• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
اونیکه ایشون گفته با اونیکه شما میگی فرق داره
الان همه اینترنتی خرید میکنن !
یعنی ابزار خریدشون اینترنته
اونیکه ایشون گفته منظورش خرید تکی از فروشگاههای اینترنتیه
اونیکه شما منظورت ظاهرا هست خرید عمدس
شما همون خرید رو به جای خرید ازفروشگاههای اینترنتی از شرکت ها ی خارجی انجام بده
چند تا کاغد اجباری مثل گواهی مبدا و پکینگ لیست بگیر اصولی بیار ترخیص کن
اگر واقعا قیمت کالا رو درست بزنی نمیتونن از شما اضافه بگیرن
درباره خرید اصولی ( برای مبحث گمرک و پست ) برای خرید های تکی و نیمه عمده ( خرید عمده ندارم ) توضیح می دید ؟
+ ضمن احترام به وقت ارزشمندتتون ؛ می تونید تشریف بیارید یاهو یا هر کجا که دوست دارید ، هر هزینه ای هم لازم باشه برای وقت ازشمندتون داده می شه.

آی دی یاهو : farzad_shahab

با تشکر
فرزاد

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اینجا هیچکس قبول نمیکرد ترخیص کنه واسه چندتا دونه ساعت کارت بازرگانی نمیذاشتن
شما خودت اصرار داشتی که میخوای کارت بگیری به نام خودت ! فوری کارت میگرفتی بار خودتو ترخیص میکردی
چرا قبول میکنن ولی ظاهرا شما مبلغ کمی میخواستی بهشون بدی
یا سراغ شکم سیرها رفته بودی
اینهمه شرکت و شخص دارای کارت
خیلی هاشونم درامد خوبی ندارن از خداشونه دنبال مشتری میگردن
توی همین فورم چند تا هستن میپرسیدی ازشون توی منطقتون یکی رو معرفی میکردن شما هم میرفتی کارتو راه میانداختی
من رفیق خوزستانی از دوران دانشگاه دارم
جسارتا قد هستن نمیدونم به خاطر غیرتشونه یا گرمی آب و هوا .. دی
منطق اینه
یا کارت داری یا نداری
اگر داری هر باری داری از هرکجا که میاری اصولی آورده باشی ترخیص میشه
اگر کارت نداری بارتو صلح میکنی به کسی که کارت داره
یه پولی بابت کارتش میگیره ( بسته به فاکتور خرید کالا ) یه پولی هم بابت حق العمل ترخیص
مثلا 200-300 تو.من دستمزد ترخیص
و دلاری پنجاه تومن بابت کارت
اگر باری که میاری با این هزینه ها برات سود نمیده
چه کاری که بری بیاری
خوب کاریه که صرفه اقتصادی نداره !
معمولا ساعت یا قاچاق میاد یا از بازارچه های مرزی یا بار ملوانی

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
درباره خرید اصولی ( برای مبحث گمرک و پست ) برای خرید های تکی و نیمه عمده ( خرید عمده ندارم ) توضیح می دید ؟
+ ضمن احترام به وقت ارزشمندتتون ؛ می تونید تشریف بیارید یاهو یا هر کجا که دوست دارید ، هر هزینه ای هم لازم باشه برای وقت ازشمندتون داده می شه.

آی دی یاهو : farzad_shahab

با تشکر
فرزاد
من کار تجاری نمیکنم اینجا !
یه بازرگان متوسط هستم که فقط در جهت رضای خدا اگر بلد باشم راهنمایی میکنم !
اصولا بار تجاری رو نباید با پست آورد !
بار غیر تجاری مثلا هدیه نمونه کالا رو میشه با پست آورد
ولی الان دوستان میرن از فروشگاههای اینترنتی خرید میکنن خوب پست قوانین خوشو داره
اگر بارتونو نیمه تشخیص بده تا 1000 دلار من تا 1700 دلار هم دیدم بدون رعایت تشریفات گمرکی و فقط با پرداخت هزینه ها و حقوق گمرکی ترخیص میکنه و بهتون میده
اون موقع یه نیم برگی ( برگ سبز ) میده بهتون میشه پته
تا 50 دلار کالا هم یک بار در سال معافیت دارین
مثلا یه ساعت میخرین 40 دلار گمرکی نیمخوره ولی سایر هزینه ها مثلا هزینه توزیع مرسوله خارجی رو دارین
حالا موردی سوال بپرسین بدونم جواب میدم شاید به درد بقیه هم بخوره

Last edited:

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
من کار تجاری نمیکنم اینجا !
یه بازرگان متوسط هستم که فقط در جهت رضای خدا اگر بلد باشم راهنمایی میکنم !
اصولا بار تجاری رو نباید با پست آورد !
بار غیر تجاری مثلا هدیه نمونه کالا رو میشه با پست آورد
ولی الان دوستان میرن از فروشگاههای اینترنتی خرید میکنن خوب پست قوانین خوشو داره
اگر بارتونو تجاری تشخیص بده تا 1000 دلار من تا 1700 دلار هم دیدم بدون رعایت تشریفات گمرکی و فقط با پرداخت هزینه ها و حقوق گمرکی ترخیص میکنه و بهتون میده
اون موقع یه نیم برگی ( برگ سبز ) میده بهتون میشه پته
حالا موردی سوال بپرسین بدونم جواب میدم شاید به درد بقیه هم بخوره
ممنون از شما.
من فقط سوالم در این خلاصه می شه :

بنده از وب سایت علی اکسپرس خرید می کنم. معمولا هم زیر 50 $. مثلا امروز یک لباس ؛ فردا دو تا ؛ پس فردا یک دونه کیف. هفته بعد یک دونه وسیله تزیینی یا آشپزخانه.
یعنی کار تجاری نیست به اون صورت. هر دفعه که پست میاد اون هزینه ترخیص که واسه تهران 18 تومان هست رو از ما می گیره.
آیا ممکنه به مرور زمان چون همش سفارش می دم ؛ با اینکه زیر 50 $ هست ؛ بهش گمرک بدن ؟

اگه مثلا بنده از همین وب سایت یک لباس 100 دلاری بخرم چی ؟ تکلیف گمرک اون چیه ؟

پیشایش ممنون از پاسخ شما.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
ورود كالا از طريق پستترخيص كالاهايي كه از طريق پست وارد مي‌شود باستثناي اقلامي كه ورود آنها از نظر شرعي يا قانوني ممنوع است مشروط برآنكه جنبه تجاري پيدا نكند تا ارزش حداكثر پنجاه (50) دلار به نام هر نفر بدون پرداخت حقوق گمركي و سود بازرگاني، بدون مطالبه كارت بازرگاني و مجوزهاي مقرر در جدول مقررات صادرات و واردات، بلامانع است. درصورتي كه ورود كالا از اين طريق به صورت يك جريان تجاري درآيد يا مشكلات ديگري را براي كشور ايجاد كند، وزارت بازرگاني مي‌تواند با هماهنگي وزارت پست و تلگراف و تلفن فهرست كالاهاي مذكور را براي جلوگيري از ترخيص به گمرك اعلام نمايد.
تبصره- ورود كالاهاي موضوع ماده (38)مقررات صادرات و واردات (بدون انتقال ارز) از طريق پست نيز امكان‌پذير مي‌باشد.
ماده 38 مقررات صادرات و واردات : (واردات قطعي كالا به صورت بدون انتقال ارز) مجوزهاي مقرر در جدول ضميمه اين آئين نامه قابل ترخيص مي‌باشد.
1- قطعات يدكي، ابزار برشي، قالب نو يا مستعمل و نمونه كالا (براي تحقيق و كپي‌برداري) براي واحدهاي توليدي، آموزشي يا تحقيقاتي همچنين نمونه دارو (فرآورده‌هاي دارويي، مواد اوليه و مواد جانبي) و مواد مورد نياز براي بسته‌بندي آن، تجهيزات و ملزومات پزشكي، آزمايشگاهي و بهداشتي، شير و غذاي كودك، كتب و نشريات و تجهيزات آزمايشگاهي و ملزومات تحقيقات علمي براي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي درصورتي كه جنبه تجاري نداشته باشد، رأساً به نام واحد توليدي يا مؤسسه آموزشي يا تحقيقاتي يا درماني مربوط قابل ورود و ترخيص است.
2- در صورت كسر تخليه، ضايعات كالاي وارداتي و مغايرت كالاي وارداتي با كالاي سفارش شده كه فروشنده خارجي ملزم به ارسال كالاي مجاني براي جبران خسارت مي‌گردد كالاي ارسالي با تشخيص گمرك ايران و موافقت وزارت بازرگاني قابل ورود و ترخيص است.
تبصره 1- كسري محتويات محموله‌هاي (C.K.D) كارخانجات مونتاژ كه پس از ترخيص كالا از گمرك معلوم مي‌گردد، تنها با تشخيص وزارتخانه توليدي ذي‌ربط و موافقت وزارت بازرگاني قابل ترخيص خواهد بود.
تبصره 2- اقلام وارداتي مورد نياز واحدهاي توليدي كه پس از ترخيص از گمرك مشخص شود فاقد كيفيت مورد سفارش بوده، با تأييد وزارتخانه توليدي ذي‌ربط و تأييد وزارت بازرگاني قابل ترخيص است.
3- در مواردي كه خريدار موفق به اخذ تخفيف از فروشنده شود با مشخص نمودن ارتباط مورد با واردات قبلي خود، واردات و ترخيص كالاي ارسالي بابت تخفيف با تشخيص گمرك ايران و موافقت وزارت بازرگاني بلامانع است.
4- كاتالوگ، بروشور، تقويم، كتابچه، CD، ديسكت، نوار و ميكروفيلم حاوي مشخصات فني و تجاري كالا، اسناد مربوط به حمل كالا، نقشه‌هاي فني و نمونه‌هاي فاقد بهاي ذاتي ( نظير تابلو منسوجات و غيره) بدون پرداخت سود بازرگاني و بدون كسب مجوزهاي مقرر در جدول ضميمه اين آئين نامه قابل ترخيص مي‌باشد.
5- كالاهاي مورد نياز پيمانكاران و مشاوران، با تشخيص و موافقت سازمان دولتي ذي ربط و موافقت وزارت بازرگاني قابل ورود و ترخيص است.
6- ورود و ترخيص موقت يا قطعي كتب و نشريات، CD، ديسكت، نوار و ميكرو فيلم حاوي مطالب علمي و فرهنگي و ساير محصولات صنعت چاپ، تكثير و كپي‌برداري در زمينه‌هاي علمي و فني با موافقت وزارتخانه‌هاي “علوم، تحقيقات و فناوري” و “بهداشت، درمان و آموزش پزشكي” حسب مورد و در ساير زمينه‌ها با موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بدون ارايه هيچگونه مجوز ديگري قابل انجام است.
7- اجزاء قطعات، تجهيزات و لوازم مورد نياز خط توليد واحدهاي توليدي داخلي كه براساس قرارداد فروش از طرف فروشندگان خارجي به صورت رايگان به نام واحد توليدي ارسال مي‌گردد، به تشخيص وزارتخانه توليدي ذي‌ربط و موافقت وزارت بازرگاني قابل ترخيص خواهد بود.
8- اجزاء قطعات و لوازم مورد نياز براي تعمير و نگهداري و خدمات پس از فروش دستگاه‌هاي خارجي موجود در داخل كشور توسط نمايندگي‌هاي مجاز، با كسب مجوزهاي لازم قابل ترخيص مي‌باشد.

www.post.ir/HomePage.aspx?TabID=12918&Site=postportal&Lang=fa-IR
کلیه امانات پستی تهران واستان ها به منظورارسال به خارج ازکشور وبالعکس ،اعم اززمینی وهوایی بایستی به واحد امانات پستی دفتر تجزیه ومبادلات شرکت پست تحویل گردد . گمرک در کنارپست ابتدا این گونه مرسولات را بررسی ، وزن کشی وبازبینی می کند تاکسری امانات،کسری تعداد وآسیب دیدگی مشخص شود واگر مشکلی نداشت ،ارزیابان گمرک اقدامات بعدی رابرای ارسال به خارج ویا توزیع درداخل کشور انجام می دهند.

درصورتی که مرسولات موردنظر دارای کسروزن وتعداد یا آسیب دیدگی باشند ویا احیانا ً جزو مرسولات ممنوعه باشد، به قسمت حضوری می رود. دو نوبت اطلاعیه به گیرنده داده می شود و سپس درحضوراو محموله بازبینی می شود وفرم (CN24) صورت جلسه برای اوتشکیل می شود. برای مرسولات ارسالی از خارج ،پس از ترجمه فرم به کشورمبدأ فرستاده می شود واگرمشکل خاصی باشد ،پس ازهماهنگی باپست مبدأ هزینه ها نصف به نصف شده وبه صورت توافقی غرامت به مشتری تعلق می گیرد.

درمورد امانات شهرستان ها بدین صورت عمل می شود که درتهران برگه اظهارنامه ترانزیت همراه امانات به شهرستان مربوطه می رود ودرآنجا ارزیاب گمرک درصورت بی ترتیبی آن را به تهران انتقال می دهد.

فرم CNO8 فرم مطالبه نامه وپیگیری است که برای فرستنده ارسال می شود.

مراحل انجام تشریفات ترخیص کالا

لازم است قبل ازمراجعه به پست وگمرک نکات ذیل مورد توجه واقع شود:

-مرسولات فقط به گیرنده وفرستنده تحویل می گردد.

-گیرندگان حقیقی می بایست مدارکی دال برمالکیت امانت ویا سکونت درآدرس مورد اشاره از قبیل قبوض آب،برق ،گاز و...به همراه مدرک شناسایی معتبرارائه نمایند.

-گیرندگان حقوقی واشخاص حقیقی دارای کارت بازرگانی ،می بایست اصل وکپی مدارک ذیل راارائه نمایند:

پروانه بهره برداری یا تحقیقاتی یا آموزشی،کارت بازرگانی،کارت کداقتصادی،مجوزهای لازم از وزارتخانه های مربوطه ، وکالت نامه محضری و کارت شناسایی معتبر،ترخیص دارو باارائه نسخه پزشک ومجوز وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی،ترخیص اشیاء مستعمل شخصی مخصوص مسافرین باارائه گذرنامه ،درصورت اخذ مجزو ازوزارتخانه های مربوطه وموارد دیگر ،حتما ً با مراجعه به باجه اسناد واطلاعات ،تقاضای تمدید نگهداری کالای خود را بنماید.

ا

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
ممنون از شما.
من فقط سوالم در این خلاصه می شه :

بنده از وب سایت علی اکسپرس خرید می کنم. معمولا هم زیر 50 $. مثلا امروز یک لباس ؛ فردا دو تا ؛ پس فردا یک دونه کیف. هفته بعد یک دونه وسیله تزیینی یا آشپزخانه.
یعنی کار تجاری نیست به اون صورت. هر دفعه که پست میاد اون هزینه ترخیص که واسه تهران 18 تومان هست رو از ما می گیره.
آیا ممکنه به مرور زمان چون همش سفارش می دم ؛ با اینکه زیر 50 $ هست ؛ بهش گمرک بدن ؟

اگه مثلا بنده از همین وب سایت یک لباس 100 دلاری بخرم چی ؟ تکلیف گمرک اون چیه ؟

پیشایش ممنون از پاسخ شما.
قسمت اول سوالتون بله ممکنه
چون همش به یه آدرس میاد و معافیت 50 دلار درسال رو رد میکنین
لباس صد دلاری اگر براتون محدودیت 50 دلار در سال رو در نظر بگیرن باید برای 50 دلار باقیمانده گمرکی لباس که فکر کنم الان 120 درصد یا کیلویی در نظر میگیرن اگر در نظر نگیرن باید گمرکی کل 100 دلار لباسو بدین
همون هزینه گمرکی به اضافه هزینه توزیع 18 تومن
حالا مثلا اگه 1000 تا کاپشن یه دفعه بخوای بیاری باید اول بری ثبتش کنی
بعد با مدارک و کارت بازرگانی بری ترخیصش کنی

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام ؛

عزیز ، یک سوال ؟ این معافیت گمرگی 50 دلاری که وقتی بسته میاد ؛ زیر 50 دلار گمرک نمی گیرن و فقط اون هزینه 20 تومان ترخیص رو می گیرن ؛ همیشگی هست ؟ یعنی من هر چندبار که زیر 50 $ سفارش بدم ؛ بستم بدون مشکل و بدون گمرک وارد می شه ؟
50 دلار یک بار در سال برای یک نفره
چه مسافری چه پستی
خوش شانس بودین که چند دفعه آوردین و معافیت رو همچنان حفظ کردن برای شما

parsa3060

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
57
50 دلار یک بار در سال برای یک نفره
چه مسافری چه پستی
خوش شانس بودین که چند دفعه آوردین و معافیت رو همچنان حفظ کردن برای شما
ایشان می خواهند از سایت های چینی خرید گنند و پوزسانت بگیرند کاری که مد شده جدیدا البته من نمی گم ایشان کار خوب یا بد می خواد بکنه ولی من به یکی از همین کسانی که از سایت های چینی خرید می کرد گفتم جناب معذرت می خواهم معذرت می خواهم احمق تو که می گی به مشتری ها لباس بیارند کالا بیارند گوشی بیارند تو میدونی تعرفه لباس 100 درصد هست بعد اون نادان گفت من 400 دلارم اوردم بدون گمرکی دروغ به این بزرگی نمی گی طرف لباس بیاره با حرف تو و ضرر کنه!!!جناب شما که می خواهید خرید کنید تا 50 دلار معاف از مالیات هستید و دفعه بعد اگر یک جنس 1 دلاری بیاری باید گمرک بدید شما فکر کن از دست بچه ها گمرک پست بتونی در بری !!!! طرف جنس 10 دلاری رو جلوی چشم خودم یک جنس 10 دلاری رو 30 دلار براش حساب کرده بودند و... ولی افرادی که از علی اکسپرس خرید می کنند نه همشون ولی معمولا هیچی از گمرک و... نمیدانند شما یک تبلت مثلا به من نشان بده که تو سایت چینی ارزانتر از همین دی کلا باشه محال هست ولی برخی فقط فکر سود و مقاصد شخصی خودشون هستند نمیگم 100 درصد ولی 95 درصد صرفه اقتصادی ندارد اینطور خرید ها تاز بگذریم از این که برخی کالا ها حتی 1 دونش هم اجازه ورود نمیگیره و... وگرنه کار سختی نیست رفتن و خرید کردن از این سایتا
شما هم اگر می خواهی کار این عزیزان را شروع کنی کمی تفکر کنید و بعد اقدام کنید
سوالی داشتید من در خدمت هستم و هر کمکی بتونم می کنم

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
حتی در صورت داشتن کارت بازرگانی و خرید عمده هم خرید اینترنتی توجیه اقتصادی نداره؟
منظور از عمده ارزش بالای 1000 دلار واقعی هست . معمولا کسی که کارت داره از سیستم پستی استفاده نمیکنه و بارش رو کارگو میکنه که حداقل شارژ کارگو هم 45 کیلو هست یعنی 1 کیلو تا 45 کیلو مبنای محاسبه 45 کیلو هست البته این قانون ممکنه تو لاین های هوایی متغییر با شه مبنای حرف من هواپیمایی امارات هست

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
اساتید تو باری که بدون shipping documentsآمده گواهی مبدا رو از کجا باید جور کرد??(پاشنه آشیل خرید های اینترنتی)[emoji6] [emoji6]

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
امروز بهشون گفتم با DHL ارسال کنن، البته قابل تغییره چون قراره دسامبر ارسال کنن.
ارزش کالا هم حدود 300 دلاره، شرکت چینی گفت در صورت ارسال با DHL می تونید یه ارزش جایگزین اعلام کنید تا همون رو به DHL اعلام کنیم. منم گفتم ارزش رو 45 دلار بزنید ! نمیدونم همچین کاری شدنیه یا نه و میشه گمرک رو پیچوند یا نه.
بله با دی اچ ال شدنیه کسی رو میشناسم جنس سفارش میده بعد اینقدر کم اظهار میکنه ادم خندش میگیره خودشم تعجب کرد چطور یک بسته ۵۰۰دلاریو ۱۰۰زد و ۸۰گمرکی فقط داد

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اساتید تو باری که بدون shipping documentsآمده گواهی مبدا رو از کجا باید جور کرد??(پاشنه آشیل خرید های اینترنتی)[emoji6] [emoji6]
استاد خودتی
گواهی مبدا رو باید از فروشنده بخوای
ضمنا توی خرید اینترنتی معمولی گواهی مبدا نمیخوای
مثلا مسافری 10 تا گوشی با خودت آورده باشی گواهی مبدا نمی خوای
تا 1000 دلار

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
استاد خودتی
گواهی مبدا رو باید از فروشنده بخوای
ضمنا توی خرید اینترنتی معمولی گواهی مبدا نمیخوای
مثلا مسافری 10 تا گوشی با خودت آورده باشی گواهی مبدا نمی خوای
تا 1000 دلار
طرفها نمیدن.شنیدم بچه های تهران ازایران گواه مبدا تهیه میکنن دویست تومنه قیمتش درسته? شما که دستت تو کاره نمیدونی از کجا میشه تهیه کرد عزیز?
این هزار دلار هم همچین بدون قضیه نیست عزیز

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
طرفها نمیدن.شنیدم بچه های تهران ازایران گواه مبدا تهیه میکنن دویست تومنه قیمتش درسته? شما که دستت تو کاره نمیدونی از کجا میشه تهیه کرد عزیز?
معمولا نصف این قیمتی هست که شما فرمودید .

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
بله با دی اچ ال شدنیه کسی رو میشناسم جنس سفارش میده بعد اینقدر کم اظهار میکنه ادم خندش میگیره خودشم تعجب کرد چطور یک بسته ۵۰۰دلاریو ۱۰۰زد و ۸۰گمرکی فقط داد
این همیشگی نیست . یه موقع هایی به علت کم اظهاری جریمه میکنن و ما به تفاوت باید بدید . ولی گمرک داره سیستمی رو طراحی میکنه که برای هر کالا یک کد درست میکنه با ارزش مشخص مثلا مانیتور 19 اینچ رو ارزش میزارن 100 دلار و یه کد بهش میدن موقع اظهار کردن باید کد رو نو شت خود سیستم اتوماتیک قیمت و گمرکی رو حساب میکنه اینطوری تا 80 درصد نمیشه گمرک رو پیچوند .

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
قسمت اول غیر قانونیه ! شرمندتم
قسمت دوم بله یک کم کار داره

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
قسمت اول غیر قانونیه ! شرمندتم
قسمت دوم بله یک کم کار داره
نه عزیز غیر قانونی نیست چون گواهی مبدا با اطلاع کارخونه تولید کننده همواره صادر میشه و امروزه کارخونه های تولید کننده برای ایران این گواهی رو صادر نمیکنند همچنین در گرفتن نمایندگی از شرکت های واسطه(مثل نمایندگی سونی ایران رهجو) که شرکت اصلی پاش وسط نیست یا برای واردات محصولات اپل که شرکت اصلی مجوز نمیده اینجوری گواهی مبدا رو ایران خودش میده کارش کاملا قانونی هست دوست عزیز. اگر شما یا همکاراتون تجربه واردات از محصولی که ایران رو تحریم کرده داشته باشید این گواهی مبدا رو باید در ایران براتون درست کنند و کاملا هم قانونی هست. فکر کردم مطلع هستید دوست عزیز...با این حال ممنونم

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
نه عزیز غیر قانونی نیست چون گواهی مبدا با اطلاع کارخونه تولید کننده همواره صادر میشه و امروزه کارخونه های تولید کننده برای ایران این گواهی رو صادر نمیکنند همچنین در گرفتن نمایندگی از شرکت های واسطه(مثل نمایندگی سونی ایران رهجو) که شرکت اصلی پاش وسط نیست یا برای واردات محصولات اپل که شرکت اصلی مجوز نمیده اینجوری گواهی مبدا رو ایران خودش میده کارش کاملا قانونی هست دوست عزیز. اگر شما یا همکاراتون تجربه واردات از محصولی که ایران رو تحریم کرده داشته باشید این گواهی مبدا رو باید در ایران براتون درست کنند و کاملا هم قانونی هست. فکر کردم مطلع هستید دوست عزیز...با این حال ممنونم
ماشالله میبینم که از قانون هم جلو افتادین آفرین
شما رفتی فکراتو کردی یا یه دور توی خیابون زدی برگشی دی
کار تحریمی هم مبارک خودتون
چی رو به چی ربط دادین
نه همون شما مطلع هستین کفایت میکنه
از کی تا به حال جعل سند قانونی شده ؟!
این دفعه که اینکار رو کردی بیا بفرستم جایی که ببینی قانونیه یا قانونی نیست بعد بیا برای بقیه دوستان تعریف کن دوست عزیز
موفق باشی

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
ماشالله میبینم که از قانون هم جلو افتادین آفرین
شما رفتی فکراتو کردی یا یه دور توی خیابون زدی برگشی دی
کار تحریمی هم مبارک خودتون
چی رو به چی ربط دادین
نه همون شما مطلع هستین کفایت میکنه
از کی تا به حال جعل سند قانونی شده ؟!
این دفعه که اینکار رو کردی بیا بفرستم جایی که ببینی قانونیه یا قانونی نیست بعد بیا برای بقیه دوستان تعریف کن دوست عزیز
موفق باشی
جعل سند نیست اگر جعل سند بود کسانی مثل نمایندگی های سونی و وارد کننده های بزرگ مثل وارد کننده های ایسوس و غیره که کارخونه اصلی گواهی مبدا بهشون نمیده نمیتونستن جنس وارد کنند. اطلاعات شما هم یک مقدار کم هست در زمینه واردات.

بالا