m.mirfazeli
Registered User
دوستان پست بدجور گند زده به تعرفه هاش یه پاکت نامه 10 گرمی فرستادم 5900 شد، چند روز پیش هم دوستم بسته 450 گرمی فرستاد 9800
سفارشی هم جمع کردن!
15% اضافه کردن به نرخاشون
دوستان پست بدجور گند زده به تعرفه هاش یه پاکت نامه 10 گرمی فرستادم 5900 شد، چند روز پیش هم دوستم بسته 450 گرمی فرستاد 9800
سفارشی هم جمع کردن!
چی بگیمآقا من تازه کارم کسی وارده کمک کنه ممنوننش میشم
از فروشنده بخواه اچ اس کد محصولاتشو بهت بدهممنون بخاطر راهنمایی .
حدود 1000 تا قاب , گارد , بامپر گوشی ( سایزهای مختلف , بعضی هاشونم داخلشون باطری داره ! ) هستش که هزینه اش بین 1500 تا 2000 دلار میشه ! فعلا در حال انتخابم و دارم رو طرحاش کار میکنم واسه همون پیش فاکتور ندارم ! !
فقط میخوام حدود هزینه ی گمرک بدونم آخه من تقریبا پیش فروش کردم و میخوام قیمت حدودی به مشتری بدم .
ممنون .
http://www.chaparnet.com/چاپار هم خوبه شبیه تیپاکسه
چه کالایی ؟سلام خدمت دوستان، میتونم بدونم خرید مستمر از علی اکسپرس به صورت تعداد شامل چقدر گمرک میشه؟!
عمده برات نمی صرفهسلام دوستان
مي خواستم بدونم اگر بخوام لباس هاي زنانه از چين وارد كنم گمرگ اجازه ورود مي ده؟؟؟ در ضمن هزينه واردات چقدر هست؟؟؟ برام بصرفه هست؟؟؟
باتشكر
اگر بخواهید بصورت هوایی بیارید با توجه به ارزش پایین کالاتون فکر نمیکنم صرفه اقتصادی براتون داشته باشه مگر اینکه کالای خاص رو بخواهید وارد کنید .باعرض سلام
میخواستم بدونم اگه بخوام مقداری قاب گوشی وارد کنم از چین , اررررزون ترین نوع حمل به ایران چی هست ؟ اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه . در مورد زمانشم اگه میشه راهنمایی کنین که چقدر طول می کشه .
:android01:
کیف، کفش، عینک و ساعتچه کالایی ؟
این همه اطلاعات رو چیجوری دارین؟عمده برات نمی صرفه
گمرکی پوشاک خیلی بالاست
هزینه واردات را شما میدونی !
چی میخوای بیاری چند کیلو کی کدوم گمرک
؟...
بعضا درسته ولی از جیبش که نمی ده هزینه ارسال رو یک جوری روی قیمت جنسش کشیدهسلام کسی میدونه قضیه این حمل رایگان (free shipping) که تو سایت های علی بابا و علی اکسپرس زده به چه صورت هست؟
یعنی تا بندر ایران رایگان میفرستن بیاد؟
بدترین سرویس که شما میگی یعنی زمان ارسال زیاد ؟ یا مشکلات دیگه ای هم هس؟بعضا درسته ولی از جیبش که نمی ده هزینه ارسال رو یک جوری روی قیمت جنسش کشیده
معمولا میگن دور تو دور هم رایگان می فرستیم یعنی تا خونتون
ولی بدترین سروی سممکن رو انتخاب میکنن که ارزون بیفته
پست معمولی چینبدترین سرویس که شما میگی یعنی زمان ارسال زیاد ؟ یا مشکلات دیگه ای هم هس؟
کیف و کفش معمولا گمرکیش کیلویی حساب میشهکیف، کفش، عینک و ساعت