• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
بچه ها این hong hong air mail چطور پستیه ؟
من 2 هفته س سفارش دادم هنوز منویسه بسته شما وارد در هنگ هنگه و وارد بگ(کیف)شده !!
بعد از اینکه این بسته رو سفارش بدم ، یه بسته دیگه با china air mail سفارش دادم که الان رسیده ...
یعنی بعد از اون سفارش دادم قبل از اون رسیده ..
من فکر میکردم پست هنگ هتگ خیلی بهتر باشه !
جریانش چیه ؟
اینم کد رهگیری بسته م .
RC441702622HK
اینم سایتشون
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/c_enquiry.jsp

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوستان بسته از چین دارم به ایران رسیده و توی سایت پست ایران اینو زده:
CN350 CHINA Receive item from customer (Otb) 12/7/2014 3:01:00 PM
CN350 CHINA Insert item into bag (Otb) 12/10/2014 1:09:00 PM

یعنی چی Insert item into bag ؟

نکته: البته من چند تا سفارش دیگه ام دارم که هنوز نرسیده اینطور فکر میکنم که پست داره صبر میکنه بسته ها همه برسه بسته بندی کنه به گمرک با هم ارسال بشه و بعدز اون در صورت معافیت برای من ارسال کنه.

معنی اون خطم اینه:
Insert item into bag (Otb) ; this means shipment has been dispatched for its destination

Last edited:

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
سلام دوستان
من یه بسته سفارش دادم که بعد چند روز اطلاعات بسته از سایت سنگاپوری پاک شده اما تو سایت پست ایران هست و پاک نشده !
مشکل تا دلیلش رو کسی میدونه ؟
Capture.PNG

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
سلام دوستان
من یه بسته سفارش دادم که بعد چند روز اطلاعات بسته از سایت سنگاپوری پاک شده اما تو سایت پست ایران هست و پاک نشده !
مشکل تا دلیلش رو کسی میدونه ؟
مشاهده پیوست 722723
سلام
میشه بگید کد رهگیریتون به چه فرمتی هست و توی سایت پست ایران هم همون کد رهگیری رو می زنید ؟ بنده هم یه بسته سفارش دادم و قراره با پست سنگاپور به دستم برسه. فعلاً که مبدا و مقصد رو خود سنگاپور زده ! مقصد مگه ایران نیست !

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
سلام
میشه بگید کد رهگیریتون به چه فرمتی هست و توی سایت پست ایران هم همون کد رهگیری رو می زنید ؟ بنده هم یه بسته سفارش دادم و قراره با پست سنگاپور به دستم برسه. فعلاً که مبدا و مقصد رو خود سنگاپور زده ! مقصد مگه ایران نیست !

خدا به دادت برسه داداش من نزدیک 20 روزی هست معطل شدم و هنوز حتی ایران نرسیده بسته ! حالا با EMS سفارش دادم و فرستادن !
این کد رهگیری منه :
EX012203589SG

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
خدا به دادت برسه داداش من نزدیک 20 روزی هست معطل شدم و هنوز حتی ایران نرسیده بسته ! حالا با EMS سفارش دادم و فرستادن !
این کد رهگیری منه :
EX012203589SG
مال بنده هم EMS هست.
ساپورت سایت می گفت 7 تا 20 روز کاری طول میکشه برسه دستت.
توی راهنمای همون سایت خوندم برخی سفارشات میره به کشور واسطه (سنگاپور) و از اونجا به ایران ارسال میشن.
به همین خاطر طول میکشه.

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
مال بنده هم EMS هست.
ساپورت سایت می گفت 7 تا 20 روز کاری طول میکشه برسه دستت.
توی راهنمای همون سایت خوندم برخی سفارشات میره به کشور واسطه (سنگاپور) و از اونجا به ایران ارسال میشن.
به همین خاطر طول میکشه.
زیاد به حرف این چینیا اعتماد نکن داداش
تا 1 هفته یه کد رهگیری فیک دادن بهم بعد که شکایت کردم بهشون یه کد دیگه دادن اون کد هم از 2/12/2014 تو راهه و هنوز وارد ایران هم نشده ! حالا خودتون حساب کنید چند روز میشه

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
زیاد به حرف این چینیا اعتماد نکن داداش
تا 1 هفته یه کد رهگیری فیک دادن بهم بعد که شکایت کردم بهشون یه کد دیگه دادن اون کد هم از 2/12/2014 تو راهه و هنوز وارد ایران هم نشده ! حالا خودتون حساب کنید چند روز میشه
سایتی که خرید رو ازشون انجام دادم، معتبره.
توکل به خدا، الان فقط تو این فکرم که خدا کنه بین 7 تا 20 روز برسه و بیشتر نشه.

amir 1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
یه سوال داشتم
در اروپا هم وقتی مرسوله از کشور خارجی(اروپایی) می یاد، مثل ایران باز شده و تخمین مالیات می کنن یا باز نمی کنن؟
مثلا از انگلستان به کشور دیگه اروپایی بفرستند
ممنون

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
یه سوال داشتم
در اروپا هم وقتی مرسوله از کشور خارجی(اروپایی) می یاد، مثل ایران باز شده و تخمین مالیات می کنن یا باز نمی کنن؟
مثلا از انگلستان به کشور دیگه اروپایی بفرستند
ممنون
توی اتحادیه اروپا خیر
از بعضیاز کشورهای اروپایی به بعضی دیگه ممکنه

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
بچه ها این hong hong air mail چطور پستیه ؟
من 2 هفته س سفارش دادم هنوز منویسه بسته شما وارد در هنگ هنگه و وارد بگ(کیف)شده !!
بعد از اینکه این بسته رو سفارش بدم ، یه بسته دیگه با china air mail سفارش دادم که الان رسیده ...
یعنی بعد از اون سفارش دادم قبل از اون رسیده ..
من فکر میکردم پست هنگ هتگ خیلی بهتر باشه !
جریانش چیه ؟
اینم کد رهگیری بسته م .
RC441702622HK
اینم سایتشون
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/c_enquiry.jsp
??????????

maziar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من برای سوال در مورد خرید و وارد کردن 6-7 گوشی موبایل به گمرک امانات پستی ساری که مرکز استان هم هست مراجعه کردم و مامور گمرک مستقر در اداره پست جواب داد که اگر بیشتر از یک گوشی یا هر کالای دیگه ای بیاری مستقیم به همون جایی که اومده برگشت میزنیم ،
بهش گفتم من کارت بازرگانی دارم و میخوام به صورت قانونی گوشی وارد کنم و باید از طریق پست به دست من برسه و راه دیگه ای ندارم ، میگفت شما به هیچ عنوان ادرسی از ساری نده چون بارت برگشت میخوره به همون جایی که اومده .
راه حل نهاییش این بود که شما باید از طریق یکی از گمرکات تجاری که تو لیست واردات اون گمرک گوشی موبایل هم هست گوشی وارد کنی و جالب این که میگفت بعید میدونم تو استان چنین گمرکی باشه (حتی گمرک بندر امیر اباد) و اخرش رسید به گمرک استان البرز در کرج ،
فکر کردم داره منو میپیچونه رفتم پیش رییس اداره پست اونم گفت به ما هیچ ربطی نداره و تو این موارد ما هم تابع گمرک هستیم
از صاحبنظران و بزرگواران تاپیک خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنن که من به چه صورتی میتونم تو مرحله اول 6-7 تا گوشی خریداری کنم و به دستم برسه ؟ و چه ادرسی رو به عنوان ادرس خودم اعلام کنم که کالا رو بتونم در همون ادرس تحویل بگیرم ؟( ایا امکانش هست که مثلا گمرک امانات پستی تهران یا فرودگاه امام رو به عنوان ادرس اعلام کنم ) ، یا راه حل دیگه ای داره ؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
من برای سوال در مورد خرید و وارد کردن 6-7 گوشی موبایل به گمرک امانات پستی ساری که مرکز استان هم هست مراجعه کردم و مامور گمرک مستقر در اداره پست جواب داد که اگر بیشتر از یک گوشی یا هر کالای دیگه ای بیاری مستقیم به همون جایی که اومده برگشت میزنیم ،
بهش گفتم من کارت بازرگانی دارم و میخوام به صورت قانونی گوشی وارد کنم و باید از طریق پست به دست من برسه و راه دیگه ای ندارم ، میگفت شما به هیچ عنوان ادرسی از ساری نده چون بارت برگشت میخوره به همون جایی که اومده .
راه حل نهاییش این بود که شما باید از طریق یکی از گمرکات تجاری که تو لیست واردات اون گمرک گوشی موبایل هم هست گوشی وارد کنی و جالب این که میگفت بعید میدونم تو استان چنین گمرکی باشه (حتی گمرک بندر امیر اباد) و اخرش رسید به گمرک استان البرز در کرج ،
فکر کردم داره منو میپیچونه رفتم پیش رییس اداره پست اونم گفت به ما هیچ ربطی نداره و تو این موارد ما هم تابع گمرک هستیم
از صاحبنظران و بزرگواران تاپیک خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنن که من به چه صورتی میتونم تو مرحله اول 6-7 تا گوشی خریداری کنم و به دستم برسه ؟ و چه ادرسی رو به عنوان ادرس خودم اعلام کنم که کالا رو بتونم در همون ادرس تحویل بگیرم ؟( ایا امکانش هست که مثلا گمرک امانات پستی تهران یا فرودگاه امام رو به عنوان ادرس اعلام کنم ) ، یا راه حل دیگه ای داره ؟
حتما باید با پست بیاد ؟
شما توی تهران یه آدرس بده برای بستت

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام

همانطور که گفتم پست قانون درست حسابی نداره هر کسی هر طور دوست داره رفتار میکنه .
بهترین کار اینه کارگو کنید و از طریق گمرک امام ***** ترخیص کنید . با توجه به اینکه کارت بازرگانی دارید این کار ساده هست . البته این رو هم توجه کنید گوشی نیاز به مجوز سازمان تنظیم مقررات داره و اگر از یه تعدادی بالاتر بره باید مراحل اخذ مجوز رو طی کنید برای اینکه بدونید تعداد دقیقش چقدر هست زنگ بزنید اداره گمرک منطقه شمال مستقر در سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست . یا از نماینده شون مستقر در گمرک امام ***** یا شهریار هم میتونید سوال کنید من تعدادش رو اعلام نمیکنم چون ممکنه قوانینشون عوض شده باشه .

IR..invisible

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هزينه ي ارسال از چين با دي اچ ال چقدره؟ يه سري از اين فروشنده هاي چيني رقماي ٧٠$ زدن درسته؟؟؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
هزينه ي ارسال از چين با دي اچ ال چقدره؟ يه سري از اين فروشنده هاي چيني رقماي ٧٠$ زدن درسته؟؟؟
DHL حدود 90 دلار و EMS حدود 40 دلاره
کالا های ارزون هم که نیاز به بیمه اینا نداره با china airway مجانی میاد

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
وزن و حجم و نوع کالا ؟!!
70 دلار برای کالای دارای وزن حجمی تا یک کیلو کمی زیاده
40-45 دلار نرخ تجاریشه

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوستان گمرک بر چه اساسی پول میگیره؟؟
چه چیزایی تاثیر دارن؟؟
ایا ممکنه برند محصول خریداری شده هم تاثیر داشته باشه؟؟
کلا بر چه اساسی محاسبه میکنن چقد پول بگیرن؟؟
اگه بصورت بخشنامه ی مصوبه ایه پس چرا باهاشون چونه میزنی ازش کم میکنن؟؟؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دوستان گمرک بر چه اساسی پول میگیره؟؟
چه چیزایی تاثیر دارن؟؟
ایا ممکنه برند محصول خریداری شده هم تاثیر داشته باشه؟؟
کلا بر چه اساسی محاسبه میکنن چقد پول بگیرن؟؟
اگه بصورت بخشنامه ی مصوبه ایه پس چرا باهاشون چونه میزنی ازش کم میکنن؟؟؟
گمرک بر اساس سابقه اون کالا تو سیستم خودش تعیین ارزش میکنه همچنین برند هم ملاک هست براشون . مثلا اگه شما دوریین مدار بسته خریده باشی 5 دلار ولی تو سیستم گمرک کمترین اززش 20 دلار باشه مبنای گمرکی همون 20 دلار هست . حالا بر عکس هم هست اگه دوربین خریده باشی 100 دلار مبنا بازم همون 20 دلار هست . این اعداد مثال هستند روشون استناد نکنید

بالا