سلام
دوستان شرمنده دیر نظر میدم دفعه پیش هم عرض کردم دایال آپ دارم بسیار دانلود مجله سخت هست . امکانات در حد حوزه علمیه هست فی الواقع
قسمت فوتبال بانوان بسیار عالی بود . من خودم شخصآ هیچ اطلاعی در مورد وضعیت و پیشرفت فوتبال بانوان نداشتم و بسیار خوب و متنوع بود این قسمت از مجله که امیر زحمتش رو کشیده بود . من فکر میکردم 10-20 ساله مُد شده فوتبال بانوان :دی وقتی خوندم از 1917 فی الواقع کف کردیم . اون قسمت بانوان ایرانیش هم بسیار تاسف آور بود با اون وضعیت میخوان فوتبال بازی کنن .
اون قضیه دامن هم اگه عملی بشه بسیار خوب هست :دی
قسمت استقلال سپاهان هم که فرزاد عزیز زحمتش رو کشیدن رو خوندم . تحلیل خوبی بود . من بازی رو ندیدم نمی تونم نظری بدم فقط اون عبارت عطش آرش جالب بود :دی
قسمت شانس که جواد عزیز زحمتش رو کشیده بودن هم مثل همیشه عالی و متفاوت نوشته شده بود هم اینکه کلآ موضوع جالبی بود که بهش پرداخته شده بود . حرف های بچه های بخش هم در این مورد بسیار جالب بود .
قسمت ادوین ون در سار هم جالب بود . هر چند من فکر می کردم طبق روال گذشته بیوگرافی آخر مجله باشه که پی بردم اون بخش اسطوره ها بود و این بابایی اسطوره نیست :دی ولی خارج از شوخی خیلی دروازه بان خوبی هست . جریان ترنسفرش هم جالب بود . قسمت وداع تلخ هم همچنین

با تشکر از روبی گرامی که زحمت این قسمت رو کشیدن .
قسمتی که در مورد فوتبال ایران بود و آقا ساسان زحمتش رو کشیده بود هم جالب بود و متاثر (متاسر ؟!) کننده . نکته جالبی که بین نوشته ها بود و نظرم رو جلب کرد اون بحث اعتبار کیروش بود . واقعآ تو شرایط بد سازمان و فوتبال و غیره !!! چه جراتی داشته اومده و نمی دونم چجوری به فکر رزومه خودش نبوده . اگه موفق نشه قطعآ خیلی خیاره واسه همچین مربی ای در این سطح
یه بخشی از اون فوتبال بانوان هم جا مونده بود ظاهرآ :دی که اونم جالب بود . اظهارات حاج آقا بلاتر در مورد فوتبال حاج خانوم ها و مبلغ خفن تیم برنده ! حساب کن 11 میلیارد میشه کمه کم ! تقسیم بر هر تعدادی بشه بازم زیاده :دی
قسمت مقالات اختصاصی هم که فکر کنم جدید باشه خیلی خوب بود.
بخش پرسپولیس که یوسف زحمتش رو کشیده بودن مصداق بارِز جرف بسیاری از طرفداران این تیم هست و من با تک تک کلماتش موافقم بسیار زیاد ... ! (اسم این ح.ا رو میخونم حالم بد میشه!!)
بخش استقلال رو چند خطیش رو خوندم که متگوگیا جان :دی زحمتش رو کشیده بود. خیلی خوب تحلیل شده بود و اینکه خوش به حال تیمتون که اوضاعش رو به راهه و به قول یوسف تو بخش پرسپولیس این مقاله آزمایشگاه نشده ! ولی شاید بشید :دی
قسمت از پشت لنز بهتر از شماره قبلی هست و قطعآ روز به روز یا مجله به مجله بهتر و بهتر تر ! میشه :دی با تشکر مجدد از عمو جواد گل
قسمت خوش استقبال و بدبدرقه هم خیلی به موقع بود و جذاب صد البته ... جدآ خیلی خوب بود . مخصوصآ چند خط اولش که تا به حال همچنین داستانی رو نشنیدم بودم از اون بازی جنجالی . بقیه بخش ها هم منطقی و خوب نوشته شده بود و با اون جمله که نوشته شده بود در هیچ جای دنیا به غلظت ایران ادعای طرفداری از تیمی نمیشه هم بسیار موافقم . فقط پول بازیکن ها حرفه ای شده و تعارف های بی پایه و اساس و مسخره کردن شعور خودشون و طرفداران در هیچ جا مثل ایران اتفاق نمیفته قطعآ . با تشکر از علی آقای گرامی .
و اینکه باز هم دست همتون درد نکنه . حسام هم اون چند خط سر دبیر رو خوب نوشته بود و طراحی و صفحه بندیش هم خوب بود :دی بهروز هم خیلی یوزرش قشنگ بود تو قسمتی که نوشته شده بود مدیر مسئول :دی
نمره بنده به شماره 33 نوزده هست :دی