• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

IR..invisible

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دی اچ ال یک نوع پست بین المللی هست خودش بار رو از گمرک ترخیص میکنه و هزینه ها رو پرداخت میکنه بعد قبض براتون میارن و باید هزینه رو بهشون پرداخت کنید . معمولا 1 روز تو گمرک میمونه و صبح روز بعد ارسال میکنن براتون از همون سایت دی اچ ال پیگیری کنید مینویسه کی رسیده کی رفته گمرک و کی خارج شده . ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم این پست ها بسته هایی که باطری دارن رو ارسال نمیکنن . زمان ارسال هم حداکثر 5 روز کاری هست تا از المان تا تهران به دستتون برسه

فكر نكنم مشكلي با باتري داشته باشه چون با دي اچ ال از انگلستان فرستادن به آلمان و حالا از اونجا قراره ارسال شه

فکر کنم منظور شما از دی اچ ال
دی اچ ال (پست دولتی آلمان) باشه
یه دی اچ ال اکسپرس داریم که همین دی اچ ال مرسوم در ایرانه
یه دی اچ ال گلوبال داریم که چندسال پیش سهامش توسط پست دولتی آلمان خریداری شده و تقریبا مشابه همون پست ایرانه

شرایط ارسال و مدت زمان و ترخیص اونها باهم متفاوته
اول بررسی کن ببین کدومه
بعد بیا دوباره سوالتو بپرس
تا دقیقتر بگم

منظورم همون شركت معروف دي اچ اله كه همه جا هست

mah ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من تازه با این سایت اشنا شدم .ممنون از اطلاعات کامل و دقیقتون.من خیلی تو نت دنباله اطلاعات گشتم برای پست خدا خیرتون بده فقط اطلاعات اینجا خوب بود.اگر ممکنه منم راهنمایی کنین. من میخواستم دو تا بسته برام پست کنن از امریکا کلی پرس و جو کردم اطلاعاتی پیدا نکردم غیر از یکی دو نفر که بهم گفتن usps خوب هست و اگر بخواین 10-13 دلار میگیرن و بهتون کد رهگیری هم میدن. من خواهرمو فرستادم برام اولین بسته رو پست کنه که لباس و لباس بچه بود مسول پست بهش گفته بود ما در هیچ شرایطی کد رهگیری به مرسولات ایران نمی دیم. خواهرمم که اینهمه بارو با خودش کشیده بود ناچار بسته رو پست کرده بود. الان من نگران اینم که نکنه نرسه چون من هیچی دستم نیست. و اینکه یکی بهم راجع به rtg اگر اشتباه نگم گفت می خوام ببینم کسی میدونه چه جوریه؟ همینطور میخوام بدونم ایا پست بهتری نیست که من با خیال راحت بسته دومم رو برام پست کنن ؟ ممنونممم

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام .
رفقا این پیگیری بسته منه :
Capture.PNG
هیچی ازش نفهمیدم .الان این بسته من کجاست ؟ کی میرسه ؟ لوکیشن ها همه ش عدده چرا ....

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
باز نمیشه سایتش .
یه سوال دیگه هم دارم . من یه بسته دیگه هم خریدم که طرف با پست هنگ هنگ فرستاده برام .
این سایتش هست .
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/c_enquiry.jsp
این هم کد رهگیریم هست RC441702622HK
هر کاری میکنم نمیتونم پیکیری کنم .این صفحه میاد
sddd.PNG
چیگار باید بکنم ؟ راه خاصی داره ؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
باز نمیشه سایتش .
یه سوال دیگه هم دارم . من یه بسته دیگه هم خریدم که طرف با پست هنگ هنگ فرستاده برام .
این سایتش هست .
مشاهده پیوست 719475

من چک کردم مشکلی نداره. ظاهرا امروز از هنگ کنگ فرستاده شده.

تو سایت پست ایران هم میتونید پیگیری کنید.

badvirus3000

Registered User
لایک‌ها
30
سلام... اقا ما یه قاب سیلیکونی از چین خریدیم از سایت علی اکسپرس بعد حالا تو سایت پست زده امروز رسیده تهران... میخواستم بدونم تا برسه دستم شیراز چن روز طول میکشه ؟؟
قیمت کالامم ک برام خریدن 6دلار هس و میخواستم اهل فن بهم بگن ب این 6 دلارم گمرکی میزنن ؟ اگر میزنن چقدره ؟ اگر بیارن دم خونه تحویل بدن نباشیم برگشت میخوره پست مرکزی ؟
اینم عکس توضیحات تو سایت پست !!!
14a9c18f5abf.png

Last edited:

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام من تازه با این سایت اشنا شدم .ممنون از اطلاعات کامل و دقیقتون.من خیلی تو نت دنباله اطلاعات گشتم برای پست خدا خیرتون بده فقط اطلاعات اینجا خوب بود.اگر ممکنه منم راهنمایی کنین. من میخواستم دو تا بسته برام پست کنن از امریکا کلی پرس و جو کردم اطلاعاتی پیدا نکردم غیر از یکی دو نفر که بهم گفتن usps خوب هست و اگر بخواین 10-13 دلار میگیرن و بهتون کد رهگیری هم میدن. من خواهرمو فرستادم برام اولین بسته رو پست کنه که لباس و لباس بچه بود مسول پست بهش گفته بود ما در هیچ شرایطی کد رهگیری به مرسولات ایران نمی دیم. خواهرمم که اینهمه بارو با خودش کشیده بود ناچار بسته رو پست کرده بود. الان من نگران اینم که نکنه نرسه چون من هیچی دستم نیست. و اینکه یکی بهم راجع به rtg اگر اشتباه نگم گفت می خوام ببینم کسی میدونه چه جوریه؟ همینطور میخوام بدونم ایا پست بهتری نیست که من با خیال راحت بسته دومم رو برام پست کنن ؟ ممنونممم
درست گفته فقط پست معمولی هست از ایالات به ایران
از ایالات به ایران فقط پست معمولی دولتی هست و لاغیر !!!
از ایران به ایالات اکسپرس ها هم کار میکنن !
نه من تا به حال نشنیدم بسته های ایالات به ایران دچار مشکل بشه
خودم هم تجربه بدی ندارم بارها و بارها بسته گرفتم

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
باز نمیشه سایتش .
این سایتش هست .
مشاهده پیوست 719475
وقتی بسته را پست میکنن معمولا چند ساعت تا یک روز طول میکشه که اطلاعات ردگیریش بیاد توی سایت
ضمنا از هر سایتی بزنی میشه
پست یه سیستم جهانی داره و همه دیتا بیسهای سایت ها به هم مرتبطه

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
با سلام.دوستان من تنباکو میخوام وارد کنم از المان...
گمرک گیر میده ؟ به خوده تنباکو یا به طمع هاش....
هزینه چه قدر میگیرن

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام... اقا ما یه قاب سیلیکونی از چین خریدیم از سایت علی اکسپرس بعد حالا تو سایت پست زده امروز رسیده تهران... میخواستم بدونم تا برسه دستم شیراز چن روز طول میکشه ؟؟
قیمت کالامم ک برام خریدن 6دلار هس و میخواستم اهل فن بهم بگن ب این 6 دلارم گمرکی میزنن ؟ اگر میزنن چقدره ؟ اگر بیارن دم خونه تحویل بدن نباشیم برگشت میخوره پست مرکزی ؟
اینم عکس توضیحات تو سایت پست !!!
14a9c18f5abf.png

18000 هزار تومان ناقابل باید به پست پرداخت کنید چه 1 دلار باشه چه 50 دلار این هزینه برای ارسال و ... مرسولات خارجه هست

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
18000 هزار تومان ناقابل باید به پست پرداخت کنید چه 1 دلار باشه چه 50 دلار این هزینه برای ارسال و ... مرسولات خارجه هست
البته همیشه 18 تومن نیست .شهر به شهر فرق فوکوله .یه جا 4 تومن میگیرن یه جا 18 تومن میگیرن !!حتی پریروز من رفته بودم گمرک پست سوال بپرسم یه نفر اومده بود گوشی htc m8 ش رو تخویل میگرفت ، انقدر چونه زد از 110 تومن گمرک اوردش 90 تومن !! همه ش به اون زن مسول گمرکه میگفت تخفیف بده و دوستم وارد کرده 70 تومن گمرک ازش گرفتن و ... این گوشی طرحه و .... (همه دروغ):D;)

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
البته همیشه 18 تومن نیست .شهر به شهر فرق فوکوله .یه جا 4 تومن میگیرن یه جا 18 تومن میگیرن !!حتی پریروز من رفته بودم گمرک پست سوال بپرسم یه نفر اومده بود گوشی htc m8 ش رو تخویل میگرفت ، انقدر چونه زد از 110 تومن گمرک اوردش 90 تومن !! همه ش به اون زن مسول گمرکه میگفت تخفیف بده و دوستم وارد کرده 70 تومن گمرک ازش گرفتن و ... این گوشی طرحه و .... (همه دروغ):D;)

هم شروع کردی؟؟؟؟
خدایا چه درگاهی کردیم به گناهت که باید این محمد رو تو پی تی هم ببینیم؟؟:(:(

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
سلام دوستان
یه بسته ای قراره از چین با پست EMS برای ما ارسال بشه. حدوداً چقدر زمان میبره به دستم برسه ؟ بسته ها قابل رهگیری هستند ؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام دوستان
یه بسته ای قراره از چین با پست EMS برای ما ارسال بشه. حدوداً چقدر زمان میبره به دستم برسه ؟ بسته ها قابل رهگیری هستند ؟
بله قابل ردگیری هستن
ترک نامبرتونو توی سایت پست بزنین
الان اطلاعاتم توی پست ای ام اس از چین به روز نیست !
ولی حداقل 5 روز کاری طول میکشه
که بسستون برسه ایران

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
کی میاد کرمانشاه ؟
دقیقش مشخص نمیکنه ولی یه حلب روغن کرمانشاهی بفرست تا دقیقشو بگم دی..
فکر نمیکنم بیشتر از دو سه روز کاری طول بکشه تا بیاد به کرمانشاه برسه

بالا