ببخشید زیاد سوال میکنم. این هزینه اگه چندتا از یک جنس باشه یا یه بسته بزرگتر باشه فرقی نمیکنه؟ آخه من یه بسته تقریبا 300 گرمی هم سفارش دادم تو راهه. واسه اونم باید 18 بدم؟
من الان یه دوماهیه دارم از چین جنس میارم ، یه سریاشم از علی اکسپرسه
کلا به این صورته :
زیر 50 دلار : 18 تومن 98% مواقع میگیرن ، اونم هزینه پسته داخل ایران و چک آپ محصولاته که چیز غیر مجاز نباشه
بالای 50 دلار در صورتی که جنستون تکی باشه ( یعنی یه دونه خرید کنید ولی مثلا اون یدونه 300 دلار باشه اصلا !!) : 10 الی 25 % ---معمولا 15%--- قیمت کلش گمرکی میخوره + 18 تومن پوله پست باز !!!!
بالای 50 دلار در صورتی که خریدتون مثلا 20 تا جنس مختلف باشه : هزینه گمرک و غیره نمیخوره ولی برای هر بسته که میرسه باید 18 تومن بدین ! یعنی 20 تا 18 تومن باید بدین !!!
بالا 50 دلار درصورتی که جنستون تعداد باشه یعنی از یک جنس باشه ولی ده تا باشه : 10 الی 35 % قیمت کلش گمرکی (موبایل و وسایل الکترونیک و لوازم ساختمونی بیشتر از همه گمرک میخورن) + کارت بازرگانی برای ترخیص (اگه کارت بازرگانی ندارین 10% قیمت کل باید پول ترخیص کار بدین که باز به انصافشه !!!) + چند تا 18 تومن برای پست داخلی !!!
ولی یه چیز بگم با همه این اوصاف و کلی پول گمرک و عوارض و فلان و پست و کوفت و ذهرمارش باز میصرفه ، واسه مثال من لباس مجلسی زنونه وارد میکنم ، لباس میشه 20 دلار ، با همه عوارض و گمرک و پست داخل و کارمزد صرافی آنلاین یا حواله ی صرافی تو منوچهری برام در میاد حدود 32-33 دلار !
حدود 120 تومن !! همین لباس رو اون وقت تو مرکز خریدا درست حسابی گذاشتن 600 هزار تومن ! من دونه ای 250 هم بفروشم رو تعداد 5 تا به بالا باز هم سود کردم
این چین لامصب معلوم نیست منابع رو از کجا میاره