• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
بله قابل ردگیری هستن
ترک نامبرتونو توی سایت پست بزنین
الان اطلاعاتم توی پست ای ام اس از چین به روز نیست !
ولی حداقل 5 روز کاری طول میکشه
که بسستون برسه ایران
ممنون از شما، باید مثل بسته های پستی داخلی، توی سایت tntsearch.post.ir رهگیری کنم ؟
پست EMS همین پست پیشتاز خودمونه ؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
البته همیشه 18 تومن نیست .شهر به شهر فرق فوکوله .یه جا 4 تومن میگیرن یه جا 18 تومن میگیرن !!حتی پریروز من رفته بودم گمرک پست سوال بپرسم یه نفر اومده بود گوشی htc m8 ش رو تخویل میگرفت ، انقدر چونه زد از 110 تومن گمرک اوردش 90 تومن !! همه ش به اون زن مسول گمرکه میگفت تخفیف بده و دوستم وارد کرده 70 تومن گمرک ازش گرفتن و ... این گوشی طرحه و .... (همه دروغ):D;)
دقیقا درست میفرمائید !
18 هزار تومان مربوط به هزینه توزیع مرسولا خارجی در تهرانه
ضمنا بعضی از دوستان که خدمات ارسال کالا کار تجاریشونه که توی همین تاپیک و فوروم هستن بارها و بارها میگن هزینه گمرکی رو نمیشه تغییر داد !
که حدس میزنم به دلیل اینکه مثلا میرن به گمرک و با صحبت هزینه گمرکی پایننتری میزنن بعد میان و از مشتری همون هزینه معمول رو میگیرن !

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
قرار بود بسته بنده از چین با پست DHL ارسال بشه، الان طرف پیام داده گفته DHL Express به ایران سرویس نمیده، گفتم پس با EMS ارسال کنید. ارزش بسته حدود 300 دلاره و شامل چند تا قطعه کوچیک رباتیکه که فکر نمی کنم تو ایران تا به حال وارد شده باشه. بهشون گفتم در صورت امکان ارزش بسته، زیر 50 دلار اعلام بشه و یه فاکتور جعلی هم به ارزش 45 دلار همراه بسته بفرستید، اون ها هم گفتن، مشکلی نیست.
به نظرتون این روش برای کم کردن گمرکی جواب میده ؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
قرار بود بسته بنده از چین با پست DHL ارسال بشه، الان طرف پیام داده گفته DHL Express به ایران سرویس نمیده، گفتم پس با EMS ارسال کنید. ارزش بسته حدود 300 دلاره و شامل چند تا قطعه کوچیک رباتیکه که فکر نمی کنم تو ایران تا به حال وارد شده باشه. بهشون گفتم در صورت امکان ارزش بسته، زیر 50 دلار اعلام بشه و یه فاکتور جعلی هم به ارزش 45 دلار همراه بسته بفرستید، اون ها هم گفتن، مشکلی نیست.
بعضی وقت ها جواب میده بعضی وقت ها نه
خودت و شانست
همه چی بستگی به ارزیاب گمرک داره
من از چند تابسته خریدم .ارزش 59 دلار شد .به طرف گقتم ارزشش رو بزن 22 دلار .اونم 22 دلار فاکتور کرد .

a_tj27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، دوستان اگه من بخوام از سایت علی اکسپرس مثلا 10 تا عینک آفتابی خریداری کنم که با پست china post air mail برای من ارسال کنن اینجا از من گمرک می گیرن؟ اگه بگیرن حدودا چقد می گیرن؟
اگه بخوام بیشتر بخرم مثلا 50 تا توی 5 تا سفارش جدا گانه (10تا10تا) تو روز های متفاوت بگیرم و روز های مختلف به دستم برسه می فهمن که همش مقصدش یه جا هست که گیر بدن؟ پیشاپیش مرسی از جوابها:general406:

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
قسمت اول دروغ گفته
قسمت دوم ممکنه مناسب باشه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام، دوستان اگه من بخوام از سایت علی اکسپرس مثلا 10 تا عینک آفتابی خریداری کنم که با پست china post air mail برای من ارسال کنن اینجا از من گمرک می گیرن؟ اگه بگیرن حدودا چقد می گیرن؟
اگه بخوام بیشتر بخرم مثلا 50 تا توی 5 تا سفارش جدا گانه (10تا10تا) تو روز های متفاوت بگیرم و روز های مختلف به دستم برسه می فهمن که همش مقصدش یه جا هست که گیر بدن؟ پیشاپیش مرسی از جوابها:general406:
پست مشابه شما خیلی هست پست های قبلی رو بخونید

a_tj27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پست مشابه شما خیلی هست پست های قبلی رو بخونید
دوست عزیز مرسی از راهنماییت، من از صفحه 70 تا اینجا رو خوندم همه در مورد یه بار توضیح داده بودن اگه من بخوام ماهی چند بار هر بار مثلا 10 تا عدد از یک جنس بیارم گمرکم اگه بخوان بدم بدون کارت بازرگانی میشه بسته رو گرفت؟ جایی ثبت می شه که من قبلا یه بار گرفتم؟

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
چقدر میخوای خرید کنی؟

فرق میکنه؟
اگر تعداد منظورت هست حدودا 100 بسته (100 گرمی مانند قوطی های کرم هست)
از المان بخرم و وارد کنم چه قدر زمان + هزینه گمرک میشه؟ تهران

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
فرق میکنه؟
اگر تعداد منظورت هست حدودا 100 بسته (100 گرمی مانند قوطی های کرم هست)
از المان بخرم و وارد کنم چه قدر زمان + هزینه گمرک میشه؟ تهران
100 تا کرم از طریق پست بدون کارت بازرگانی و مجوز بهداشت نمیشه دراورد اینکه نمیشه همیشه صادق نیست چون تو ایران هیچ کاری نشد نداره پست قانون درست حسابی نداره بهتره کارگو کنید و از طریق ترخیص کار ترخیص کنید ولی مجوز بهداشت رو فراموش نکنید چون جز کالاهای استانداردی هست و نمیشا از زیرش در رفت .

a_tj27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان برای خرید کردن 10-15 تا از یه جنس که از طریق پست بیاد باید کارت بازرگانی داشته باشیم؟ جنس هم غیر الکترونیکی باشه مثل عینک یا کلاه

Last edited:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
اگر از سایتای چینی مثل banggood و aliexpress، اجناس چینی (حالا چه با برندهای مطرح جهانی، چه برندهای چینی) به تعداد 1 دانه بخریم، گمرکی باید بدیم؟

مثلاً من بخوام یه موبایل یا تبلت یا کتابخوان بخرم و فروشنده با پست برام بفرسته، چه وضعیتی خواهم داشت؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
اگر از سایتای چینی مثل banggood و aliexpress، اجناس چینی (حالا چه با برندهای مطرح جهانی، چه برندهای چینی) به تعداد 1 دانه بخریم، گمرکی باید بدیم؟

مثلاً من بخوام یه موبایل یا تبلت یا کتابخوان بخرم و فروشنده با پست برام بفرسته، چه وضعیتی خواهم داشت؟
بله .برای هر گوشی یا تبلت خاص مقدار مشخصی گمرک باید پرداخت کنید .برای مثال اچ تی سی 8 ایکس 70 هزار تومن گمرک داره

badvirus3000

Registered User
لایک‌ها
30
سلام...
تو این عکس
99837711186055331825.png

تو کادر قرمز رنگ ک مشخص کردم کالا الان تو شیراز هست و در همون کادر قرمز به خارجی نوشته شده
SHIRAZ IR Deliver item (Inb) یعنی کالا فرستاده شده به ادرس من و تحویل من داده شده ؟؟/
هموز چیزی ب دستم نرسیده!!!!!!!!! کالا برگشت بخوره پست بهم خبر میدن یا خودم باید برم دنبالش ؟؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
بله .برای هر گوشی یا تبلت خاص مقدار مشخصی گمرک باید پرداخت کنید .برای مثال اچ تی سی 8 ایکس 70 هزار تومن گمرک داره

این مقادیر، درصد مشخصی از قیمت جنسه یا دلبخواهی هست؟ جایی روی سایت گمرک، چیزی در این رابطه موجوده؟

یعنی 20 درصد قیمت جنس از شما گمرکی گرفتن؟! این قیمتا رو بر اساس قیمت کارخونه در فروش اروپا حساب میکنن یا قیمتی که شما مثلاً از سایتای چینی، ارزونتر خریدی؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
این مقادیر، درصد مشخصی از قیمت جنسه یا دلبخواهی هست؟ جایی روی سایت گمرک، چیزی در این رابطه موجوده؟

یعنی 20 درصد قیمت جنس از شما گمرکی گرفتن؟! این قیمتا رو بر اساس قیمت کارخونه در فروش اروپا حساب میکنن یا قیمتی که شما مثلاً از سایتای چینی، ارزونتر خریدی؟
شما چه 1 دلار خریده باشی که 1000 دلار برای اون ها فرقی نمیکنه اون ها معیار ارزشیابی خودشون رو دارن .
در مورد مقدار دقیق هم سایت چیزی ننوشته باید تشریف ببرید اداره پست شهر خودتون و از قیمت گمرکش بپرسید اون ها هم از روی جداولشون نگاه میکنن و قیمتی که گمرک میخوره رو بهتون میگن .

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

ببین مسعود قلابی :D کتاب مقررات صادرات و واردات هر سال چاپ میشه و معیار درصد گمرکی هست که تو کتاب نوشته. اما طبق تجربه بهت میگم مامور گمرک تو بندر با مامور گمرک تو فرودگاه با مامور گمرک تو اداره پست زمین تا آسمون فرق میکنه. و از این شهر تا شهر بعدی هم فرق میکنه. گمرک پست معمولا خیلی از مرحله پرته که همین باعث میشه یا خیلی بیشتر گمرکی حساب کنه یا خیلی کمتر.

ضمنا " people that give me advice, I reckon they're talking to themselves. "

من الله توفیق :D

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سلام...
تو این عکس
99837711186055331825.png

تو کادر قرمز رنگ ک مشخص کردم کالا الان تو شیراز هست و در همون کادر قرمز به خارجی نوشته شده
SHIRAZ IR Deliver item (Inb) یعنی کالا فرستاده شده به ادرس من و تحویل من داده شده ؟؟/
هموز چیزی ب دستم نرسیده!!!!!!!!! کالا برگشت بخوره پست بهم خبر میدن یا خودم باید برم دنبالش ؟؟

بسته ات رسیده پست. واسه خنده :D خودشون امضاش کردن که مثلا توزیع شد . اما به شما یه چند روز دیگه تحویلش میدن ( یا زنگ میزنن خودت بری تحویل بگیری )

بالا