با سلام خدمت دوستان ،
من چند وقته مشغول به خرید از چین هستم ، دفعه های اول لوازم مربوط به کار خودم (الکترونیکی ، مکانیکی) میاوردم ...رئیس گمرک پست (شهرستان هستم )بسیار مرد محترمی هست ولی هر سری روالی شبیه به بازجویی رو طی میکردم تا اجناس رو تحویل بگیرم یعنی برای هر قطعه باید توضیحات کامل میدادم که کار بردش چی هست و برای چی استفاده میکنم در نهایت یک تعهد میدادم!! که بنده لوازم ذکر شده رو در فلان دستگاه استفاده میکنم و هر زمان نیاز باشه باید جوابگو باشم و بعدش امضا میکردم

بگذریم با توجه به روابطی که داشتم و درخواست هایی که بود تصمیم گرفتم اجناس دیگه هم بیارم و تجارت کوچکی راه بندازم ... مستقیم با رئیس گمرک صحبت کردم و گفتم میخوام یک سری لباس عروس به قیمت 300 دلار بیارم چقدر باید گمرکی بدم ایشون گفتن من اجازه میدم استثنا" یک عدد بیاری و باید مبلغ نزدیک به 900 هزار تومن عوارض گمرکی بدی !!!
اینجا بود که متوجه شدم این روش جالبی نیست و بیشتر ضرر میکنم تا سود ! فکر کردم شاید اگر به مناطق آزاد مثل کیش،آبادان و ... بفرستم دیگه اینقدر گمک نخوره و همینطور هم شد ! یعنی یه آدرس تو مناطق آزاد میدادم (منزل دوستم) و جنس ها مستقیما میرفت در خونه دوستم و فقط مبلغ پست از تهران تا اونجا ازش گرفته میشد ... مثلا یک دفعه 30-40 عدد لباس بچه گانه سفارش دادم (نزدیک به 400 دلار )و فقط مبلغ 40000 تومن ازش گرفتن ...یا مثلا همون لباس عروس ها 2-3 تا میرفت اونجا و فقط 30 هزار تومن ازشون میگرفتن !!!
تا اینکه یه روز دوست من (که احتمالا حوصلش سر رفته بوده از دست کارای من :general208

به پستچی میگه آقا قضیه این بسته ها اینه ! طرف هم میخنده میگه هیچ فرقی نمیکنه شما هر کجای ایران باشید همین مبلغ ازتون گرفته میشه !!
من الان گیج شدم واقعا ! کی راست میگه ؟ گمرک شهر خودمون برای چی همچین مبلغی میگیره ؟! و یه جوری صحبت میکنه انگار جرمی مرتکب شدم برای واردات و باید کلی تنبیه بشم !!!
باز گفتم برای تست این سری آدرس تهران رو میدم شاید اتفاقی نیفتاد ! الیته هنوز جنس ها نرسیده 5 تا لیزر و یه سری سنسور پارک ماشین هست .... به نظر شما این جنس هایی که فرستادم تهران دچار مشکل میشه ؟