خواستم به سهم خودم بخشي از تلاش و زحمات اين دوستان رو جبران كرده باشم، همين!

در مورد نوشتن مقاله هم ضمن تشكر مجدد از اظهار لطف تون، حتما اگر فرصتي دست داد در خدمت هستم.

با تشكر از مرتصي عزيز
كاريكاتور ها هم واقعا از لحاظ كار هنري عالي بودند . از بچگي دوست داشتم اين هنر رو وياد بيگيرم حتي يه مدت يادمه كاريكاتور هاي عبداالهي ( اگه اسمشون رو اشتباه نگفته باشم) رو ميزاشتم جلوم و سعي مي كردم با تقليد از اونها كاريكاتور بكشم . الان كه حدود 20-25 سال از اون موقع مي گذره هنوز هم كه هنوزه اين علاقه پابرجاست و اين افسوس ماندگار
متاسفانه الان هم ديگه اينقدر مشغله ها زياد شده كه فرصتي براي يادگيري اين هنر عالي رو ندارم
هميشه از اين خصيصه كاريكاتور خوشم ميومد كه در يك زمان كوتاه ( برخلاف نقاشي و رمان نويسي) ميشه نظرت و عقيده ات رو به تصوير بكشي و حتي در بسيار مواقع مجبور نيستي براي توضيح تفكرت حتي يك كلمه بنويسي . مثل بسياري از كاريكاتور هاي بدون شرح كه گاهي يك دنيا سخن رو در يك تصوير ساده بيان مي كنه
و متاسفم كه اين هنر ارزشمند كه ابزار قدرتمندي براي نقد هست مثل خيلي هنرها و رسانه هاي ديگه در اين مرز بوم به يك هنر و رسانه بي بو و خاصيت تبديل شده

Roby عزيز خوشحال شدم از اينكه كاريكاتورها مورد توجه تون قرار گرفته.

در مورد هنر كاريكاتور هم گفتني ها خيلي زياد هست و شما هم تمام توضيحاتي كه داديد درست و من هم تاييد مي كنم، نمي دونم حالا چقدر مي شه اينجا در موردش صحبت كرد، من فقط اشاره مختصري مي كنم:

كاريكاتور در حالت كلي يك زبان تصويري طنز آميز براي انتقال پيامي خاص هست. (البته اين تعريف كاريكاتور نمايشگاهي يا روشنفكرانه است كه بعضي ها به اون "طنز سياه ترسيمي" و برخي ديگر "كارتون هاي غير ژورناليستي يا غير اديتوريال" مي گويند.)

اما يك نوع ديگر كارتون هم هست كه بيشتر جنبه شوخي و مزاح داره و مثل لطيفه هاي خودمون مي مونه.

من هر دو نوع كار رو دوست دارم ولي مسلما كاريكاتور هاي روشنفكرانه و داراي حرف و پيام خيلي ارزشمند تر هستند. ضمن اينكه جالبي كاريكاتور همونطور كه شما اشاره كرديد به اينه كه يك زبان تصويري قابل فهم براي تمام مردم دنياست كه نيازي به مترجم نداره!

اگر اشتباه نكرده باشم اسم درست كسي كه اشاره كرديد "احمد عبداللهي نيا"ست كه هنوز در مجله كيهان ورزشي داره كار مي كنه.

ولي يكي از كاريكاتوريست هاي مطرح كشور كه بيشترين توليد كاريكاتور و كارتون هاي ورزشي رو به خصوص بعد از انقلاب داشته، "جواد عليزاده" است كه خود من هم از بچگي تمام عشق و علاقه م كشيدن كاريكانورهاي آلبوم فوتبال جام جهاني 82 و گلزنان جام جهاني 86، شوتنامه جام جهاني 90 و ... بود و بچه كه بودم به خصوص از اون آلبوم فوتبال با رو جلد ميشل پلاتيني خيلي به عنوان مدل نقاشي استفاده كردم و همين هم زمينه اصلي براي آشنايي بيشتر با كاريكاتور شد و تونستم اين رشته رو به طور حرفه اي تر هم دنبال كنم.

نهايتا:

از همه دوستاني كه محبت داشتند مجددا تشكر مي كنم و اميدوارم بتونم كارهاي بعدي رو با كيفيت بهتري براتون طراحي و ارايه كنم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
يك زبان تصويري قابل فهم براي تمام مردم دنياست كه نيازي به مترجم نداره!

البته اين تعريف مربوط به كارتون هاي بدون شرح يا ديالوگ هست. (همون كارهاي نمايشگاهي)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

واقعا خسته نباشید.
من با اینکه از المان اصلا خوشم نمیاد ولی واقعا از مقاله پروس خوشم اومد. اون عکسهای قدیمی شاهکار بود .

زئوس عزیز ممنون از اینکه اغلب نظراتتون رو درباره مجله اعلام می کنید. واقعا نظرات شما هم باعث دلگرمی ما هست هم باعث میشه تا خواسته های شما رو در مجله بیشتر در نظر بگیریم. بابت مقاله هم ممنون :)

فعلا دو مقاله امپراطوري پروس و انگشت اتهام رو خوندم كه طبق معمول از سبك نوشتاري ساسان عزيز خيلي خوشم اومد هرچند كه محتواش بيشتر باب ميل دوستان آلماني هست. اما با همه اين آمار و ارقام ها نهايتا ايتاليا از لحاظ قهرماني در جام جهاني بهترين تيم اروپا و تيم دوم دنياست . ;)

استاد ممنون از لطف بیکران همیشگیتون :)
اما درباره آمار و ارقام به این توجه داشته باشید من جایی نگفتم که آلمان از ایتالیا پرافتخارتر هست ، در قسمتی از مقاله اشاره داشتم که آلمان در جام ملتهای اروپا پر افتخارترین تیم اروپا هست که البته واقعیت هم چیزی جز این نیست ;) دیگه اینکه وقتی من طرفدار آلمان هستم حتما در نوشته هام هم ردپایی از این علاقه باید وجود داشته باشه که خود من آگاهانه سعی در گذاشتن این رد پاها دارم. :happy:
در آخر هم ما کلا مخلص شما هم هستیم :)

مقاله امپراتوری پروس خیلی خوب بود.ممنون از ساسان عزیز

خواهش می کنم کریستال عزیز . خیلی خیلی خوشحال شدم شما رو اینجا هم دیدم. به امید قهرمانی آلمان در 2012 و انتقام دوگانه از برادران اسپانیایی:upsided:

شاد و پیروز باشید

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
ساسان جان اميدوارم دلخور نشده باشيد بنده فقط قصدم يك كري خواني فوتبالي و لاغير( با لحن فتحعلي اويسي):)

مسلما مقاله بايد به همين سبك نوشته ميشد وگرنه جذابيني نمي داشت به شخصه كلا با مطالبي كه بقول خودم بي بو و بي خاصيت هستند مخالفم و فكر مي كنم يك نويسنده بايد براي جذابيت بيشتر نوشته اش اول خودش دوستش داشته باشه و اين مستلزم تاثير دادن نظرات و تفكرات شخصي در نوشته است به نوعي ميشه گفت اين موارد شبيه به نمك و ادويه غذا هستند كه در حد لازم بايد استفاده بشند و افراط در اونها هم مسلما مقاله و نوشتار رو از محدوده انصاف خارج مي كنه
چيزي كه در مطالب شما براي من جذابيت داره يكي سبك نوشتاري و دوم هم همين استفاده به جا و به اندازه از اين موارد هست

بهرحال ما هم دربست مخلص شما هستيم و ارادتمند:)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

ساسان جان اميدوارم دلخور نشده باشيد بنده فقط قصدم يك كري خواني فوتبالي و لاغير( با لحن فتحعلي اويسي):)

مسلما مقاله بايد به همين سبك نوشته ميشد وگرنه جذابيني نمي داشت به شخصه كلا با مطالبي كه بقول خودم بي بو و بي خاصيت هستند مخالفم و فكر مي كنم يك نويسنده بايد براي جذابيت بيشتر نوشته اش اول خودش دوستش داشته باشه و اين مستلزم تاثير دادن نظرات و تفكرات شخصي در نوشته است به نوعي ميشه گفت اين موارد شبيه به نمك و ادويه غذا هستند كه در حد لازم بايد استفاده بشند و افراط در اونها هم مسلما مقاله و نوشتار رو از محدوده انصاف خارج مي كنه
چيزي كه در مطالب شما براي من جذابيت داره يكي سبك نوشتاري و دوم هم همين استفاده به جا و به اندازه از اين موارد هست

بهرحال ما هم دربست مخلص شما هستيم و ارادتمند:)

آقا چاکریم :D به هر حال ایتالیا و آلمان همیشه دو تیمی هستند که طرفدارهای متفاوتی نسبت به سایرین دارند ( نظر شخصی) یه جورایی تماشاگر قدیمی و همیشگی . آقا شما با ما کل کل نکنید پس کی کل کل کنه ؟!

شاد و پیروز باشید

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
شماره بعدی کی بیرون میاد ؟
دقت کردید ایندفعه چقدر دانلود مجله زیاد بوده ؟ حتما دلیل داره . شماره قبلتر با اینکه مطالب خوب کم نداشت خیلی کمتر دانلود شده بود. فک کنم باید به این موضوع توجه کنید و دنبال دلبلش هم باشید.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
دقت کردید ایندفعه چقدر دانلود مجله زیاد بوده ؟ حتما دلیل داره . شماره قبلتر با اینکه مطالب خوب کم نداشت خیلی کمتر دانلود شده بود. فک کنم باید به این موضوع توجه کنید و دنبال دلبلش هم باشید.
فکر می کنم به خاطر محبوبیت آلمانه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

احتمالا چهارشنبه هفته آینده شماره چهلم در میاد . البته سردبیر تاریخ رو مشخص میکنن که فعلا نیومدن تا پاسخ بدن به جاش من جواب دادم خدمتتون . بستگی داره بچه ها مطالبشون رو کی تحویل میدن. شاید هم زودتر

اما درباره اینکه شماره 39 خیلی دانلود داشته به نکته جالبی اشاره داشتید حتما با بچه ها در میون میزارم. از اینکه نظر می دید مجددا از شما ممنونم.

فکر می کنم به خاطر محبوبیت آلمانه

البته ممکنه یکی از دلایلش هم این باشه. ولی بحث کاریکاتورها یکی از تغییراتی بود که در این شماره داشتیم . شکل بنر و یا تیترهای انتخاب شده این شماره همه میتونن در جذابیت تاثیر داشته باشند.

شاد و پیروز باشید

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
اما درباره اینکه شماره 39 خیلی دانلود داشته به نکته جالبی اشاره داشتید حتما با بچه ها در میون میزارم. از اینکه نظر می دید مجددا از شما ممنونم.

آقا تشکر. کار قشنگیه . حیف که من قلم خوبی ندارم. ولی خواننده خوبی هستم:D

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
سلام خدمت دوستان

احتمالا چهارشنبه هفته آینده شماره چهلم در میاد . البته سردبیر تاریخ رو مشخص میکنن که فعلا نیومدن تا پاسخ بدن به جاش من جواب دادم خدمتتون . بستگی داره بچه ها مطالبشون رو کی تحویل میدن. شاید هم زودتر

البته ممکنه یکی از دلایلش هم این باشه. ولی بحث کاریکاتورها یکی از تغییراتی بود که در این شماره داشتیم . شکل بنر و یا تیترهای انتخاب شده این شماره همه میتونن در جذابیت تاثیر داشته باشند.

شاد و پیروز باشید

به این هم بستگی داره که چه مطالبی بیشتر برای خوانندگان جذابیت داره و تعداد دانلودها اینو مشخص میکنه
بله کاریکاتورها خوب بود عکس های قدیمی دو سه شماره قبل هم خوب بود ممنون

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

شاد و پیروز باشید

با سلام

ضمن تایید موارد مطرح شده,

در مورد "کاریکاتور" پیشنهاد می کنم برای جلب مشارکت بیشتر اعضا, دوستان ایده های خودشون را PM کنند واسه ما, بعد هم در خود مجله نام کاربری که ایده متعلق به اوست را ذکر خواهیم کرد.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یک پیشنهاد دیگر برای رونق گرفتن بیشتر مجله دارم:

برای هر مقاله -اگر شد- نظر سنجی جداگانه طراحی کنیم, حالا اشکالی ندارد اگر به صورت نموداری نباشد, همین که هر کاربر به مقاله مورد نظرش در همین تاپیک از صفر تا 10 نمره می دهد ارزیابی خوبی نهایتا برای گردانندگان مجله خواهد داشت.

حالا من شروع می کنم و در خصوص مقاله امپراتوری پروس در شماره 39 مجله نکاتی رو عرض می کنم:

اولا : پرداختن به تیم ملی فوتبال آلمان انتخاب خیلی خوبی بود! صرفه نظر از این که بنده هم از طرفداران تیم ملی آلمان بوده ام (به خصوص در جام جهانی 90 با آن خیلی خاطره داشتم!) و با این مقاله هم ارتباط زیادی برقرار کردم, به طور کلی پرداختن به قدرت های طراز اول فوتبال ملی دنیا می تواند جذاب باشد.

حالا من با اجازه نویسنده محترم مقاله و ضمن تشکر از ایشان بابت حسن سلیقه و مقاله خیلی خوبی که نوشتند, یک مقدار ریز تر می شوم در متن چاپ شده آن:

- یکی دیگر از رکوردهای لوتار ماتیوس شرکت در 5 دوره جام جهانی (از جام جهانی 82 ایتالیا تا 98 فرانسه) بوده که از این حیث هم آلمانها صاحب رکورد هستند. البته تنها یک نفر دیگر هم هست که سابقه 5 دوره حضور در جام جهانی را دارد و آن هم یک دروازه بان به نام آنتونيو کارباخال (مکزيک) 1950 تا 1966 بوده است. ولی ماتیوس قطعا یک رکورد منحصر به فرد دیگر هم دارد: 25 بازي در جام های جهانی و 2052 دقيقه حضور در بازی ها! (نفر بعدی پائولو مالدینی است که 23 بازی در جام های جهانی داشته ولی مجموعا 2220 دقيقه در زمین حضور داشته است.)

- نکته ذکر شده در خصوص میروسلاو کلوزه جالب بود که هنوز امکان رکورد زنی دارد.

- صفحه 8 سطر 9 در قسمت اوج حقارت آلمانها بد نبود عبارت "یورو 2004 " هم اضافه شود تا خواننده بهتر متوجه شود که منظور کدام بازی ها بوده است. ضمنا آلمان ها با ***** همین رودی فولر تا فینال جام جهانی 2002 در مقابل برزیل هم راه پیدا کرده بودند.

- اشاره به ایده های جدید کلینزمن هم نکته جالبی بود.

- این را هم می شد اضافه کرد که در سطح باشگاهی هم بایرن مونیخ در حال حاضر یکی از باشگاه های پرافتخار دنیاست که اغلب سال ها در فهرست رنکینگ بهترین باشگاه ها جزء 5 باشگاه برتر بوده است.

در مجموع من به این مقاله از 10 نمره 9 می دهم.

Last edited:
بالا