• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
واس من دانلود نیمشه!!!!!!!!!!!!!
الان جیغ می زنمممممممم:evil2::devil:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خوب بود دست همتون درد نکنه خسته نباشین
مخصوصا ثروتمندان بدهکار

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اول خواستم جواب بدم بعد دیدم احتیاجی نیست جوابی به این خزعبلات بدم چون هر کسی که یه ذره فوتبال رو دنبال می کنه میدونه چه فرقی بین سیتی و منچستریونایتد از لحاظ دخل و خرج شون هست.

البته خزعبلات کلمه مناسبی نیست ولی اینکه یونایتد پول بسیار زیادی خرج میکنه بعید میدونم نکته غیرواقعی ای باشه !

حالا اینکه توی یک خط اسم سیتی و یونایتد کنار هم میاد شما ناراحت میشید بخاطر تعصب شما به تیمتون هست و برای من قابل درک. اما شما ببینید یونایتد در آخرین فصل حضور رونالدو چقدر بهش پول میداد، الان رونی و ویدیچ و نانی دارن چقدر دستمزد میگیرن و فصل بعد هرناندز چقدر خواهد گرفت ! یونایتدی که اینقدر بدهی داره مسلما همه این پول هایی که داره خرج میکنه از محل درآمد باشگاه نیست. سیتی - چلسی - بارسلونا - رئال و ... هم دارن به همین شکل میرن جلو. حالا سیتی بیشتر، یونایتد کمتر، ولی اینکه شما بحث عدم وجود پول بیش از حد فوتبالی رو مطرح کنی، شخصا قبول نمیکنم.

سلام
در کل خوب بود اما دو تا نکته داشت که میگم
اولی مقاله امیر که نپسندیدم!
فکر میکنم زیادی از دید آرسنال به قضایا نگاه میکنه!!!
بارها و بارها ثابت شده که فقط پول نمیتونه فوتبال و قهرمانی بیاره
تمام تلاش ها و لیاقت ها و داشته های یک تیم ریشه دار رو به خاطر داشتن پول زیر سوال بردن اصلا درست نیست!
کی گفته منچستریونایتد مثل منچسترسیتی هست؟
اصلا از چه درجه ای اینها با هم تو یک جمله و یک خط قرار گرفتن؟
کل چکیده اون نوشته بارش رو انداخت روی کول تیمهایی که نام برده شده و کسی حق نداره موفقیت های منچستر رو به پول نسبت بده
فرگوشن و منچستر ثابت کردن که از بازیکن کوچیک بازیکن بزرگ میسازن
این بازیکن های بزرگ نبودن که منچستر رو موفق کردن این منچستر بوده که بازیکن های کوچیک و بی نام و نشان رو بزرگ کرده

تکرار تمای صحبت های بالا ! الان مشکل شما این هست چرا سیتی و یونایتد میان توی یک خط قرار میگیرن. الان شما بخوای اسم تیم های لیگ برتر رو بنویسی هم سیتی و یونایتد و بولتون و ... هم در یک خط قرار میگیرند. مشکل شما فقط این هست ؟!!

کسی منکر توانایی فنی آقای فرگوسن نشده، نمیشه و مسلما نخواهد شد ! حتی اگر بیشترین تنفر رو از یونایتد داشته باشه (مثلا من) نمیتونه بیاد توی یک بحث جدی بگه فرگوسن مربی بدی هست یا توانایی نداره !

بحث این چیزها نیست. ما داریم بحث پول رو مطرح میکنیم. بله فرگوسن میره هرناندز رو وقتی کسی نمیشناسه از مکزیک میاره، ولی آیا نمیره بازیکنی رو با یک قیمت بالا بخره ؟ همون هفته اول نقل و انتقالات اشلی یانگ رو 20 میلیون نخرید ؟ نمیخواست بیشتر از 30 میلیون برای اسنایدر هزینه کنه ؟ خب حتما بودجه داره که میخواد بخره دیگه ! با توجه به این همه بدهی هنگفت یونایتد این بودجه ها از کجا میاد ؟!

اتفاقا من فکر میکنم شماها بیش از حد دارید متعصبانه به قضیه نگاه میکنید.
مصاحبه مرجان هم خوب بود اما سوالها اصلا خوب نبود
دلیلی نداره یک نفر در مورد همه تیم ها و همه لیگ ها نظر بده! اگر پیرامون علاقه ها صحبت بشه و سوال بشه بهتر هست

این رو کاملا قبول دارم و اتفاقا خودم هم در مجله مطرح کردم. فکر میکنم مشکل اصلی من باشم ! یعنی چون تمام مصاحبه ها رو من انجام میدم کمی دیگه تکراری شده اصلا و چیز جدیدی ندارم به جز 2-3 تا سوال خاص حالا !

سعی میکنیم مصاحبه بعدی شکل تمام بهتری داشته باشه.

///

- ضمنا از هر دوی شما هم تشکر میکنم که مجله رو خوندید و حداقل اومدید انتقاد کردید درباره مطلبی که حالا از نظر شما این مشکلات رو داشته.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من اصلا از روی تعصب حرف نزدم
مثال تو هم کاملا اشتباه هست
کریس رو کی بزرگ کرد؟ مگه از اول انقدر حقوق میگرفت
انتقاد اصلی به اینه که کلا چکیده متن امیر روی اسم منچستر سوار شده بود
من کاری ندارم اسم تیمهای دیگه ای که برده چی بود
اما اصلا درست نیست کسی بگه منچستر برای پول به اینجاها رسیده

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من اصلا از روی تعصب حرف نزدم
مثال تو هم کاملا اشتباه هست
کریس رو کی بزرگ کرد؟ مگه از اول انقدر حقوق میگرفت
انتقاد اصلی به اینه که کلا چکیده متن امیر روی اسم منچستر سوار شده بود
من کاری ندارم اسم تیمهای دیگه ای که برده چی بود
اما اصلا درست نیست کسی بگه منچستر برای پول به اینجاها رسیده

چرا دقیقا داری با تعصب حرف میزنی و اصلا انگار نخوندی من چی گفتم !

تو داری آخرش باز میگی "اصلا درست نیست کسی بگه منچستر برای پول به اینجاها رسیده" ! خب مسلما تمامش پول نیست. ولی هزینه های زیادی که انجام میشه برای رسیدن به این موفقیت خب هزینه های بیشتر از حد معمول هست ! من دو بار سوال پرسیدم، منچستر با این همه بدهی از کجا میاره اینقدر راحت 20 میلیون برای اشلی یانگ میده و تا مرز یک معالمه 30 میلیونی هم با اینتر میره. از اونطرف حقوق سالانه ستاره های خودش رو هم حساب کن ... ! بحث سر پولی هست که معلوم نیست از کجا وارد فوتبال میشه. من که خودم دارم میگم مثلا فرگوسن میره هرناندز رو از مکزیک میاره، ولی تو ببین چقدر میاد به این بازیکن ظرف یک فصل پول میده و گفتم باید ببینی فصل آینده چقدر بهش میده. رونالدو در آخرین فصل حضورش در یونایتد چقدر در هفته دستمزد میگرفت ؟!

خب اینها مسلما از منبع پولی هست که داره خارج از باشگاه تأمین باشه. حرف این هست، حالا تو باز بیا بگو نمیشه گفت موفقیت های منچستر بخاطر پول هست :دی

/////////////

شایان ذکر است اگر شما دوست دارید مطلب یا جوابیه کاملی در این ارتباط آماده کنید، میتونید به صورت یک مقاله دربیارید و به بنده بدید، ما هم بدون هیچ گونه سانسور :)دی) مطلب شما رو در اولین شماره بعد از ارسال مطلب قرار میدیم.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اینکه منچستر تونسته سرمایه جذب کنه، دلیلی بر بد بودنش نیست. هیچ نویسنده فوتبالی ای توی دنیا نمیتونید پیدا کنید که یونایتد رو با سیتی هم رده بدونه!
این احمقانه ترین چیزی هست که ممکنه در فوتبال یک آدم در طول دوران زندگیش ببینه!

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
ببخشيد من هم نظرم رو مي گم
به نظر من اين بحث دو جنبه داره جنبه اول اينه كه يكسري تيمهاي هستيد كه در طول سالهاي متمادي و پله به پله رشد كردند و يك گروه هم كه اخيرا تعداشون رو به رشد گذاشته بصورتت خلق الساعه و قارچ گونه رشد كردند و اومدند جزء بزرگان در اين بعد بايد حق بديم كه منچستر يونايتد هيچ سنخيتي با من سيتي نداره يوناييد بي شك از گروه اول هست و من سيتي و چلسي و امثال اينها از گروه دوم پس در يك رده گذاشتن اونها كاملا اشتباه هست
اما در منظر دوم بحث تزريق پولهاي غير فوتبالي به باشگاه ها هست كه باعث يك رقابت ناجوانمردانه شده و اين مساله اي هست كه عملا به فوتبال و تيمهايي كه از اين جور پولها به هرجهت بي بهره هستند شديدا داره لطمه ميزنه اگه بپذيريم كه مالكان منجستر يونايتد همانند مالكان چلسي - سيتي و اينتر از بيرون سرمايه به باشگاه تزريق مي كنند نه از طريق درآمدهاي خود باشگاه اونوقت در اين جنبه يونايتد هم در كنار نامهايي چون منچستر سيتي و چلسي قرار مي گيره هرچند كه احتمالا اونها براي عقب نمودن از اين قافله مجبور به اينكار شدند همونطور كه آرسنال و ليورپول وارد اين بازي نشدند و روز به روز دارند عقب تر ميرند انصافا 10 سال پيش كي چلسي يا منچستر سيتي رو مدعي كسب قهرماني ميدونست؟!
البته نظر شخصي خودم اينه كه منچستر يونايتد در اين بعد هم شباهتي به سيتي نداره . نبايد فراموش كرد كه اين باشگاه همواره بعلت عملكرد خوبش در طول ساليان اخير جزء پردرآمد ترين باشگاه هاي دنيا بوده اما منجستر سيتي نه . پس شكي نيست كه پولهاي سيتي از طريق غير از فوتبال داره وارد ميشه ولي در مورد منجستر اين قضيه يا صادق نيست يا مطمئنا سهم اينگونه پولها از سرمايه باشگاه به مراتب كمتر از سيتي و چلسي هست
بهرحال با قوانيني كه يوفا در FFPR‌وضع كرده بزودي باشگاه هاي سالم از ناسالم شناخته ميشند و جلوي اين جور پولها و سرمايه ها گرفته خواهد شد

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اینکه منچستر تونسته سرمایه جذب کنه، دلیلی بر بد بودنش نیست. هیچ نویسنده فوتبالی ای توی دنیا نمیتونید پیدا کنید که یونایتد رو با سیتی هم رده بدونه!
این احمقانه ترین چیزی هست که ممکنه در فوتبال یک آدم در طول دوران زندگیش ببینه!

تو فقط داری حرف خودت رو میزنی و اصلا توجه نمیکنی من چی میگم و اون مطلب چی میگفته ! فقط چون توی بحث پول اسم یونایتد و سیتی در یک خط اومده داری اینجوری میکنی که فقط بخاطر تعصب هست !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
سه خط مینویسم فقط و خواهشا با ارامش بخونید.

فکر کنم مطلب اشتباه جا افتاده. من با یه مثل دیگه غیر یونایتد و البته برعکسش کمک میکنم. توجه کنید که بحث حسام پولهای غیر فوتبالی هست که میاد تو باشگاه. پولی غیر از درامد فوتبال. ببینید حدود یک سوم تجارت بین الملل ایتالیا مربوط (که اصلش اتومبیل باشه) به کمپانی هایی میشه که از جانب خاندان انیلی به جا مونده و حتی در غیر این صورت هم از حامیان یووه هستند. (کارخانه های مواد غذایی پوشاک/ زنجیره ای و.. )حالا این همه دارایی پشت این تیم هست ولی شما نمیبینید که یهو یه پول درشت بدن و ستاره ای رو بگیرن در حالی که تیم الان 5 سال هست داره دستو پا میزنه. هنوز باشگاه کار و روال قبلش رو ادامه میده. خب اگر قرار بود مثل تیمهایی مانند سیتی پول بدن اصلا بازیکنی برای اونها باقی نمیگذاشتند. اما این کار صورت نمیگیره. منظور این بوده که پولهای غیر فوتبالی به فوتبال رسیده . همین. شد چهار خط :دی

موفق باشین

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
تو فقط داری حرف خودت رو میزنی و اصلا توجه نمیکنی من چی میگم و اون مطلب چی میگفته ! فقط چون توی بحث پول اسم یونایتد و سیتی در یک خط اومده داری اینجوری میکنی که فقط بخاطر تعصب هست !
اتفاقا تو اصلا نمیگیری من چی میگم
تو اصلا اون متن رو قول میدم نخوندی!
اگه خونده بودی این رو نمیگفتی
خدارو شکر منچستر انقدر به تیم تو و تیم امیر لطف کرده که تا آخر عمرتون فراموشتون نشه
تا میتونید از منچستر متنفر باشید و از این چیزها بنویسید تا کارتون بشه
من هم از این به بعد یقینا هر متنی رو از مجله نمیخونم که بعدش بخوام بیام نظر بدم
مخصوصا کسایی که خیلی تابلو بر ضد یک تیم مطلب مینویسن
کلا این مورد که من صدام در اومده فقط یکیش بوده
مجله به غیر از چند شماره تقریبا باقیش به شدت ضد منچستری بوده
اسم مجله رو هم بزارید: مجله کسانی که فرگوسن نقره داغشون کرده

ضمن اینکه حسام جان
من افتخار میکنم که به تیم خودم تعصب داشته باشم تا اینکه عقده داشته باشم روی تیم حریف!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خیلی خوبه از نویسندت دفاع کنی تا 4 تا خزعبلات دیگه هم بنویسه صفحات مجله کم نشه ولی با طناب پوسیدش نرو تو چاه .

حرف من از روی تعصب نیست حرف هر دوی شماست که از روی کینه و غرض ورزیه. کافیه یه نگاه به نتایج منچستریونایتد مقابل رم و آرسنال بندازید.

برای تک تک حرفات جواب دارم ولی دلیلی نداره جواب بدم چون این مقاله مشتی خزعبلاته.

البته این گونه نوشته ها برای من خیلی عجیب نیست چون این مجله همیشه حال و هوای ضد منچستری داشته. منتها این دفعه دز ش رو بردید بالا و حالا اینم فیدبکشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
انگار کسی حرفهای منو نخوند :دی
clever-man2.gif

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام
سه خط مینویسم فقط و خواهشا با ارامش بخونید.

فکر کنم مطلب اشتباه جا افتاده. من با یه مثل دیگه غیر یونایتد و البته برعکسش کمک میکنم. توجه کنید که بحث حسام پولهای غیر فوتبالی هست که میاد تو باشگاه. پولی غیر از درامد فوتبال. ببینید حدود یک سوم تجارت بین الملل ایتالیا مربوط (که اصلش اتومبیل باشه) به کمپانی هایی میشه که از جانب خاندان انیلی به جا مونده و حتی در غیر این صورت هم از حامیان یووه هستند. (کارخانه های مواد غذایی پوشاک/ زنجیره ای و.. )حالا این همه دارایی پشت این تیم هست ولی شما نمیبینید که یهو یه پول درشت بدن و ستاره ای رو بگیرن در حالی که تیم الان 5 سال هست داره دستو پا میزنه. هنوز باشگاه کار و روال قبلش رو ادامه میده. خب اگر قرار بود مثل تیمهایی مانند سیتی پول بدن اصلا بازیکنی برای اونها باقی نمیگذاشتند. اما این کار صورت نمیگیره. منظور این بوده که پولهای غیر فوتبالی به فوتبال رسیده . همین. شد چهار خط :دی

موفق باشین
سلام داش جواد خودم
آرامش برای چی؟

فکر کنم فکر کردی ما داریم دعوا میکنیم!

من به شخصه اصلا با کسی دعوا ندارم
دارم بحث فوتبالی میکنم و خارج از این بحث هم با امیر رفیقم هم با حسام

اما این قضیه قبلا هم تکرار شده
اینا از منچستر بدشون میاد زیاد هم فرگوسن بهشون حال داده
حالا دارن هر جا که میتونن این تنفر رو نشون میدن!
الان این سرشکسته شدن جلوی منچستر براشون عقده شده!

اصلا چه نیازی هست که مثلا حسام توی مصاحبه هاش به خواننده بفهمونه که از منچستر بدش میاد؟
چی رو میخواد ثابت کنه؟
اینا مثلا میخوان در مورد فجر شهید سپاسی مطلب بنویسن، یک تیکه ای هم به منچستر میندازن!

مثال برات بزنم مزدک میرزایی که ارادت خاصی هم بهش داری :دی
تو هر بازی که ربطی هم به یوونتوس نداشته باشه یک تیکه به یووه میندازه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب داداش گلم یه کمی هم مطلب چالش ایجاد کنه بد نمیشه :دی
ببین بهر حال اینم بجا مونده از افکاری هست که به تدریج شکل میگیره. شما ببین تو فوتبال خودمون ده سال پیش چه حسی به پاس داشتیم الان چه حسی. بهر حال تغییرات هست. یا بارسا. الان قوی تر شده از ده سال قبل ولی خب کم کم دل خیلی ها رو میزنه یه جورایی و یا خود رئال... حالا شاید منچستر هم برای نویسنده اینجوری شده باشه. کلا ادم و تیم و... وقتی قوی بشه دشمن هم پیدا میکنه. ولی طرفدارش بهتره به دشمن لبخند بزنه. ببین یووه ما الان ضعیف شده همه دوسش دارن :دی فردا باز قوی بشه همه میکوبنش :دی

حالا کاری نداره. :دی یه مطلب شما اماده کنید و رقبای منچستر رو به خاک و خون بکشید. اینم یه ابزاری هست که تو خود مجله براش وجود داشته. کلا هم همیشه گفته شده بارها. هر کس پایه بشه و حتی برای یه شماره هم مطلبی حتی هوادارانه بده استقبال میشه.

الان هوادارا رو میبینم که میگن سر الکس ونگر و وردار و بیا و حالا هر دو مربی دست در دست هم به سمت هوادارا میرن و به ابراز احساساتشون پاسخ میدن. :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اگه جو مجله در بالای هشتاد درصد شماره ها ضد منچستری و تخریبی نبود حرفت رو قبول میکردم که گاهی مواقع باید چالش هم باشه یا سلیقه متفاوت هم باشه و ...
اما دیگه این جو کلا من رو از کل مجله زده کرده!
بابا بسه دیگه
یکم هم در مورد تیم های خودتون بنویسید و لطفا گیر دادن به منچستر رو یکم ول کنید!
کاش یکم متن ها انتقادی بود اما همش تخریبی هست و از روی قصد و غرض و کینه!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
فکر کنم دوستان دارن یواش یواش صحبتهاشون از حوزه دوستانه خارج میشه. لطفا خودتون رو کنترل کنید.
ضمنا حسام گفت که اگر کسی جوابیه ای به این مطلب داره میتونه پاسخ بده جواد هم که توضیح بیشتر داد و حتی دایره موضوع رو گسترده تر کرد.
نهایتا این مجله ای هست که هر کسی دوست داره میخوندش و هر کسی هم دوست نداره دیگه مطلبش رو نمیخونه که به خودش مربوطه . ولی اینکه کسی بخواد توی صحبتهاش با افراد تسویه حساب کنه اینجا جاش نیست.

یوسف جان @ شما آدم با تجربه تری نسبت به سایرین هستی خواهشم اینه با سعه صدر موضوع رو فیصله بدی . به هر حال ممکنه بعضی وقتها دیگران ( رقبا) نظرات متفاوت و چالش انگیزی داشته باشند ، چه بهتر که پاسخی محترمانه بهشون داد و قضاوت رو به عهده خوانندگان گذاشت.

شاد و پیروز باشید

بالا