یه چیز بهت می گم و خلاصت کنم!
به شدت دنبال خرید از شرکت های چینی هستم اما همشون کلاه بردارن!
برای اثبات حرفم با نمایندگی اصلی dhl در ایران حرف زدم گفت تا چیزی به اسم خرید اینترنتی برای پست نشده و اینکه این سایت ها اسم dhl رو میارن برای جلب اعتماد شماست که پول رو بریزین!
خیلی باهالی که می خوای 1000 دلار رو همینجوری بدی دستشون!
اگر 1000 دلارت رفت می خوای بری خره کیرو بچسبی؟
من می خوام یه موبایل 100 دلاری بخرم از چین دارم کل اینترنت رو واسه تحقیق می ذارم زیر پا!
وسترن آنیین یک حواله بانکی بی نام و نشان هست برای کلاه برداری چون دیگه نمی تونی پیگیری کنی که پولت به کجا میره و نمی تونی اگر بهت جنس رو ندادن پیگیری کنی چون اصلا پیگیری نداره!
اما پی پال رو می تونی تا حدی پیگیری کنی!کلا گول صادر کردن فاکتور و این حرف ها رو نخور که همش دروغ!
از دو سایت چینی زیر بخر که مطمئن هستن و پی پال هم دارن و عمده هم می فروشن و سایت واسطه بین خریدار و فروشنده هستن:
www.dhgate.com
www.alibaba.com
البته یادت باشه که اگر با پی پال خرید کردی و مقصد رو زدی ایران قید پولت رو بزن چون هم حساب خریدار رو می بنده پی پال هم فروشنده می تونه خیلی راحت واست جنس رو نفرسته چون ایران تحریمه!
پس بهترین و مطمئن ترین راه این هست که از 2 سایت بالا که گفتم خرید کنی و با پی پال خرید کنی و به ایران هم نفرستی اول بفرستی دبی بعد واست بفرستن ایران!
شرکت
ایران دلیور داره این کار رو انجام میده که خودم هم می خوام باهاشون شروع به کار بکنم!
این ها تجربه 2 3 هفته تحقیق من برای خرید از چین بود!