وقتى يه بسته برسه تهران نميشه باهاشون تماس گرفتو گفت به جاى آدرس مقصد يه شهر ديگه بفرستن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
علی اکسپرس دو ماهه که به ایران ارسال نداره. سایت banggood هم این وسایل رو داره و سایت مطمئنیه الان اکثر دوستان دارن از این سایت خرید میکنن.سلام
من دو قلم جنس از aliexpress میخام به شرح عکس زیر (وزن بسته 470 گرم میشه)
![]()
و میخام ببینم آیا شامل گمرکی میشه یا نه؟
و آیا پست میاره دم در خونه؟ چقد پول میگیره؟
خداوکیل فقط نگین تو پستهای قبلی موجوده که تا همین الآن 70 صفحه خوندم چیزی دستگیرم نشده
دمتون گرم یه راهنمایی کامل و جامع بکنید، مرسی
اگه از سایت hobbyking خرید کنم چی؟ اونم با air parcel میفرسته اون چه شکلیه؟ مجموع قیمتش 560 دلار با هزینه پست air parcel و وزن بسته بین 2 تا 3 کیلوگرمه
آدم به امید زنده استمتاسفانه بحث سیستم های مالی کاملاً متفاوته و بانک ها و شرکت های خدماتی بانکی مثل پی پال و ویزا و مستر حق ورود به ایران ندارند یعنی فقط مسیر تبادلات بانکی بانک های ایران و خارج برقرار شدهیعنی تازه برگشتیم 10 سال پیش که اینطوری بود!
من اصفهانم فعلا که مشکلی نداشتم بسته که میاد پول گمرکی رو میدم و تمامسلام. تهران و شهرهای دیگه بسته هاشون از چین رو راحت تحویل میگیرن هنوز؟؟
پست اهواز شورشو دراورده چند وقت پیش کلی اذیت کردن بسته ها رو ترخیص نمیکردن تا بعد از چند روز ترخیص کردن، حالا این بار میگن دیگه بخشنامه دارنو خریدای اینترنتی رو ترخیص نمیکنن کلا!!!(کلا بسته های چین رو خرید اینترنتی حساب میکنن )
شما رو شناسایی کردن.سلام. تهران و شهرهای دیگه بسته هاشون از چین رو راحت تحویل میگیرن هنوز؟؟
پست اهواز شورشو دراورده چند وقت پیش کلی اذیت کردن بسته ها رو ترخیص نمیکردن تا بعد از چند روز ترخیص کردن، حالا این بار میگن دیگه بخشنامه دارنو خریدای اینترنتی رو ترخیص نمیکنن کلا!!!(کلا بسته های چین رو خرید اینترنتی حساب میکنن )
چطور شناسايى كردن!! من كه به يه اسمو آدرس خريد نميكنم! كلا باز ترخيص نميكنن از ١ بهمنشما رو شناسایی کردن.
خيلي صريح و واضح داره ميگه:براى يكى از سفارشام آخرين وضعيت اين هست:
Item seized or destroyed because of nature of content
مشكلش چيه؟؟؟
ميدونم اينو ميگه اما چرا؟؟ چند روزه كه رسيده اهواز تا اينكه پريروز اينو نوشتن واسش. محتويشم چيزى نبود فقط دو تيكه لباس!خيلي صريح و واضح داره ميگه:
ايتم به خاطر ماهيت محتوي داخلش ربوده يا از بين رفت.
يعني ديگه كلا بسته اي دركار نيست...
توی پورتال پست ایران شماره مرسوله را جستجو کند ببینید اونجا چی نوشته!ميدونم اينو ميگه اما چرا؟؟ چند روزه كه رسيده اهواز تا اينكه پريروز اينو نوشتن واسش. محتويشم چيزى نبود فقط دو تيكه لباس!
خب اين توضيحو از پورتال ايران كپى كردمتوی پورتال پست ایران شماره مرسوله را جستجو کند ببینید اونجا چی نوشته!
من خرید از چین داشتم توی سایت پیگیری خارجی میزد که هنوز وارد ایران نشده ولی همون روز از پست تماس گرفتن که بیا بسته ات رو بگیر!
به نظر میرسه پست ایران و این سایتهای کنترل مرسولات خارجی چندان با همدیگه هماهنگ نیستند (شاید به خاطر اینه که وضعیت مرسولات توسط فرد به صورت دستی باسید ثبت بشه و خطای کاربری زیاد هست)
پیشنهاد میکنم اول پورتال پست جستجو کنید اگر اونجا هم جواب مشابه بود به اداره پست شهر خودتون مراجعه کنید.
اگر مشكل از طرف فروشنده يا اون انلاين شاپي بود كه ازش خريديد يا خود پست از چين،در اونصورت بهتون مي گفتم بريد Terms سايت و فروشنده رو كامل و دقيق زير و رو كنيد و تيكت تماس رو كامل براي فروشنده و فروشگاه پركنيد و ارسال كنيد...خيلي صريح و واضح داره ميگه:
ايتم به خاطر ماهيت محتوي داخلش ربوده يا از بين رفت.
يعني ديگه كلا بسته اي دركار نيست...
چرا اطلاع ندارن خودشون؟؟ خب بالاخره بسته دست گمرك اهوازه و اونا اين توضيحو نوشتن ديگه! حالا صبح بهشون زنگ ميزنم ببينم چى ميگن. آخه دو سه تيكه لباس اونم ساده نه طرحى نه مدل خاصى چه ايرادى داره كه ضبطش كنن:| ممنون از راهنماييهاتوناگر مشكل از طرف فروشنده يا اون انلاين شاپي بود كه ازش خريديد يا خود پست از چين،در اونصورت بهتون مي گفتم بريد Terms سايت و فروشنده رو كامل و دقيق زير و رو كنيد و تيكت تماس رو كامل براي فروشنده و فروشگاه پركنيد و ارسال كنيد...
اين كه ايران چنين چيزي رو نوشته خيلي عجيبه...!
دو راه وجود داره اينقدر صبر كنيد تا تغيير وضعيت احتمالي بده
يا
با بريد اداره مركزي پست پيگيري كنيد كه اونم بعيد مي دونم كار خاصي براتون انجام بدند يا حتي خودشون اطلاع كافي داشته باشند.
يعنى اگه به هر دليل بخوان توقيف كنن خبر ميدن؟اگر مشكل از طرف فروشنده يا اون انلاين شاپي بود كه ازش خريديد يا خود پست از چين،در اونصورت بهتون مي گفتم بريد Terms سايت و فروشنده رو كامل و دقيق زير و رو كنيد و تيكت تماس رو كامل براي فروشنده و فروشگاه پركنيد و ارسال كنيد...
اين كه ايران چنين چيزي رو نوشته خيلي عجيبه...!
دو راه وجود داره اينقدر صبر كنيد تا تغيير وضعيت احتمالي بده
يا
با بريد اداره مركزي پست پيگيري كنيد كه اونم بعيد مي دونم
البته تهران كه اينطور بود اهواز رو نمي دونم...
كار خاصي براتون انجام بدند يا حتي خودشون اطلاع كافي داشته باشند.
البته وقتي رسيده به خود اهواز فكر نمي كنم مشكلي باشه بريد ببينيد به هرحال موضوع چيه...
يا اشتباه ثبت وضعيته يا واقعا ي اتفاقي پيش اومده يا احيانا مرسوله توقيف و ضبط شده...
البته برا گزينه اخر معمولا تماس مي گيرن.
براي تشكر از دكمه استفاده كنيد.يعنى اگه به هر دليل بخوان توقيف كنن خبر ميدن؟
برای منم اینجوری شده. گیر سه پیچ دادن میگن بخشنامه اومده یا برگشت میخوره یا میمونه اینجا متروکه میشه(خودشون هاپولیش میکنن) حتی میگن برای برگشت دادنش هم باید بیاین تا اهواز کتبا درخواست بدین. میگم دلت خوشه من واسه تحویل گرفتنشون هم حاظر نیستم بیام اهواز میگه همینه که هست.براى يكى از سفارشام آخرين وضعيت اين هست:
Item seized or destroyed because of nature of content
مشكلش چيه؟؟؟
تو سايت گمرك قسمت شكايت تيكت بزنين توضيح بدينو شماره بسته رو هم بدين پيگيرى ميكنن. گفتن كه نه بايد ترخيص كننبرای منم اینجوری شده. گیر سه پیچ دادن میگن بخشنامه اومده یا برگشت میخوره یا میمونه اینجا متروکه میشه(خودشون هاپولیش میکنن) حتی میگن برای برگشت دادنش هم باید بیاین تا اهواز کتبا درخواست بدین. میگم دلت خوشه من واسه تحویل گرفتنشون هم حاظر نیستم بیام اهواز میگه همینه که هست.
راهی نیست به تهران شکایت کنیم؟