glc_engineer
Registered User
- نوشتهها
- 1,977
- لایکها
- 1,422
برو توی سایت اداره پستهزینه های ems چطوریاس برای ایران به چین؟
Sent from my LT26ii using Tapatalk
برو توی سایت اداره پستهزینه های ems چطوریاس برای ایران به چین؟
رفتم اما اثری از ems نبود.برو توی سایت اداره پست
اگر منظورتون اینه که 5 تا ترک نامبر داشتین ولی دوتاش ریپورت داشتندوستان چرا بعضی از کدهای IPS توی هیچ سایتی نمیشه پیگیری کرد؟؟؟!!!
من تا حالا تعداد زیادی کد رهگیری داشتم(از چین)که مثلا 5 تا جنس با هم بوده ولی مثلا فقط دوتاش رو وقتی تو سایتها میزدم، آخرین وضعیت قطعه رو نشون میداد
ولی بقیه رو وقتی میزدم هیچ چیز نشون نمیداد
جالب اینجاست که همون 5 تا جنس باهم اومد درب خونه!!!!!!!
بالای 80 دلار نیاز به ترخیص داره اما نیاز به ترخیصکار نداره خود پست برایت اینکارو میکنه تا 500 دلار بعضا تا 1000 دلار هم دیدماز برادران متخصص یه دو سوال دارم خدمتشون
اگه من یک مانیتور بزرگ سفارش بدم مثلا27 اینچ > نیاز به ترخیص کار هست ؟؟؟
اگه من تعدادی گوشی سفارش بدم از چه تعدادی بیشتر باشه ترخیص کار نیازه براشون ؟؟؟
با تشکر
ممنون از بابت باسخگویتونبالای 80 دلار نیاز به ترخیص داره اما نیاز به ترخیصکار نداره خود پست برایت اینکارو میکنه تا 500 دلار بعضا تا 1000 دلار هم دیدم
سوال دوم همچینین
توضيحات :رفتم اما اثری از ems نبود.
گفتم دقت نکردیممنون از بابت باسخگویتون
مثال من 20 تا گوشی بیارم نیاز به ترخیص کار یا کارت بازرگانی ندارم ؟؟؟
خود پست همشو برام ترخیص میکنه !!!
هر گوشی قیمتش 200$ دلار برامون اب میخورهگفتم دقت نکردی
ببین 20 تا گوشی ارزشش چقدره ؟
بخون در سایتشهزینه های ems چطوریاس برای ایران به چین؟
گمرکی داری ثبت سفارش هم باید بکنیهر گوشی قیمتش 200$ دلار برامون اب میخوره
اگر منظورتون اینه که 5 تا ترک نامبر داشتین ولی دوتاش ریپورت داشتن
کارمند های چینی بقیشو توی سایت نزدن یا فکر کردن دوتاش بسه یا یکی میشه ترک نامبر مادر بقیه
طبیعه از چین
هیچ مرجعی وجود نداره سلیقه ای است بعضا بستگی به این هم دارد که در گمرک چطور با اون رفتار بشهممنون بابت پاسخ گویی
یه سوال دیگه هم داشتم خدمتتون:
از کدوم مرجع باید بفهمیم که وقتی مثلا از چین یه بسته سفارش میدیم و میاد درب خونه(Free Shipping)پست باید چقدر از ما بگیره؟؟!!
آخه من دیدم که از بعضی ها 20 تومن بابت هر بسته میگیره و از بعضی ها 4 تومن این نرخ چجوریه دقیقا؟؟؟!!!
و یه سوال دیگه اینکه برای من مصرف کننده اگر بخوام از چین لباس سفارش بدم محدودیت نداره(مثلا 4 تا شلوار 3 تا کفش 2 تا کاپشن)
منظورم اینه که کلا برای مصرف کننده محدودیت دلاری نداره(که مثلا بگن توی یه سال شما میتونی تا انقدر خرید کنی اگر از این مقدار بیشتر شد گمرک میخوره)؟؟؟
نرم ایرمیل با این فاصله که معمولا یک بار پروازش عوض میشه 10 تا 15 روزهairmail از چین به ایران چند روز طول میکشه؟
کد رهگیری هم نداره خیلی رو اعصابه!
هیچ جوره نمیشه پیگیریش کرد؟
هیچ مرجعی وجود نداره سلیقه ای است بعضا بستگی به این هم دارد که در گمرک چطور با اون رفتار بشه
مثلا یه روز در انبار پست میمونه هزینه انبار داری و تخلیه به اون اضافه میشه
...
برای محدودیت گمرکی هر نفر تا 50 دلار برای یکسال محدودیت داره
اگه یکی بخواد گمرک رو دور بزنه باید چی کار کنه ؟
هر گوشی قیمتش 200$ دلار برامون اب میخوره