• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خسته نباشید.
شماره خوبی بود.
تقریبا تا به حال همه مطالب رو نخونده بودم! اما این شماره مختصر و مفید بود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
عرض خسته نباشید به دوستانی که زحمت تهیه مجله رو کشیدن و خوشامد به شهرام عزیز که لطف کردند و زحمت طراحی مجله رو به عهده گرفتند.
قالب مجله خیلی بهتر شده . همگی دوستان خسته نباشید.:)

ضمنا رفقایی که مجله رو مطالعه کردند میتونن نظرشون رو در نظرسنجی این شماره مجله اعلام کنند. شاد و پیروز باشید

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب !

بعلت مشغله بسیار زیاد اکثر اعضای مجله و نداشتن وقت برای تهیه مطلب و مقاله و ... مجله موقتا منتشر نمیشه تا 2-3 روز قبل از شروع جام جهانی که یک ویژه نامه میریم مخصوص جام جهانی !

شماره بعدیش هم بعد از پایان جام خواهد بود که به تحلیل و بررسی مسابقات و حواشی و ... اختصاص خواهد داشت.

خوشحال میشیم اگر دوستان درباره جام جهانی، نظری - مطلبی - مقاله ای چیزی دارن برامون بفرستن !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این پست بالا هم فردا به تاپیک اصلی منتقل میشه !

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
من مجله رو دانلود کردم. خسته نباشید، خیلی خوب کار شده بود.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
بچه ها خسته نباشید! دم همتون گرم... من با دقت میخونمش:happy:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوستان خسته نباشيد
ولي اناليز گروه ها خيلي طولاني بود حوصله ام نكشيد بخونم!خلاصه تر بنويسيد فكر كنم بهتر باشه!
باز هم خسته نباشيد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تشکر از تمام بر و بچه های مجله که زحمت تهیه این شماره رو کشیدند . مجله به تاپیک اصلی منتقل شد.
ضمنا نظرسنجی به روز شد . از همه دوستانی که مجله این شماره رو مطالعه کردند دعوت می کنم در نظرسنجی شرکت کنند . شاد و پیروز باشید

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من مجله رو خوندم . واقعا زحمت زیادی برای تهیه این شماره با توجه به حجم مطالب کشیده شده بود ضمن اینکه تحلیل تیمها از دیدگاه بچه ها یکی از نکات جالب این شماره بود . ممنون از لطف همه دوستانی که در مجله فوتبال زحمت می کشند و همینطور دوستانی که نظراتشون رو منعکس می کنند. شاد و پیروز باشید

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب !

این هم آخر خط ما در مجله فوتبال پرشین تولز !

بدلایلی که در گروه برای بچه ها توضیح دادم دیگه نمیتونم فعالیتم رو ادامه بدم متاسفانه و برای همین حالا استعفا دادیم بنحوی !

من چندتا مساله رو فقط اینجا بگم !

اول اینکه من بیشتر از 2 سال هست توی این فروم هستم. کارهای گروهی قابل توجهی هم انجام دادیم ! چه برای بخش سینما، چه برای بخش فوتبال و البته برای گفت و گو آزاد ... !

به جرأت میتونم بگم در تمامی این تجربه ها هیچ تجربه ای مثل مجله فوتبال نبود. یک کار گروهی فوق العاده عالی . همه با هم دوست بودیم. کوچکترین اختلافی بوجود نیومد در این مدت. تقریبا از شهریور سال پیش شروع کردیم و الان که در اواسط تیر هستیم و 17 شماره رو هم آنلاین کردیم فقط و فقط دوستی بود و کوچترین مشکلی هم پیش نیومد و بابت همین واقعا راضی هستم بابت وقتی که برای این کار گذاشتم و این تجربه رو کسب کردم که اینجا هم میشه کار گروهی انجام داد، منتها باید گروهش باشه !

دوم اینکه تشکر میکنم از تمامی اعضای مجله و اون دسته از دوستانی که معمولا بهمون مقاله میدادن مخصوصا حامد و یوسف که هیچوقت به شخص من "نه" نگفتن !

سوم اینکه مجددا تشکر میکنم از شخص بهروز، آقا ساسان و سایر اعضای مجله که به من اعتماد کردن، عنوان سردبیر رو به بنده دادن و اکثرا کارها رو هماهنگ میکردم ! توی اون گروه بدون شک از لحاظ سنی من از تمام بچه ها کوچکتر بودم ولی این لطف اونها بود که به من اعتماد کردن !

این رو توی گروه هم گفتم، باز هم میگم اینجا !

چهارم اینکه معذرت میخوام از تمامی اعضای مجله ! بابت اینکه بعضی وقتها شاید کار مثلا عقب بود، یکمی لحن من جدی تر از حد معمول خودمون میشد. بخاطر همین از همه معذرت میخوام ولی همه اینها بابت خود مجله بود و میدونم که شما هم این رو میدونید !

از شهرام عزیز تشکر میکنم که درخواست های ما رو برای طراحی پوستر قبول کردن. از علی (Live For What?) مدیر فوق العاده عزیزم در بخش سینما هم تشکر میکنم که از همون اول کلی به ما کمک کرد. بهمون مقاله میداد و درخواست مصاحبه رو هم در شرایطی که فوق العاده سرش شلوغ بود قبول کرد !

تمامی تلاش ما این بود که کاری شایسته تا حد ممکن رو انجام بدیم، مسلما کاستی هایی هم بود که دیگه بود دیگه !

یادی هم بکنیم از پارسا بهترین دوست من در این فروم که نیست و جاش خالی هست ولی شخص من یادمه که در کوران امتحاناتش میرفت مقاله پیدا میکرد و ترجمه میکرد !

امیر احمدی با تمام حرکات عجیبت دوست دارم !
icon10.gif

میلاد با اینکه حدودا 90% مقالاتت درباره بارسلونا بود (
icon10.gif
) ولی باید بگم کار کردن با تو واقعا عالی بود !

آقا فرزاد، آقا ساسان ! مثل همیشه به من لطف داشتید ! ممنونم !

بهروز خیلی نامردی !
icon10.gif

حمید کاریکاتورهات رو واقعا دوست داشتم !
icon10.gif

و البته مهدی ! واقعا من رو ببخش سر اون جر و بحث کردنها برای طرحها !
icon10.gif

دیگه همین دیگه !

با آرزوی موفقیت و پیشرفت کار برای شماره های بعدی مجله و با امید به اینکه این کار ادامه داشته باشه !

کل یوم چاکریم !

Last edited:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ای بابا!
چه متن تلخی! :دی

مگه میخوای بری گورت رو گم کنی اینجوری خداحافظی کردی؟ :دی
اصولا سردبیر وقتی میخواد خداحافظی کنه در آخرین کاری که انجام میده همچین متنی رو می نویسه.
حالا میخواستی از زیر بار یک شماره دیگه در بری عیب نداره :دی

در کل خوش گذشت حسام جان.
ایشالله حلوات رو بخوریم و بتونیم به وصیت نامت جامه عمل بپوشانیم!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خدایی تلخ نبود، 5 تا اسمایل هم گذاشتیم توش دیگه :دی

تازه کلی سعی کردم احساسی و خز نشه :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
حسام نکنه داری میری:(

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
حسام دل مارو درد اوردی با این پستت
02913IMM1sa6h6er9ide03we81a8.gif

این یوسف هم که رفت وصیت نامت رو گذاشت دلمون بیشتر ریش شد اقا

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
دوستان این موضوع رفتن حسام حتما دلیل خاصی داشته که این کار رو انجام داده . من در جریان این تصمیم حسام نیستم . اما حتما در پی ام باهاش صحبت می کنم تا حداقل دلیلی برای اینکارش که ظاهرا یکدفعه و بدون تصمیم قبلی بوده پیدا کنم. از همه دوستانی هم که لطف کردند و در این غم بزرگ :lol: با ما همدردی کردند متشکرم.
پ.ن: حسام خداییش اون متنت نشون میده اهل سینمایی :D
پ.ن2: بابا من که بابت باخت آرژانتین به غیر از اون چیزی که توی یه گروه بهت گفتم گیر ندادم بهت که حالا قهر می کنی :دی

شاد و پیروز باشید

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
lol !

بابا چه غم انگیز رفتار میکنید ؟!

من خدایی خیلی هم بدم میاد از این بیانیه های احساسی ! :دی

صرفا خواستم بصورت رسمی یک خداحافظی ای کرده باشم، تازه اومدم چاشنی طنز هم بهش بدم نگو غم انگیز شد !!! لول !

@ مرجان

ما هستیم حالا حالاها :دی

@ آقا ساسان

ما دربست مخلصیم آقا :دی

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
بوی توطئه میاد آقا جان:دی
حقوق عقب افتاده :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من قول داده بودم دلایل انصراف حسام عزیز رو از مجله بگم. الان موقعشه :دی
خب حسام در مقطعی از زندگیش قرار گرفته که باید برای دنیای بیرون از نتش وقت بیشتری بزاره . این کاملا قابل فهمه و من شخصا برای برنامه ریزی های همه بچه ها احترام قائلم.
به هر حال من از حسام خواهش کردم تا پایان مسابقات جام جهانی با ما باشه و ویژه نامه جام جهانی رو هم بیرون بدیم. بعد به اتفاق همه بچه های مجله و شما دوستان گلمون که همیشه نسبت به مجله لطف داشتید یک تصمیم برای ادامه کار بگیریم . اینکه اصلا کار رو ادامه بدیم یا اینکه در این مقطع توقفی کنیم و منتظر باشیم تا گرفتاریها کم بشه .
امیدوارم بهترین تصمیم جمعی رو بتونیم داشته باشیم . شاد و پیروز باشید

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب دوستان شماره جدید آنلاین شد !

برید دانلود کنید !

مخصوصا طرفداران هلند خیلی دوست دارم دانلود کنن مجله رو و نظراتشون رو درباره مقاله من بگن !

- اگر انتقادی چیزی هم درباره نوع فعالیت من در این یک سال حدودا، دارید بفرمایید برای سردبیر بعدی درس عبرتی بشه :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همگی خسته نباشید
خیلی خوب بود

بالا