اقا بالاخره خوندم
حسام،یه ویرایش می کردی اون مصاحبه رو:دی
یک قسمت هاییش حذف شده اگر دقت کنی :دی
من که گفتم، مجله نباید اینقدر بی در و پیکر باشه هر چیزی چاپ بشه ولی اگه مدیرای مجله میخوان هر چیزی رو چاپ کنن پس باید انتظار چنین فیدبک ها و برخورد هایی هم داشته باشن.
الان همشهری هر مقاله ای رو چاپ می کنه؟ شما که حرف از راه و رسم ژورنالیستی میزنید اینو باید بهتر بدونید.
من فرق انتقاد و تخریب رو میدونم. قبلا یه مقاله ترجمه شده تو مجله بود منم تو همین تاپیک به بعضی از قسمت هاش جواب دادم.(متاسفانه سرچ فروم درست کار نمی کنه، نتونستم پیداش کنم.)
ولی این مورد خیلی واضحه که غرض ورزی پشتشه. مطلب اینقدر با واقعیت فاصله داره که نیازی به جوابیه نداره.
آقای محترم ! :دی
الان 5 نفر از اعضای مجله دارن یک حرف رو میزنن، شما هم حرف خودت رو میزنی ! خیلی ساده و دوستانش این شکلی میشه که الان میگم، اگر قبول کردید که قبول نکردید، اگر قبول هم نکردید با تمام احترام ولی دیگه مهم نیست !
- ببینید الان توی مجله 10-11 کاربر هستیم با سلایق مختلف. تیم های مورد علاقه خودمون رو داریم، تیم هایی هم هستن که از اونها خوشمون نمیاد. بالاخره 11 نفر آدمیم دیگه. توی مجله هم 2 نفر کاربر داریم که طرفدار یونایتد هستند که بصورت اتفاقی یکیشون مدیر بخش هست ! پس اگر غرض ورزی در کار باشه ما تو خود مجله بین خودمون به مشکل میخوریم. من الان از یک سری تیم ها بدم میاد. من از یوونتوس متنفرم ! ولی جواد گفت برای این شماره عکس ورزشگاه جدید یووه رو بگذاریم و گذاشتیم و هیچ مشکلی هم نیست ! من از تیم محبوب شما متنفرم، سال ها هست که متنفرم ! ولی تا الان 5 بار عکس روی جلد به تیم محبوب شما اختصاص داده شده و با دوستان منچستری هم مصاحبه داشتیم که اون هم اتفاقا مدیریت فنی بودند اون زمان ! بنده از بارسلونا متنفرم ! ولی تا الان حداقل 4 بار عکس روی جلد بارسلونا بوده و خداروشکر هر چی مطلب هم درباره لیگ اسپانیا آقای میلاد مینویسه در مورد بارسا 5 تا به به و چه چه هم میذاره !
پس ببین دوست عزیز من ! بنده بعنوان نفر اول مجله، بعنوان سردبیر، بعنوان کسی که کارها رو تقسیم میکنه، در نهایت کارها رو تحویل میگه، برای آنلاین شدن تمامی کارها باید از فیلتر بنده رد بشه، از تیم هایی که بالا نام بردم کاملا متنفرم ! ولی هیچ مطلب غرض ورزانه ای علیه اینها نداشتیم تا الان !
روی این حرفم هم شما هستید و هم یوسف (که من رو حداقل 5 بار عقده ای خطاب کردی و خیلی بهم برخورد !). بنده به شما قول میدم نه تنها منچستر بله هیچ تیم دیگه علیهش جو تخریب کننده ای در مجله وجود نداره. این رو کاملا دوستانه و صادقانه میگم، امیدوارم قبول کنید، اگر نمیکنید مهم نیست دیگه واقعا !
- اون مقاله ای که اشاره کردید (ترجمه شده بود) و شما اومدید انتقاد کردید رو من یادم هست، فکر میکنم نویسندش هم یک طرفدار لیورپول بود اگر اشتباه نکنم. ولی برای اینکه یادتون بیارم چقدر الکی حساس هستید این رو هم یادتون بیاد که ما یک بار اشتباه تایپی پیش اومد و اولدترافورد رو نوشتیم اولترافورد. یعنی اون "د" پریده بود و شما انواع و اقسام متلک رو بار ما کردید ! هدف از یادآوری این موضوع صرفا برای این بود که بگم بخاطر تعصبتون بیش از حد حساس هستید و تئوری توطئه البته !
بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنید !
به جان خودم خنده داره. این مقاله اینقدر مضحکه که جواب نداره. اصلا گلیزرها با مالکان عرب سیتی قابل قیاس نیستن. اینه که میگم غرض ورزی و کینه پشت مقاله ست.
همون داستان های بالا !
رفتار و لحن حرف زدنم عین مقاله ست.
تویی که پست رابی رو نخوندی. برو بخون حتما.
من دقیقا خوندم، شما نخوندی ! پست آقای رابی دقیقا چیزی بود که هدف اون مقاله بوده. پول هایی که از راه غیراز فوتبال وارد مجله میشند، شما اصلا به این توجه نمیکنید !
من نگفتم چرا اسم تیمم کنار سیتی ه. گفتم "... میدونه چه فرقی بین سیتی و منچستریونایتد از لحاظ دخل و خرج شون هست."
من میگم درآمد غیر فوتبالی سیتی و منچستریونایتد یک اندازه نیست و این مساله اینقدر واضحه که نه میشه برعکسش رو گفت و نه برای تکذیب اون برعکسش احتیاج به مقاله دادن من هست.
خب ما هم نگفتیم خرج یونایتد و سیتی یکی هست. ولی دلیل نمیشه که برای یونایتد کم یا معقول باشه ! برای یونایتد هم خیلی بیشتر از اون حد نرمالش هست !
من فکر می کردم فقط منم که حس میکنم مجله ضد منچستریه. ولی وقتی دیدم یوسف هم گفت گفتم حتما یه چیزی هست. دوست داری بگو رفتارم بچه گانه ست. ولی به نظرم رفتار شما اینطوریه که فضای مجله رو اینطوری ضد منچستری کردید.
حرف های بالا ! واقعا همچین چیزی نیست، اگر بگید باز هست واقعا دیگه ناراحت میشم !
خزعبلات :دی
- تیمتون هم 8 تا زد ! شماره بعدی الان میام تعریف و تمجید میکنیم، به همین راحتی ! هیچ غرض ورزی ای وجود نداره بخدا !