سلام
سریع ترین نوع خدمات پستی داخلی چیه؟ و اگه بخوام یه سری مدارک رو با این نوع پست از اصفهان به تهران بفرستم باهاش چقدر طول میکشه تا برسه دست طرف و هزینه ش چه جوریه؟
تنکس این ادونس
پست پیشتاز.
اگه قبل از ساعت 9 در شهر اصفهان پست بشه، قبل از ساعت 12 روز بعد در تهران به دست گیرنده میرسه. البته بعضی ها میگن قبل از ساعت 11 و بعضی دیگه 13 ولی شما میخوای خیالت راحت باشه همون قبل از 9 پست کن که %100 فرداش به دست گیرنده برسه.
هزینه پستی یه سی دی بدون قاب با پاکت حبابدار که وزنشون جمعا 30 گرم شده بود از اصفهان به تهران 1200 تومن شد. (حدود 2 هفته پیش)
سلام
سریع ترین نوع خدمات پستی داخلی چیه؟ و اگه بخوام یه سری مدارک رو با این نوع پست از اصفهان به تهران بفرستم باهاش چقدر طول میکشه تا برسه دست طرف و هزینه ش چه جوریه؟
تنکس این ادونس
پست پیشتاز 3 4 روز طول میکشه!!بنده خدارو به اشتباه انداختی!!سریع ترین پست ویژه هست که تا قبل از 2 بعد از ظهر پست کنی 8 صبح فرداش میرسه!
اگه من یه کد رهگیری به شما بدم که در ساعت 9 صبح از باجه بازار اصفهان پست شده و فرداش ساعت 11 صبح به دست من در کرج رسیده، چه کار میکنی؟
بهتره در مسائلی که تجربه نداریم، حکم تعین نکنیم.
پیشتاز دیگه مثل قبل نیست یعنی حتما یکروزه نمیریه 1-4 روز متغییر هست بسته به پست مبدا و مقصد
اگر بعدازظهر بفرستی فرداش ارسال میشه و دیگه شب ارسال نمیشه
عزیزم حرف خودمو تحویل خودم میدی؟ دمت گرم دیگه!
عرض کردم اگه قبل از 9 صبح پذیرش بشه، قطعا فرداش قبل از ظهر میرسه. قانونش اینه مگر اینکه کامیونی که مرسوله رو میاره بره توی دره! که توی این چند سالی که من با پیشتاز کار کردم حتی یک دفعه هم تاخیر نداشته.
باشه آقا هر چی شما میگی
ولی من بعضی وقتها پیشتاز میفرستم
مثلا از کرج میفرستم بوشهر 4 روز روی شاخشه
تازه پست مرکزی صبح هم ارسال میکنم و با تجزیه ساعت 2 هم میره ولی دیر میرسه
اگر هم به شهرستان باشه و مراکز استان باشه زیر 48 ساعت امکان نداره برسه مگر اینکه پست مقصد پست قوی باشه و نوع ارسال هم هوایی باشه و زمینی نباشه
من قبلا ساعت 4 بعدازظهر پیشتاز میفرستادم 9 صبح دست طرف بود البته سه سال پیش
پس همشهری هم دراومدیماول اینکه تجربه ثابت کرده پست طالقانی یه خورده مورد منکراتی داره
اگه من یه کد رهگیری به شما بدم که در ساعت 9 صبح از باجه بازار اصفهان پست شده و فرداش ساعت 11 صبح به دست من در کرج رسیده، چه کار میکنی؟
بهتره در مسائلی که تجربه نداریم، حکم تعین نکنیم.
داداش نکنه تو غار خوابیدی!برو الان پست کن هر ساعتی دوست داشتی عمرا زیر 3 روز برسه!!
سلام
یه بسته حدودا 200-300 گرمی از شیراز به تهران چقدر طول میکشه؟
هزینش؟
ممنون
اين پاكت های پست پيشتاز حتما بايد مال خودشون رو استفاده كنیم ؟ چون من چند تا وسيله كه كارتون مقوايی داشتن فرستادم گيرنده ها كارتون درب و داغون تحويل گرفته بودن. نميشه خودمون پاكت بهتر تهيه كنيم ؟
يك سوال ديگه : اين بسته ها رو حتما بايد داخل پست بسته بندی كرد يا ميشه پاكت ها رو از پست بخری بياری خونه بسته بندی كنی بعد ببری پست و پستش كنی ؟
عزیزم حرف از دهن در میاد! گفتم اگه کد رهگیری بدم 9 صبح اصفهان پست شده فرداش صبح کرج به دست من رسیده چی کار میکنی؟ فروم رو ترک میکنی بری توی غار بخوابی؟ تو بگو چی کار میکنی من کد رهگیری همینجا جلوی عالم و آدم میزارم.
حالا واسه دست گرمی کد رهگیری از خراسان به تهران رو داشته باش که یک روزه رسیده.
http://tntsearch.post.ir
کد رهگیری: 26766000011408699445
ارسال مرسوله: 6 دی 1389 ساعت 2 بعد از ظهر
رسیدن مرسوله به تجزیه تهران: همان روز ساعت 11 شب :lol:
رسیدن مرسوله به دست گیرنده: 7 دی 1389 قبل از ظهر. (یعنی کمتر از 22 ساعت پس از ارسال)
اون تاریخ رسید هم که 8 دی هست تاریخ قرار دادن در سایت هست اگر زیر امضا رو هم نگاه کنید زده 7/10/89.
حالا شما برو یه شماره رهگیری از کتول به قرچک بزار که 8 روز طول کشیده... کاش فقط قبلش اینجا رو بخوانی که ما درباره اصفهان به تهران و کلا شهرهای بزرگ صحبت میکنیم نه روستا ها!
اگه یه روزه با پست پیشتاز برسه قول میدم میرم تو غار!حداقل از دود و ترافیک و سر و صدا راحت میشم
بعدم داداش این که تاریخ رسید پستیه!خسته نباشی تاریخ ارسالش مهمه که ننوشته!!!ممکنه تو هر تاریخی پست شده باشه!خوبه تو وکیل نشدی