• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

Milad88

Registered User
لایک‌ها
51
زمانش بستگی به نوع پستی داره که سفارشو میفرستن ... باید ببینید تو صفحه فروش فروشنده چه نوع ارسالی رو ساپورت میکنه ... مثلا تو علی اکسپرس بعضی فروشنده ها قید کردن کالا رو با پست رایگان سنگاپور به ایران میفرستن
که از زمان ارسال تا به دست شما برسه حدود 15 تا 60 روز زمان میبره ... دیرو زودش بستگی به این داره که سفارش تو باربری و ترانزیت چقدر معطل بمونه. با این نوع ارسال بعد از اینکه فروشنده کالا رو به پست تحویل داد
یه شماره رهگیری 13 کاراکتری به شما میده که 3 تا 10 روز بعد از اون (این زمان واسه اینه که اطلاعات بسته شما تو سیستم ثبت بشه) میتونی از اینجا سفارشتو رهگیری کنی ببینی تو چه مرحله ایه:
http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml
از سایت پست ایران هم میتونی رهگیری کنی:
http://itemtracking.post.ir

Last edited:

xzbnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زمانش بستگی به نوع پستی داره که سفارشو میفرستن ... باید ببینید تو صفحه فروش فروشنده چه نوع ارسالی رو ساپورت میکنه ... مثلا تو علی اکسپرس بعضی فروشنده ها قید کردن کالا رو با پست رایگان سنگاپور به ایران میفرستن
که از زمان ارسال تا به دست شما برسه حدود 15 تا 60 روز زمان میبره ... دیرو زودش بستگی به این داره که سفارش تو باربری و ترانزیت چقدر معطل بمونه. با این نوع ارسال بعد از اینکه فروشنده کالا رو به پست تحویل داد
یه شماره رهگیری 13 کاراکتری به شما میده که 3 تا 10 روز بعد از اون (این زمان واسه اینه که اطلاعات بسته شما تو سیستم ثبت بشه) میتونی از اینجا سفارشتو رهگیری کنی ببینی تو چه مرحله ایه:
http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml
از سایت پست ایران هم میتونی رهگیری کنی:
http://itemtracking.post.ir
آهان ممنون
میگم اونجوری که شما شنیدید و دیدید،
نهایت پولی که برا گمرک یک گوشی گرفتن چقدر بوده؟

sooheyl.92230

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان با تجربه
من یه سوال ساده دارم لطفا راهنمایی کنید...
اگه من بخام با خودم اندازه حجم مجاز بار(همون 30 کیلو) لباس بیارم مثلا 30 40 تا شلوار جین که بشه 30 کیلو باید هزینه گمرک بدم؟؟؟؟یا اصلا ربطی به وزن نداره و تا زیر 80$ فقط میشه بدون هزینه گمرکی جنس بیاری؟؟؟اگه به قیمته اینا چجور میخان بفهمن این جنس چه قیمته باید فاکتور با خودمون داشته باشیم یا خودشون کارشناسی میکنن؟؟
شرمنده سوال طولانی شد

Milad88

Registered User
لایک‌ها
51
آهان ممنون
میگم اونجوری که شما شنیدید و دیدید،
نهایت پولی که برا گمرک یک گوشی گرفتن چقدر بوده؟
سلام
گفتم که به قول دوستان سلیقه ایه ... باید 6 درصد باشه اما بیشتر میگیرن ... یکی از دوستان فروشنده که برای کاربرا به چین سفارش میده میگفت از مشتریاش حدود 15 درصد گرفتن ...یه بنده خدایی هم میگفت 25 درصد ازش گرفتن! ... من بیشتر از این نشنیدم.
همونطور که گفتم برو گمرک شهرتون سوال کن ببین چی میگن.
سالی 50 دلارشو معافی ... مثلا گوشیت 200 دلاره شما 150 دلارشو درصد بگیر.
فقط اینو بگم که برای یه دستگاه موبایل مخصوصا اگه گیفت یا همون هدیه باشه ارزش گذاریش بستگی به نظر ارزیاب داره و مالیاتشو میگیرن ... ممکنه فقط هزینه ترخیص پات حساب بشه

Last edited:

maedemsv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من می خوام از سایت aliexpress خرید کنم نه به صورت عمده و اینا در حد خرید شخصی و فقط هم لباس ولی قیمت جنس ها روی هم بیشتر از 50 دلار می شه یه سری گفتند که قیمت به جنس های زیر 50 دلار گمرک نمی خوره یه سری ام گفتند که خرید شخصی سالیانه زیر 50 دلار گمرک نداره. 2 تا سوال پیش میاد :
1- من اگه چند جنس جداگانه خریداری کنم که قیمت هرکدوم زیر 50 دلار اما قیمت مجموع بالای 50 دلار باشه ، گمرک بهش می خوره؟ اگه می خوره چطور محاسبه می شه؟
2- بهترین راه خرید از این سایت استفاده از webmoney هست یا بقیه کارت ها؟؟؟

Behro0oz

Registered User
لایک‌ها
412
سلام خدمت دوستان عزیز سال نو رو هم تبریک میگم
سوال داشتم درمورد خرید از سایت علی اکسپرس
در رابطه با پوشاک میخواستم ببینم کیفیت اجناس چقدر به اون چیزی که تو عکس نشون میده نزدیکه ؟
و خرید به صورت تعداد چه معضلاتی رو برای وارد کردن داره مثله هزینه گمرکی و کلاً ترخیص ؟ اگه تعداد زیاد باشه گیر نمیدن ؟ تعداد زیاد باشه هزینه گمرکی تصاعدی بالا نمیره ؟
درواقع هزینه ی گمرکی اجناسی مثله پوشاک چجوری محاسبه میشه و چقدره
مرسی از توجهتون

alirezaborhani77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه کانتینر پلی 4 اگه از چین بیاد ایران و هر پلی 4 340 دلار در بیاد هزینه گمرکش چقدرمیشه؟

dijem4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
توی سایت چینی که سفارش دادم مشخصات مشتری (تحویل گیرنده) اینطوری نوشته
Customer Name:SCOTT Memoli
Shipping Address:SCOTT Memoli,PO Box 33598,doha, 33598,Qatar​
بنظر شما اشتباهی صورت گرفته ؟

behnam1974

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام خدمت اساتید فنون گمرکی و سایر دوستان مطلع
من قصد خرید یکدستگاه دیتا ویدیو پرژکتور از چین به ارزش 850 دلار و دریافت آن توسط پست EMS را دارم.
سوال من اینست که چقدر احتمال دارد که این کالا مثلا توسط ارزیاب، بیش از 999 دلار تشخیص داده شود و EMS نتواند برایم ترخیصش کند و بنده رو درگیر دلال کارت بازرگانی و تشریفات ترخیص بکنند ؟
ضمن اینکه این آیتم بخوبی وبسایت سازنده دارد که از آنجا به دو فروشگاه بعنوان نمایندگی فروش این محصول لینک شده است که در هر دو فروشگاه قیمت آن 850 دلار قید شده است.
چنانچه علیرقم شواهد موجود بصورت دلبخواهی ارزیاب قیمت بالاتری ارزیابی کند آیا قابل دفاع است یا خیر؟
این آیتم رو در سایت گمرک چک کردم، با کد تعرفه 90072000 با عنوان پرژوکتورهای سینماتوگرافی با حقوق ورودی 4% و طبعا به همراه ارزش افزوده 10% سال 94 نیز اضافه شود که مجموعا 14% باید بشود. آیا این محاسبه من صحیح است یا اینکه هزینه های پنهان و یا تبصره احتمالی به این کد تعلق بگیرد که این محصول را مثلا از این کد تعرفه خارج سازند و با تعرفه دیگری محاسبه نمایند؟
آیا سقف واردات پستی بدون کارت بازرگانی و ترخیص غیر حضوری آن توسط شرکت های پست اکسپرس، نظیر DHL و EMS کماکان همان 999 دلار است یا اینکه کاهش پیدا کرده است؟
آیا از آنجا که نرخ آزاد دلار هیچ مرجع رسمی و معتبر ندارد، آیا این تعرفه را با نرخ دلار آزاد روز محاسبه مینمایند یا دلار مبادلاتی ؟
ممنون میشم دوستان این ابهامات بنده رو جواب بدن

sooheyl.92230

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معولا اگه وزن بارتون بيشتر از وزن معمول شركت هواپيمايي نباشه گمرك فرودگاه به وسايل توش اگه تعدادش از هر مورد تجاري نباشه كاري نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست عزیز
اگه به اندازه بار همون 30 کیلو لباس اوردم اما مثلا تعدادش شد 30 تا شلوار جین اون وقت گمرک هزینه میگیره؟چقد میگیره؟؟
اگه تو چندتا کیف و ساک پخششون کنم چی؟؟؟

parsa3060

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
57
سلام
تعرفه گوشی تو سال 93 مشمول ردیف 85171210 دارای 6% حقوق ورودیه و 6% مالیات ... تو سایت اتاق بازرگانی هم همین مورد قید شده
این توضیحات هم هست که حقوق ورودی علاوه بر حقوق و عوارض که مالیات غیر مستقیمه هزینه هایی مثل تخلیه و بارگیری، آزمایش، استاندارد، انبارداری و غیره رو هم شامل میشه
نکته جالبش اینه که نوشته: (در خصوص این که حقوق ورودی شامل تمام وصولی های گمرک می شود، اختلاف وجود دارد) شاید این که دوستان فرمودند گمرکی سلیقه ایه دلیلش این باشه.
حالا سایت گمرک رو نگاه کنید زده 25 درصد!!! ... نمیدونم شاید این مورد به روز نیست. شایدم همه رو با هم جمع بستن :D

حالا یه چیز جالبتر بگم
حدود 15 روز پیش یه گوشی از علی اکسپرس سفارش دادم 190 دلار ... توی این تاپیک و چند تا سایت دیگه خوندم بیشتر کسانی که گوشی سفارش دادند گمرک تیغشون زده و حسابی ناراضی بودن
گوشی منم که مدتیه ترانزیت شده ... گفتم نکنه گمرک یه حالی هم به من بده ... پریروز رفتم حوزه 3 گمرك فرودگاه امام تو چهارراه لشکر
یکی از مسئولین قسمت ترانزیت اونجا آشنامونه ... بهش جریانو گفتم که مثلا تو گمرک مازندران پدر صاحاب بچه رو درمیارن تو اراک اینجوریه و اصلا مگه گمرکی یه قلم گوشی چقده و از این حرفا
تایید یا تکذیب نکرد ... فقط گفت که هزینه ها مشخص شده و برای یه گوشی موبایل تعرفه 6 درصده ... کتاب تعرفه رو هم بهم نشون داد گفت خیالت راحت باشه.
میگفت پست گوشیو ببره درب منزل نمیشه کاریش کرد ... اما اینجا میشه کمش کرد ... نمیدونم تو کدوم تاپیک خوندم یکی دو تا از کاربرا گفتن رفتن گمرک صحبت کردن تونستن کمش کنن.
اینو هم گفت وقتی یه گوشی میاد به خاطر مسائل امنیتی میره واسه آزمایش که چند روزی واسه این کار زمان اضافه میشه (یکی از دلایلی که گوشی بعد از ورود به ایران دیر به دست صاحبش میرسه)
ببخشید زیاد حرف زدم ... امیدوارم تو هر شهری هستید نقره داغ نشید.
سپاس از توجهتون
حاجی گمرک چهارراه لشکر من رفتم زیاد هم رفتم برای چنتا جنس با سند و مدرک بهت می گم یک یا دو تا ترخیص کار داره که دستش با برخی ها (...) تو یک کاسه هست و اصلا به حرفاش اعتماد نکن میادبهت می گه من با 50 هزار در میارم و...بعد میاد امارتو میده به گمرکیه و یک پول حسابی ازت می گیره و پول تقسیم میشه و... خلاصه خیلی کلاشن مواظب باشید خواستید سند و مدرک محکمی برای این حرفم دارم کلا به ترخیص کار جماعت هرگز وهرگز اعتماد نکنید نمی گم کار نکنید می گم اعتماد نکنید فقط بچاپ بچاپ هست همین اون کتابی هم که نشونتون داده به من هم نشون داد همش چرت و پرت هست فقط برای گول زدن مردم و رسمی نشان دادن کارشون هست

Milad88

Registered User
لایک‌ها
51
حاجی گمرک چهارراه لشکر من رفتم زیاد هم رفتم برای چنتا جنس با سند و مدرک بهت می گم یک یا دو تا ترخیص کار داره که دستش با برخی ها (...) تو یک کاسه هست و اصلا به حرفاش اعتماد نکن میادبهت می گه من با 50 هزار در میارم و...بعد میاد امارتو میده به گمرکیه و یک پول حسابی ازت می گیره و پول تقسیم میشه و... خلاصه خیلی کلاشن مواظب باشید خواستید سند و مدرک محکمی برای این حرفم دارم کلا به ترخیص کار جماعت هرگز وهرگز اعتماد نکنید نمی گم کار نکنید می گم اعتماد نکنید فقط بچاپ بچاپ هست همین اون کتابی هم که نشونتون داده به من هم نشون داد همش چرت و پرت هست فقط برای گول زدن مردم و رسمی نشان دادن کارشون هست

سلام
دوست عزیز اصلا حرف من درباره ترخیص کار نبود!!!
شما یه بار دیگه پست منو بخووون!
ایشون ترخیص کار نیست! آشنای منه (خودیه) و کارمند گمرک (به دلایلی نمیگم تو گمرک سمتش چیه!!!)
قرار هم نیست چون هوامو داره پولی از من بگیره!

dss

Registered User
لایک‌ها
198
سلام خدمت دوستان عزیز سال نو رو هم تبریک میگم
سوال داشتم درمورد خرید از سایت علی اکسپرس
در رابطه با پوشاک میخواستم ببینم کیفیت اجناس چقدر به اون چیزی که تو عکس نشون میده نزدیکه ؟
و خرید به صورت تعداد چه معضلاتی رو برای وارد کردن داره مثله هزینه گمرکی و کلاً ترخیص ؟ اگه تعداد زیاد باشه گیر نمیدن ؟ تعداد زیاد باشه هزینه گمرکی تصاعدی بالا نمیره ؟
درواقع هزینه ی گمرکی اجناسی مثله پوشاک چجوری محاسبه میشه و چقدره
مرسی از توجهتون
کیفیت باید بخونه با عکس که بستگی به اعتبار فروشنده داره. باید زیاد دقت کنید که با عکس یکی باشه اگه یکی نبود اعتراض کنید.
جواب سوال 2 را تا 2 هفته دیگه میفهمم میگم اینجا

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام میخوام یه تلویزیون سفارش بدم از چین میاد با سیستم صوتی. قیمت کل بهم 3 میلیون و 500 دادن. حالا چقدر کمرک میخوره. گفته یک هفته ای میرسه ایران با هواپیما. خود تی وی 12 کیلو. سیستم صوتی کلا 14 کیلو. تو گمرک نگهش ندارن. من سابقه خرید گوشی از چین داشتم. یک هفته طول کشید از زمانی که رسید به خاک ایران تا برسه بدستم. نظرتون چیه.؟
من کسی رو ندیدم تلوزیون از خارج خرید کنه الان بروزترین تلوزیون ها در ایران و در یانه وجود داره بهتره از همین جا خرید کنید .

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
یه کانتینر پلی 4 اگه از چین بیاد ایران و هر پلی 4 340 دلار در بیاد هزینه گمرکش چقدرمیشه؟
مطمعنا اونقدر در میاد که نمیتونید با قیمت بیرون که بصورت غیر قانونی وارد مسشن رقابت کنید . مالیات + ارزش افزوده + حقوق ورودی + هزینه های ترخیص اینها هزینه هایی هست که شما پرداخت میکنید ولی اونی که غیر قانونی میاره پرداخت نمیکنه . تازه شانس بیارید که گیر داستان نمونه برداری و استاندارد نیوفتید که خودش ۱ ماهی بارتون رو تو گمرک الاف میکنه .

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
من کسی رو ندیدم تلوزیون از خارج خرید کنه الان بروزترین تلوزیون ها در ایران و در یانه وجود داره بهتره از همین جا خرید کنید .
شما اگه تلویزیونی با این مشخصات سراغ داری پیام خصوصی بدید
پنل الجی.
کیفیت ultra hd یا همون 4k و 49 اینچ و 3 بعدی passive
با سیستم عامل اندروید.
بورد درایور الجی.
با سیستم صوتی ساند بار و سابووفر.
قیمت 3.500

alirezaborhani77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مطمعنا اونقدر در میاد که نمیتونید با قیمت بیرون که بصورت غیر قانونی وارد مسشن رقابت کنید . مالیات + ارزش افزوده + حقوق ورودی + هزینه های ترخیص اینها هزینه هایی هست که شما پرداخت میکنید ولی اونی که غیر قانونی میاره پرداخت نمیکنه . تازه شانس بیارید که گیر داستان نمونه برداری و استاندارد نیوفتید که خودش ۱ ماهی بارتون رو تو گمرک الاف میکنه .
یعنی اکثرا غیرقانونی و قاچاقی وارد میکنن کنسول های بازی رو؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
پنل الجی.
با سیستم عامل اندروید.
بورد درایور الجی.
قیمت 3.500
خوشبختانه ایران یکی از بزرگترین مصرف کننده هاس لوازم لوکس و بروز دنیا هست . مطمعنا این امکاناتی که مد نظر دارید در بازار داخل گ در بانه وجود داره . مطمعن باشید از خارج بخرید و بیارید قیمت بیشتر واستون میفته

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
پنل الجی.
با سیستم عامل اندروید.
بورد درایور الجی.
قیمت 3.500
مدلش چیه