• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
خوب اگه با اسکرو باشه اگه گم شه یا خراب و ...شه من میتونم پولمو برگشت بزنم؟
به صورت تئوری امکان برگشت پول هست
در عمل هزار و یک بهونه و توجیه میارن خوشبینانه ترین حالت 3 ماه طول میشکه از خرید تا برگشت پولتون
...

blake

Registered User
لایک‌ها
531
دوستان چرا بعضی از کدهای IPS توی هیچ سایتی نمیشه پیگیری کرد؟؟؟!!!
من تا حالا تعداد زیادی کد رهگیری داشتم(از چین)که مثلا 5 تا جنس با هم بوده ولی مثلا فقط دوتاش رو وقتی تو سایتها میزدم، آخرین وضعیت قطعه رو نشون میداد
ولی بقیه رو وقتی میزدم هیچ چیز نشون نمیداد
جالب اینجاست که همون 5 تا جنس باهم اومد درب خونه!!!!!!!

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
راه مقابله با قاچاق پوشاک
اقتصاد > بازرگانی - محسن بهرامی ارض اقدس

طبق آمارهایی که توسط کمرگ کشور درباره واردات پوشاک طی 9 ماهه اول سال 92 منتشر شده است. مشاهده می شود که میزان واردات پوشاک از طریق کمرگ کشور به نسبت مدت مشابه زمانی در سال گذشته، بیش از 80 درصد کاهش نشان می دهد.

با توجه به اینکه بازار داخلی نیازمند پوشاک خارجی است و مصرف کننده داخلی تمایل بیشتری دارد تا پوشاک وارداتی را مصرف کند، بنابراین، این حجم کاهش نشان دهنده این موضوع است که واردات پوشاک از مبادی رسمی کشور کاهش یابد و به جای آن واردات پوشاک از طریق واردات غیر رسمی یا همان قاچاق به کشور انجام شود.

در واقع برای یافتن علت کاهش شدید واردات پوشاک به کشور باید به مسائل زیر توجه کنیم. اساسا هنگامی که کالایی به کشور قاچاق می شود دلیل آن این است که روند واردات آن کالا به صورت رسمی با مشکلات عدیده ای روبرو است. اولین دلیلی که در روند واردات رسمی پوشاک به کشور اخلال ایجاد می کند، تعرفه های بالای گمرکی در این زمینه است.

تعرفه های بالای گمرکی در بخش واردات پوشاک سبب شده است تا واردکنندگان در این بخش واردات غیر رسمی را جایگزین واردات رسمی بکنند. نکته دیگر در این زمینه سبب می شود تا قاچاق به واردات رسمی ترجیح داده شود این است که با تصمیمی که در سال گذشته گرفته شد و کالاها را به 10 گروه تقسیم کردند، قرار گرفتن پوشاک در اولویت 10 سبب شد تا واردات این کالا از راههای رسمی ممنوع اعلام شود.

اما از آنجایی که نیاز به این کالا در بازار داخل به شدت حس می شود، بنابراین قاچاق پوشاک به کشور جذابیبت خود را حفظ کرده است. نکته پایانی در این بخش تنها متوجه پوشاک نیست بلکه به کل بحث واردات کالا در کشور مربوط می شود، متاسفانه شاهد هستیم که پروسه واردات کالا به کشور بسیار زمانبر است.

وارد کنندگان باید روند بسیار طولانی را واردات کالا به کشور را طی کنند. این سه عامل سبب می شود تا روند قاچاق پوشاک به کشور در یک سال اخیر از رشد قابل ملاحظه ای برخوردار باشد. تنها دلیل برای این امر این است که بازار داخلی مملو از پوشاک و البسه خارجی است. نکته دیگری که در ایم زمینه تا حدودی مغفول مانده اما بی تردید تاثیر فراوانی بر روی بحث قاچاق پوشاک به کشور دارد، بحث عدم حساسیت قضایی بر روی قاچاقچیان در این بخش سبب می شود که قاچاق این کالا به کشور سهل و آسان شود. به طور مثال، اگر آن حساسیتی که بر روی قاچاق مشروبات الکی به کشور وجود دارد در زمینه قاچاق پوشاک هم وجود داشت و با قاچاقچیان در این زمینه برخورد قاطعانه تری انجام می گرفت، بی شک بر روند قاچاق پوشاک به کشور تاثیر بیشتری داشت.

اما همان طور که اشاره شد، با قاچاقچیان پوشاک با مدارا رفتار می شود و این افراد معمولا در محاکم قضایی در بدترین حالت با جرائم نقدی روبرو می شود. چنانچه دولتمردان به خصوص مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت بخواهند تا با این پدیده مقابله کنند باید یک پکیج تدارک ببینند. در این پکیج باید علاوه بر بازنگری در میزان تعرفه های گمرکی، اصلاح مقررات واردات و همچنین تسهیل در روند پروسه اداری مربوط به واردات در دستور کار قرار بگیرد.

*عضو اتاقهای بازرگانی و صنایع و معاون تهران و ایران

31222

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
سلام ،

من یه کالایی از علی اکسپرس خریدم اما به دلیل ایرادهایی که داشته تصمیم دارم برگشت بزنم. اینو میخوام با پست عادی ارسال کنم. آیا امکان رهگیری مرسولات خارجی که با پست عادی از ایران ارسال میشن وجود داره؟ آیا جزئیات رهگیری به انگلیسیه یا به فارسی؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام ،

من یه کالایی از علی اکسپرس خریدم اما به دلیل ایرادهایی که داشته تصمیم دارم برگشت بزنم. اینو میخوام با پست عادی ارسال کنم. آیا امکان رهگیری مرسولات خارجی که با پست عادی از ایران ارسال میشن وجود داره؟ آیا جزئیات رهگیری به انگلیسیه یا به فارسی؟
نه
پست عادی ترک نامبر نداره

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
پس چی کار کنم؟

Sent from my LT26ii using Tapatalk

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
سلام ،

یعنی شما برگست بزنی پولت بهت برمیگرده؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بله. اما باید از یک سرویس پستی که قابل رهگیری باشه استفاده کنم برای برگشت زدن. در این صورت ظرف 2 هفته بعد از رسیدن کالای معیوب به دست فروشنده پول برمیگرده.

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
بله. اما باید از یک سرویس پستی که قابل رهگیری باشه استفاده کنم برای برگشت زدن. در این صورت ظرف 2 هفته بعد از رسیدن کالای معیوب به دست فروشنده پول برمیگرده.

میتونم بپرسم شما چی خریدید و مشکلش چی هست؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کالای من یک دست لباس بوده که قیمتش کم هم نبوده. فروشنده سایزهایی که برای دوخت لباس بهش داده شده بود رو رعایت نکرده و لباس تنگ و غیر قابل استفاده از آب در اومده. من مجبور شدم از طریق دیسپوت ، خواهان بازگشت دادن مرسوله و برگشت کامل پول سپرده شده بشم. الان هم 9 روز فرصت دارم که کد رهگیری و لینک رهگیری رو ارسال کنم.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
حالا اگه کسی میدونه کدوم سرویس پستی پست جمهوری اسلامی ایران ، برای مرسولات خارجی کد رهگیری میده لطفاً راهنمایی کنه.

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
کالای من یک دست لباس بوده که قیمتش کم هم نبوده. فروشنده سایزهایی که برای دوخت لباس بهش داده شده بود رو رعایت نکرده و لباس تنگ و غیر قابل استفاده از آب در اومده. من مجبور شدم از طریق دیسپوت ، خواهان بازگشت دادن مرسوله و برگشت کامل پول سپرده شده بشم. الان هم 9 روز فرصت دارم که کد رهگیری و لینک رهگیری رو ارسال کنم.

با اسکرو شما خرید کردید که میتونید تا چند روز کالا رو برگشت بزنید دیگه درسته ؟

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
حالا اگه کسی میدونه کدوم سرویس پستی پست جمهوری اسلامی ایران ، برای مرسولات خارجی کد رهگیری میده لطفاً راهنمایی کنه.
به نظر من به خود اداره پست زنگ بزنید و سوالتون رو بپرسید

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
من نمیدانم چرا این طوره

وقتی یه مرسوله پستی باEMS میاد
هم ازم گمرک میبرن هم پول خروج کالا

اما وقتی با پست های رایگان چینی بفرستم نه گمرک میبرن نه پول خروج کالا

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من نمیدانم چرا این طوره

مگه از داخل ایران هم میشه چیزی رو از طریق پست چین ارسال کرد؟ یعنی China post در ایران دفتر یا شعبه ای داره؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
من نمیدانم چرا این طوره

برای اینکه فکر می کن ارزش تجاری نداره که با پست معمولی اومده
پس بی ارزش تلقی میشه و یک کالای کم ارزش یا بی ارزش گمرکی نداره

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
هزینه های ems چطوریاس برای ایران به چین؟

بالا