• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

شماره 33 مجله در تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز قرار داده شد. لطفا دوستانی که تا الان مجله رو دانلود نکردند برای دانلود به اون تاپیک مراجعه کنند.

اما در نظر سنجی شماره 32 مجله ، 4 نمره 19 ، 1 نمره 18 ، 1 نمره 17 ، 1 نمره 15 ، 1 نمره بین 10-14 و 1 نمره پایین تر از 10 کسب کردیم.

نظرسنجی شماره 33 هم فعال شد ، دوستان حتما در نظرسنجی شرکت کنید.

شاد و پیروز باشید

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
در کل خوب بود ولی بیشتر با قسمت شانسش حال کردم این تیکه عالی بود
بیوگرافی فن در سارم خوب بود
خسته نباشید همگی دستتون درد نکنه:)
من 19 میدم:cool:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام.

اول اینکه دست تک تکتون درد نکنه همه رو خوندم از دیروز.

جواد جان شانس خیلی عالی بود مرسی داداش.

در مورد ادوین هم خب چون روبی عزیز زحمتش رو کشیده بود همونطور که انتظار میرفت خیلی خوب بود.

علی جان نوشته شما هم بسیار خوندنی و زیبا بود به ویژه در مورد خسرو.

مهدی جان تحلیل شما هم خوب بود فقط با اون مورد در مورد کیانوش مخالفم ! :دی همون کیانوش پارسالی هست که هست آقا :دی و البته این رو هم بگم که من همیشه پست هات رو تو تاپیک دنبال میکنم و خوشم میاد , شاید چون نظر هامون اکثرا به هم نزدیکه .

در آخر هم جا داره از بقیه دوستان عزیز از آقا ساسان , فرزاد جان , یوسف عزیز و امیر عزیز بابت مطلب های خوبشون تشکر کنم و همینطور هم از سر دبیر گرامی :دی و باز بگم دست تک تکتون درد نکنه . نمره من هم با اجازه 20 هست چون همین که شما بزرگواران زحمت این مجله رو بدون هیچ گونه چشم داشتی میکشید این خوش خیلی بالا تر از این نمره 20 دادن ها ارزش داره

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
در کل خوب بود ولی بیشتر با قسمت شانسش حال کردم این تیکه عالی بود
:cool:

سلام.

اول اینکه دست تک تکتون درد نکنه همه رو خوندم از دیروز.

جواد جان شانس خیلی عالی بود مرسی داداش.

سلام.
وظیفه هست و لاغیر. خوشحالم که خوشتون اومده. ببخشید دیر جواب دادم
bow.gif
sunglasses2.gif

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام
من اول اینکه 18 دادم به خاطر اینکه خودم هم تو این مجله متن داشتم و نمره قسمت خودم رو کم کردم
دوم هم در کل خیلی هم خوب بود. ادوین عالی بود، عالی

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
خوشحالم كه مقاله ادوين مورد توجه و لطف دوستان قرار گرفته واقعا پاداشي بهتر از اين براي من و ساير همكاران مجله متصور نيست

از دوستاني كه به بنده كمترين لطف داشتند تشكر ميكنم آرين - مرجان - نويد و يوسف خان گل

انشالله كه در آينده بتونيم كارهاي بهتري ارائه بديم

پ.ن: يوسف جان چرا نسبت به نوشته خودتون كم لطفي مي كنيد به نظر من بسيار خوب نوشته شده بود با سبكي از ديد بنده خيلي خوب انتخاب شده بود چون ايجاد خستگي نمي كرد.
اميدوارم كه در آينده بازهم شاهد همكاري خوب شما و ساير دوستان با مجله باشيم

Last edited:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خوشحالم كه مقاله ادوين مورد توجه و لطف دوستان قرار گرفته واقعا پاداشي بهتر از اين براي من و ساير همكاران مجله متصور نيست

از دوستاني كه به بنده كمترين لطف داشتند تشكر ميكنم آرين - مرجان - نويد و يوسف خان گل

انشالله كه در آينده بتونيم كارهاي بهتري ارائه بديم

پ.ن: يوسف جان چرا نسبت به نوشته خودتون كم لطفي مي كنيد به نظر من بسيار خوب نوشته شده بود با سبكي از ديد بنده خيلي خوب انتخاب شده بود چون ايجاد خستگي نمي كرد.
اميدوارم كه در آينده بازهم شاهد همكاري خوب شما و ساير دوستان با مجله باشيم
نوکرم
من فکر کنم یک روز قبل از شروع هفته دوم بود که اون متن رو نوشتم
شایدم بعد از هفته دوم بود
به هر حال چیزهایی که نوشتم ربطی به نتایج فعلی پرسپولیس نداشت
حتی اگه بازیهامون رو تا موقعی که داشتم متن رو مینوشتم هم برده بودیم تمام نوشته من عینا همون بود که دیدید
خیلی خوشحالم که خوندی متن رو

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
دوستان شرمنده دیر نظر میدم دفعه پیش هم عرض کردم دایال آپ دارم بسیار دانلود مجله سخت هست . امکانات در حد حوزه علمیه هست فی الواقع

قسمت فوتبال بانوان بسیار عالی بود . من خودم شخصآ هیچ اطلاعی در مورد وضعیت و پیشرفت فوتبال بانوان نداشتم و بسیار خوب و متنوع بود این قسمت از مجله که امیر زحمتش رو کشیده بود . من فکر میکردم 10-20 ساله مُد شده فوتبال بانوان :دی وقتی خوندم از 1917 فی الواقع کف کردیم . اون قسمت بانوان ایرانیش هم بسیار تاسف آور بود با اون وضعیت میخوان فوتبال بازی کنن .
اون قضیه دامن هم اگه عملی بشه بسیار خوب هست :دی

قسمت استقلال سپاهان هم که فرزاد عزیز زحمتش رو کشیدن رو خوندم . تحلیل خوبی بود . من بازی رو ندیدم نمی تونم نظری بدم فقط اون عبارت عطش آرش جالب بود :دی

قسمت شانس که جواد عزیز زحمتش رو کشیده بودن هم مثل همیشه عالی و متفاوت نوشته شده بود هم اینکه کلآ موضوع جالبی بود که بهش پرداخته شده بود . حرف های بچه های بخش هم در این مورد بسیار جالب بود .

قسمت ادوین ون در سار هم جالب بود . هر چند من فکر می کردم طبق روال گذشته بیوگرافی آخر مجله باشه که پی بردم اون بخش اسطوره ها بود و این بابایی اسطوره نیست :دی ولی خارج از شوخی خیلی دروازه بان خوبی هست . جریان ترنسفرش هم جالب بود . قسمت وداع تلخ هم همچنین 4fvfcja.gif با تشکر از روبی گرامی که زحمت این قسمت رو کشیدن .

قسمتی که در مورد فوتبال ایران بود و آقا ساسان زحمتش رو کشیده بود هم جالب بود و متاثر (متاسر ؟!) کننده . نکته جالبی که بین نوشته ها بود و نظرم رو جلب کرد اون بحث اعتبار کیروش بود . واقعآ تو شرایط بد سازمان و فوتبال و غیره !!! چه جراتی داشته اومده و نمی دونم چجوری به فکر رزومه خودش نبوده . اگه موفق نشه قطعآ خیلی خیاره واسه همچین مربی ای در این سطح

یه بخشی از اون فوتبال بانوان هم جا مونده بود ظاهرآ :دی که اونم جالب بود . اظهارات حاج آقا بلاتر در مورد فوتبال حاج خانوم ها و مبلغ خفن تیم برنده ! حساب کن 11 میلیارد میشه کمه کم ! تقسیم بر هر تعدادی بشه بازم زیاده :دی

قسمت مقالات اختصاصی هم که فکر کنم جدید باشه خیلی خوب بود.

بخش پرسپولیس که یوسف زحمتش رو کشیده بودن مصداق بارِز جرف بسیاری از طرفداران این تیم هست و من با تک تک کلماتش موافقم بسیار زیاد ... ! (اسم این ح.ا رو میخونم حالم بد میشه!!)
بخش استقلال رو چند خطیش رو خوندم که متگوگیا جان :دی زحمتش رو کشیده بود. خیلی خوب تحلیل شده بود و اینکه خوش به حال تیمتون که اوضاعش رو به راهه و به قول یوسف تو بخش پرسپولیس این مقاله آزمایشگاه نشده ! ولی شاید بشید :دی

قسمت از پشت لنز بهتر از شماره قبلی هست و قطعآ روز به روز یا مجله به مجله بهتر و بهتر تر ! میشه :دی با تشکر مجدد از عمو جواد گل

قسمت خوش استقبال و بدبدرقه هم خیلی به موقع بود و جذاب صد البته ... جدآ خیلی خوب بود . مخصوصآ چند خط اولش که تا به حال همچنین داستانی رو نشنیدم بودم از اون بازی جنجالی . بقیه بخش ها هم منطقی و خوب نوشته شده بود و با اون جمله که نوشته شده بود در هیچ جای دنیا به غلظت ایران ادعای طرفداری از تیمی نمیشه هم بسیار موافقم . فقط پول بازیکن ها حرفه ای شده و تعارف های بی پایه و اساس و مسخره کردن شعور خودشون و طرفداران در هیچ جا مثل ایران اتفاق نمیفته قطعآ . با تشکر از علی آقای گرامی .

و اینکه باز هم دست همتون درد نکنه . حسام هم اون چند خط سر دبیر رو خوب نوشته بود و طراحی و صفحه بندیش هم خوب بود :دی بهروز هم خیلی یوزرش قشنگ بود تو قسمتی که نوشته شده بود مدیر مسئول :دی

نمره بنده به شماره 33 نوزده هست :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
مهران جان ممنون از لطفت و اینکه همیشه با دقت تمام مطالب رو میخونی :)

شاد و پیروز باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

منم میخواستم ار تمام دوستانی که نظراتشون رو عنوان کردند بسیار بسیار تشکر کنم ، مخصوصا مهران عزیز

پاینده باشید ..

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خیلی مردی داش مهران
دوست دارم زیاد
خیلی دقیق نوشتی در مورد همه جا
کارت درسته مثل همیشه
یکی از کاربرهای خوب و دوست داشتنی بخش فوتبال بودی همیشه :ایکس

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
دوستان شرمنده دیر نظر میدم دفعه پیش هم عرض کردم دایال آپ دارم بسیار دانلود مجله سخت هست . امکانات در حد حوزه علمیه هست فی الواقع

قسمت شانس که جواد عزیز زحمتش رو کشیده بودن هم مثل همیشه عالی و متفاوت نوشته شده بود هم اینکه کلآ موضوع جالبی بود که بهش پرداخته شده بود . حرف های بچه های بخش هم در این مورد بسیار جالب بود .

قسمت از پشت لنز بهتر از شماره قبلی هست و قطعآ روز به روز یا مجله به مجله بهتر و بهتر تر ! میشه :دی با تشکر مجدد از عمو جواد گل

s050.gif
شرمنده که تو اسمایل ضعیفم ولی واقعا همیشه مارو شرمنده میکنی با توجه و عنایت ویژه ات. ممنون عمو.

اون قسمت اول واقعا قلبم رو به سمتت روانه کرد مهران. واقعا برامون ارزشمند هست. این تعارف نیست و حقیقت محضه.
مورد مدیر مسئول رو هم بجا بود :دی مرسی.

شماره جدید هم بسیار قابل توجه هست عمو

کارت درسته مثل همیشه

مهران دقت کن ، ببین کی داره بهت این حرف و میزنه مهران.خدایی کلی این حرف می ارزه. باید اینو سیو کنی و نگه داری.
یوسسسسسسسسسسف
4uboxsmiley.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شماره 34 ... مصاحبه با "مرجان"... کامینگ سون ! :دی

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام خدمت دوستان
مهران جان ممنون از لطفت و اینکه همیشه با دقت تمام مطالب رو میخونی :)

شاد و پیروز باشید

درود

منم میخواستم ار تمام دوستانی که نظراتشون رو عنوان کردند بسیار بسیار تشکر کنم ، مخصوصا مهران عزیز

پاینده باشید ..

مخلص هر دو استاد گرامیمشاهده پیوست 72175مشاهده پیوست 72175مشاهده پیوست 72175
وظیفمون رو انجام میدیم
خیلی مردی داش مهران
دوست دارم زیاد
خیلی دقیق نوشتی در مورد همه جا
کارت درسته مثل همیشه
خیلی نوکرتم یوسف جان مشاهده پیوست 72175مشاهده پیوست 72175مشاهده پیوست 72175مشاهده پیوست 72175شما خیلی لطف داری مشاهده پیوست 72175

این مجله هم 2 نکته داره که اولیش اینه که بچه های مجله بسیار زحمت میکشن و وقت میذارن تا مجله رو بدون چشم داشتی ارائه بدن و دومیش هم اینه که این مجله یک سری مطالب خالص و دست اول داره که کپی دست چندمی نیست و همه قسمت هاش هم با وسواس خیلی خاص و ادبیات و افکار متفاوت نوشته میشه که هیچ جای دیگه ای نمیشه پیداش کرد و واقعآ ارزشش رو داره که کلمه به کلمش رو خوند و لذت برد

s050.gif
شرمنده که تو اسمایل ضعیفم ولی واقعا همیشه مارو شرمنده میکنی با توجه و عنایت ویژه ات. ممنون عمو.

اون قسمت اول واقعا قلبم رو به سمتت روانه کرد مهران. واقعا برامون ارزشمند هست. این تعارف نیست و حقیقت محضه.
مورد مدیر مسئول رو هم بجا بود :دی مرسی.

شماره جدید هم بسیار قابل توجه هست عمو

مهران دقت کن ، ببین کی داره بهت این حرف و میزنه مهران.خدایی کلی این حرف می ارزه. باید اینو سیو کنی و نگه داری.
یوسسسسسسسسسسف
4uboxsmiley.gif
من کوچیکتم جواد جان مشاهده پیوست 72175 امکانات در حد حوزه علمیه هست واقعا :دی
مرسی بابت تمام زحماتی که میکشی و همیشه وقت میذاری . هم تو تالار فوتبال و هم تو مجله . کلا انرژی خاصی داری . جدا میگم .
حاج یوسف هم که سالهاست ما مخلصش هستیم و همیشه لطف داشته نسبت به من . مشاهده پیوست 72175

منتظر مجله جدید و مصاحبه با مرجان عزیز هم هستیم :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خسته نباشید خیلی خوب و زیبا بود دست همه دوستان درد نکنه:happy:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فوتبال را نجات دهید!!!​
تیم هایی نظیر من سیتی، من یونایتد، بارسلونا و .... برای هر بازیکن 150000 تا 200000 پوند در هفته پرداخت می کنند.
...
وقتی میلیونر ها با پرداخت رقم های نجومی عناوین قهرمانی رو می خرند.

اول خواستم جواب بدم بعد دیدم احتیاجی نیست جوابی به این خزعبلات بدم چون هر کسی که یه ذره فوتبال رو دنبال می کنه میدونه چه فرقی بین سیتی و منچستریونایتد از لحاظ دخل و خرج شون هست.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
من فکر کنم دو سه هفته بود اینجا رو ندیده بودم :دی الان مجله جدید رو دانلود کردم تا بخونم .
از دوستانی هم که ابراز لطف کرده بودن مهران و آرین عزیز و دیگر دوستان تشکر میکنم.

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
ببخشید اگه میشه نظر سنجی رو هم به روز کنید!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

شماره 34 مجله در تاپیک مجله اینترنتی فوتبال پرشین تولز قرار داده شد. لطفا دوستانی که تا الان مجله رو دانلود نکردند برای دانلود به اون تاپیک مراجعه کنند.

اما در نظر سنجی شماره 33 مجله ،3 نمره 20 ، 7 نمره 19 ، 3 نمره 18 ، 1 نمره 17 ، 1 نمره بین 10-14 کسب کرده است.باید از همه دوستانی که در نظرسنجی شماره 33 شرکت کردند همینجا تشکر مخصوص داشته باشم.:)

ضمنا نظرسنجی شماره 34 هم فعال شد ، دوستان حتما در نظرسنجی شرکت کنید.

شاد و پیروز باشید

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام
در کل خوب بود اما دو تا نکته داشت که میگم
اولی مقاله امیر که نپسندیدم!
فکر میکنم زیادی از دید آرسنال به قضایا نگاه میکنه!!!
بارها و بارها ثابت شده که فقط پول نمیتونه فوتبال و قهرمانی بیاره
تمام تلاش ها و لیاقت ها و داشته های یک تیم ریشه دار رو به خاطر داشتن پول زیر سوال بردن اصلا درست نیست!
کی گفته منچستریونایتد مثل منچسترسیتی هست؟
اصلا از چه درجه ای اینها با هم تو یک جمله و یک خط قرار گرفتن؟
کل چکیده اون نوشته بارش رو انداخت روی کول تیمهایی که نام برده شده و کسی حق نداره موفقیت های منچستر رو به پول نسبت بده
فرگوشن و منچستر ثابت کردن که از بازیکن کوچیک بازیکن بزرگ میسازن
این بازیکن های بزرگ نبودن که منچستر رو موفق کردن این منچستر بوده که بازیکن های کوچیک و بی نام و نشان رو بزرگ کرده

مصاحبه مرجان هم خوب بود اما سوالها اصلا خوب نبود
دلیلی نداره یک نفر در مورد همه تیم ها و همه لیگ ها نظر بده! اگر پیرامون علاقه ها صحبت بشه و سوال بشه بهتر هست

بالا