• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
یکی نیست بگه بابام توی پست کار میکنه، داداشم توی پست کار میکنه... آخه چیزی که به من مربوط نیست چرا بیخودی دخالت میکنم؟! :eek:

ولی اگر واقعا دنبال ویزای غار هستی :D یه پخ بزن کد رهگیری خودمو برات pm کنم که ساعت ارسال هم داره. از اصفهان به کرج در کمتر از 24 ساعت. :D

اگه وکیل شده بودم چی میشد؟ :rolleyes:

یکی هم همینو به من بگه!!!ولی هر موفق با پست پیشتاز از فیض و نشاط فرستادم حداقل 3 روز طول کشیده!!

اگه وکیل میشدی میرفتی با موکلت زندون:D

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
یه چیز بهت می گم و خلاصت کنم!
به شدت دنبال خرید از شرکت های چینی هستم اما همشون کلاه بردارن!
برای اثبات حرفم با نمایندگی اصلی dhl در ایران حرف زدم گفت تا چیزی به اسم خرید اینترنتی برای پست نشده و اینکه این سایت ها اسم dhl رو میارن برای جلب اعتماد شماست که پول رو بریزین!
خیلی باهالی که می خوای 1000 دلار رو همینجوری بدی دستشون!
اگر 1000 دلارت رفت می خوای بری خره کیرو بچسبی؟
من می خوام یه موبایل 100 دلاری بخرم از چین دارم کل اینترنت رو واسه تحقیق می ذارم زیر پا!
وسترن آنیین یک حواله بانکی بی نام و نشان هست برای کلاه برداری چون دیگه نمی تونی پیگیری کنی که پولت به کجا میره و نمی تونی اگر بهت جنس رو ندادن پیگیری کنی چون اصلا پیگیری نداره!
اما پی پال رو می تونی تا حدی پیگیری کنی!کلا گول صادر کردن فاکتور و این حرف ها رو نخور که همش دروغ!
از دو سایت چینی زیر بخر که مطمئن هستن و پی پال هم دارن و عمده هم می فروشن و سایت واسطه بین خریدار و فروشنده هستن:
www.dhgate.com
www.alibaba.com
البته یادت باشه که اگر با پی پال خرید کردی و مقصد رو زدی ایران قید پولت رو بزن چون هم حساب خریدار رو می بنده پی پال هم فروشنده می تونه خیلی راحت واست جنس رو نفرسته چون ایران تحریمه!
پس بهترین و مطمئن ترین راه این هست که از 2 سایت بالا که گفتم خرید کنی و با پی پال خرید کنی و به ایران هم نفرستی اول بفرستی دبی بعد واست بفرستن ایران!
شرکت ایران دلیور داره این کار رو انجام میده که خودم هم می خوام باهاشون شروع به کار بکنم!
این ها تجربه 2 3 هفته تحقیق من برای خرید از چین بود!

ممنون از لطف شما
بله همانطور که فرمودید سایت های aliexpress.com و dhgate.com بهترین ها هستند در این زمینه که پول رو بعد از دریافت کالا به خریدار به فروشنده میدهند

Last edited:

Nirvanna

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

چند نمونه از یک کالا به عنوان سمپل از یه شرکت چینی با پست tnt واسمون ارسال شده الان رسیده گمرک تهران ارزش پولیش کمتر از 10000تومان هست و وزنش حدود 5کیلو... آیا به دنگ و فنگ های گمرک برای ترخیص ممکنه نیاز بشه؟!

nobleyam

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یکی از دوستای من میخواد از امریکا یه لب تاپ واسم بفرسته آیا میشه از گمرک ردش کرد و اصلا چه مراحلی داره؟
و دوم اینکه اگه خودم از اونجا بیام و لب تاپ یا دوربین خریده باشم ایا میتونم با کارتنش بدون دادن گمرکی با خودم بیارمش یا باید قید بسته بندی و کارتنش رو بزنم؟؟؟؟

paymanz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه سوال داشتم
اگر یه بسته پستی 5-6 کیلوئی رو از یه کشور همسایه(عراق) از مرز زمینی بفرستن به یه ادرس توی تهرانو این بین گمرک بخواد بهش گیر بده این بسته تو مرز گیر میکنه یا تا تهران میاد؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
پست رو بیخیال شید
جدیدا دزد شده ناجور
از هر بسته ای یه چیزی کش میرن

OneOFThem

Registered User
لایک‌ها
3
تو سایت اداره صنایع گشتم چیزی پیدا نکردم.
اگه یه نفر بخواد یه کامارو از دوبی یا نه.
نزدیکتر بگم از اروند یا کیش وارد کنه و اینجاهم پلاک ملی بشه چقدر خرج پلاک کردن و وارد کردن و گمرکی و... میشه؟؟
اصلا اجازه میدن؟؟

Nasrolahi

Registered User
لایک‌ها
3
تو سایت اداره صنایع گشتم چیزی پیدا نکردم.
اگه یه نفر بخواد یه کامارو از دوبی یا نه.
نزدیکتر بگم از اروند یا کیش وارد کنه و اینجاهم پلاک ملی بشه چقدر خرج پلاک کردن و وارد کردن و گمرکی و... میشه؟؟
اصلا اجازه میدن؟؟

سلام
کامارو داخل ایران فقط با وثیقه میتونه بیاد
فقط گذر موقت

مگر اینکه حضرتعالی پارتی داشته باشید

pejvakc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک بسته از کشور آلمان دریافت کردم که محتوی یک آیپد دست دوم بود با وزن تقریبی 1.4 کیلو گرم .
ارزیاب اداره پست و گمرک مرکزی ( چهار راه لشگر ) اونو معادل $300 ارزیابی کرد و بابتش از من 64,300T پول گرفتند .
دستگاه مشکل داره و میخواهم برگردونمش به همون آدرس در آلمان .
سه تا سئوال دارم :
1 - آیا از یک دستگاه دست دوم میتونن و باید گمرکی بگیرن ؟
2 - هزینه پستش برای برگشتش چقدر میشه ؟
3 - آیا چون دارم دستگاه رو دوباره پس میفرستم , گمرکی که از من برای این بسته و دستگاه گرفتن بهم عودت میدن ؟
ممنون از راهنمائیتون

Last edited:

hadikazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک جعبه قرص برام از سوئد پست کرذن چقدر گمرکی می تونه بخوره؟ قیمتش اونجا 46 دلار بود !
ممنون

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان به نظرتون 10جفت کفش از چین واسم بیاد، به ارزش مجموعا حدود 400$ چقدر گمرک میخوره؟
این تعرفه هایی که توی سایت گمرک زدن واحدش چیه؟ درصده؟
http://www.tpo.ir/tlaw/tariff.aspx

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
یکی از دوستان من میخواد یه اکس باکس با وزن 6 کیلو برام با DHL پست کنه . بعد یه نفر بهم گفت به مامور پست بگو که این بسته هدیه است اینطوری گمرک نمیخوره ! میخواستم ببینم این قضیه صحت داره ؟! در ضمن تا حالا از خارج چیزی برام نفرستادن ! انگار هر ایرانی در سال 500 $ متیونه با پست Gift داشته باشه ! هر کی اطلاعاتی داره دریغ نکنه و بگه . ممنون :blush:

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
من که تا حالا نه در سایت پست و نه در سایت سازمان گمرک همچین چیزی ندیدم.

ولی کلا دی اچ ال تخصص خاصی تو پیچوندن گمرکی داره.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
با کارت تبریک تولد باید بفرستن.

ارزش اظهار شده رو هم یه 30% کمتر بزنن.

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
ببینید اگه با پست DHL برات ارسال کنه هزینه بیشتری بابت هزینه پستی میپردازین ولی تو پست ایران بسته باز نمیشه و مستقیم میارن در خونه تحویلتون میدن و هیچ گمرکی بهش نمیخوره.این حرفو من از یکی از کارمندان پست تهران 4راه لشگر شنیدم راست و دروغش رو نمیدونم.

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
دوست عزیز برای من یه بسته فرستادن از طریق dhl از همونجا نزدیک 1 ماه طول کشید ولی خودشون اوردن به وزن تقریبان 2 کیلو حالا 6 کیلو نمیدونم

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
ببینید اگه با پست DHL برات ارسال کنه هزینه بیشتری بابت هزینه پستی میپردازین ولی تو پست ایران بسته باز نمیشه و مستقیم میارن در خونه تحویلتون میدن و هیچ گمرکی بهش نمیخوره.این حرفو من از یکی از کارمندان پست تهران 4راه لشگر شنیدم راست و دروغش رو نمیدونم.

درسته دوست عزیز دقیقا 95 هزار تومان پول پستش شد از آلمان به ایران ! ولی فکر نکنم گمرک بگیره . چون دوستم گفت گزینه هدیه تو فرمی که بود زدم ! یه نفر هم بهم گفت من همینطوری برای دوستم انجام دادم 1 ریال هم گمرک نداد ! اگرم گفت گمرک 1 کم چک و چونه میزنم که هدیه است و از این حرفا :دی

بالا