• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
با سلام خدمت دوستان ،
من چند وقته مشغول به خرید از چین هستم ، دفعه های اول لوازم مربوط به کار خودم (الکترونیکی ، مکانیکی) میاوردم ...رئیس گمرک پست (شهرستان هستم )بسیار مرد محترمی هست ولی هر سری روالی شبیه به بازجویی رو طی میکردم تا اجناس رو تحویل بگیرم یعنی برای هر قطعه باید توضیحات کامل میدادم که کار بردش چی هست و برای چی استفاده میکنم در نهایت یک تعهد میدادم!! که بنده لوازم ذکر شده رو در فلان دستگاه استفاده میکنم و هر زمان نیاز باشه باید جوابگو باشم و بعدش امضا میکردم :(
بگذریم با توجه به روابطی که داشتم و درخواست هایی که بود تصمیم گرفتم اجناس دیگه هم بیارم و تجارت کوچکی راه بندازم ... مستقیم با رئیس گمرک صحبت کردم و گفتم میخوام یک سری لباس عروس به قیمت 300 دلار بیارم چقدر باید گمرکی بدم ایشون گفتن من اجازه میدم استثنا" یک عدد بیاری و باید مبلغ نزدیک به 900 هزار تومن عوارض گمرکی بدی !!!

اینجا بود که متوجه شدم این روش جالبی نیست و بیشتر ضرر میکنم تا سود ! فکر کردم شاید اگر به مناطق آزاد مثل کیش،آبادان و ... بفرستم دیگه اینقدر گمک نخوره و همینطور هم شد ! یعنی یه آدرس تو مناطق آزاد میدادم (منزل دوستم) و جنس ها مستقیما میرفت در خونه دوستم و فقط مبلغ پست از تهران تا اونجا ازش گرفته میشد ... مثلا یک دفعه 30-40 عدد لباس بچه گانه سفارش دادم (نزدیک به 400 دلار )و فقط مبلغ 40000 تومن ازش گرفتن ...یا مثلا همون لباس عروس ها 2-3 تا میرفت اونجا و فقط 30 هزار تومن ازشون میگرفتن !!!

تا اینکه یه روز دوست من (که احتمالا حوصلش سر رفته بوده از دست کارای من :general208:) به پستچی میگه آقا قضیه این بسته ها اینه ! طرف هم میخنده میگه هیچ فرقی نمیکنه شما هر کجای ایران باشید همین مبلغ ازتون گرفته میشه !!

من الان گیج شدم واقعا ! کی راست میگه ؟ گمرک شهر خودمون برای چی همچین مبلغی میگیره ؟! و یه جوری صحبت میکنه انگار جرمی مرتکب شدم برای واردات و باید کلی تنبیه بشم !!!

باز گفتم برای تست این سری آدرس تهران رو میدم شاید اتفاقی نیفتاد ! الیته هنوز جنس ها نرسیده 5 تا لیزر و یه سری سنسور پارک ماشین هست .... به نظر شما این جنس هایی که فرستادم تهران دچار مشکل میشه ؟
من یک گوشی سفارش دادم. دوستم همون گوشی رو سفارش داد. من در منطقه ازاد اروند آبادان و دوستم تهرانه. دقیقا یک قیمت گمرکی از ما گرفته شد. با این تفاوت که در تهران پست درب منزل تحویل داده شد اما در ابادان پست به ابادان نیومد و گفتن مرکز استان. چون در ابادان برای مرسوله پستی خارجی اون ادارشو ندار یم.

Last edited:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
گمرک این دو جنس الکترونیکی چقدره؟
- شارژر موبایل/تبلت
- ولت/آمپر/وات متر (شاید بشه روش اسم مولتی متر رو گذاشت)

راهی داره به گمرکی ای که پست حساب کرده اعتراض کنیم؟ تهران (منطقه 14 پستی، میدون ولیعصر)

طبق سایت گمرک، چیزایی شبیه اینا بین 4 تا 40 درصده گمرکشون (البته احتمالاً اطلاعات سایتشون به روز نمیشه چندان)، ولی برای من به نظر میاد نزدیک 90 درصد حساب کرده!

هیچی جزئیات ننوشته، پست آورد دم خونه و یه کاغذ روش منگنه کردن نوشته "توزیع بسته خارجه بدون لفاف"، قیمت فلان تومن؛ بعد زیرش توی "صورتحساب" همون قیمت بالا رو نوشته به عنوان "حق السهم پست" و با مالیات بر ارزش افزوده ـش جمع کرده و مجموع رو نوشته...
اینطور که حساب میکنم، قیمتی که فرستنده روی بسته درج کرده رو ضربدر تقریباً قیمت دلار روز کردن! یه 90 درصدی نوشته روی برچسبی که چسبوندن روی جنس!

Last edited:

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
گمرک این دو جنس الکترونیکی چقدره؟
- شارژر موبایل/تبلت
- ولت/آمپر/وات متر (شاید بشه روش اسم مولتی متر رو گذاشت)

راهی داره به گمرکی ای که پست حساب کرده اعتراض کنیم؟ تهران (منطقه 14 پستی، میدون ولیعصر)

طبق سایت گمرک، چیزایی شبیه اینا بین 4 تا 40 درصده گمرکشون (البته احتمالاً اطلاعات سایتشون به روز نمیشه چندان)، ولی برای من به نظر میاد نزدیک 90 درصد حساب کرده!

هیچی جزئیات ننوشته، پست آورد دم خونه و یه کاغذ روش منگنه کردن نوشته "توزیع بسته خارجه بدون لفاف"، قیمت فلان تومن؛ بعد زیرش توی "صورتحساب" همون قیمت بالا رو نوشته به عنوان "حق السهم پست" و با مالیات بر ارزش افزوده ـش جمع کرده و مجموع رو نوشته...
اینطور که حساب میکنم، قیمتی که فرستنده روی بسته درج کرده رو ضربدر تقریباً قیمت دلار روز کردن! یه 90 درصدی نوشته روی برچسبی که چسبوندن روی جنس!
40 درصد رو از کجا آوردین
گمرکی این کالاها زیر 25 درصد تموم میشن
راه اعتراض ظاهرا هست اما تاثیر اعتراض بعیده !
قیمت دلار در پست قیمت دلار دولتی اصطلاحا مبادله در نظر گرفته میشه حدودا 2800 تومن
توزیع مرسوله خارجی در تهران حدودا 18 تومنه
پیشنهاد میکنم جهت افزایش اطلاعاتتون پست های قبلی رو نگاه کنین
مشابه مشکل و سوالات شما هست !

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
40 درصد رو از کجا آوردین
گمرکی این کالاها زیر 25 درصد تموم میشن
راه اعتراض ظاهرا هست اما تاثیر اعتراض بعیده !
قیمت دلار در پست قیمت دلار دولتی اصطلاحا مبادله در نظر گرفته میشه حدودا 2800 تومن
توزیع مرسوله خارجی در تهران حدودا 18 تومنه
پیشنهاد میکنم جهت افزایش اطلاعاتتون پست های قبلی رو نگاه کنین
مشابه مشکل و سوالات شما هست !

thanx. الان پستا رو چندین صفحه اخیر خوندم، همون 18 تومنه! واقعاً پول زوره برای جنسای 10-15 دلاری که پستش از اونور زمین 1-2 دلاره یا کمتر، حدود 6 دلار بدی به پست ایران! lol

اون درصد رو اینجا گشتم بینشون!
واقعاً کشور خر تو خریه و هیچ اطلاعات دقیقی در دسترس نیست؛ برای یه خرید اینترنتی پدر آدمو درمیارن و سیستم پستشون دلبخواهی کار میکنه برای تیغ زدن هر چه بیشتر ملت از هر راه ممکن! حالا شعار میدن میخوان به اقتصاد جهانی بپیوندن...

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
thanx. الان پستا رو چندین صفحه اخیر خوندم، همون 18 تومنه! واقعاً پول زوره برای جنسای 10-15 دلاری که پستش از اونور زمین 1-2 دلاره یا کمتر، حدود 6 دلار بدی به پست ایران! lol

اون درصد رو اینجا گشتم بینشون!
واقعاً کشور خر تو خریه و هیچ اطلاعات دقیقی در دسترس نیست؛ برای یه خرید اینترنتی پدر آدمو درمیارن و سیستم پستشون دلبخواهی کار میکنه برای تیغ زدن هر چه بیشتر ملت از هر راه ممکن! حالا شعار میدن میخوان به اقتصاد جهانی بپیوندن...
اطلاعات دقیق هست
ولی معمولا سلیقه ای عمل می شه

mardekohan

Registered User
لایک‌ها
40
اگه يه شركت تجاري بخواد به صورت موردي سفارش بگيره از مردم و جنس رو تو ايران تحويل شون بده ، امكانش هست با پست يه قرارداد داخلي ببنده ؟ چون اگه قرار بشه برا هر قلم گمركي بده هزينه اش خيلي بالا ميزنه . چون سفارش ها عمده نيستن كه يه بار بخواي گمرك بدي .

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اگه يه شركت تجاري بخواد به صورت موردي سفارش بگيره از مردم و جنس رو تو ايران تحويل شون بده ، امكانش هست با پست يه قرارداد داخلي ببنده ؟ چون اگه قرار بشه برا هر قلم گمركي بده هزينه اش خيلي بالا ميزنه . چون سفارش ها عمده نيستن كه يه بار بخواي گمرك بدي .
گمرک زیر مجموعه پست نیست
همچین امکانی وجود نداره

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
سلام میخوام یه تلویزیون سفارش بدم از چین میاد با سیستم صوتی. قیمت کل بهم 3 میلیون و 500 دادن. حالا چقدر کمرک میخوره. گفته یک هفته ای میرسه ایران با هواپیما. خود تی وی 12 کیلو. سیستم صوتی کلا 14 کیلو. تو گمرک نگهش ندارن. من سابقه خرید گوشی از چین داشتم. یک هفته طول کشید از زمانی که رسید به خاک ایران تا برسه بدستم. نظرتون چیه.؟

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام مجدد
چند تا سایت ترکیه ای معرفی میکنید مثل علی اکسپرس سند تو ایران داشته باشه ؟

aein

Registered User
لایک‌ها
77
سلام دوستان میخوام ی گوشی بخرم ایفون از علی اکسپرس حدود 170 دلار تا 200دلاره . گمرگ میخوره؟ چقدر تقریبا ؟

dijem4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نزدیک یه ماه پیش یه تبلت سفارش دادم از چین این کد رهگیریشه :RS237024354NL
چرا اینجوریه ؟؟!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
سلام
نزدیک یه ماه پیش یه تبلت سفارش دادم از چین این کد رهگیریشه :RS237024354NL
چرا اینجوریه ؟؟!

هنوز به نظر میاد به پست هلند تحویل داده نشده و اطلاعاتش ثبت نشدن. به فروشنده اعتراض کنید و درخواست کنید که بررسی بشه اگر یک ماه گذشته و در سایتشون گفتن که موجود بوده و ارسال کردن.

http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS237024354NL
https://www.internationalparceltracking.com/Main.aspx#/track/RS237024354NL/IR/

وقتی وارد ایران بشه تازه چند روز بعد میاد اینجا: http://itemtracking.post.ir/

dijem4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز هم سلام
آدرسی که واسه سفارش نوشتن دوحه قطرِ به نظر میاد که از اونجا میفرستن ایران به نظرتون درسته؟

xzbnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک گوشی سفارش دادم. دوستم همون گوشی رو سفارش داد. من در منطقه ازاد اروند آبادان و دوستم تهرانه. دقیقا یک قیمت گمرکی از ما گرفته شد. با این تفاوت که در تهران پست درب منزل تحویل داده شد اما در ابادان پست به ابادان نیومد و گفتن مرکز استان. چون در ابادان برای مرسوله پستی خارجی اون ادارشو ندار یم.
سلام
خوبی؟
داداش شما تو یکی از پست هات گفتی برای خودت ودوستت گوشی آوردن.
حالا می خوام بدونم ارزش گوشیتون چند دلار بود؟؟
و چقدر گمرکی از شما یا از دوستتون گرفتن؟
آگه خواستین مدل گوشیتونو بگین؟

Milad88

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
خوبی؟
داداش شما تو یکی از پست هات گفتی برای خودت ودوستت گوشی آوردن.
حالا می خوام بدونم ارزش گوشیتون چند دلار بود؟؟
و چقدر گمرکی از شما یا از دوستتون گرفتن؟
آگه خواستین مدل گوشیتونو بگین؟
سلام
تعرفه گوشی تو سال 93 مشمول ردیف 85171210 دارای 6% حقوق ورودیه و 6% مالیات ... تو سایت اتاق بازرگانی هم همین مورد قید شده
این توضیحات هم هست که حقوق ورودی علاوه بر حقوق و عوارض که مالیات غیر مستقیمه هزینه هایی مثل تخلیه و بارگیری، آزمایش، استاندارد، انبارداری و غیره رو هم شامل میشه
نکته جالبش اینه که نوشته: (در خصوص این که حقوق ورودی شامل تمام وصولی های گمرک می شود، اختلاف وجود دارد) شاید این که دوستان فرمودند گمرکی سلیقه ایه دلیلش این باشه.
حالا سایت گمرک رو نگاه کنید زده 25 درصد!!! ... نمیدونم شاید این مورد به روز نیست. شایدم همه رو با هم جمع بستن :D

حالا یه چیز جالبتر بگم
حدود 15 روز پیش یه گوشی از علی اکسپرس سفارش دادم 190 دلار ... توی این تاپیک و چند تا سایت دیگه خوندم بیشتر کسانی که گوشی سفارش دادند گمرک تیغشون زده و حسابی ناراضی بودن
گوشی منم که مدتیه ترانزیت شده ... گفتم نکنه گمرک یه حالی هم به من بده ... پریروز رفتم حوزه 3 گمرك فرودگاه امام تو چهارراه لشکر
یکی از مسئولین قسمت ترانزیت اونجا آشنامونه ... بهش جریانو گفتم که مثلا تو گمرک مازندران پدر صاحاب بچه رو درمیارن تو اراک اینجوریه و اصلا مگه گمرکی یه قلم گوشی چقده و از این حرفا
تایید یا تکذیب نکرد ... فقط گفت که هزینه ها مشخص شده و برای یه گوشی موبایل تعرفه 6 درصده ... کتاب تعرفه رو هم بهم نشون داد گفت خیالت راحت باشه.
میگفت پست گوشیو ببره درب منزل نمیشه کاریش کرد ... اما اینجا میشه کمش کرد ... نمیدونم تو کدوم تاپیک خوندم یکی دو تا از کاربرا گفتن رفتن گمرک صحبت کردن تونستن کمش کنن.
اینو هم گفت وقتی یه گوشی میاد به خاطر مسائل امنیتی میره واسه آزمایش که چند روزی واسه این کار زمان اضافه میشه (یکی از دلایلی که گوشی بعد از ورود به ایران دیر به دست صاحبش میرسه)
ببخشید زیاد حرف زدم ... امیدوارم تو هر شهری هستید نقره داغ نشید.
سپاس از توجهتون

Last edited:

sooheyl.92230

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

در این تاپیک کلیه مباحث و سوالات مربوط به پست و گمرک رو مطرح می کنیم.

لطفا برای تمام سوالات از این تاپیک استفاده کنید و تاپیک مستقل برای سوالاتتون ایجاد نکنید.

ممنون...
سلام خدمت همه دوستان با تجربه
من یه سوال ساده دارم لطفا راهنمایی کنید...
اگه من بخام با خودم اندازه حجم مجاز بار(همون 30 کیلو) لباس بیارم مثلا 30 40 تا شلوار جین که بشه 30 کیلو باید هزینه گمرک بدم؟؟؟؟یا اصلا ربطی به وزن نداره و تا زیر 80$ فقط میشه بدون هزینه گمرکی جنس بیاری؟؟؟اگه به قیمته اینا چجور میخان بفهمن این جنس چه قیمته باید فاکتور با خودمون داشته باشیم یا خودشون کارشناسی میکنن؟؟
شرمنده سوال طولانی شد

xzbnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تعرفه گوشی تو سال 93 مشمول ردیف 85171210 دارای 6% حقوق ورودیه و 6% مالیات ... تو سایت اتاق بازرگانی هم همین مورد قید شده
این توضیحات هم هست که حقوق ورودی علاوه بر حقوق و عوارض که مالیات غیر مستقیمه هزینه هایی مثل تخلیه و بارگیری، آزمایش، استاندارد، انبارداری و غیره رو هم شامل میشه
نکته جالبش اینه که نوشته: (در خصوص این که حقوق ورودی شامل تمام وصولی های گمرک می شود، اختلاف وجود دارد) شاید این که دوستان فرمودند گمرکی سلیقه ایه دلیلش این باشه.
حالا سایت گمرک رو نگاه کنید زده 25 درصد!!! ... نمیدونم شاید این مورد به روز نیست. شایدم همه رو با هم جمع بستن :D

حالا یه چیز جالبتر بگم
حدود 15 روز پیش یه گوشی از علی اکسپرس سفارش دادم 190 دلار ... توی این تاپیک و چند تا سایت دیگه خوندم بیشتر کسانی که گوشی سفارش دادند گمرک تیغشون زده و حسابی ناراضی بودن
گوشی منم که مدتیه ترانزیت شده ... گفتم نکنه گمرک یه حالی هم به من بده ... پریروز رفتم حوزه 3 گمرك فرودگاه امام تو چهارراه لشکر
یکی از مسئولین قسمت ترانزیت اونجا آشنامونه ... بهش جریانو گفتم که مثلا تو گمرک مازندران پدر صاحاب بچه رو درمیارن تو اراک اینجوریه و اصلا مگه گمرکی یه قلم گوشی چقده و از این حرفا
تایید یا تکذیب نکرد ... فقط گفت که هزینه ها مشخص شده و برای یه گوشی موبایل تعرفه 6 درصده ... کتاب تعرفه رو هم بهم نشون داد گفت خیالت راحت باشه.
میگفت پست گوشیو ببره درب منزل نمیشه کاریش کرد ... اما اینجا میشه کمش کرد ... نمیدونم تو کدوم تاپیک خوندم یکی دو تا از کاربرا گفتن رفتن گمرک صحبت کردن تونستن کمش کنن.
اینو هم گفت وقتی یه گوشی میاد به خاطر مسائل امنیتی میره واسه آزمایش که چند روزی واسه این کار زمان اضافه میشه (یکی از دلایلی که گوشی بعد از ورود به ایران دیر به دست صاحبش میرسه)
ببخشید زیاد حرف زدم ... امیدوارم تو هر شهری هستید نقره داغ نشید.
سپاس از توجهتون
آهان ممنون
یعنی برای یک گوشی که وارد میشه
کلا 6 درصد گمرکی میگیرن؟؟
و آگه اومدیم بیشتر گرفته بودند خب رفتیم اداره پست دقیقا چی بهشون بگیم؟

Milad88

Registered User
لایک‌ها
51
آهان ممنون
یعنی برای یک گوشی که وارد میشه
کلا 6 درصد گمرکی میگیرن؟؟
و آگه اومدیم بیشتر گرفته بودند خب رفتیم اداره پست دقیقا چی بهشون بگیم؟
سلام
قاعدتا باید اینجوری باشه ... این بنده خدا خودش مسئوله و کننده کار گفت 6 درصد (منبع موثق ... شما بخونید پارتی موثق!) ... اما عملا دارن بیشتر میگیرن ... به پست که نمیشه چیزی گفت چون حساب گمرک از پست جداست ... گمرک هم زیاد پات حساب کنن آشنا نداشته باشی فکر نکنم کاری از پیش ببری.
اگه گوشی سفارش دادی ... رسید ایران یه سر به گمرک بزن ببین چی میگن.
تو همین فروم خوندم چند نفری گفته بودن قبل از اینکه پست بیاره درب منزل خودشون رفتن گمرک ... یه بنده خدایی هم میگفت از گمرک زنگ زدن بیا گوشیتو بگیر (راست و دروغش گردن راوی) اما قبل از اینکه تحویل پست بشه احتمالش هست با صحبت کمش کنی.
واسه منم قراره همونجا ردیفش کنن.

Last edited:

xzbnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قاعدتا باید اینجوری باشه ... این بنده خدا خودش مسئوله و کننده کار گفت 6 درصد (منبع موثق ... شما بخونید پارتی موثق!) ... اما عملا دارن بیشتر میگیرن ... به پست که نمیشه چیزی گفت چون حساب گمرک از پست جداست ... گمرک هم زیاد پات حساب کنن آشنا نداشته باشی فکر نکنم کاری از پیش ببری.
اگه گوشی سفارش دادی ... رسید ایران یه سر به گمرک بزن ببین چی میگن.
تو همین فروم خوندم چند نفری گفته بودن قبل از اینکه پست بیاره درب منزل خودشون رفتن گمرک ... یه بنده خدایی هم میگفت از گمرک زنگ زدن بیا گوشیتو بگیر (راست و دروغش گردن راوی) اما قبل از اینکه تحویل پست بشه احتمالش هست با صحبت کمش کنی.
واسه منم قراره همونجا ردیفش کنن.
آهان ممنون
زمان مشخصی داره؟که برم گمرک شهرمون
مثلا بعد از سفارش گوشی چند روز بعدش برم گمرک؟تقریبی

در کل حالا اومدیم که داده بودند به پست
نهایت پول گمرکی که میگیرند چقدره؟(گوشی در حد 160تا200دلار)
همانطور که بعضی هارو تیغ زدن

بالا