SiSil1
Registered User
- نوشتهها
- 912
- لایکها
- 135
خوب اگه با اسکرو باشه اگه گم شه یا خراب و ...شه من میتونم پولمو برگشت بزنم؟پست معمولی چین
میتونه تا 45 روز طول بکشه
احتمال گم شدن
آسیب دیدن
یا دست خوردن بستتون هست
خوب اگه با اسکرو باشه اگه گم شه یا خراب و ...شه من میتونم پولمو برگشت بزنم؟پست معمولی چین
میتونه تا 45 روز طول بکشه
احتمال گم شدن
آسیب دیدن
یا دست خوردن بستتون هست
به صورت تئوری امکان برگشت پول هستخوب اگه با اسکرو باشه اگه گم شه یا خراب و ...شه من میتونم پولمو برگشت بزنم؟
نهسلام ،
من یه کالایی از علی اکسپرس خریدم اما به دلیل ایرادهایی که داشته تصمیم دارم برگشت بزنم. اینو میخوام با پست عادی ارسال کنم. آیا امکان رهگیری مرسولات خارجی که با پست عادی از ایران ارسال میشن وجود داره؟ آیا جزئیات رهگیری به انگلیسیه یا به فارسی؟
یعنی شما برگست بزنی پولت بهت برمیگرده؟سلام ،
من یه کالایی از علی اکسپرس خریدم اما به دلیل ایرادهایی که داشته تصمیم دارم برگشت بزنم. اینو میخوام با پست عادی ارسال کنم. آیا امکان رهگیری مرسولات خارجی که با پست عادی از ایران ارسال میشن وجود داره؟ آیا جزئیات رهگیری به انگلیسیه یا به فارسی؟
خود سایت رو میگید بهونه میاره؟به صورت تئوری امکان برگشت پول هست
در عمل هزار و یک بهونه و توجیه میارن خوشبینانه ترین حالت 3 ماه طول میشکه از خرید تا برگشت پولتون
...
میتونم بپرسم شما چی خریدید و مشکلش چی هست؟بله. اما باید از یک سرویس پستی که قابل رهگیری باشه استفاده کنم برای برگشت زدن. در این صورت ظرف 2 هفته بعد از رسیدن کالای معیوب به دست فروشنده پول برمیگرده.
Sent from my LT26ii using Tapatalk
با اسکرو شما خرید کردید که میتونید تا چند روز کالا رو برگشت بزنید دیگه درسته ؟کالای من یک دست لباس بوده که قیمتش کم هم نبوده. فروشنده سایزهایی که برای دوخت لباس بهش داده شده بود رو رعایت نکرده و لباس تنگ و غیر قابل استفاده از آب در اومده. من مجبور شدم از طریق دیسپوت ، خواهان بازگشت دادن مرسوله و برگشت کامل پول سپرده شده بشم. الان هم 9 روز فرصت دارم که کد رهگیری و لینک رهگیری رو ارسال کنم.
Sent from my LT26ii using Tapatalk
به نظر من به خود اداره پست زنگ بزنید و سوالتون رو بپرسیدحالا اگه کسی میدونه کدوم سرویس پستی پست جمهوری اسلامی ایران ، برای مرسولات خارجی کد رهگیری میده لطفاً راهنمایی کنه.
مگه از داخل ایران هم میشه چیزی رو از طریق پست چین ارسال کرد؟ یعنی China post در ایران دفتر یا شعبه ای داره؟من نمیدانم چرا این طوره
وقتی یه مرسوله پستی باEMS میاد
هم ازم گمرک میبرن هم پول خروج کالا
اما وقتی با پست های رایگان چینی بفرستم نه گمرک میبرن نه پول خروج کالا
emsحالا اگه کسی میدونه کدوم سرویس پستی پست جمهوری اسلامی ایران ، برای مرسولات خارجی کد رهگیری میده لطفاً راهنمایی کنه.
برای اینکه فکر می کن ارزش تجاری نداره که با پست معمولی اومدهمن نمیدانم چرا این طوره
وقتی یه مرسوله پستی باEMS میاد
هم ازم گمرک میبرن هم پول خروج کالا
اما وقتی با پست های رایگان چینی بفرستم نه گمرک میبرن نه پول خروج کالا