• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان
درباره ی وارد کردن کالا به کشور کلی مطلب هست اما درباره ی فرستادن کمتر هست، هزینه پست هم که بیش از هزار درصد رشد کرده
خیلی جستجو کردم و ظاهرا پست فقط تا سقف 50 دلار رو ساپورت می کنه و بیشتر از اون رو باید کارت بازرگانی داشته باشند ( میشه قیمت غیر واقعی به پست داد ولی بیمه مشکل ساز میشه، اگر کالا خسارت ببینه بیمه نهایتش 45 دلار بخواد بده)
خواستم ببینم کسی راه دیگه ای که بشه کالای با قیمت بیشتر از مثلا 500 دلار فرستاد خارج سراغ داره؟
اگر کسی مطلع هست خواهش می کنم کمک کنه.ممنونم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
منی که ساکن تهران هم هستم میتونم جزو افراد عادی ازین طریق (انزلی) سالی 1 بار خودرو بگیرم؟
و میشه پلاک ملی کرد ؟
خیر , این خودروها فقط مخصوص تردد در محدوده منطقه آزاد انزلی هستند و روی این خودروها GPS نصب میشه و تردد اون در خارج از محدوده به عنوان کالای قاچاق محسوب میشه و جریمه سنگینی داره.
برای وارد کردن خودرو با پلاک ملی شما اول نیاز به کارت بازرگانی دارید و الباقی موارد .

اگه تمام هزینه هاش برای پلاک ملی کردن داده بشه فرقی با قیمت بازار میکنه قیمت نهایی که درمیاد؟
تو یه انجمنی خوندم که سود واردات خودرو از حداقل 10 میلیون شروع میشه تا به بالا بسته به نوع خودرو .
ولی چون برای پلاک ملی باید با کارت بازرگانی وارد کرد بعدش باید مالیات بر درآمد بدی و مالیات خودرو خیلی زیاد هست.
پس واردات خودرو شخصی نمیصرفه , ضمنا اینقدر تو گمرک دوندگی داره که کسی اصلا حال نداره دنبالش بره

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
سلام خدمت اساتید محترم.من میخوام به یکی از آشناهام در چین بگم که یه ایفون ۵اس واسم از طریق dhl بفرسته.میخواستم ببینم این چه مقدار گمرک بش تعلق میگیره. ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بگه عزیزان

Sent from my iPhone using Tapatalk

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام خدمت اساتید محترم.من میخوام به یکی از آشناهام در چین بگم که یه ایفون ۵اس واسم از طریق dhl بفرسته.میخواستم ببینم این چه مقدار گمرک بش تعلق میگیره. ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بگه عزیزان

حدود 20 تا 25 درصد که خود دی اچ ال می گیره ازت بابت ترخیص
به جای دی اچ ال بده آرامکس برات بیاره ارزونتره

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام دوستان
درباره ی وارد کردن کالا به کشور کلی مطلب هست اما درباره ی فرستادن کمتر هست، هزینه پست هم که بیش از هزار درصد رشد کرده
خیلی جستجو کردم و ظاهرا پست فقط تا سقف 50 دلار رو ساپورت می کنه و بیشتر از اون رو باید کارت بازرگانی داشته باشند ( میشه قیمت غیر واقعی به پست داد ولی بیمه مشکل ساز میشه، اگر کالا خسارت ببینه بیمه نهایتش 45 دلار بخواد بده)
خواستم ببینم کسی راه دیگه ای که بشه کالای با قیمت بیشتر از مثلا 500 دلار فرستاد خارج سراغ داره؟
اگر کسی مطلع هست خواهش می کنم کمک کنه.ممنونم
فرقی نمی کنه
مشکلی در ارسال نداری شما
اون 50 دلار بیشتر برای بار وارداتیه
بیشتر گمرک ها برای بار تا 1000 دلار هم شما احتیاج به کارت نداری
شما برای اینکه بیمه واقعی داشته باشی
باید بدی به کوریر حمل کنه برات
که معمولا زیر 20 کیلو حمل نمی کنن و بیشتر اوقات اونو 45 کیلو برات حساب میکنن
پست های اکسپرس همانطوری که گفتین بیمه واقعی ندارن
شما بگو چی می خوای بفرستی و به کدوم کشور تا دقیق راهنمائیت کنم
مورد با مورد فرق داره

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422

جواب شما
که پیغام خصوصی فرستادی
گمرکی رو من از خودم که در نمیارم که زیاد باشه یا کم یا سودم توش دخیل باشه به شما زیاد بگم
6 درصد گمرکی بر (ارزش بار به اضافه هزینه حمل) + 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده + هزینه های انبارداری و دستمزد ترخیص کار خود دی اچ ال
سایر هزینه های متفرقه بعضا به صورت موردی مانند 10 درصد اضافه بر هزینه ارسال بار یا شیپینگ به علت عدم اسفاده از خطوط داخلی
هزینه استاندارد
هزینه حمل نقل
معمولا دی اچ ال 20 تا 25 درصد ارزش واقعی کالای الکترونیکی را به عنوان این هزینه ها جهت ترخیص میگیره

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
جواب شما
که پیغام خصوصی فرستادی
گمرکی رو من از خودم که در نمیارم که زیاد باشه یا کم یا سودم توش دخیل باشه به شما زیاد بگم
6 درصد گمرکی بر (ارزش بار به اضافه هزینه حمل) + 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده + هزینه های انبارداری و دستمزد ترخیص کار خود دی اچ ال
سایر هزینه های متفرقه بعضا به صورت موردی مانند 10 درصد اضافه بر هزینه ارسال بار یا شیپینگ به علت عدم اسفاده از خطوط داخلی
هزینه استاندارد
هزینه حمل نقل
معمولا دی اچ ال 20 تا 25 درصد ارزش واقعی کالای الکترونیکی را به عنوان این هزینه ها جهت ترخیص میگیره
ممنون از توضیحاتتون عزیز..پس کلا اونجا سر گردنه هستش.هرکاری عشقشون کشید انجام میدن.نه قانونی نه چیزی

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
فرقی نمی کنه
مشکلی در ارسال نداری شما
اون 50 دلار بیشتر برای بار وارداتیه
بیشتر گمرک ها برای بار تا 1000 دلار هم شما احتیاج به کارت نداری
شما برای اینکه بیمه واقعی داشته باشی
باید بدی به کوریر حمل کنه برات
که معمولا زیر 20 کیلو حمل نمی کنن و بیشتر اوقات اونو 45 کیلو برات حساب میکنن
پست های اکسپرس همانطوری که گفتین بیمه واقعی ندارن
شما بگو چی می خوای بفرستی و به کدوم کشور تا دقیق راهنمائیت کنم
مورد با مورد فرق داره
خیلی ممنونم، آره همین چیزی که شما گفتی هست خوشبختانه گوش شیطون کر هنوز خودمون خودمون رو تحریم نکردیم در این زمینه!
کوریر چی هست؟ سرچ کردم چیزی پیدا نکردم، منظورتون همون کیسه بالای 20-30 کیلویی پست هست؟ این به کارم نمیاد
شرکت های بیمه، برای این کار بیمه می کنن؟ فکر کنم با اشخاص حقوقی فقط قرار ببندند
من می خوام یه سری کتاب بفرستم هرجایی که بخوان کشور خاصی مدنظر نیست، مگه شرایط خاصی هست ؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
خیلی ممنونم، آره همین چیزی که شما گفتی هست خوشبختانه گوش شیطون کر هنوز خودمون خودمون رو تحریم نکردیم در این زمینه!
کوریر چی هست؟ سرچ کردم چیزی پیدا نکردم، منظورتون همون کیسه بالای 20-30 کیلویی پست هست؟ این به کارم نمیاد
شرکت های بیمه، برای این کار بیمه می کنن؟ فکر کنم با اشخاص حقوقی فقط قرار ببندند
من می خوام یه سری کتاب بفرستم هرجایی که بخوان کشور خاصی مدنظر نیست، مگه شرایط خاصی هست ؟
خدا را شکر
ارسال بار بین المللی
courier
http://en.wikipedia.org/wiki/Courier
شما همون دی اچ ال که زنگ میزنی بگو وصلت کنن به کارگو دی اچ ال

میتونی مثلا بری کارگو ایران ایر
برای ارسال کتاب تا اونجائیکه من میدونم احتیاج به اینکه شخصیت حقوقی هم باشی نیست
ارسال کتاب ( دقیق تر دریافت کتاب در بعضی از کشورها ) تابع شرایط خاص هست مثل امارت و عربستان سعودی

یه فوت کوزه گری بیزنس
اگر بار ارسالی داری مثلا به ژاپن به طرفت در ژاپن یا یه دوست در هر کشور دیگه بگو که برای ارسال از اکانت اون میخواهی استفاده کنی
اصولا ارسال بار با نرخ ایران و از طریق دفاتر داخلی کوریرها به نسبت استفاده از نرخ دفاتر خارجی اونها بین 10-35 درصد گرونتره
به اضافه اینکه چند ماهی هم هست که میبایستی 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده بدی
ولی اگر از اکانت طرف خارجی برای پیشکرایه استفاده کنی یا بارت را بعضا پس کرایه کنی به همین نسبت ارزانتره

مثلا هزینه ارسالت میشه 100 دلار با استفاده از پیشکرایه ایرانی
باید 108 دلار پرداخت کنی
با استفاده از اکانت مشتری خارجیت میشه
100 -(20%) میشه 80 دلار مثلا

اینم به خاطر اینکه با عکس آواتورت خیلی حال کردم

یا علی صلوات بر محمد و آل محمد

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
یدونه گوشی میخواستم از چین سفارش بدم . حدود 230 دلار هستش میخواستم بدونم چقدر گمرک میخوره

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
یدونه گوشی میخواستم از چین سفارش بدم . حدود 230 دلار هستش میخواستم بدونم چقدر گمرک میخوره
روی مبالغ کم گمرکی به صورت سلیقه ای و شانسیه
بعید میدونم بیشتر از 40000 تومن بشه

mr.abbas

Registered User
لایک‌ها
5
باعرض سلام
میخواستم بدونم اگه بخوام مقداری قاب گوشی وارد کنم از چین , اررررزون ترین نوع حمل به ایران چی هست ؟ اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه . در مورد زمانشم اگه میشه راهنمایی کنین که چقدر طول می کشه .
:android01:

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
باعرض سلام
میخواستم بدونم اگه بخوام مقداری قاب گوشی وارد کنم از چین , اررررزون ترین نوع حمل به ایران چی هست ؟ اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه . در مورد زمانشم اگه میشه راهنمایی کنین که چقدر طول می کشه .
:android01:
ارزونترین نوع حمل از چین به ایران دریایی است
از 25 روز تا 60 روز
بارتون باید سنگین باشه
حداقل 300 کیلو

mr.abbas

Registered User
لایک‌ها
5
ارزونترین نوع حمل از چین به ایران دریایی است
از 25 روز تا 60 روز
بارتون باید سنگین باشه
حداقل 300 کیلو

ممنون دوست عزیز .
من میخواستم قاب گوشی و کیف تبلت و . . . این چیزا وارد کنم و اون تعدادی ک مد نظرم هست به 300 ک نمیرسه !
گزینه ی بعدی که به صرف باشه چیه ؟
در مورد گمرک هم میشه توضیح بدین ( فقط میدونم 8 درصد مالیات ارزش بر افزوده میخوره , مالیات لوازم جانبی تو سال 93 نمیدونم ! )
ممنون .

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
ممنون دوست عزیز .
من میخواستم قاب گوشی و کیف تبلت و . . . این چیزا وارد کنم و اون تعدادی ک مد نظرم هست به 300 ک نمیرسه !
گزینه ی بعدی که به صرف باشه چیه ؟
در مورد گمرک هم میشه توضیح بدین ( فقط میدونم 8 درصد مالیات ارزش بر افزوده میخوره , مالیات لوازم جانبی تو سال 93 نمیدونم ! )
ممنون .
کارگو ماهان ایر
در مورد توضیحات کل تاپیک را از اول تا به اینجا بخون 20 دقیقه وقتت را میگیره
لوازم جانبی کلیه
قاب گوشی با کیف تبلت فرق میکنه
پیش فاکتورت رابده دقیق بهت بگم چقدره گمرکیش
یا علی
صلوات بر محمد و آل محمد

mr.abbas

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون بخاطر راهنمایی .
حدود 1000 تا قاب , گارد , بامپر گوشی ( سایزهای مختلف , بعضی هاشونم داخلشون باطری داره ! ) هستش که هزینه اش بین 1500 تا 2000 دلار میشه ! فعلا در حال انتخابم و دارم رو طرحاش کار میکنم واسه همون پیش فاکتور ندارم ! !
فقط میخوام حدود هزینه ی گمرک بدونم آخه من تقریبا پیش فروش کردم و میخوام قیمت حدودی به مشتری بدم .
ممنون .

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام مجدد
الان بهترین شرکت برای پست داخلی چیه؟
تیپاکس فقط برای تهرانه؟
برای پست کردن سفارشات فروشگاه اینترنتی (شخص حقیقی) با شرکت پست باید قرار داد ببندیم؟یعنی تخفیفی میدن؟ شرایطش چطوری هست؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
با سلام مجدد
الان بهترین شرکت برای پست داخلی چیه؟
تیپاکس فقط برای تهرانه؟
برای پست کردن سفارشات فروشگاه اینترنتی (شخص حقیقی) با شرکت پست باید قرار داد ببندیم؟یعنی تخفیفی میدن؟ شرایطش چطوری هست؟
نه
تیپاکس تقریبا اکثر شهرهای ایران دفتر داره
بعید میدونم پست تخفیف خاصی بده
فقط روی ارسال مطبوعات و کتاب نرخش کمتره
باربری های دیگه ای هم هستن مثل تیپاکس
ولی تیپاکس خدماتش معقولانه تره روی بسته های کوچک
مثل کتاب

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان پست بدجور گند زده به تعرفه هاش یه پاکت نامه 10 گرمی فرستادم 5900 شد، چند روز پیش هم دوستم بسته 450 گرمی فرستاد 9800 o_O
سفارشی هم جمع کردن!

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
آقا من تازه کارم کسی وارده کمک کنه ممنوننش میشم

بالا