• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اصلا دوربینی روش نیست , بدون دوربینه,
بعید میدونم مشکلی داشته باشه
دوستان بنده که عشق اسباب بازی هستن !!!
خودم دیدم بارها و بارها حتی هواپیما و هلی کوپتر خیلی بزرگ هم با خودشون آوردن
تا به حال هم مشکلی نداشتن

takeitez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعید میدونم مشکلی داشته باشه
دوستان بنده که عشق اسباب بازی هستن !!!
خودم دیدم بارها و بارها حتی هواپیما و هلی کوپتر خیلی بزرگ هم با خودشون آوردن
تا به حال هم مشکلی نداشتن

خبر خوشحال کننده ای بود, ممنونم , در رابطه با فرستنده تصویر و مونیتور(به همراه گیرنده) و باطری اضافه هم نیاز به راهنمایی شما دارم, میتونم اینارو هم بهش اضافه کنم , آیا مشکل زا میشه , آخه اونطوری که من متوجه شددم, مسافرایی که تو بارشون فرستنده گیرنده رادیویی دارن باید از کانال قرمز رد شن, و اگه از کانال سبز رد شن و بعد از بازرسی بفهمن این اقلام رو دارن, جریمه میشن و مشکل ایجاد میشه,

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
خبر خوشحال کننده ای بود, ممنونم , در رابطه با فرستنده تصویر و مونیتور(به همراه گیرنده) و باطری اضافه هم نیاز به راهنمایی شما دارم, میتونم اینارو هم بهش اضافه کنم , آیا مشکل زا میشه , آخه اونطوری که من متوجه شددم, مسافرایی که تو بارشون فرستنده گیرنده رادیویی دارن باید از کانال قرمز رد شن, و اگه از کانال سبز رد شن و بعد از بازرسی بفهمن این اقلام رو دارن, جریمه میشن و مشکل ایجاد میشه,
نه اضافه نکنید

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422

parsa3060

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
57
ببخشید هزینه گمرک کالا های الکتریکی در منطقه ازاد درجنوب چقدر هست؟ و ایا نیاز به ثبت سفارش هست ممنون

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
ببخشید هزینه گمرک کالا های الکتریکی در منطقه ازاد درجنوب چقدر هست؟ و ایا نیاز به ثبت سفارش هست ممنون
کدوم منطقه و چه کالایی ؟!
ضمنا معمولا در مناطق آزاد نیازی به به اصطلاح ثبت سفارش وجود نداره
ثبت سفارش مربوط به کالاهایی است که میخواد به سرزمین اصلی وارد باشه
شرایط واردات کالا به مناطق آزاد تابع قوانین داخلی همون منطقس
و معمولا یه درصدی به عنوان عوارض میگیرن یا بعضا عوارض خاصی نداره

trafic2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام

من مي خوام يه گوشي لنوو بخرم از چين بياد ايران قيمتش 170$ و تو بعضي سايتاي آمريكايي و امازون ابي و... تا 200 هم زدن ، اونوقت سوالم اينه چقدر ميشه هزينه اش كه بياد تا مشهد ؟ گمرك به موبايل چقدر مي بنده و + هزينه خود پست ايران هم ظاهرا هست و اون چقدره ؟ اصلا چه جوري امار قيمت گوشي رو درميارن سرچ مي كنن ديگه ؟

عوارض گوشي 15% ؟

ياحق
باتشكر

parsa3060

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
57
سلام

من مي خوام يه گوشي لنوو بخرم از چين بياد ايران قيمتش 170$ و تو بعضي سايتاي آمريكايي و امازون ابي و... تا 200 هم زدن ، اونوقت سوالم اينه چقدر ميشه هزينه اش كه بياد تا مشهد ؟ گمرك به موبايل چقدر مي بنده و + هزينه خود پست ايران هم ظاهرا هست و اون چقدره ؟ اصلا چه جوري امار قيمت گوشي رو درميارن سرچ مي كنن ديگه ؟

عوارض گوشي 15% ؟

ياحق
باتشكر
حاجی این پست در و پیکر نداره گیر بهت بدن کلی ازت پول میگیرن ولی گمرکیش بین 4 تا 12 درصد هست بیشتر پول نده ولی مشکل این نیست مشکل این هست که اون ها باید قبول کنند قیمت 170 دلار هست که نمی کنند و می گوید 370 دلار قیمتش هست و ازت گمرکی دوب و سوبل می گیرند خلاصه این شرکت پست داغون هست البته قسمت گمرکش نابوده چون گمرک و... کاری به پست نداره و جدا هستد انشاله که مشکلت حل بشه

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام

عوارض گوشي 15% ؟

ياحق
باتشكر
لنوو رو 210 دلار ارزش میزنن 60 تومن گمرک میگیره 20 تومن پست ببین میصرفه بخر بیاد

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام دوستان عزيز

پست چند درصد گمرك ميگيره براي 1 گوشي موبايل ؟
يكي از اقوام از كانادا ميتونه ارسال كنه هزينه پستش تا ايران براي گوشي اپل حدودا چقدر ميشه ؟!

تشكر

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام دوستان عزيز

پست چند درصد گمرك ميگيره براي 1 گوشي موبايل ؟
يكي از اقوام از كانادا ميتونه ارسال كنه هزينه پستش تا ايران براي گوشي اپل حدودا چقدر ميشه ؟!

تشكر

بستگی داره چقدر گوشی ارزش گذاری بشه مثال میزنم براتون برای یه گوشی لنوو که 60 دلار قیمتش بوده 210 دلار ارزش زدن 50 دلار معافیت زدن به ازای 110 دلار 60 تومان گمرکی مطمعنا اپل رو خیلی بیشتر از اینها ارزش میزنن . برای هزینه پستی باید از اقوامتون بپرسید همانطور که اون نمیدونه هزیته ارسال بسته پستی از ایران تا کانادا چقدره شما هم نمیدونید از کانادا تا ایران چقدره . تشریف میبره اداره پست و سوال میکنه با EMS باید ارسال کنه چون پست های اکسپرس باطری بسته های که باطری دارن قبول نمیکنن مثل DHL - TNT ARAMEX

IR..invisible

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
آقا يه گوشي موبايل قراره برام از آلمان با DHL بفرستن. حدودا چه مدت تو گمرك ميمونه ارزش گذاري و ...و بعدش بدن به پست؟

و اين كه اداره ي پست مياردش يا خود DHL ؟ يعني ميشه با DHL تركش كرد تا آخرين لحظه؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام
آقا يه گوشي موبايل قراره برام از آلمان با DHL بفرستن. حدودا چه مدت تو گمرك ميمونه ارزش گذاري و ...و بعدش بدن به پست؟

و اين كه اداره ي پست مياردش يا خود DHL ؟ يعني ميشه با DHL تركش كرد تا آخرين لحظه؟
دی اچ ال یک نوع پست بین المللی هست خودش بار رو از گمرک ترخیص میکنه و هزینه ها رو پرداخت میکنه بعد قبض براتون میارن و باید هزینه رو بهشون پرداخت کنید . معمولا 1 روز تو گمرک میمونه و صبح روز بعد ارسال میکنن براتون از همون سایت دی اچ ال پیگیری کنید مینویسه کی رسیده کی رفته گمرک و کی خارج شده . ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم این پست ها بسته هایی که باطری دارن رو ارسال نمیکنن . زمان ارسال هم حداکثر 5 روز کاری هست تا از المان تا تهران به دستتون برسه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام

فکر کنم منظور شما از دی اچ ال
دی اچ ال (پست دولتی آلمان) باشه
یه دی اچ ال اکسپرس داریم که همین دی اچ ال مرسوم در ایرانه
یه دی اچ ال گلوبال داریم که چندسال پیش سهامش توسط پست دولتی آلمان خریداری شده و تقریبا مشابه همون پست ایرانه

شرایط ارسال و مدت زمان و ترخیص اونها باهم متفاوته
اول بررسی کن ببین کدومه
بعد بیا دوباره سوالتو بپرس
تا دقیقتر بگم

بالا