• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اینکه میدونن یا خیر رو نمیدونم شایدم حرف شما درست باشه.
اما کلا اکثر افرادی که سر این کارها هستن دانش کافی رو ندارن.وقتی در مورد یه مسئله باهاشون صحبت میکنی بعد از کلی توضیح یه چیز دیگه تحویلت میدن
از اونطرف دلیلی هم نداره که بخوان رهگیری رو از دسترس کاربران خارج کنن.
این عدم تخصص رو قبول دارم که اکثر جاها هست !
حدود دو سال پیش با یک رئیس اداره پست بحثم شد مشکلم رو گفتم ایشون گفت برو از دست من شکایت کن
وقتی از بازرسی پست پیگیری کردم دیدم آقای رئیس پست اصول کلی و قوانین کلی کارش رو هم نمیدونه یک جوان کم سواد و کم سن و سال
برای خودم این سوال هست که چطوری اینها استخدام دولت شدن !...
رهگیری رو خارج نمیکنن آمار غلط مینویسن
مثلا بسته توی تهرانه میزنن رسیده به دست صاحبش مثلا توی شهر دیگه
منظور من اینه

Savadkohy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
@glc_engineer
سلام

دوست عزیز بنده میخوام از انگلیس لباس یا کفش به صورت تکی ( 1 عدد ) خریداری کنم . بعد هزینه لباس هست 70 دلار بعد با هزینه ارسال به ایران میشه 88 دلار . این بیاد تهران منم تهرانم هزینه گمرک میخوره ؟ یا فقط هزینه پستی برای تحویل میگیرن ؟

چون تعداد 1 کی هست بازم گمرک میخوره یا نه ؟

ممنون

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
@glc_engineer
سلام

دوست عزیز بنده میخوام از انگلیس لباس یا کفش به صورت تکی ( 1 عدد ) خریداری کنم . بعد هزینه لباس هست 70 دلار بعد با هزینه ارسال به ایران میشه 88 دلار . این بیاد تهران منم تهرانم هزینه گمرک میخوره ؟ یا فقط هزینه پستی برای تحویل میگیرن ؟

چون تعداد 1 کی هست بازم گمرک میخوره یا نه ؟

ممنون
به احتمال خیلی زیاد خیر
حتی اگر گمرکی بخوره برا ی پوشاک تکی مبلغ کمی در نظر می گیرن

Savadkohy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
درست ، بعد اگر به همین روال سفارش بدیم و همه به یک آدرس باشه ، گیر نمیدن ؟ تعداد 1 یکی هستا . و اگر بخوای نفهمن که داری اینطوری سفارش میدی راه حلش چیه ؟

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
@glc_engineer

آقا من یه بستم ترکینگ کدش تا فرودگاه چین بود پستش هم wedo express بود
حالا اون ترکینگ کد میگه 18 روز پیش سوار هواپیما شده بیاد ایران ولی هنوز نرسیده دست مشتری
مورد بعدی اینکه ، ما هیچی نداریم ازش که الان بریم بگیم آقا جان بسته ما کجای این ایرانه مزخرفه! پست گمرک هرجا میریم میگه ترکینگ نامبر ، میدیم کد رو میگه تا فرودگاه چینه معلوم نیست کجاست صبر کن میرسه !

یه راهنمائی کن چی کارش کنیم اینو 4 روزه پدر مارو دراوردن !

khordadboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
لطف میفرمایید راهنمایی کنید، اگه من بخوام از امریکا یک بسته شامل گوشی و ساعت رو بفرستم ایران چطوری میتونم این کارو بکنم؟
حدودا 2 ماه دیگه یکی از دوستان مسافره و بسته رو میتونه بیاره ولی میخوام بدونم راهی هست که سریعتر و راحتتر بشه بسته رو فرستاد ایران؟ مثلا از طریق پست، اگه آره کدوم پست مطمئن تره؟ ضمنا راجع به گمرکی با گمرک کیش صحبت کردم گفتن گمرکی نمیگیرن، میخوام بفرستم کیش.

شرمنده که طولانی شد. سپاس فراوان

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
@glc_engineer

آقا من یه بستم ترکینگ کدش تا فرودگاه چین بود پستش هم wedo express بود
حالا اون ترکینگ کد میگه 18 روز پیش سوار هواپیما شده بیاد ایران ولی هنوز نرسیده دست مشتری
مورد بعدی اینکه ، ما هیچی نداریم ازش که الان بریم بگیم آقا جان بسته ما کجای این ایرانه مزخرفه! پست گمرک هرجا میریم میگه ترکینگ نامبر ، میدیم کد رو میگه تا فرودگاه چینه معلوم نیست کجاست صبر کن میرسه !

یه راهنمائی کن چی کارش کنیم اینو 4 روزه پدر مارو دراوردن !
من تخصصی ندارم ولی همین بسته ای که صفحه قبلی در موردش نوشتم مثل مال شما بود. یعنی ترکینک نامبرش تا فرودگاه سنگاپور میداد که فرستادنش. حدود 30 روز هم از اونجا طول کشید تا به دستم برسه. این 30 روز هم از هیچ جا نمیشد چکش کرد.

Sent from my GT-I9192 using Tapatalk

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با سلام خدمت دوستان ،
من چند وقته مشغول به خرید از چین هستم ، دفعه های اول لوازم مربوط به کار خودم (الکترونیکی ، مکانیکی) میاوردم ...رئیس گمرک پست (شهرستان هستم )بسیار مرد محترمی هست ولی هر سری روالی شبیه به بازجویی رو طی میکردم تا اجناس رو تحویل بگیرم یعنی برای هر قطعه باید توضیحات کامل میدادم که کار بردش چی هست و برای چی استفاده میکنم در نهایت یک تعهد میدادم!! که بنده لوازم ذکر شده رو در فلان دستگاه استفاده میکنم و هر زمان نیاز باشه باید جوابگو باشم و بعدش امضا میکردم :(
بگذریم با توجه به روابطی که داشتم و درخواست هایی که بود تصمیم گرفتم اجناس دیگه هم بیارم و تجارت کوچکی راه بندازم ... مستقیم با رئیس گمرک صحبت کردم و گفتم میخوام یک سری لباس عروس به قیمت 300 دلار بیارم چقدر باید گمرکی بدم ایشون گفتن من اجازه میدم استثنا" یک عدد بیاری و باید مبلغ نزدیک به 900 هزار تومن عوارض گمرکی بدی !!!

اینجا بود که متوجه شدم این روش جالبی نیست و بیشتر ضرر میکنم تا سود ! فکر کردم شاید اگر به مناطق آزاد مثل کیش،آبادان و ... بفرستم دیگه اینقدر گمک نخوره و همینطور هم شد ! یعنی یه آدرس تو مناطق آزاد میدادم (منزل دوستم) و جنس ها مستقیما میرفت در خونه دوستم و فقط مبلغ پست از تهران تا اونجا ازش گرفته میشد ... مثلا یک دفعه 30-40 عدد لباس بچه گانه سفارش دادم (نزدیک به 400 دلار )و فقط مبلغ 40000 تومن ازش گرفتن ...یا مثلا همون لباس عروس ها 2-3 تا میرفت اونجا و فقط 30 هزار تومن ازشون میگرفتن !!!

تا اینکه یه روز دوست من (که احتمالا حوصلش سر رفته بوده از دست کارای من :general208:) به پستچی میگه آقا قضیه این بسته ها اینه ! طرف هم میخنده میگه هیچ فرقی نمیکنه شما هر کجای ایران باشید همین مبلغ ازتون گرفته میشه !!

من الان گیج شدم واقعا ! کی راست میگه ؟ گمرک شهر خودمون برای چی همچین مبلغی میگیره ؟! و یه جوری صحبت میکنه انگار جرمی مرتکب شدم برای واردات و باید کلی تنبیه بشم !!!

باز گفتم برای تست این سری آدرس تهران رو میدم شاید اتفاقی نیفتاد ! الیته هنوز جنس ها نرسیده 5 تا لیزر و یه سری سنسور پارک ماشین هست .... به نظر شما این جنس هایی که فرستادم تهران دچار مشکل میشه ؟

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
من تخصصی ندارم ولی همین بسته ای که صفحه قبلی در موردش نوشتم مثل مال شما بود. یعنی ترکینک نامبرش تا فرودگاه سنگاپور میداد که فرستادنش. حدود 30 روز هم از اونجا طول کشید تا به دستم برسه. این 30 روز هم از هیچ جا نمیشد چکش کرد.

Sent from my GT-I9192 using Tapatalk

یعنی سی روز بعد از اینکه رسید فرودگاه رسید دستتون؟؟؟

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    113.1 KB · نمایش ها: 17

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
چند تا از دوستان از من سوال پرسیدن
جواب خاصی وجود نداره
ظاهرا سلیقه افراد در ادارات پست مختلف و گمرکات شهرستان تاثیر در اجرا موارد گمرکی داره و در نتیجه مقادیر متفاوت و متغیری اخذ میشه
...

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
14 روزه که منتظر یه محموله پستی هستم(داخل ایران) در حالی که باید حداکثر 10 روز طول میکشید چه جوری باید از پست شکایت کرد؟

khordadboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطف میفرمایید راهنمایی کنید، اگه من بخوام از امریکا یک بسته شامل گوشی و ساعت رو بفرستم ایران چطوری میتونم این کارو بکنم؟
منظورم اینه که از طریق کدوم شرکت پستی بفرستم؟ برای پیچوندن گمرک، کیش میخوام بفرستم.
هزینه و زمان تقریبی هم اگه میدونید بفرمایید.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
منظورم اینه که از طریق کدوم شرکت پستی بفرستم؟ برای پیچوندن گمرک، کیش میخوام بفرستم.
هزینه و زمان تقریبی هم اگه میدونید بفرمایید.
یو اس پی اس

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام خدمت اساتید من یک سوالی داشتم ممنون میشم اگر کسی اطلاعی در این مورد داره به من بگه
من یک کالا را می خواهم از سایت aliexpress خریداری کنم که Free Shiping است و مبلغش هم 8 دلاره و وزنش معادل 153 گرم است و باتوجه به صحبتی که با فروشنده کردم با China Post ارسال میکنه و از کشور چین و اما سوال من اینه که بابت یک همچین چیزی باید به اداره پست پولی پرداخت کنم ، منظورم اینه که آیا گمرکی بابت یک همچین چیزی باید داد؟معمولا هزینه تقریبی چقدر میشه؟و سوال آخر اینکه این بسته پستی را میارن درب منزل و بعد پول را می گیرند؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
با سلام خدمت اساتید من یک سوالی داشتم ممنون میشم اگر کسی اطلاعی در این مورد داره به من بگه
من یک کالا را می خواهم از سایت aliexpress خریداری کنم که Free Shiping است و مبلغش هم 8 دلاره و وزنش معادل 153 گرم است و باتوجه به صحبتی که با فروشنده کردم با China Post ارسال میکنه و از کشور چین و اما سوال من اینه که بابت یک همچین چیزی باید به اداره پست پولی پرداخت کنم ، منظورم اینه که آیا گمرکی بابت یک همچین چیزی باید داد؟معمولا هزینه تقریبی چقدر میشه؟و سوال آخر اینکه این بسته پستی را میارن درب منزل و بعد پول را می گیرند؟
بستگی به تشخیص گمرک داره
بله معمولا وقتی آوردن درب منزل اگر پولی باید بدید اونجا پرداخت میکنید
اگر از گمرک و گمرکی میترسید اصلا به سفارش کالا فکر نکنید !

physics

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
اگر جنس شما واقعا قابل پیگیری باشه که ارزشش 8 دلاره جنس شما اصلا گمرک نمی ره و مامور گمرک توی پست یک برچسب می زنن که ما به شما اعتماد داریم و از این حرفا و اصلا برگ سبز صادر نمی شه
اما وقتی پست کالا رو تحویل بده 15-20 تومن بابت خدمات پست میگیره و هیچ ربطی به گمرک نداره

بالا