• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
این هزینه ربطی به اون پول گمرک نداره؟ من شنیده بودم بالای 50 دلار هزینه داره
نه ... گمرک که گمرکه ... واسه کالاهایی که چه بر اساس تعداد ، چه بر اساس نوع ، چه بر اساس وزن تجاری حساب می شن در همه جای دنیا یک هزینه ای تحت عنوان گمرک می خوره که یک چیز عادیه.

این هزینه جداست و فقط واسه تحویل بسته می گیرن.

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
نه ... گمرک که گمرکه ... واسه کالاهایی که چه بر اساس تعداد ، چه بر اساس نوع ، چه بر اساس وزن تجاری حساب می شن در همه جای دنیا یک هزینه ای تحت عنوان گمرک می خوره که یک چیز عادیه.

این هزینه جداست و فقط واسه تحویل بسته می گیرن.
ببخشید زیاد سوال میکنم. این هزینه اگه چندتا از یک جنس باشه یا یه بسته بزرگتر باشه فرقی نمیکنه؟ آخه من یه بسته تقریبا 300 گرمی هم سفارش دادم تو راهه. واسه اونم باید 18 بدم؟

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
ببخشید زیاد سوال میکنم. این هزینه اگه چندتا از یک جنس باشه یا یه بسته بزرگتر باشه فرقی نمیکنه؟ آخه من یه بسته تقریبا 300 گرمی هم سفارش دادم تو راهه. واسه اونم باید 18 بدم؟
اگه زیر 50 دلار باشه و به هرحال غیر تجازی حساب شه همون هزینه عادی هست ؛ اونقدرها وزن و اینا مهم نیست. همون هزینه با توجه به شهر ( برای شما 18 تومان ) گرفته می شه.

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324

من الان یه دوماهیه دارم از چین جنس میارم ، یه سریاشم از علی اکسپرسه
کلا به این صورته :
زیر 50 دلار : 18 تومن 98% مواقع میگیرن ، اونم هزینه پسته داخل ایران و چک آپ محصولاته که چیز غیر مجاز نباشه
بالای 50 دلار در صورتی که جنستون تکی باشه ( یعنی یه دونه خرید کنید ولی مثلا اون یدونه 300 دلار باشه اصلا !!) : 10 الی 25 % ---معمولا 15%--- قیمت کلش گمرکی میخوره + 18 تومن پوله پست باز !!!!
بالای 50 دلار در صورتی که خریدتون مثلا 20 تا جنس مختلف باشه : هزینه گمرک و غیره نمیخوره ولی برای هر بسته که میرسه باید 18 تومن بدین ! یعنی 20 تا 18 تومن باید بدین !!!
بالا 50 دلار درصورتی که جنستون تعداد باشه یعنی از یک جنس باشه ولی ده تا باشه : 10 الی 35 % قیمت کلش گمرکی (موبایل و وسایل الکترونیک و لوازم ساختمونی بیشتر از همه گمرک میخورن) + کارت بازرگانی برای ترخیص (اگه کارت بازرگانی ندارین 10% قیمت کل باید پول ترخیص کار بدین که باز به انصافشه !!!) + چند تا 18 تومن برای پست داخلی !!!

ولی یه چیز بگم با همه این اوصاف و کلی پول گمرک و عوارض و فلان و پست و کوفت و ذهرمارش باز میصرفه ، واسه مثال من لباس مجلسی زنونه وارد میکنم ، لباس میشه 20 دلار ، با همه عوارض و گمرک و پست داخل و کارمزد صرافی آنلاین یا حواله ی صرافی تو منوچهری برام در میاد حدود 32-33 دلار !
حدود 120 تومن !! همین لباس رو اون وقت تو مرکز خریدا درست حسابی گذاشتن 600 هزار تومن ! من دونه ای 250 هم بفروشم رو تعداد 5 تا به بالا باز هم سود کردم
این چین لامصب معلوم نیست منابع رو از کجا میاره

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
کلا به این صورته :
زیر 50 دلار : 18 تومن 98% مواقع میگیرن ، اونم هزینه پسته داخل ایران و چک آپ محصولاته که چیز غیر مجاز نباشه
بالای 50 دلار در صورتی که جنستون تکی باشه ( یعنی یه دونه خرید کنید ولی مثلا اون یدونه 300 دلار باشه اصلا !!) : 10 الی 25 % ---معمولا 15%--- قیمت کلش گمرکی میخوره + 18 تومن پوله پست باز !!!!
بالای 50 دلار در صورتی که خریدتون مثلا 20 تا جنس مختلف باشه : هزینه گمرک و غیره نمیخوره ولی برای هر بسته که میرسه باید 18 تومن بدین ! یعنی 20 تا 18 تومن باید بدین !!!
بالا 50 دلار درصورتی که جنستون تعداد باشه یعنی از یک جنس باشه ولی ده تا باشه : 10 الی 35 % قیمت کلش گمرکی (موبایل و وسایل الکترونیک و لوازم ساختمونی بیشتر از همه گمرک میخورن) + کارت بازرگانی برای ترخیص (اگه کارت بازرگانی ندارین 10% قیمت کل باید پول ترخیص کار بدین که باز به انصافشه !!!) + چند تا 18 تومن برای پست داخلی !!!

ولی یه چیز بگم با همه این اوصاف و کلی پول گمرک و عوارض و فلان و پست و کوفت و ذهرمارش باز میصرفه ، واسه مثال من لباس مجلسی زنونه وارد میکنم ، لباس میشه 20 دلار ، با همه عوارض و گمرک و پست داخل و کارمزد صرافی آنلاین یا حواله ی صرافی تو منوچهری برام در میاد حدود 32-33 دلار !
حدود 120 تومن !! همین لباس رو اون وقت تو مرکز خریدا درست حسابی گذاشتن 600 هزار تومن ! من دونه ای 250 هم بفروشم رو تعداد 5 تا به بالا باز هم سود کردم
ممنون از راهنمایی کاملتون. یه سوال برام پیش اومد. فرض کنید یه جنسی قیمتش مثلا یکی دو دلار بیشتر نیست. حالا اگه من 20 تا از یک جنس دو دلاری سفارش بدم بازم همون 18 رو بدم کافیه یا دیگه غیر تجاری حساب میشه؟ باید گمرک بدم و کارت بازرگانی داشته باشم؟
یه سوال دیگه. شما با کارت بازرگانی برای خودت خرید میکنی یا همون ده درصد رو میدی؟ میخوام بدونم اون 20 دلاری به 32 رسیده با کارت بازرگانی هست یا نه؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
ممنون از راهنمایی کاملتون. یه سوال برام پیش اومد. فرض کنید یه جنسی قیمتش مثلا یکی دو دلار بیشتر نیست. حالا اگه من 20 تا از یک جنس دو دلاری سفارش بدم بازم همون 18 رو بدم کافیه یا دیگه غیر تجاری حساب میشه؟ باید گمرک بدم و کارت بازرگانی داشته باشم؟
یه سوال دیگه. شما با کارت بازرگانی برای خودت خرید میکنی یا همون ده درصد رو میدی؟ میخوام بدونم اون 20 دلاری به 32 رسیده با کارت بازرگانی هست یا نه؟
کلا به این صورته :

ترخیص کار ده درصدی ؟!
مطمئنی ترخیص کاره
!!!

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
والا اینجوری تست نکردم تاحالا

Sent From my IPHONE Via Tapatalk

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
ترخیص کار ده درصدی ؟!
مطمئنی ترخیص کاره
!!!
اره بخدا
اخه من زیاد زیاد ک خرید نمیکنم
بزرگ ترین خریدام 1800 دلاریه نه بیشتر
برای این مقدار ترخیرص کار 2 الی 10 درصد میگیره
من کلا دوبار کارم مشکل گمرکی خورد که عجله ای بود مجبوری با این شرکت ترخیص کاره همکاری کردیم بقیش میاد دم خونه گمرکیشو اداره پست میگیره تهرانم

به ما گفتن هزینه ترخیص بسته به قیمت روی حواله تصاعدیه دیگه نمیدونم
میشه توضیح بدید راجع بهش؟

Sent From my IPHONE Via Tapatalk

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
ترخیص کار ده درصدی ؟!
مطمئنی ترخیص کاره
!!!
سلام استاد.
این بدجوری نگرانم کرده:'(
3d3e5eff61df11a3c27e49a9687728e0.jpg

من قبلا هم دوتا خرید از چین با پست سنگاپور داشتم که بعد از مرحله
Despatched to overseas
حداکثر ۱هفته ایی میرسید ایران و دو سه روز بعدشم دستم
bd9262ffd7f9de8d03c6cc716e2076d6.jpg

236e6cd0284bd7eae6605579abff54f2.jpg

ولی این حالمو گرفته:'( :'( :'(
چیکار باید بکنم؟؟؟
ممنونتم، نمیدونم باید از کی بپرسم.
کمکم کنید
Sent from my 2014811

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام استاد.
این بدجوری نگرانم کرده:'(
3d3e5eff61df11a3c27e49a9687728e0.jpg

من قبلا هم دوتا خرید از چین با پست سنگاپور داشتم که بعد از مرحله
Despatched to overseas
حداکثر ۱هفته ایی میرسید ایران و دو سه روز بعدشم دستم
bd9262ffd7f9de8d03c6cc716e2076d6.jpg

236e6cd0284bd7eae6605579abff54f2.jpg

ولی این حالمو گرفته:'( :'( :'(
چیکار باید بکنم؟؟؟
ممنونتم، نمیدونم باید از کی بپرسم.
کمکم کنید
Sent from my 2014811
دقیقا نگرفتم
اگر توی سایت زده که شما گرفتی و واقعا دستت نرسیده این روال داخلی پست هست
با اداره پست اراک تماس بگیر !
اگر منظورتون این نبود لطفا کامل بنویسین
ببینیم چه کار میشه کرد

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دقیقا نگرفتم
اگر توی سایت زده که شما گرفتی و واقعا دستت نرسیده این روال داخلی پست هست
با اداره پست اراک تماس بگیر !
اگر منظورتون این نبود لطفا کامل بنویسین
ببینیم چه کار میشه کرد
نه، شما عکس اول رو ببینین، زده ۳ مارس رسیده ایران، ولی تو سایت پست خودمون تا این لحظه هیچی درج نشده
در صورتی که اگه عکسهای دوم و سوم رو ببینین که برای خریدهای قبلیم هستند، مشاهده میکنید که بعد از مرحله despatched to overseas حداکثر ۱هفته ایی میرسیده ایران و تو سایت پست خودمونم همون روز درج میشده و دو سه روز بعدش میرسیده‌دستم
ولی این یکی نمیدونم مشکلش کجاست
تقصیره منه، فروشنده هه، پست سنگاپوره یا پست خودمون.
نمیدونم باید چیکار کنم:(:(:(

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
نه، شما عکس اول رو ببینین، زده ۳ مارس رسیده ایران، ولی تو سایت پست خودمون تا این لحظه هیچی درج نشده
در صورتی که اگه عکسهای دوم و سوم رو ببینین که برای خریدهای قبلیم هستند، مشاهده میکنید که بعد از مرحله despatched to overseas حداکثر ۱هفته ایی میرسیده ایران و تو سایت پست خودمونم همون روز درج میشده و دو سه روز بعدش میرسیده‌دستم

پست سنگاپور تاخیر داره و بسیار کنده. آپدیتش هم با پست ایران هماهنگ نمیشه. فقط شما این مشکل رو نداشتی. اینکه گفتی حداکثر 1 هفته ای زیاد روش حساب نکن. این تعطیلات عیدچین تمام حساب کتاب ها رو بهم زد و بی نظمی در تمام مراحل ارسال ایجاد کرده....

نکته: سعی کن خریدهاتو با این پست انجام ندی چون جالب نیست.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
پست سنگاپور تاخیر داره و بسیار کنده. آپدیتش هم با پست ایران هماهنگ نمیشه. فقط شما این مشکل رو نداشتی. اینکه گفتی حداکثر 1 هفته ای زیاد روش حساب نکن. این تعطیلات عیدچین تمام حساب کتاب ها رو بهم زد و بی نظمی در تمام مراحل ارسال ایجاد کرده....

نکته: سعی کن خریدهاتو با این پست انجام ندی چون جالب نیست.
من رو حساب دوتا خرید قبلیم باز از سنگاپور استفاده کردم، همونطور که دیدید، هم تو بازه زمانیه خوبی رسیدن، هم تو این قضیه هماهنگیه هم مشکلی نبوده
ولی در هر صورت ۳ روز پیش بسته من رسیده ایران که اینا زدن arrived to overseas ، مگه نه؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام
سایت پست ایران از تاریخ 1 مارس به بعد برای بسته های خارجی آپدیت نشده.(در حقیقت وضعیت ها ثبت میشه و در اختیار UPU یا همون اتحادیه جهانی پست قرار میگیره به همون دلیل شما میتونید وضعیت بسته ها رو تو سایت پست کشور مبدا ببینید اما توی سایت رهگیری ایران کاربر نمیتونه این وضعیت رو ببینه)
مشکلشون نمیدونم چیه!
اما باهاشون در تماس هم بودم که میگن ما مشکلی نداریم و سیستممون درسته ! و با توضیح هم توجیه نمیشن!دوستانی که مشکل دارن هم از طریق این سامانه اطلاع بدن بهشون شاید قانع بشن که سیستمشون ایراد داره!
http://eop.post.ir/

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
سایت پست ایران از تاریخ 1 مارس به بعد برای بسته های خارجی آپدیت نشده.(در حقیقت وضعیت ها ثبت میشه و در اختیار UPU یا همون اتحادیه جهانی پست قرار میگیره به همون دلیل شما میتونید وضعیت بسته ها رو تو سایت پست کشور مبدا ببینید اما توی سایت رهگیری ایران کاربر نمیتونه این وضعیت رو ببینه)
مشکلشون نمیدونم چیه!
اما باهاشون در تماس هم بودم که میگن ما مشکلی نداریم و سیستممون درسته ! و با توضیح هم توجیه نمیشن!دوستانی که مشکل دارن هم از طریق این سامانه اطلاع بدن بهشون شاید قانع بشن که سیستمشون ایراد داره!
http://eop.post.ir/
برای جور دراومدن آمارشون با استاندارد های
پست جهانی
ضمنا اون 18 تومن هم مطابق دستور العمل پست جهانی نیست !
خودشون بهتر از من و شما میدونن که سیستم هاشون چشه !

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
تماس بگیر با اداره پست اراک
ضمنا سینگا پست هم بد شده سعی کن دیگه باهاشون کار نکنی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
برای جور دراومدن آمارشون با استاندارد های
پست جهانی
ضمنا اون 18 تومن هم مطابق دستور العمل پست جهانی نیست !
خودشون بهتر از من و شما میدونن که سیستم هاشون چشه !

اینکه میدونن یا خیر رو نمیدونم شایدم حرف شما درست باشه.
اما کلا اکثر افرادی که سر این کارها هستن دانش کافی رو ندارن.وقتی در مورد یه مسئله باهاشون صحبت میکنی بعد از کلی توضیح یه چیز دیگه تحویلت میدن
از اونطرف دلیلی هم نداره که بخوان رهگیری رو از دسترس کاربران خارج کنن.

Last edited:

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
وای خدارو شکر
چقد خوشحال شدم
پس بسته من رسیده
تقصیر پست خودمون بوده آپدیت نکرده
دوستان دمتون گرم که اطلاع دادین
خیلی حال دادین
انشاالله شنبه میرم اداره پست
تشککککککککککککککککر
@sJaguar باید ثبت شکایت به عنوان مشتری رو بزنم؟
بعد همه اطلاعات مثه کد ملی و شماره مرسوله و... رو بدم؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بالا