• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
مژده مژده مژده

کابران بخش فوتبال زین پس می توانند کلیه نظرات، انتقادات، کل کل ها و مخصوصا توهین های خود به تیم های دیگر را با اضافه کردن مقداری شاخ و برگ به صورت مقاله درآورده و در مجله بخش فوتبال به چاپ برسانند.
با این کار هم صفحات مجله بیشتر می شود، هم عقده های درونی خود را خالی می کنید و هم قوانین 3 و 4 بخش فوتبال که هیچ، مرامنامه پی تی را دور می زنید و مدیریت بخش حتی نمی تواند نگاه چپ به شما بکند!
لازم به ذکر است که از کاربران انتظار می رود از این راه گفته شده سوء استفاده نکنند!

باشد که رستگار شوید!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام خدمت دوستان
فکر کنم دوستان دارن یواش یواش صحبتهاشون از حوزه دوستانه خارج میشه. لطفا خودتون رو کنترل کنید.
ضمنا حسام گفت که اگر کسی جوابیه ای به این مطلب داره میتونه پاسخ بده جواد هم که توضیح بیشتر داد و حتی دایره موضوع رو گسترده تر کرد.
نهایتا این مجله ای هست که هر کسی دوست داره میخوندش و هر کسی هم دوست نداره دیگه مطلبش رو نمیخونه که به خودش مربوطه . ولی اینکه کسی بخواد توی صحبتهاش با افراد تسویه حساب کنه اینجا جاش نیست.

یوسف جان @ شما آدم با تجربه تری نسبت به سایرین هستی خواهشم اینه با سعه صدر موضوع رو فیصله بدی . به هر حال ممکنه بعضی وقتها دیگران ( رقبا) نظرات متفاوت و چالش انگیزی داشته باشند ، چه بهتر که پاسخی محترمانه بهشون داد و قضاوت رو به عهده خوانندگان گذاشت.

شاد و پیروز باشید
سلام ساسان جان
اون قسمتی که بولد کردم که خودم هم بهش فکر کردم و توی دو پست قبلم گفتم
از این به بعد هر مطلبی رو نمیخونم که بخوام بعدش بیام در موردش نظر بدم

اما در مورد قسمت دومت
جواب چی رو باید بدم؟
من نه از تیم رم عقده ای توی دلم دارم و نه از تیم آرسنال کینه!
متاسفانه نمیتونم به این موارد به همون شکل جواب بدم
اصلا نقدی نمیشه که جواب بخواد داده بشه
تخریب داره میشه و فقط هم برای این شماره نیست!

و در آخر هم من دیگه در این رابطه پستی نمیدم. هر شماره مجله رو دانلود میکنم و مثل قبل همه جاش رو نمیخونم. برخی نوشته ها رو میشه نخوند و اعصاب هم خورد نکرد
راحت

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ضمنا حسام گفت که اگر کسی جوابیه ای به این مطلب داره میتونه پاسخ بده

واقعا خنده داره. یعنی هر مزخرفی که چاپ شد ما باید جواب بدیم؟

مجله بی در و پیکره؟ چارچوب و قوانین نداره ؟ ( که فعلا نشون داده هست! )

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود
عرض تشکر دارم از همه دوستانی که نظر دادن
اینجا ذکر یک نکته رو لازم میدونم :

مجله فوتبال با فروم و تاپیک فرق داره که بعضا مقالات و نظرات رو ما ویرایش کنیم ،مقاله غرض دار ممکنه داشته باشیم ، مطالبی که حالا درست یا غلط با نظرات بقیه منافات داشته باشه میتونیم داشته باشیم و ...

به نظرم به مجله از بعد ژورنالیستی باید نگاه کرد نه فرومی ؛ شاید بقول یوسف عزیز بعضی مطالب با معانی خاص نوشته شده باشه چاره درستش چیه ؟ توهین علنی که صورت نگرفته که جای پوزش و اینها هم داشته باشه .. شاید از دید بعضی دوستان اصلا آوردن نام من سیتی و منچستر کنار هم غلط باشه و شاید اصلا اونا حق داشته باش من به اینش کار ندارم ولی تو اینجور تفاوت نظر ها رسم بر اینه که عنوان میشه جوابیه ای بر فلان مطلب در نشریه بعد نوشته میشه تا دوستانی که خواننده هستن نظرات موافق و مخالف راجع به یک مقاله رو بخونن و خودشون نتیجه گیری کنن

ولی ظاهرا بعضی از دوستان کم لطفی میکنن و این جریان رو با کنایه و برداشتی که فکر نکنم چندان منطقی هم باشه تفسیر میکنن

پاینده باشید ..

ادیت :

واقعا خنده داره. یعنی هر مزخرفی که چاپ شد ما باید جواب بدیم؟

مجله بی در و پیکره؟ چارچوب و قوانین نداره ؟ ( که فعلا نشون داده هست! )

دوست عزیز این نظر شماست (مزخرف بودن مطلب )که میتونه درست باشه میتونه هم درست نباشه !
چه خوبه همیشه تفکرات خودمون رو جهانشمول قلمداد نکنیم (!)
از دید شما راه درست برخورد با مطلبی که شاید درست نباشه چیه ؟ زیر سوال بردن نویسنده و مجله و کادر وهرچی که ازتون بر بیاد ؟؟!

شما هم تمام نقطه نظراتت رو بنویس و عنوان کن ،بنویس مطلب با غرض ورزی نوشته شده به این دلیل و آن دلیل و ...
این راه و رسم درست ژورنالیستیش نیست ؟؟!

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شماها اصلا دعوا دارید انگار !

@ یوسف

برادر من اگر بحث عقده داشتن و این حرفها بود که عکس آقای فرگوسن رو 2 بار نمیداختیم روی جلد. عکس آقای رونی هم که 2 بار رفته روی جلد ! شما از یک مطلب عصبانی شدی داری، حکم اعدام رو هم صادر کردی !

حرف ما یک چیز بود، ورودی پول های غیرفوتبالی به فوتبال. حالا تو داری گیری میدی من از منچستر عقده دارم، تو از رم عقده نداری و .... !!!!!!

@ sara__joon

بحث دفاع از نویسنده و افزایش صفحات مجله نیست.

اگر قرار بر این بود، میشه خیلی راحت با افزایش سایز فونت ها، چپوندن 4 تا عکس اضافه و خیلی کارهای دیگه صفحات رو افزایش داد.

من گفتم شما اگر ناراحت شدید (که خیلی ظاهرا خیلی ناراحت شدید) میتونید یک مطلب بنویسید ما در مجله بگذاریم، فکر نمیکنم حرف بدی زده باشم ! ولی شما داری همش مسخره میکنی و ... ! یعنی شما کلا داری همش میکوبی. در صورتی که اصلا نخوندید من، جواد، آقا ساسان، آقا فرزاد، رابی چی گفتیم ! حالا شما دوست داری اینجوری برداشت کنی که مثلا ما هدفمون افزایش صفحات مجله با هر خرعبلاتی هست دیگه خود مختار هستید. قرار گرفتن نام تیمتون در کنار نام سیتی رو توهین به تیمتون میدونید بعد میگید نگاهتون هم کاملا متعصبانه نیست !

حرف من از روی تعصب نیست حرف هر دوی شماست که از روی کینه و غرض ورزیه. کافیه یه نگاه به نتایج منچستریونایتد مقابل رم و آرسنال بندازید.

این هم برداشت شما هست دیگه ! فقط جا داره اینجا بهتون یادآوری کنم ماها در یک مهد کودک الان صحبت نمیکنم که کینه داشته باشیم اون هم از یک تیم انگلیسی و حالا بیایم بگیم آقا بکوبید !!!

برداشت شما اشتباه هست.

//////

- اگر انتقادی درست باشه، قبول میکنیم، اگر هم نباشه قبول نمیکنیم، خیلی مساله روشنی هست ! یوسف میگه مصاحبه سوال هاش خوب نبود، من قبول میکنم چون خودم هم میدونم خوب نبود و توی گروه مجله هم مطرح کردم، حرف دیگه ای نیست ! ولی شما دارید به یک مطلب گیر میدید که اصلا حرفش چیز دیگه ای بوده، بعد شماها دارید چیز دیگه ای میگید اصلا و این وسط هم فقط میخواید بکوبید و مثلا تحقیر کنید که درست نیست حالا به هر شکلش.

مجددا از اینکه مجله رو خوندید و اومدید انتقاد کردید ممنونم ! :دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دوست عزیز این نظر شماست (مزخرف بودن مطلب )که میتونه درست باشه میتونه هم درست نباشه !
چه خوبه همیشه تفکرات خودمون رو جهانشمول قلمداد نکنیم (!)
از دید شما راه درست برخورد با مطلبی که شاید درست نباشه چیه ؟ زیر سوال بردن نویسنده و مجله و کادر وهرچی که ازتون بر بیاد ؟؟!

شما هم تمام نقطه نظراتت رو بنویس و عنوان کن ،بنویس مطلب با غرض ورزی نوشته شده به این دلیل و آن دلیل و ...
این راه و رسم درست ژورنالیستیش نیست ؟؟!
من که گفتم، مجله نباید اینقدر بی در و پیکر باشه هر چیزی چاپ بشه ولی اگه مدیرای مجله میخوان هر چیزی رو چاپ کنن پس باید انتظار چنین فیدبک ها و برخورد هایی هم داشته باشن.
الان همشهری هر مقاله ای رو چاپ می کنه؟ شما که حرف از راه و رسم ژورنالیستی میزنید اینو باید بهتر بدونید.
من فرق انتقاد و تخریب رو میدونم. قبلا یه مقاله ترجمه شده تو مجله بود منم تو همین تاپیک به بعضی از قسمت هاش جواب دادم.(متاسفانه سرچ فروم درست کار نمی کنه، نتونستم پیداش کنم.)
ولی این مورد خیلی واضحه که غرض ورزی پشتشه. مطلب اینقدر با واقعیت فاصله داره که نیازی به جوابیه نداره.

بحث دفاع از نویسنده و افزایش صفحات مجله نیست.

اگر قرار بر این بود، میشه خیلی راحت با افزایش سایز فونت ها، چپوندن 4 تا عکس اضافه و خیلی کارهای دیگه صفحات رو افزایش داد.
آره خب ، راه زیاده!

من گفتم شما اگر ناراحت شدید (که خیلی ظاهرا خیلی ناراحت شدید) میتونید یک مطلب بنویسید ما در مجله بگذاریم، فکر نمیکنم حرف بدی زده باشم !
به جان خودم خنده داره. این مقاله اینقدر مضحکه که جواب نداره. اصلا گلیزرها با مالکان عرب سیتی قابل قیاس نیستن. اینه که میگم غرض ورزی و کینه پشت مقاله ست.

ولی شما داری همش مسخره میکنی و ... ! یعنی شما کلا داری همش میکوبی. در صورتی که اصلا نخوندید من، جواد، آقا ساسان، آقا فرزاد، رابی چی گفتیم ! حالا شما دوست داری اینجوری برداشت کنی که مثلا ما هدفمون افزایش صفحات مجله با هر خرعبلاتی هست دیگه خود مختار هستید.
رفتار و لحن حرف زدنم عین مقاله ست.
تویی که پست رابی رو نخوندی. برو بخون حتما.

قرار گرفتن نام تیمتون در کنار نام سیتی رو توهین به تیمتون میدونید بعد میگید نگاهتون هم کاملا متعصبانه نیست !
من نگفتم چرا اسم تیمم کنار سیتی ه. گفتم "... میدونه چه فرقی بین سیتی و منچستریونایتد از لحاظ دخل و خرج شون هست."
من میگم درآمد غیر فوتبالی سیتی و منچستریونایتد یک اندازه نیست و این مساله اینقدر واضحه که نه میشه برعکسش رو گفت و نه برای تکذیب اون برعکسش احتیاج به مقاله دادن من هست.

این هم برداشت شما هست دیگه ! فقط جا داره اینجا بهتون یادآوری کنم ماها در یک مهد کودک الان صحبت نمیکنم که کینه داشته باشیم اون هم از یک تیم انگلیسی و حالا بیایم بگیم آقا بکوبید !!!
من فکر می کردم فقط منم که حس میکنم مجله ضد منچستریه. ولی وقتی دیدم یوسف هم گفت گفتم حتما یه چیزی هست. دوست داری بگو رفتارم بچه گانه ست. ولی به نظرم رفتار شما اینطوریه که فضای مجله رو اینطوری ضد منچستری کردید.

بعد شماها دارید چیز دیگه ای میگید
بگو چی میگیم؟ :دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

قبلا گفته باشم که شخصا جزو طرفدارهای جدی و قدیمی یونایتد و به ویژه سرمربی اسطوره ایش هستم. اما بعد... رفقا، من فکر میکنم اینجور که ماها سر موضوع تفاوتهای تیمهایی مثل یونایتد و سیتی و آرسنال به هم میپریم، ارکان بالفعلش نمیکنن. اونطور که من برداشت میکنم، اونها در اغلب موارد، جز مواقعی که دیدار رو در رو داشته باشن، عموما نه کاری به هم دارن و نه اظهار نظر خاصی علیه هم میکنن. نمونه اش، هفته پیش سر الکس کبیر در ستایش از ونگر مصاحبه کرد و امروز که مقابلش قرار میگیره، به سالهای بدون جامش طعنه زد. اینها همه در قالب جنگ روانی پیش از مسابقه است که به ویژه بین این دو نفر سالهاست که رخ میده.
حالا تو این گیر ودار، یک یا چند برداشت شخصی، از یه مقاله رو به بحث دنباله دار تبدیل کردن، اونهم در فضایی که جایی برای گسترش دوستی هاست، چیزی جز دلخوری و کینه ورزی به بار نمیاره.
با حسام موافقم. من نوعی اگر طرفدار تیمی هستم و احساس میکنم در محیط عمومی مثل مجله (اونهم به کرات ) داره به تیمم اجحاف میشه، میام و پیشنهاد سردبیر رو جدی میگیرم. همه رفقای هم تیمی من (طرفدارای منچستر یونایتد) که قطعا، از شخص من اطلاعات ریزتر و مستند تری درباره عملکرد شیاطین سرخ دارن (و حتی طرفدارای تیمهای دیگه) بیان یه مقاله بنویسن و مستدل و محترمانه پاسخ بدن. شاید همین عامل باعث بالا رفتن اعتبار اون باشگاه نزد رقبا (در قالب طرفدار)، بالا رفتن ضریب صمیمیت در فوروم و حتی بالاتر رفتن عیار مجله بشه.
مجله فوتبال پی تی، منفعت خاصی برای کسی نداره که با بالاتر یا پایین تر شدن تعداد صفحاتش، اون منفعت کم یا زیادتر بشه. اما اگر سایر دوستان، با این احساس وظیفه ای که نسبت به حریم و حقوق تیمشون دارن، وارد گود بشن و با رعایت اصل احترام، پاسخ بدن، بیش از هرکس وهر چیز ، انجمن فوتبال و مجله اینترنتی اون ، منفعت میبره و محیط مناسب تری فراهم میشه برای کاربرانش و برای خود ما، که زمان قابل توجهی رو در اون میگذرونیم.
در هرحال، موفقیت مستمر، خریدنی نیست، مثال خارجی و داخلی فراوان هم داره که شما بسیار بهتر از من میدونید. بذارید تاریخ باشگاهها و عملکردشون مبنای قضاوت باشه. در پایان، شخصا خوشحالم که مجله فوتبال پی تی ، با همین مطالبش (ولو به زعم دوستان، خز... که البته اصلا موافق این ادبیات نیستم) تونسته اونقدر جدی باشه که بحث راه بندازه. این به خودی خود، فرصت بزرگیه، اگر بستری نشه برای بحثهای انحرافی و ایجاد دلگیری های احتمالی.

پاینده باشید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اقا بالاخره خوندم
حسام،یه ویرایش می کردی اون مصاحبه رو:دی

اقای امیر(armf) اسمتون رو درست گفتم؟
به شدت مطلبتون در مورد پرسپولیس رو تایید می کنم و می پسندم
و یه پیشنهاد دارم
اگر بشه این متن رو حداقل برای چند نفر از کسانی که اسمشون اورده شد فرستاده بشه
مثل پروین
احمدرضا
بهزادی
...
اقا به شدت حس غریبی داد...
کاش کسی اینو می خوند که توان استین بالا زدن داشت

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من که گفتم، مجله نباید اینقدر بی در و پیکر باشه هر چیزی چاپ بشه ولی اگه مدیرای مجله میخوان هر چیزی رو چاپ کنن پس باید انتظار چنین فیدبک ها و برخورد هایی هم داشته باشن

نوع نوشته و نوع فید بک فرد هم میتونه نشونگر خیلی چیزا باشه مثه من که دارم حداقل ظاهرا ! خیلی روراست و منطقی صحبت میکنم و شمائی که بخودت اجازه میدی به بهانه اینکه " تشخیص شخصی " دادی فلان مطلب با غرض نوشته شده هر جور دلت میخواد اظهار نظر کنی

اصلا کی گفته ملاک تشخیص در و پیکر داشتن اینه که مطالبی که شما خوشت نیاد اصلا با نوشتنش موافقت نشه ؟!!!!

مطلبی نوشته شده که به مذاق شما یا چند نفر دیگه خوش نیومده ، اگه کسی رسما توهین کرده بود صحبت شما صحیح بود و رسم این بود که یا بقول شما اصلا از عنوانش جلوگیری بشه یا در شماره آینده نویسنده از افراد ذینفع عذرخواهی کنه ، الان همچین چیزی صورت گرفته ؟؟! نقل به مضمون کنید تا رسیدگی شه ولی اگه همه اون چیزی که شما انقدر روش بحث دارید رو استنباط کلی یه ما که نمیتونیم رو استنباط ها برخورد کنیم ، اونوقت تو مجله باید فقط شاهد به به و چه چه باشیم که نکنه طرفدار فلان تیم استنباط خاص داشته باشه !

منم که خدمت شما نگفتم همینه که هست ! گفتم یه نظر رو تو مجله داشتیم حال اصلا با غرض ! شما هم این حق رو دارید که نظرتون رو بگید و بقیه خواننده ها رو از اون حقایقی که فهمیدید با اطلاع کنید .. بد میگم ؟!

اون وقته که شما بقول فردوسی پور میفتید تو مغالطه :دی یه بار میگید میخوان صفحات مجله بالا بره !! یه بار میگید مجله شده محل توهین متقابل اونهم بطور قانونی !! الانم که میگید اینجا اصلا در و پیکر نداره !

اینهمه یک یک دوستان دارن احساس مسئولیت میکنن و به شما جواب میدن اونوقت شما هر لحظه یه جور کم لطفی میکنی دمت گرم

من دیگه ترجیح میدم قضاوت رو به خودت و بقیه دوستان بسپرم

پاینده باشی ..

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اقا بالاخره خوندم
حسام،یه ویرایش می کردی اون مصاحبه رو:دی

یک قسمت هاییش حذف شده اگر دقت کنی :دی

من که گفتم، مجله نباید اینقدر بی در و پیکر باشه هر چیزی چاپ بشه ولی اگه مدیرای مجله میخوان هر چیزی رو چاپ کنن پس باید انتظار چنین فیدبک ها و برخورد هایی هم داشته باشن.
الان همشهری هر مقاله ای رو چاپ می کنه؟ شما که حرف از راه و رسم ژورنالیستی میزنید اینو باید بهتر بدونید.
من فرق انتقاد و تخریب رو میدونم. قبلا یه مقاله ترجمه شده تو مجله بود منم تو همین تاپیک به بعضی از قسمت هاش جواب دادم.(متاسفانه سرچ فروم درست کار نمی کنه، نتونستم پیداش کنم.)
ولی این مورد خیلی واضحه که غرض ورزی پشتشه. مطلب اینقدر با واقعیت فاصله داره که نیازی به جوابیه نداره.

آقای محترم ! :دی

الان 5 نفر از اعضای مجله دارن یک حرف رو میزنن، شما هم حرف خودت رو میزنی ! خیلی ساده و دوستانش این شکلی میشه که الان میگم، اگر قبول کردید که قبول نکردید، اگر قبول هم نکردید با تمام احترام ولی دیگه مهم نیست !

- ببینید الان توی مجله 10-11 کاربر هستیم با سلایق مختلف. تیم های مورد علاقه خودمون رو داریم، تیم هایی هم هستن که از اونها خوشمون نمیاد. بالاخره 11 نفر آدمیم دیگه. توی مجله هم 2 نفر کاربر داریم که طرفدار یونایتد هستند که بصورت اتفاقی یکیشون مدیر بخش هست ! پس اگر غرض ورزی در کار باشه ما تو خود مجله بین خودمون به مشکل میخوریم. من الان از یک سری تیم ها بدم میاد. من از یوونتوس متنفرم ! ولی جواد گفت برای این شماره عکس ورزشگاه جدید یووه رو بگذاریم و گذاشتیم و هیچ مشکلی هم نیست ! من از تیم محبوب شما متنفرم، سال ها هست که متنفرم ! ولی تا الان 5 بار عکس روی جلد به تیم محبوب شما اختصاص داده شده و با دوستان منچستری هم مصاحبه داشتیم که اون هم اتفاقا مدیریت فنی بودند اون زمان ! بنده از بارسلونا متنفرم ! ولی تا الان حداقل 4 بار عکس روی جلد بارسلونا بوده و خداروشکر هر چی مطلب هم درباره لیگ اسپانیا آقای میلاد مینویسه در مورد بارسا 5 تا به به و چه چه هم میذاره !

پس ببین دوست عزیز من ! بنده بعنوان نفر اول مجله، بعنوان سردبیر، بعنوان کسی که کارها رو تقسیم میکنه، در نهایت کارها رو تحویل میگه، برای آنلاین شدن تمامی کارها باید از فیلتر بنده رد بشه، از تیم هایی که بالا نام بردم کاملا متنفرم ! ولی هیچ مطلب غرض ورزانه ای علیه اینها نداشتیم تا الان !

روی این حرفم هم شما هستید و هم یوسف (که من رو حداقل 5 بار عقده ای خطاب کردی و خیلی بهم برخورد !). بنده به شما قول میدم نه تنها منچستر بله هیچ تیم دیگه علیهش جو تخریب کننده ای در مجله وجود نداره. این رو کاملا دوستانه و صادقانه میگم، امیدوارم قبول کنید، اگر نمیکنید مهم نیست دیگه واقعا !

- اون مقاله ای که اشاره کردید (ترجمه شده بود) و شما اومدید انتقاد کردید رو من یادم هست، فکر میکنم نویسندش هم یک طرفدار لیورپول بود اگر اشتباه نکنم. ولی برای اینکه یادتون بیارم چقدر الکی حساس هستید این رو هم یادتون بیاد که ما یک بار اشتباه تایپی پیش اومد و اولدترافورد رو نوشتیم اولترافورد. یعنی اون "د" پریده بود و شما انواع و اقسام متلک رو بار ما کردید ! هدف از یادآوری این موضوع صرفا برای این بود که بگم بخاطر تعصبتون بیش از حد حساس هستید و تئوری توطئه البته !

آره خب ، راه زیاده!

بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنید !

به جان خودم خنده داره. این مقاله اینقدر مضحکه که جواب نداره. اصلا گلیزرها با مالکان عرب سیتی قابل قیاس نیستن. اینه که میگم غرض ورزی و کینه پشت مقاله ست.

همون داستان های بالا !

رفتار و لحن حرف زدنم عین مقاله ست.
تویی که پست رابی رو نخوندی. برو بخون حتما.

من دقیقا خوندم، شما نخوندی ! پست آقای رابی دقیقا چیزی بود که هدف اون مقاله بوده. پول هایی که از راه غیراز فوتبال وارد مجله میشند، شما اصلا به این توجه نمیکنید !

من نگفتم چرا اسم تیمم کنار سیتی ه. گفتم "... میدونه چه فرقی بین سیتی و منچستریونایتد از لحاظ دخل و خرج شون هست."
من میگم درآمد غیر فوتبالی سیتی و منچستریونایتد یک اندازه نیست و این مساله اینقدر واضحه که نه میشه برعکسش رو گفت و نه برای تکذیب اون برعکسش احتیاج به مقاله دادن من هست.

خب ما هم نگفتیم خرج یونایتد و سیتی یکی هست. ولی دلیل نمیشه که برای یونایتد کم یا معقول باشه ! برای یونایتد هم خیلی بیشتر از اون حد نرمالش هست !

من فکر می کردم فقط منم که حس میکنم مجله ضد منچستریه. ولی وقتی دیدم یوسف هم گفت گفتم حتما یه چیزی هست. دوست داری بگو رفتارم بچه گانه ست. ولی به نظرم رفتار شما اینطوریه که فضای مجله رو اینطوری ضد منچستری کردید.

حرف های بالا ! واقعا همچین چیزی نیست، اگر بگید باز هست واقعا دیگه ناراحت میشم !

بگو چی میگیم؟ :دی

خزعبلات :دی

- تیمتون هم 8 تا زد ! شماره بعدی الان میام تعریف و تمجید میکنیم، به همین راحتی ! هیچ غرض ورزی ای وجود نداره بخدا !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
علی بزرگوار
کلا روند پست ها و حرفاتون تو تاپیک پرسپولیس رو دوست دارم:)
موفق باشید:heart:

حسام@
سانسور رو که اره
منظورم مشکلات تایپی بود بچه:devil::D

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
@ فرزاد و حسام
پست آخر من راجع به این موضوعه. خلاصه وار میگم.

*درآمد فوتبالی و غیرفوتبالی سیتی و منچستریونایتد قابل قیاس نیست و اصلا نمیشه در کنار هم از این نظر قرارشون داد.

*تو مقاله گفته شده این تیم ها قهرمانی رو می خرن! بعد میگن "کدوم توهین!؟ چه توهینی؟ ریپورت بدید!"

*حال و هوای ضد منچستری مجله رو اصلا انکار نکن. و حداقل پشت این یه مقاله بدون شک کینه و غرض ورزی بوده.

*هیچ جوابیه ای نمیدم. این مقاله اونقدر سخیف و بی ارزشه که لیاقت جوابیه رو نداره.

*لحن و نحوه برخوردم هر طوری که بود، بدونید که رابطه مستقیمی با مقاله تون داشته.

*برام فرقی نداره در آینده تعریف و تمجید باشه یا نه، ولی اگه اینطوری مقاله بدید باید منتظر چنین برخوردهایی هم باشید.

*از هیچ کدوم از حرفای قبلم پشیمون نیستم و پای همشون هم هستم.

موفق باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تشکر می کنم از تمام بچه های مجله. امیدوارم با تلاش بیشتر بتونیم مجله ای با مطالب قوی تر و کارشناسی تر داشته باشیم. به نظر من چند شماره ای هست که فارغ از نظرات موافق و مخالف بار مطالب مجله بالا رفته و باید تلاش کنیم ضعف هامون رو بهبود بدیم.

شاد و پیروز باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
*هیچ جوابیه ای نمیدم. این مقاله اونقدر سخیف و بی ارزشه که لیاقت جوابیه رو نداره.

*لحن و نحوه برخوردم هر طوری که بود، بدونید که رابطه مستقیمی با مقاله تون داشته.

*برام فرقی نداره در آینده تعریف و تمجید باشه یا نه، ولی اگه اینطوری مقاله بدید باید منتظر چنین برخوردهایی هم باشید.

*از هیچ کدوم از حرفای قبلم پشیمون نیستم و پای همشون هم هستم.

موفق باشید

*1 : قبلا چند بار گفتم بازم میگم این نظر شماست که هم میتونه کاملا درست باشه ، هم میتونه کاملا غلط باشه

* 2 و 3 : من نمیدونم شما چه علاقه عجیبی به شاخ و شونه کشیدن و اینطوری صحبت کردن دارید ولی اگه اینطوری باعث رضایتتون میشه هر جور راحتید ..

یا حق

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

شماره 35 مجله در تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز قرار داده شد. لطفا دوستان برای دانلود به اون تاپیک مراجعه کنند.

اما در نظر سنجی شماره 34 مجله ،1 نمره 20 ، 2 نمره 19 ، 2 نمره 18 ، 1 نمره 17 ، 1 نمره 16 کسب کرده است. از همه دوستانی که در نظرسنجی شماره 34 شرکت کردند همینجا تشکر مخصوص داشته باشم.:)

ضمنا نظرسنجی شماره 35 هم فعال شد ، دوستان لطفا در نظرسنجی شرکت کنید.

شاد و پیروز باشید

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خب به نظر من مجله خیلی داره بهتر میشه
خوب بود ولی داره بهتر میشه:دی
مخصوصا قسمت قهرمان شو هوادارت بشم و کتاب فیلیپ لام
یک نظری هم درباره سری ا بدم مشکل عمده پولی 4 تا باشگاه معروف سری ا به خاطر حق بخش تلویزیونیشونه که تو لیگای دیگه به تیمای بزرگ خیلی میدن ولی تو ایتالیا اینطور نیست امیدوارم درست بشه

واقعا خسته نباشی میگم به تمام بچه های مجله دستتون درد نکنه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نوید جان ممنون از لطفت.
دوستان اگر لطف کنند در نظرسنجی هم شرکت کنند بی نهایت سپاسگزار خواهیم بود.
شاد و پیروز باشید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یک نظری هم درباره سری ا بدم مشکل عمده پولی 4 تا باشگاه معروف سری ا به خاطر حق بخش تلویزیونیشونه که تو لیگای دیگه به تیمای بزرگ خیلی میدن ولی تو ایتالیا اینطور نیست امیدوارم درست بشه
تو اسپانیا مشکل دقیقا برعکس این هست! بقیه تیم ها شاکی هستن که چرا بیشتر پول ها رو بارسا و رئال می برن!!!
ممنون از نظرت

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
برای اولین بار مجله خوندم. علتش هم اون تیتر ونگریسم بود. خیلی مجله خوبی هست. دست همه درد نکنه. کلیه مقالات خیلی خوب بود. در نظرسنجی هم 19 دادم

بالا