سلام به همگی
من با حرفه سام واقعا موافق هستم. البته من تازه وارد سایت شدم، و این مسئله فقط توی سایت نیست. خیلی از جاها، ترجمه با کیفیت کم ارائه می شه و قیمت بسیار پایین هست. اگر یک مترجم قیمت کمتر می گیره اما کار ضعیف تر ارائه می کنه، به خودش توهین کرده! متاسفانه اکثر مدیران سایت، فقط می خوان با کمترین قیمت نویسنده استخدام کنند و همین باعث می شه که گیر چنین مترجمینی بیفتند. هر مترجم حرفه ای، از همون اول شرایط رو می گه، برای خود من، پیشنهاد اومده ترجمه و نویسندگی هر مطلب 500 تومان. خب آقای محترم، شما که نه تعداد کلمه یا سطر رو می گی، چجوری به 500 تومان رسیدی؟ متاسفانه افرادی هستند که که دنبال کار ارزان قیمت هستند و بالعکس نوینسدگانی که تقلب می کنند. هر دو گروه باعث صدمه خوردن به باقی می شن.
شما چقدر در مورد نویسنده هاتون تحقیق کردید؟ مطمئنا اگر چند نفر کار بد تحویل شما دادند، بدین معنا نیست که همه افراد کار ضعیف دارند. برای مثال، اگر شما با همین sam کار می کردید، راحت می فهمیدید که مترجم متعهد چطور کار می کنه.
شدنی نیست به این دلیل که نحوه کار هر نویسنده فرق میکنه پس باید نحوه قیمت گذاری هم فرق کنهبله !!!
قیمت پستها باید همه پرسی بشه و ایشالا روز شنبه و نهایت دوشنبه با چند تن از اساتید همین انجمن صفحه ای ایجاد و بعنوان مرجع نویسندگان قرار خواهیم داد.
امید است با تدبیر چند تن از دوستان حرفه ای به قیمت مناسب برسیم که نه نویسنده ضرر کنه و نه ادمین سایتی.
دوستانی که توافق هستند لایک کنن که تصمیم نهایی رو بگیرم با کمک شما.
یاعلی
Send From My Galaxy SIII Using Tapatalk
هست بگردی پیدا می شود. انشالله از تابستان خودم اگر خدا بخواهد باهاتان کار می کنم.شما معرفی کن
درجه گذاری شده قیمت گذاری خواهد شد.شدنی نیست به این دلیل که نحوه کار هر نویسنده فرق میکنه پس باید نحوه قیمت گذاری هم فرق کنه
قرار نیست قیمت همه چی باشه و فقط لینک مرجع میشه که مثلا ده نویسنده حرفه ای این قیمتهارو مشخص کردند.در اخرم دوستانی که می گویند بیایید قیمت تعیین بکنیم. واقعا نمی شود قیمت تعیین کرد.
برای مثال یکی بنده را می خواهد درسته. خوب می گوید پست با این مشخصات چه قدر می گیری مثلا می گویم 500 تومان.
خوب طرف می گوید اگر مثلا روزانه این قدر بیشتر بزنی باز همان مقدار را می گیری .
بهش می گویم چون دارید تعداد پست ها را می برید بالا یک کم بهتان تخفیف می دهم.
پس حتی هر پستی هم ما قیمت گذاری بکنیم. شاید یکی نامحدود خواست برایش بزنیم. دیگه که نباید با همان قیمت کار بکنیم. باید کمی ما هم باهاش راه بیاییم
کلا قیمت ها باید توافقی باشند بین نویسنده ها و مدیر سایت ها