اول خواستم جواب بدم بعد دیدم احتیاجی نیست جوابی به این خزعبلات بدم چون هر کسی که یه ذره فوتبال رو دنبال می کنه میدونه چه فرقی بین سیتی و منچستریونایتد از لحاظ دخل و خرج شون هست.
البته خزعبلات کلمه مناسبی نیست ولی اینکه یونایتد پول بسیار زیادی خرج میکنه بعید میدونم نکته غیرواقعی ای باشه !
حالا اینکه توی یک خط اسم سیتی و یونایتد کنار هم میاد شما ناراحت میشید بخاطر تعصب شما به تیمتون هست و برای من قابل درک. اما شما ببینید یونایتد در آخرین فصل حضور رونالدو چقدر بهش پول میداد، الان رونی و ویدیچ و نانی دارن چقدر دستمزد میگیرن و فصل بعد هرناندز چقدر خواهد گرفت ! یونایتدی که اینقدر بدهی داره مسلما همه این پول هایی که داره خرج میکنه از محل درآمد باشگاه نیست. سیتی - چلسی - بارسلونا - رئال و ... هم دارن به همین شکل میرن جلو. حالا سیتی بیشتر، یونایتد کمتر، ولی اینکه شما بحث عدم وجود پول بیش از حد فوتبالی رو مطرح کنی، شخصا قبول نمیکنم.
سلام
در کل خوب بود اما دو تا نکته داشت که میگم
اولی مقاله امیر که نپسندیدم!
فکر میکنم زیادی از دید آرسنال به قضایا نگاه میکنه!!!
بارها و بارها ثابت شده که فقط پول نمیتونه فوتبال و قهرمانی بیاره
تمام تلاش ها و لیاقت ها و داشته های یک تیم ریشه دار رو به خاطر داشتن پول زیر سوال بردن اصلا درست نیست!
کی گفته منچستریونایتد مثل منچسترسیتی هست؟
اصلا از چه درجه ای اینها با هم تو یک جمله و یک خط قرار گرفتن؟
کل چکیده اون نوشته بارش رو انداخت روی کول تیمهایی که نام برده شده و کسی حق نداره موفقیت های منچستر رو به پول نسبت بده
فرگوشن و منچستر ثابت کردن که از بازیکن کوچیک بازیکن بزرگ میسازن
این بازیکن های بزرگ نبودن که منچستر رو موفق کردن این منچستر بوده که بازیکن های کوچیک و بی نام و نشان رو بزرگ کرده
تکرار تمای صحبت های بالا ! الان مشکل شما این هست چرا سیتی و یونایتد میان توی یک خط قرار میگیرن. الان شما بخوای اسم تیم های لیگ برتر رو بنویسی هم سیتی و یونایتد و بولتون و ... هم در یک خط قرار میگیرند. مشکل شما فقط این هست ؟!!
کسی منکر توانایی فنی آقای فرگوسن نشده، نمیشه و مسلما نخواهد شد ! حتی اگر بیشترین تنفر رو از یونایتد داشته باشه (مثلا من) نمیتونه بیاد توی یک بحث جدی بگه فرگوسن مربی بدی هست یا توانایی نداره !
بحث این چیزها نیست. ما داریم بحث پول رو مطرح میکنیم. بله فرگوسن میره هرناندز رو وقتی کسی نمیشناسه از مکزیک میاره، ولی آیا نمیره بازیکنی رو با یک قیمت بالا بخره ؟ همون هفته اول نقل و انتقالات اشلی یانگ رو 20 میلیون نخرید ؟ نمیخواست بیشتر از 30 میلیون برای اسنایدر هزینه کنه ؟ خب حتما بودجه داره که میخواد بخره دیگه ! با توجه به این همه بدهی هنگفت یونایتد این بودجه ها از کجا میاد ؟!
اتفاقا من فکر میکنم شماها بیش از حد دارید متعصبانه به قضیه نگاه میکنید.
مصاحبه مرجان هم خوب بود اما سوالها اصلا خوب نبود
دلیلی نداره یک نفر در مورد همه تیم ها و همه لیگ ها نظر بده! اگر پیرامون علاقه ها صحبت بشه و سوال بشه بهتر هست
این رو کاملا قبول دارم و اتفاقا خودم هم در مجله مطرح کردم. فکر میکنم مشکل اصلی من باشم ! یعنی چون تمام مصاحبه ها رو من انجام میدم کمی دیگه تکراری شده اصلا و چیز جدیدی ندارم به جز 2-3 تا سوال خاص حالا !
سعی میکنیم مصاحبه بعدی شکل تمام بهتری داشته باشه.
///
- ضمنا از هر دوی شما هم تشکر میکنم که مجله رو خوندید و حداقل اومدید انتقاد کردید درباره مطلبی که حالا از نظر شما این مشکلات رو داشته.